RE: آشنایی با تفاوتهای مرد و زن ..وتاثیر آن در روابط سازنده
50 مزیت مرد بودن
۱-اسم هر جک و جونوری رو روی شما نمیگذارند از قبیل آهو ،غزال ، پروانه ، شاپرک و موارد دیگر
2-در عروسی میتونید لباسی رو که بارها به تن کردید رو دوباره بپوشید
3-میتونید هر صد سال یه بار هم موهاتون رو شونه نکنید و بعد بگید مد روزه
4-از ترس اینکه کسی سن شما رو بفهمه شناسنامتون رو قایم نمیکنید
5-مطمئنا استهلاک فک شما به مراتب کمتر است
6- مدل لباس دختر شمسی خانم چشمهاتون رو داخل دهانتون سرنگون نمیکنه
7-در موقع استرس هیچوقت ناخنهای خود را نمیجوید
8-هفته ای دو بار شکست عشقی نمیخورید!
9-لازم نیست از 18 سالگی موهای سرتون رو رنگ کنید چون موهای جوگندمی خیلی هم به شما میآد
10- فقط شما میتونید برید استادیوم
11- خودتون پنچری ماشینتونو میگیرید
12-لازم نیست با قرار دادن انواع جکهای هیدرولیک و غیر هیدرولیک در پاشنه کفش قدتون رو افزایش بدید
13- میتونید تمام روز بادوستانتون برید کوه و وقتی برمیگردید خونه برای خانمتون تعریف کنید که چه روز پرکاری داشتید
14- موقع خواستگاری به هیچ وجه نگران بر هم خوردن تعادل سینی چای نیستید
15- از دیدن کله پاچه دچار تشنج نمیشید
16- هیچ کس از اینکه دست پخت افتضاحی دارید به شما ایراد نمیگیره
17- فقط شمایید که لذت تماشا کردن فوتبال یوونتوس- بارسلونا را با گزارش عادل فردوسی پور درک میکنید
18- فقط شمایید که میتونید لذت تکچرخ زدن با CG رو تجربه کنید
19- میتونید با خط ریشتون بیش از 12000 اثر هنری خلق کنید
20- به طلا و جواهرات دیگران در حالی که دارید از حسادت منفجر میشید نگاه نمیکنید
21- تو عروسی ها لازم نیست چند تن زنجیر از خودتون آویزون کنید که تازه دیگران ازتون بپرسند بدلییییییه ؟
22- سر سفره عقد لازم نیست برید گل بچینید و گلاب بیارید و نون بگیرید و اینا…
23- در حالی که خواهرتون باید بمونه خونه و آشپزی یاد بگیره شما میرید بیرون و گل کوچیک بازی میکنید
24- لازم نیست آدرس تمام مزون ها، پاساژها ،بوتیک ها و مراکز لاغری شهرتون رو حفظ باشید
25- اگه تو خیابون تویوتا کمری جلوی پاتون نگه نداشت به راحتی سوار یه پیکان میشید
26- لازم نیست همیشه جای جورابهای همسرتون رو حفظ باشید
27- فقط شما میتونید سه ساعت تمام برنامه نود رو با دوستاتون تفسیر کنید
28- لازم نیست روزی چهار بار مثل آمپول ب کمپلکس سریالهای بی سر و ته وطنی رو تماشا کنید
29- لازم نیست سالی یه بار زاویه دماغتون رو نسبت به افق تغییر بدید
30- میتونید حتی تا محل کارتون رو هم با دوچرخه طی کنید و کسی اونجوری به شما نگاه نکنه
31- میتونید راحت رو صندلی های جلوی اتوبوس بشینید و در عقب دود نخورید
32- میتونید با شلوارک و رکابی راحت تا سر کوچه برید
33- خیالتون راحته که هرگز یک خواهر شوهر (و ایضا جاری) که مدام رو اعصابتون رزم آیش برقرار کنه ندارید
34- لباسهاتون ظرف 48 ساعت دلتون رو نمیزنه
35- در زیر گرمای نابود کننده تابستون خیلی راحت با یه آستین کوتاه میایید بیرون
36- نیازی ندارید هر روز که از خواب پا میشید تا ساعت 6 بعدازظهر رو جلوی آیینه با خودتون ور برید
37- نیازی نیست سه چهارم عمرتون رو توی کلاسهای آشپزی ،خیاطی، گلدوزی، آموزش فال شیرموز و تقویت اعتماد به نفس در 3/0 ثانیه بگذرانید
38- نیازی نیست داخل کیفتون به تعداد رنگهای یک LCD لنز چشم داشته باشید
39- اگه به انواع فنون حرکات موزون آشنا نبودید هیچ اشکالی نداره
40- فقط شما میفهمید که یک 206 اسپرت خفن چقدر زیباست
41- بدون اینکه کسی بهتون چیزی بگه میتونید ساعتها پلی استیشن بازی کنید
42- با دیدن سوسک و موش و امثالهم اجدادتون از گور در نمیایند و جلوتون رژه نمیروند
43- فرق CD رو با بشقاب میوه خوری متوجه میشید
44- با یک سرماخوردگی سه ماه در CCU بیمارستان بستری نخواهید شد
45- میتونید یه جوک بامزه تعریف کنید بدون اینکه خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخندید
46- روی در هیچ مغازه ای ننوشته اند که از پذیرفتن آقایانی که شئونات اسلامی را رعایت نکنند معذوریم
47- داشتن ریش پروفسوری از ویژگی های بسیار ممتاز است که مخصوص شما آقایان میباشد
48- فقط شما میتونید کت و شلوار بپوشید و کروات بزنید و کلی خوشتیپ بشید
49- بیش از 60 درصد رشته های مهندسی رو شما به خودتون اختصاص دادید(دیگه از این با کلاس تر؟)
50- و در نهایت اینکه میتونید تو خیابون از هر کس که دلتون خواست بپرسید ساعت چنده؟! (این یکی دیگه ته ویژگی بود)
البته این فقط جنبه ی طنز داشت و بس:227::227:
سلام
خواهش میکنم به من خان نگید من فقط آرش خالیم از این واژه خوشم نمیاد
خانم ها قدر خودشون رو بدونن چون:
عوارضی وبیماریهایی که بعدا آمارش رو بهتون میدم به مراتب در آقایون بیشتره ببینید:
1-عارضه کور رنگی نسبت این عارضه در خانم ها به آقایون 2700000 به یک نفر ه
2-عارضه هموفیلی در خانم ها بازم 2700000به یک نفره
3-تالاسمی در خانم ها نسبت به آقایون 2600000 به یک نفره
4- عارضه سایکلسل که منتج به نرسیدن اکسیژن به خون می شه در خانم ها نسبت به آقایون 2500000 به یک نفره
5- عارضه کچلی یا تاسی سر سه میلیون به یک نفره
6- عارضه خل چلی و عقب ماندگی ذهنی که منشا کروموزومی داره 400000 به یک نفره
وهمچنین
بعد از تولد دخترها نسبت به پسرها زودتر می ایستند. زودتر می نشینند زودتر دندون در میارند زودتر غذا می خورند زودتر حرف می زنند زودتر با محیط پیرامون ارتباط بر قرار می کنند
و همچنین یک نوزاد یک و نیم روزه دختر در ارتباط حسی با پیرامون خود برابر است با یک نوزاد سه ماهه پسر مثل دختر خودم که چهار روزه بود با کیسه پلاستیکی بازی می کرد و وقتی شش روزش بود روی پاش می ایستاد
و اما خدمت برادر و خواهران مجرد خودم بگم که چشمتون رو بهتر به اجتماعی که در اون زندگی می کنید باز کنید کمی واقع بینانه به اطرافتون نگاه کنید سعی کنید با خدا و خود تون همسرآیندتون ومردم رو راست باشید که این عین نجابت وصداقت است ونتیجه خوبش را در همین دنیا واون دنیا خواهید دید .واینو از یک عزیزی بشنویدکه :
شب بود اما حسنک به خانه نیامده بود حسنک مدتها که به خانه نمی آید او به شهر رفته بود.آنجا شلوار جین و تی شرتهای تنگ به تن می کرد او هر روز به جای غذا دادن به حیوانات جلوی آینه به موهای خود ژل می زند موهای حسنک دیگه مثل پشم گوسفند نیست چون او گیلت می زند
دیروز که حسنک با کبرا چت می کرد کبرا گفت که تصمیم بزرگی گرفته است کبرا تصمیم داشت دیگر با حسنک چت نکند چون او با پطرس چت می کرد پطرس پای کامپیوترش نشسته و چت می کند. روزی پطرس دید که سد سوراخ شده اما انگشت او درد می کرد چون زیاد چت کرده بود او نمی دانست سد تا چند لحظه دیگر می شکند و از این رو در حال چت کردن غرق شد.
