RE: درخواست راهنمایی فوری....نمیخوام از دستش بدم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
دوستان عزیز شما که ایشان را به سمت خواستگاری راهنمایی می فرمایید لطفا عواقب چند سال نامزدی و عقد را هم بگویید.
antonio گرامی.....اکثر دختران در ابتدای ازدواج مشکلی با شرایط مالی و ..... ندارند چرا؟؟ چون هدفشون در وهله ی اول ازدواج و بدست آوردن شخص است. ولی بعد از اینکه شما چند سالی عقد کردید تازه مشکلات شروع می شود.
سلام
عواقب ار تباط پنهانی خصوصا در طویل المدت آثار به یاد ماندنی و غیر قابل جبران باقی می گذارد .
جالبه بدونم هدف این خانم از بدست آوردن antonio با توجه به این موضوع که گزینه های دیگر ی هم برای ازدواج دارند چی بوده ؟آیا علاقه مند هستند 3-4 سال با همه ی مشکلات مقابله کنند ؟
اگر اکثر دختران با شرایط مالی در ابتدا مشکلی ندارند یک از دلایل افزایش سن ازدواج و تاخیر در این امر مهم چی هست ؟
RE: درخواست راهنمایی فوری....نمیخوام از دستش بدم...
اما به نظر من این حرف درست نیست که نقاب گفت آدم تو 30 ثانیه نسبت به یه آدم احساساتش شکل میگیره و تا آخر عمر عوض نمیشه...اتفاقا بهترین دوستای من کسایی بودن که من با نگاه اول ازشون بدم میومد!حتی کسی که عاشقش شدم کسی بود که دو سال تموم عاشقم بود و من ازش بدم میومد! یک نظر دیگه هم که باهاش مخالفم اینه که میگه صبر دخترو اونجوری بسنج!واقعا نمیدونین بعضی از خونواده ها چه قدر دخترشوشو تحت فشار میذارن؟!با بقیه ی نظرهای نقاب موافقم. البته در خوبی اون دختر شکی نیست....ولی برای هرکسی بی نهایت همسر مطلوب وجود داره...اما عاشق این چیزارو نمیتونه قبول کنه...شما باید قبول کنین که با منتظر نگه داشتن اون دختر فقط دارین به زندگیش لطمه میزنین.و یه عاشق واقعی به خوشبختی معشوقش فکر میکنه.