-
RE: تردید در رابطه
بازم ممنون از راهنمایی هاتون.
من تا همین اندازه از تردیدم گفتم چون می خواستم شما با دید مثبت و باز جواب منو بدید ولی از جواب همه این دستگیرم شد که یه جای کار می لنگه و من دچار وسواس نشدم.
راسش اینکه من اینقدر تردید دارم اینه که اون از یه طرف خیلی محکم می گه می خواد باهام بمونه ولی از یه طرف در عمل انقدر که باید عشق نمی بینم.
من از لحاظ خانوادگی و مالی موقعیت خوبی دارم و از این می ترسم که حرفاش و اصرارش که ما برای هم ساخته شدیم صرفا برای شرایط خوبی باشه که بعد از ازدواج بدست می یاره برای همینم تا حالا خیلی مراقب بودم در مورد ازدواج بحثی باز نشه.
البته قبل از دوستی اون هیچی از شرایط مالی من نمی دونست.
خیلی از این می ترسم که اون فقط برای خودم باهام نباشه,راستش این تفاوت تو حرف و عملش شک برانگیزه و نگرانم بازی بخورم.از یه طرفم دوستش دارم و می ترسم دچار وسواس الکی شده باشم.
ولی اینطور که پیداست همه دوستان با این که اون فقط صرف علاقه باهام نیست موافقند.
-
شما بجای فرار کردن از بحث ازدواج بهتره بررسی کنید و یه بار تصمیمتون رو بگیرید و وقتتون رو دوراهی آره یا نه گفتن بهش تلف نکنید می تونید راحت بشینید باهاش در مورد شرایطتون حرف بزنید
در مورد مسائل مادی بگید درسته وضعیت خانواده من خوبه اما من دوست دارم مستقل باشم ببینید چی میگه منتهی بازم میگم اینجوری فایده نداره اگه این فرد قصد ازدواج داره و شرایطش هم به نوعی تکمیله پس بهتره رسما بیاد خواستگاری شما و تا اون زمان اصلا حتی ابراز عشق هم از طرف ایشون الکی به نظر میاد
-
سلام
اونجور که خودتون گفتین یک ساله که با این آقا در رابطه هستین درسته که یک سال زمان زیادی نیست و لی برای بدست آوردن یه شناخت نسبی زمان کمی هم نیست
شما ایشونو دوست دارین می دونید چرا؟؟ چون یه مدت با ایشون بودین و بهش عادت کردین و یک سری از رفتارهاشو می پسندید
شما در مورد ایشون تردید دارین می دونید چرا؟؟؟ چون یک سری رفتارهاشون باعث شده شما حس بدی پیدا کنید و فکر کنید که خسیسه همین حس پایه ای شد برای اینکه شما
دیدتون نسبت به انگیزه ی ایشون برای ازدواج عوض بشه
یعنی با خودتون اینجوری تحلیل کردین که چون خرج نمی کن پس خسیس وقتی خسیسه یعنی دیدش به زندگی اقتصادی پس نتیجه می گیریم که برنامه ریزیه احساسیش رویه منم اقتصادیه
آیا واقعا اینجوریه؟؟
اینو شما باید از رفتارها برخوردها و حرفایی که می زنه بفهمین
سعی کن ذهنت رو فقط روی رفتاری که آزارت می ده جمع نکنی اینجوری بهتر می تونی تصمیم بگیری
-
من نتونستم جواب بقيه دوستانو بخونم اما اگه من بودم كمي دقيق تر برا خودم نقدش مي كردم اول اينكه نگفتين برا دوستي رابطه دارين يا ازدواج؟بعدم پيشنهاد جنسي محض بدون هيچ زمينه اي ميتونه نگران كننده باشه در مورد اخلاق خستش نمي دونم چي بگم چون همچين موردي نداشتم و اينكه وقتشو با خواست شما كنار شماست فكر نمي كنم موردي باشه اما بي اهميتم نيست چون من حقو به شما ميدم بازم ميگم دقيق بشين چون اگه منظورش از با شما بودن سؤ نيت باشه اونوقت مورد اولتون معني پيدا مي كنه باي