کبرا برای مراسم دفن او تصمیم گرفت با قطار به آن سرزمین برود اما کوه روی ریل ریزش کرده بود ریز علی دید که کوه ریزش کرده اما حوصله نداشت. ریزعلی سردش بود ودلش نمی خواست لباسش را در بیاورد ریز علی چراغ قوه داشت اما حوصله درد سر نداشت قطار به سنگها برخورد کرد ومنفجر شد کبرا ودیگر مسافران مردند اما ریز علی بدون توجه به خانه رفت.
خانه مثل همیشه سوت و کور بود الان چند سالی است که کوکب خانم همسر ریز علی مهمان ناخوانده ندارد او حتی مهمان خوانده هم ندارد او اصلا حوصله مهمان ندارد او اصلا پول ندارد که شکم مهمان را سیر کند. او در خانه تخم مرغ و پنیر دارد اما گوشت ندارد ا
او آخرین باری که گوشت قرمز خرید چوپان دروغ گو به او گوشت خر فروخت اما از چوپان دروغ گو هم گله ای ندارد چون دنیای ما خیلی چوپان دروغ گو دارد وبه همین دلیل است که دیگر در کتابهای دبستان آن داستانهای قشنگ وجود ندارد
مخلص انسان های خوب پاک عاشق آرش
سلام:72::
با اجازه برادر خوبم آرش:
50 مزیت زن بودن:72::
1- بیشتر اسم های معنی دار و زببا مال خانم ها هستند:از قبیل آهو ،غزال ، پروانه ، شاپرک -مهتاب - نیلوفر --مریم و.....
2-در عروسی میتونید لباس های بسیار زیبایی به تن کنید ولی مال آقایون همه مثل همه و امکان اشتباه گرفتنشون با هم زیاده.
3-میتونید هر روز موهاتون را به هر مدلی دوست دارید در بیارید و بعد بگید مد روزه
4-هیچ زمان پیر نمی شید چون همیشه جوان و زیبا هستید.
5-مطمئنا دروغگویی و بلوف شما به مراتب کمتر است
6- مدل لباس دختر شمسی خانم چشمهاتون رو از حدقه در نمیاره
7-در موقع استرس هیچوقت خودتون رو نمی بازید
8-هفته ای ده بار شکست عشقی نمیخورید! :D
9-لازم نیست از 18 سالگی کلاه گیس سرتون بذارید و برید مو بکارید چون همیشه یک خرمن مو دارید
10- فقط شما هستید که اگر بخواهید برید استادیوم براتون از قبل جاتون را رزرو می کنند اونم تو فرست کلاس....
11- همیشه مردی پنچری ماشینتونو میگیرید و شما کثیف نمی شید
12-لازم نیست غصه قد کوتاهتون رو بخوریدچون می تونید کفش پاشنه بلند بپوشید
13- میتونید تمام روز تو خونه بخوابید و وقتی همسرتون برمیگرده خونه براش تعریف کنید که چه روز پرکاری داشتید
14- موقع خواستگاری به هیچ وجه نگران ریختن چای رو شلوارتون نیستید
15- می تونید بگذارید همسرتون تمام عمر هوس خوردن یک کله پاچه به دلش بمونه!!!
16- همه از اینکه دست پخت عالی دارید از شما تعریف می کنند به خصوص همسرتون!!
17- فقط شمایید که لذت تماشا کردن برخی سریال ها را درک می کنید.
18- فقط شمایید که میتونید نگذارید مردتون لذت تکچرخ زدن با CG رو تجربه کنید
19- میتونید با موهاتون بیش از 12000 اثر هنری خلق کنید
20- به ماشین و موتور دیگران در حالی که دارید از حسادت منفجر میشید نگاه نمیکنید
21- تو عروسی ها لازم نیستآرام بشینید و فقط حرف بزنید و وقتی برگشتید خونه بفهمید اصلا عروسو ندیدید...
22- سر سفره عقد همه به عروس نگاه می کنند و منتظر بله اون هستند ولی بله داماد اصلا.................
23- در حالی که خواهرتون با میل می مونه خونه و آشپزی یاد می گیره شما به زور میرید تو صف نان می ایستید
24- لازم نیست آدرس تمام باشگاه هاای بدن سازی و بیلیارد و.....شهرتون رو حفظ باشید
25- تو خیابون تمام ماشین های مدل بالا جلو پاتون می استند و شما حتی نیم نگاه هم نمی کنید.
26- لازم نیست همیشه همه مسیر های شهر رو حفظ باشید
27- فقط شما میتونید سه ساعت تمام راجع به برنامه آشپزی روز تفسیر کنید و لذت ببرید
28- لازم نیست روزی 100بار مثل آمپول ب کمپلکس روزنامه خبر ورزشی رو ورق بزنید
29- لازم نیست سالی دو بار زاویه دماغتون رو نسبت به افق تغییر بدید :305:
30- میتونید تا محل کارتون رو هم با شیک ترین ماشین طی کنید و همسرتون مجبور بشه با دوچرخه بره تا محل کار
31- میتونید راحت با هواپیما مسافرت کنید و همسرتون رو به بهانه گرانی بلیط با اتوبوس بفرستید..
32- میتونید زیر کولر لم بدید و همسرتون رو سر ظهر بفرستید نانوایی
33- خیالتون راحته که هرگز یک باجناق که مدام رو اعصابتون رزم آیش برقرار کنه ندارید
34- لباسهاتون همیشه همیشه نو و تمیزه....
35- در زیر گرمای نابود کننده تابستون زیر کولر لم میدید و آب خنک می نوشید و خیلی راحت با یک بلوز آستین کوتاه همسرتون را می فرستید زیر آفتاب داغ
36- نیازی ندارید هر روز که از خواب پا میشید ریش بزنید !!!
37- نیازی نیست سه چهارم عمرتون رو توی کلاسهای موتور سواری و رالی و صف شیر و نان و مرغ بگذرانید
38- نیازی نیست داخل کیفتون انواع سیگکار و توتون را داشته باشید
39- اگه به انواع فنون رزمی آشنا نبودید هیچ اشکالی نداره
40- فقط شما میفهمید که یک هیوندای دودر مشکی چقدر زیباست
41- بدون اینکه کسی بهتون چیزی بگه میتونید ساعتها تو خانه لم بدید
42- با دیدن سوسک و موش و امثالهم مجبور نیستید با همه ترستون ادای شجاعان رو در بیارید!!1
43- فرق همه چیز رو متوجه میشید
44- شما هستید که می دونید CCU محل مریض سرماخورده نیست ..فوق فوقش ICU میره!!!
45- میتونید یه جوک بامزه تعریف کنیدو خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخندید
46- روی در هیچ مغازه ای ننوشته اند که لطفا خانم ها وارد نشوند
47- داشتن اندام باریک و موهای زیبا از ویژگی های بسیار ممتاز است که مخصوص شما خانم ها میباشد
48- فقط شما میتونید لباس های بسیار زیبا و تک بپوشیدو کلی خوشتیپ بشید
49- بیش از 60 درصد رشته های پزشکی رو شما به خودتون اختصاص دادید(دیگه از این با کلاس تر؟)
50- و در نهایت اینکه میتونید تو خیابون جواب هر آقایی که می گه ساعت چنده را ندهید!!؟؟(این یکی دیگه ته ویژگی بود]
البته این فقط جنبه ی طنز داشت و بس:73::73:
حالا يكي اسمش غزال يا غزاله باشه بلاخره تكليفش چيه؟؟:D:73:
سلام
زن ریحانه است :72:.امام علی (ع)
از دامن زن مرد به معراج میرود .امام خمینی (ره)
سلام
دوست من خانم gh.sana نگران نباشید .غزل و غزال و غزاله نامهای خیلی زیبا و قشنگی برای خانمها هستن مثل خود غزال که زیباست . من یه زمانی دوست داشتم اسمم غزال بود :43:
سلام سلام
واااااااااای غزاله جون معذرت یه وقت ناراحت نشیا من فقط برا طنز اونو گذاشتم وگرنه خانوما اسماشون خیلیم قشنگه :72:
سلام
اگر یک روز احساس کردید حالی نبود--جاده های عشق بر روی شما هم بسته بود - عشق دیگر با شما کاری نداشت-ابرهای تیره بر افق بنشسته بود- یک نگاهی بر گل نرگس کنید - با تمام سردی ایام اوراحس کنید- دست بر رویش کشید نازش کنید.یک نگاهی هم به اطرافش کنید-- برف ویخ......
