RE: رجوع دوباره صحیح یا غلط
از همه دوستانی که در اینجا منو راهنمائی کردن ممنونم
باید بگم که بعد از اینکه در فروردین ماه امسال ما از هم رسماً طلاق گرفتیم من گاهگاهی با ایشان تماس میگرفتم
کمک مالی هم میکردم.
بعد از اینکه منزل اجاره ای که در طلاق توافقی ذکر شده بود برای ایشان مهیا و مبلغ 5 میلیون پول نیز طبق توافق به ایشان دادم
از اون به بعد دیگه تماس نگرفتم تا خود ایشان به من زنگ زد و ابراز پشیمانی اونم اول گفت که طلاق ما اشتباه بزرگی بوده است.حدود 1 هفته پیش
البته اینو بگم که قبل از خودش یه خانم که من میشناسمش و میدونم که واقعاَ خانم با ایمان و معتقدی هست از دوستان نزدیکش به من زنگ زد و گفت که میتونی ببخشیش منم گفتم که فردا بهتون میگم
بعد از تماش ایشون همسر سابقم تماس گرفت و کلی حرف زد از اینکه طلاق ما اشتباه بوده و من اشتباه کردم همه این روزهای تنهائی به خوبیهائی که به من کردی فکر میکردم و اینکه از همه طرد شدم و ....
بعد از این ماجرا به من گفت که میخوام بیشتر راجع به بازگشت فکر کنم و تصمیم درست تری با جدیت تر بگیرم و تو (علی) تماس نگیر تا خودم باهات تماس بگیرم و تا حالا تماس نگرفته
اینم بگم که تو چند ماهه اخیر نشده بود که منو با اسم کوچیک صدا کنه که اینبار اینکارو کرد.
از همتون ممنون دوستان همدری .:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
تصمیم دارم همه اتفاقاتمو اینجا بگم خوشحال میشم شما هم نظر بدید.
شما واقعا همسرتون رو دوست دارید و اینو از تک تک جملاتتون میشه فهمید.. این علاقه شما قابل تقدیره و امیدوارم همسر شما اون طور که باید قدر این همه محبت رو بدونه..
منظور همسرتون چیه، یعنی ایشون میخوان فکراشون رو بکنن و تماس بگیرن و از جواب مثبت شما مطمئن هستن؟ یا اینکه خودشون میخوان اول مطمئن بشن و بعد با شما صحبت کنن تا شما هم راضی به برگشت بشین؟
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
شما واقعا همسرتون رو دوست دارید و اینو از تک تک جملاتتون میشه فهمید.. این علاقه شما قابل تقدیره و امیدوارم همسر شما اون طور که باید قدر این همه محبت رو بدونه..
منظور همسرتون چیه، یعنی ایشون میخوان فکراشون رو بکنن و تماس بگیرن و از جواب مثبت شما مطمئن هستن؟ یا اینکه خودشون میخوان اول مطمئن بشن و بعد با شما صحبت کنن تا شما هم راضی به برگشت بشین؟
:72:
ممنون دوست عزیز
نمیدونم البته از من کاملاً مطمئن نیست من بهش گفتم که باید با مشاور خانواده صحبت کنم و هنوز نه فکر قبولم نه فکر رد (50 درصدی)
بقول خودش داره با تنهائی و خدای خودش راز و نیاز میکنه که تصیم خودشو محکمتر بگیره
حالا منم منتظرم تا ببینم جوابش چیه بعد برم پیش مشاور
بازم ممنون
سلام
در این زمانی که خانومتون داره با خودش خلوت می کنه شما هم سعی کنید ذهنتونو کامل از گذشته پاک کنید و سعی کنید بخاطر خود همسرتون به زندگی برگردین نه حس ترحم نسبت بهش
اگه بخاطر خودش برگردین حتما زندگی خوبی رو خواهید داشت ولی به خودتون قول بدین که الان بهش ترحم نکنید تا بعدا هم بهش شک نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishegi
ولی به خودتون قول بدین که الان بهش ترحم نکنید تا بعدا هم بهش شک نکنید
:305:
سلام به همه دوستان همدردی
من بعد از یکسالی برگشتم
میدونید دلیلش چیه؟
تو این مدت جدائی 2 باری امکان رجوع داشت که نشد هر بار به یک دلیلی
من هم بیخیال شدم و به همه گفتم که دارم از کشور میرم و طی آخرین تماس با همسر سابقم حسابی سرد برخورد کردم بر خلاف گذشته.
حالا اینبار مثل اینکه تصمیم به رجوع گرفته ولی نمیدونم آیا رجوع دوباره مشکل منو حل میکنه
از تمامی دوستان خواهش میکنم اگه نمونه واقعی از طلاق و رجوع سراغ دارن برام تعریف کنن که چی شد.
(راستی من با آیدی جدید وارد شدم میخواستم تاپیک بزارم که دیدم از قبل هست.)
رجوع بعد از طلاق (کمک کنید دوستان)
سلام به همه
من از یکسال پیش که از همسرم بدلیل خواست خودش جدا شدم
اگه میخوای بیشتر بدونی تاپیک (رجوع دوباره صحیح یا غلط) رو کامل بخون
الان دوباره برگشته ولی زمانی که من به یک آرامش روحی رسیدم
از طرفی هنوز یکم دوستش دارم ولی نمیخوام دوباره اشتباه کنم و تکرار بشه زندگیم
اگه کسی نمونه رجوع سراغ داره برام بگه که چی شد و زندگیشون به کجا کشیده شد.
با تشکر از همه
و آرزوی سال خوب و خوش برای همه دوستان
RE: رجوع بعد از طلاق (کمک کنید دوستان)
دوست عزيز
بند 6 قانون تالار ميگه:::::
6 - فقط 1 نام کاربری . تغییر نام کاربری
لطفاً از ساختن بیش از یک حساب در سایت جداً خودداری فرمایید . در غیر اینصورت حساب كاربری فرد خاطی مسدود می گردد.
تغيير نام كاربري فقط توسط مدير سايت مجاز است . چنانچه تمايل به تغيير نام كاربر خود داريد براي مديران ارشد سايت پيغام خصوصي ارسال نماييد و در آن پيغام نام كاربري قبلي ، نام كاربري جديد و آدرس ايميل خود را قيد نماييد:324: