RE: تا به حال به ازدواج فکر نکرده و دوست داره درسشو ادامه بده
شاید من درست حرفمو بیان نکردم.آخه خیلی از دخترا همیشه سعی میکنن با نه گفتنشون در خواستگاری طرفشونو محک بزنن و یا به قول معروف ناز کنن و ببینن طرفشون چه عکس العملی داره.میخوام در جواب اون نه گفتنه قبلا جوابی آماده داشته باشم که احیانا گند نزنم.:303:
راستی به صورت آنلاین بخوام با یکی از اعضای اصلی گروه مشورت کنم میشه راهنماییم کنین که چی کار کنم .اگه به صورت چت باشه بهتره آخه سریعتر میتونم سوال و جواب کنم من الان وقت خیلی واسم مهمه .کمک کمک کمک
سلام:72::
ای بابا عجب استرسی دارید شما.....:302:
منم استرس گرفتم...ولی گویا پست مال دیروزه و فکر کنم یا جواب را گرفتید یا فردا می گیرید درسته؟
هیچ نگران نباشید و اعتماد به نفس داشته باشید..من فکر می کنم اگر منطقی باشند و شرایط ازدواج هم داشته باشه و شما هم فرد ایده آلی هستید جوابش برای شروع شناخت مثبته و دلیلی برای این همه نگرانی نیست...
ولی اگر منفی بود نگران نشو..مدتی فرصت بده و اگر برای ناز ردن باشه اگر 1 ماه دیگه مطرح کنی نه گفتن ایشون انزمان از ناز نیست و واقعا نمی خواد..البته دختر خانم منطقی با وجاهت و شخصیتی که شما می فرمایید قاعدتا همچین تفکر ناز کردنی ندارد.....
لطفا از نتیجه ما هم خبر کنید ...
شیرینی هم یادتون نره....
من براتون دعا می کنم هرچی صلاحه خدا پیش پاتون بگذاره.....:72:
سلام و بازم ممنون از همفکریتون.کلاس نیومد که بخواد جواب بده که اجازه دارم تلفنی باهاش صحبت کنم یا نه.البته دلیلش اینه که دانشجوه و یه شهر دیگه درس میخونه و احتمال داره خارج از برنامش کلاساش شروع شده باشه و براش امکان نداشته که بگه نمیتونم بیام و حدس میزنم چون میدونه دوستم شماره همراهشو داره منتظره که ما بهش زنگ بزنیم.و جواب بگیریم.(البته این در حد نظر منه نمیدونم) .در ضمن هم شیرینی فراموش نمیشی و هم اینکه با خبرتون میکنم حالا حالا مونده خیلی به همفکری شما احتیاج دارم .ولی خدایی اگه از لحاظ فکری از دست منم کاری بر میاد منم در خدمتم .
به نظرم بهش فرصت بدین تا خودش باهاتون تماس بگیره
اگه تا یکی دو روز آینه خبری نشد اون موقع شما تمای بگیرید
یه خواهشی می کنم اون اینه که برای گرفتن جواب مثبت از ایشون سعی نکنید یه شخصیت مصنوعی که مال خدتون نیست بگیرید
سعی کنید خودتون باشین و او شخصیت اصلتونو قبول کنه اگرم بگه نه تکلیفتون مشخص می شه
ولی اگه با رفتارهای مصنوعی راضیش کنید مشکل بعدا خودشو نشون میده
امیدوارم موفق باشین
خیلی حرفتون درست و منطقی و منم کاملا اعتقاد دارم به اینکه آدما باید اون چیزی که هستنو نشون بدن و بخاطر رسیدن و رضایت طرف یه شخصیت موقت و مصنوعی از خودشون نشون ندن. صداقت همیشه و در همه جا حرف اولو میزنه و من طرفدار پرو پا قرصشم .فکر نمیکنم زنگ بزنه خودش آخه هم خجالتیه و هم کم رو و مطمئن نیستم که تماس بگیره ولی دو روز صبر میکنم بعد از طریق دوستم تماس میگیرم با همراهش.
سلام:72::
آقای بهنام ....هرچند الانه که پستم را مدیر حذف کنه ..چون قراره پست های سوال جواب حذف بشن.....
ولی میشه بفرمایید چی شد؟
جوابشون چی بود؟:73::227:
دوستم میگه دخترا دوست دارن که طرفشون سریش باشه و زیاد اسرار کنه برا خواستگاری .این دوستم یه جورایی کارش به صورتیه که با دخترا زیاد ارتباط دراه و به روحیشون آشناس در ضمن به خصوصیات این دختر تقریبا کم و بیش آشناس .بهم گفت هر کاری کردی فقط سعی کن نبندی راهو که حد اقل شاید در آینده بتونه با موقعیت مناسبتری تصمیم بگیره . بهش نگون جواب قطعیت چیه .شاید الان موقعیتش مناسب نیست.تمام زندگیش شده درس.خیلی پاستوریزس .با هیچ پسری دوست نبوده و نمیخواد قبل از ازدواج ارتباط با جنس مخالف حتی به نیت ازدواج هم داشته باشه.اینا رو خودش واسم گفت منم گفتم حق با توه چون واقعا درک میکنم شخصیتشو. بقیشو دیگه موندم؟؟؟؟؟help help عاجزانه