امروز قصد رفتن به مشهد رو داریم دوست دارم اول از همین جا برم غسل زیارت بکنم. دوران دانشجوییم مشهددبودم دوره کارشناسی. اون موقع تازه با خانمم عقد کرده بودیم یادم میاد یه شب تو خوابگاه خیلی دلم شکست گریه امونم رو نمی داد یکم قران خوندم ترم تابستون بود خوابگاه عجیب خلوت بود همینطور که دراز کشیده بودم یه دفعه متوجه شدم از زمین کنده شدم ونگاه میکردم به بدن خودم تعجب کرده بودم ولی احساس راحتی خوبی داشتم.نمی دونم چقدر طول کشید به حال اولم برگشتم.وباز یادم میاد یه شب که امتحان پایان ترم داشتم مطالب جزوه خیلی منو کلافه کرده بود نمی دونستم هر چه فکر میکردم وهر چه می خوندم متوجه نمی شدم اصلا تو ذهنم نمی موند از بس لجم در اومده بود رفتم خوابیدم تو خواب احساس میکردم دارم مطالب جزوه رو مرور میکنم ووقتی از خواب پا شدم احساس کردم همه مطالب کتاب رو یاد دارم برام خیلی جالب انگیز بود فکر می کنم اخر عاقبت اون درس رو بیست شدم البته فکر می کنم از خستگی زیاد بود حدود 7 شب بود که شبها فقط 2 ساعت کم وبیش خوابیده بودم اخر سر سرگیجه و سرم تراپی و....
الان دیگه حرفه ای شدم سال قبل که دو سومش رو شب نخوابیدم از شب خیلی خوشم میاد.
اما فکر میکنم بر خودم دارم مسلط میشم از دو روز قبل با خودم عهد کردم دیگه به موضع مورد بحث فکر نکنم برگشتم تو خاطرات دوره دانشجوییم اساتید از دست من ذله بودند از بس با اونها بحث میکردم یه روزی به کلاس دیر رسیدم خواستم برم داخل کلاس از استاد اجازه گرفتم همین که میخواستم بشینم پام گیر کرد به صندلی با صورت خوردم زمین همه از خنده روده بر شده بودند منم لباسامو تمیز کردم رفتم نشستم .وای چقدر خجالت کشیدم
اما یه سوالی که منو مشغول کرده اینه که چرا خانمها به عشق های مجازی بیشتر اهمیت میدن تا عشق عرفانی؟ ودر جمع زنان عارف کمتر داشتیم وداریم
چرا خانم ها دوست دارن نیکی و برخورد خوبی که با کسی دارند توقع بیش از حد دارند که طرف مقابل با اونها همینطور بر خورد کنه و در غیر اینصورت خیلی بهشون بر می خوره به زبان دیگر بسیار مهر طلب هستند خیلی در گیر این موضوع هستند فکرشون رو زیاد مشغول می کنه.
نمی دونم شاید من اشتباه فکر میکنم
منظورت از عشق عرفانی چیه؟(دقیقا)
امیدوارم سفر پرباری داشته باشید و تجدید خاطرات دوران دانشجویی بتواند ترمیم کننده ی روح آسیب دیده ی شما باشد . خوش بگذرد .
آرش شما قطعا بر مبنای تجربیات خود اشتباه نمی کنید ولی اگر منظور کل خانم ها ست اشتباه بزرگی می کنید .
در مورد عرفان زنانه و مردانه هم اگر توضیح دهید خوشحال خواهم شد و همینطور عشق مجازی .
منظورم اینه که خانم هابعضی هاشون بیشتر خودشون رو در گیر عشق به فرزندان همسر کرده اند و خودشون رو منحصر در افرادی کرده اند روزی اونها رو دیگر نمی بینند.اگر چه روح لطیفی دارند ولی از اون برای عشق به خدا استفاده نمی کنند . واگر روزی حالی بهشون دست داده ادامه نداده اند
وبعضی خودشون رو درگیر تجملات لباس و.... کرده اند
وکمند زنانی که معرفتی که به خدا دارند وبر آن معرفت عشقی را بنا کرده اند اگر هستند در تاریخ چرا کم عنوان شده اند ودر حال حاضر هم چرا تلویزیون از این افراد دعوت نمی کنه
یه زمانی یه خانمی از من سراغ فردی را گرفت که بتونه در این راه بهش کمک کنه که من به خاطر اینکه زن بود احتیاط کردم وجوابی بهش ندادم.اینجا لازم بود خانم هایی باشند که اینگونه فکر کنند و عشق بورزند
نمی دونم چگونه این چیزی که تو مغزم بفهمونم