-
RE: می خوام کمکش کنم
ani عزیزممنون که پاسخ من رو دادید
و ازتون می خوام که سکوت نکنید
من همانطور که گفتم 4 ساله این آقا رو می شناسم و باید بگم روی رفتار و برخورد و منش ایشون تا قبل این رفتارها قسم می خوردم
وایشون سر قضیه من و دوستم نهایت لطف رو به هردومون داشتن باور کنین دوست ندارم که به این فکر کنم رفتار و حرکات ایشون منظور خاصی داره
و من نمی تونستم چیزی که از ذهنم گذشته رو به زبون بیارم چون دوست نداشتم حرمتها بشکنه من با جوابی که دادم فقط می خواست به ایشون بگم که من هیچ گاه ذهنیت بدی بهشون پیدا نمی کنم
ولی در رفتارم با ایشون کاری کردم که خودشون بفهمن و دید مثبتی که در ذهن من هست رو خراب نکنن
من اگه مشکلم رو اینجا مطرح کردم برای این بود که کمکم کنید بهترین رفتار بکنم تا یه موقعی تهمت بیجا به کسی نزنم
من الان شرایط فوق العاده بدی دارم از نظر روحی کاملا داغونم ولی نه انقدر داغون که بخوام کمبودمحبتم رو از یک مرد زن دارم بخوام و از موقعیتم سو استفاده کنم
من اگه چیزی نگفتم چون تردید دارم چون این آقا مثل برادر بهم کمک کرده و حاالا واقعا یک سری رفتارها برام مبهمه
سعی کنید وقتی قضاوت می کنید خودتون رو جای اون فرد هم قرار بدین
-
عزیزم من آدم بدبینی نیستم و اساسا همه ی مسائل را خیلی خوش بینانه نگاه می کنم اما به واقع در شرایط این جامعه سود جویی ها از همین کمبودها و خلاها شروع می شود . شما در بحران هستید . فردی سوپر من یا سوپر ومن زندگی شما می شود و شما در لحظه ای که او به اعتماد کردید دقیقا ضربه کاری را وارد می کند و به چندین نفر آسیب می زند .
من جای شما باشم خیلی قاطع به این آقای مدیر می گویم که ترجیح می دهم مشگل مرا فراموش کند و همان آقای رئیسی باشد که بوده و من چهار سال با وی خیلی خوب و درست کار کرده ام با رفتارهای گذشته نه محبتهایی که برایم قابل درک نیست .
-
ممنون از پاسختون من می خوام به ایشون پیشنهاد کنم که از این پس کارهای شرکت رو براشون در خونه انجام بدم و هفته ای یکبار بیارم تحویل بدم
فکر می کنم اینجوری یه مدت از محیط کارم دور باشم بد نباشه هرچند که باتوجه به اوضاع و احوالم توی خونه دیوونه می شم ولی اینجوری شاید بهترباشه
-
خیلی کار خوبی می کنی . آفرین و کاملا موافقم . در این مدت هم اگر توانستی و وقت اضافی داشتی حتما کلاس ورزش برو . در روحیه تاثیر دارد . امتحان کن .
-
ممنون آنی عزیز
اگر عصبانی بودم معذرت می خوام
در شرایط فوق العاده بدی به سر می برم و مجبورم از یک وابستگی شدید دل بکنم و واقعا تحمل مشکل تازه ای رو ندارم
نمی دونم چرا خدا گاهی برای بعضی از بنده هاش سخت ترین راه ها رو انتخاب می کنه و بعضی ها رو خیلی راحت به آرزوهاشون می رسونه بدون هیچ سختیی
وقتی فکر می کنم می بینم چیزهایی که تو زندگیه دیگران یه عمر عادیه برای من یه آرزوی دست نیافتنیه
اگه پر حرفی می کنم ببخشید ولی واقعا احتیاج دارم برای یکی حرف بزنم
گاهی احساس می کنم تنها بودنم باعث شده انقدر به دیگران وابسته بشم انقدر که الان فکر می کنم زندگیم قراره تموم بشه
من برای مرگ خود یک بهانه می خواهم یک بهانه ی پوچ عاشقانه می خوام
از غمی که می دانی با تو بودنم مرگه بی تو بودنم هرگز
گر بهانه این باشد من بهانه می گیرم عاشقانه میمیرم
-
عزیزم من می توانم وضعیت تو را بفهمم و شرایط تو را درک کنم .
اما عزیزم چند نکته
اول اینکه ما اساسا نباید وابسته کسی باشیم . شما یک فرد مستقل هستید و صدالبته نیازهایی هم دارید اما برای برآورد شدن نیازهایتان در اولین قدم خود شناسی لازم است .
شما باید بدانید چه می خواهید و باید بلد باشی از خودت مراقبت کنی .
این جور که شما از خودت تعریف کرده ای بیش از آنکه نگاه ات به درون خودت باشد نگاه ات به بیرون است و آنچه که دیگران دارند و..... عزیزم تو هم خیلی چیزهای خوب داری که قطعا باید قدرشان را بدانی .
چرا به فکر انگیزه ی عاشقانه برای مردن می گردی ؟!
