کیوان جان دیروزیه پستمن پاک شد
نه بی محتوا بود،نه توش عکس بود و نه هیچی
فقط من دراون پست قصدداشتم ابراهیمی روتوجیه کنم و دلیلی نداشت اون پست پاک بشه
نقاب هم در جریان هستن
کیوان جان یه باردیگه خواهش میکنم اجازه بده این تاپیک باشه
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
کیوان جان دیروزیه پستمن پاک شد
نه بی محتوا بود،نه توش عکس بود و نه هیچی
فقط من دراون پست قصدداشتم ابراهیمی روتوجیه کنم و دلیلی نداشت اون پست پاک بشه
نقاب هم در جریان هستن
کیوان جان یه باردیگه خواهش میکنم اجازه بده این تاپیک باشه
:72:
دوست گرامی بنده مثال آوردم نه اینکه مستقیم بنویسم کار شما چنین بوده, نوشته های من برای تمامی اعضاء استنقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
بنده کاری به این ندارم جناب نقاب در جریان بوده یا نه، قوانین و وظایف مدیران تالار مشخص است؛
در ارسالهای قبلی خود نیز نوشتم؛
مطالب خارج از بحث حذف میشود؛
مسائل شخصی لطفا" از طریق پیام خصوصی رفع شود,پیرامون تالار؛ اعم از انتقاد یا پیشنهاد در تاپیک ویژه آن ،
اگر هم با هم خورده حساب دارید:58: در گفتگوی زنده پیگیری کنید
در ضمن وقتی فضای برای هرگونه انتقاد و یا هر آنچه شما میخواهید از قبل طراحی شده دیگر چه نیازی به این تاپیک ..
از یک طرف انتقاد پشت انتقاد که تاپیک هم محتوا داریم,و از طرف دیگر...
شما هم لطفا" شرایط ما کاربران با اسم مدیر را در نظر بگیرید؛
گل مریم عزیزم به دقت به حرفهایم توجه کن
جدا دیروز کاری که آقای ... در تاپیک تولد نقاب انجام دادند کار قشنگی نبود . فضایی به آن قشنگی و خوشحالی را با ازردگی های خود مدتی مکدر کردند هر چند که من به شخصه کاملا ایشان را درک کردم .
اما
چه لزومی داشت که این دلخوری ها در آن فضا مطرح شود که من و تو هم پاسخگو ی دلخوری های او باشیم ؟!
چند پست من هم حذف شد ولی من برعکس تو خیلی خوشحالم که پستهایم حذف شد . چرا که به نقاب فکر می کنم حتی اگر قصدم دلجویی از آقای .... بود . روز او نباید خراب می شد .
چرا باید خاطره یک روز خوبی را که آن همه تو و موعود برایش زحمت کشیدید تا در ذهن نقاب ماندگار شود اینچنین خراب شود ؟!موعود دلخور ، تو دلخور ، آقای .... دلخور ( خدا داند که دیگر چه کسی دلخور است و حرف نمی زند )
گاهی اوقات فکر می کنم اگر می شد در زندگی حقیقی هم مسائلی را پاک کرد انسانها راحت تر بودند . نباید بابت حذف یک پست حساس بود . باید به نیمه ی دیگر لیوان هم نگاه کنی .
مثلا ( به فضای تالار و قوانین آن فعلا کاری نداشته باش)
آیا کار آقای ... درست بود ؟!
آیا جایش آن تاپیک بود ؟!
آیا زمان خوبی را برای طرح دلخوری انتخاب کرده بود ؟!
و....
به لحاظ روانشناسی کار آقای .... قابل درک است اما در سوی دیگر نقاب وجود دارد . پس نقاب چی ؟ یک کم به نقاب هم باید فکر کرد .
ایا نقاب حق ندارد دلخور باشد ؟ او که از ما توقعی نداشت ، داشت ؟!
تمام مسائل دیروز را در دنیای حقیقی تجسم کن و از تجسم مجازی بودن آن دوری کن . یک قسمتی از جشن خیلی بد بود نه ؟! به قول معروف آبرو ریزی !( با این کلمه مشگل دارم ) اما اتفاق افتاد . حال در دنیای حقیقی می شد که چیزی را حذف کرد ؟! نه . به نظرم گاهی مجازی بودن به انسان امکان فرصتهای خوبی می دهد .هر چند که رد پای دلخوری آقای ... در چند پست دیده می شود و قابل حدس است که در این مهمانی چه رویداده است .
حال برگرد به دنیای مجازی
الان با این نوع حرف زدن قطعا کیوان هم خاطرش مکدر می شود (و البته سایر مدیران ). چرا که فکر می کند از جانب سایر کاربران درک نمی شود . وظیفه ای به کیوان و کیوان ها محول شده ، بر طبق قوانینی درست یا غلط ، کیوان کارش را درست و در حد عالی انجام می دهد . ( استفاده از واژه درست و غلط به واسطه سلیقه ای بودن است ،چرا که یک نفر با مسئله سانسور از ریشه مشگل دارد ولی فرد دیگر سانسور را در جایگاهی خاص مجاز می داند و دیگری اساسا ذهن وفکر خودش را هم سانسور می کند ) پس قانون سلیقه بر دار نیست و قانون ، قانون است و باید اجرا شود .
حال
این مسئله محدود به دنیای مجازی نیست کاملا در زندگی های حقیقی هم وجود دارد . در یک مهمانی چقدر حرف و حدیث پیش می اید ؟! ( اوووووش) واقعا میزبان و میهمان هر دو از وقتی که برای هم صرف کرده اند پیشمان می شوند .
در میهمانی حقیقی به بهانه ی اینکه شام سرد بود و.... در دنیای مجازی هم اینطور
و درنهایت
خواهش می کنم دست از این دلخوری ها بردارید و همیشه به همه ی جوانب فکر کنید . نگاه یکسویه انسان را محدود می کند و قطعا هم محق نا بحق .
با سلام
تاپيكهاي اين چنيني كه دقيقا مشكل مشخص نيست، بيشتر از اينكه به حل مسائل بينجامد به درگيري احساسي ختم مي شود.
خواهش مي كنم به جاي عبارات كلي مثل سانسور و حذف و ....،حتما دقيقا به عنوان تاپيك، شماره پست و محتويات پست اشاره شود تا قابل بررسي باشد.
همچنين قبل از ارسال خواهش مي كنم قوانين تالار را به دقت مطالعه كنيد و اگر بازهم سئوالي بود با پيام خصوصي با مدير مربوطه يا مدير همدردي در جريان قرار دهيد.
اگر خواستيد در انجمن هاي عمومي تالار همدردي مسائل را مطرح كنيد، بايد دقيقا به تاپيك، شماره پست و محتويات آن اشاره كنيد، تا ببينيم با قوانين تالار تعارضي داشته است يا نه
به هر حال بنده اين تاپيك كه براي اين منظور ناكارآمد هست را قفل مي كنم. و شما هم اگر تمايل داشتيد،با ذكر جزئيات در يك تاپيك جدا يا به صورت خصوصي مطرح كنيد تا پيگيري شود.
اگر دوستان به قوانين تالار همدردي دقت كافي داشته باشند،كمتر از اين سوء تفاهمات پيش مي آيد.