انسان عاشق با عشق بهانه زیستن پیدا می کند . انسان عاشق در پی پویایی است و تو از مرگ حرف می زنی ؟!
متاسفم اما به کل با تو و افکارت مشگل دارم و بهتر است که با مشاور صحبت کنی چرا که نیاز به کمک علمی در تو کاملا حس می شود .
موفق باشی و مشاور هم یادت نرود . واجب تر از هر چیز برای تو مشاوره گرفتن است و آن هم کاملا علمی .
-
عزیزم انقدر نا امید نباش.
قبول دارم که گاهی تنهایی انقدر آزار دهنده است که باعث نا امیدی میشه.
اما از خدا گله نکن مطمئن باش دوست داره که بهت فهمونده باید از این وابستگی رها شی.
ممکن بود وارد زندگی بشی و احساس کنی خدا تو رو به آرزوهات رسونده اما وقتی با مشکلات خاصه زندگی که تو اکثر زندگیها هست مواجه بشی و یا در مورد شما مواجهه با نبود اعتماد به نفس و قدرت تصمیم گیری و بدبینی در طرف مقابلت که خیلی زندگی رو سخت می کنه نا امیدتر و داغون تر از الان میشدی.شک نکن که خدا دوست داشته.
به خدا پناه ببر و از خودش بخواه که بهت آرامش بده ، مطمئن باش کمکت میکنه.بازم میگم نا امید نباش.
-
سلام همیشه سعی کن اول خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قاول بشی
یادت باشه هیچ چیز تو این دنیا لیاقت اینو نداره که تو خودت رو بخاطرش داغون کنی
یادت باشه که سرنوشت رو می شه از سرنوشت
پس از نو شروع کن
-
سلام به همگی
یه مدتی خیلی بهم ریخته بودم و همه چیز در زندگیم مبهم بود
اما گاهی آدما باید به خودشون کمک کنن
یه دوستی یه حرفی رو به من زد که منو خیلی تحت تاثیر قرار داد
اون به من گفت هیچ وقت هیچ چیزی رو به زور از خدا نخواه چون می شی مثل اون زنی که سالها گریه کرد به درگاه خدا و به هر قیمتی از خدا بچه خواست و خدا بهش یه بچه عقب افتاده داد
من چند ساله که نه نماز می خونم نه دعا می کنم و نه از خدا چیزی می خوام ولی
10 روزه که شروع کردم به نماز خوندن باورم نمی شه ولی خیلی آروم شدم
شاید خیلی ها فکر کنن که من دارم تظاهر می کنم ولی واقعا آروم شدم امیدوارم دوباره ترکش نکنم
نمی دونم خدا منو قبول کرده یا نه فقط اینو می دونم که با پناه بردن بهش من آروم شدم امیدوارم خدا هم منو قبولم کنه
چون من با خدا قهر کرده بود چون فکر می کردم اون چیزی که حقمه بهم نمی ده
الان تنها چیزی که می خوام اینه که این آرامش برام موندگار باشه
این برام خیلی جالبه که با این همه مشکلی که بران پیش اومده آرومم البته گاهی اشک میریزم ولی همه در نهایت خیلی زود بر می گردم به حالت قبلیم
می رسی که به حرفام گوش کردین
:72:
-
سلام دوست عزيز هميشگي
جا دارد تا از حنان محترم و آني عزيز كه بهترين راهنمايي ها را به شما ارائه داده اند تشكر ويژه داشته باشم.:73:
خواهر عزيز سر گذشت حنان آنقدر گويا و شفاف مسايل را به شما نشان داده كه اگر بخواهيد ميتوانيد بهترين چراغ راه براي شما باشد هميشه خود دوستي بر نوع دوستي ارجعيت دارد شما مسئول نجات افراد نيستيد اين قبيل افراد بيمار هستند روانشناسان بيماريهاي رواني را به دو دسته (سايكوز و نوروز )دسته بندي ميكنند و تشخيص بيماريهاي نوروز بسيار سخت و دشوار است علائم آن بسيار مشهود نيست پس بهتر است اين فرد به يك روانشناس خبره مراجعه نمايد و مشكلش را مطرح كند و در مورد ريئس شما من با نظر آني كاملا موافقم و شما بهترين تصميم را گرفته ايد و اما اگر تصميم گرفته ايد آن رابطه را قطع كنيد اين دلتنگي ها براي يك پريود زماني خاص است و بعد از آن دوباره به حالت قبلي بر ميگردديد سعي كنيد چند روزي مسافرت برويد و همان پيشنهاد آني عزيز در يك كلاس ورزشي ثبت نمام كنيد و سعي كن هيچ وقت خالي نداشته باشي تا كمتر به موضوع فكر كني حتما قبل از خواب نصف يك ليمو ترش را در نصف ليوان آب و يك قاشق غذا خوري عسل با هم ميل كني بسيار تسكين دهنده و خواب آور خوبي است هر كدوم از ماها به يك طريقي اين وابستگي را داشته ايم و اين دوره را پشت سر گذاشته ايم پس مشكل شما را كاملا درك ميكنيم و قطعا نماز خواندن به شما يك آرامش دروني ميدهد منم به نوبه خودم برايتان آرزوي موفقيت ميكنم:72: