RE: جشن به دنیا امدن نی نی خانم روزن تبربک می گویم
سلام و احترام خانم روزن:72::72::72::72::72:
سلام مامان مهربان دلسوز تبربک منو هم بپذیر امیدوارم بهترین مامان روی زمین باشی از طرف من به اقای پدر هم تبربک بگو من هم برای خانواده خانم روزن ارزوی سلامتی می کنم و ارزوی بهترین ها را دارم خانم روزن تولد ارمان کوچولو رو بهت تبربک میگم
تولد کوچولو مبارک:72::72::72::72::72:
منم سلام
خدای من. این جا رو چه خبره کاش می دونستم دست پر می اومدم ...چشم روشنی می آوردم.
خدا روشکر. ایشالله که فرزنده شایسته و سالمی باشه گل پسره روزن جون.
تبریک روزن خانم عزیز.
سلام و احترام خانم روزن پرستار است به خانم روزن پرستار مهربانی است تبربک می گویم امیدوارم مامان خوبی برای ارمان کو چولو باشید امیدوارم در پرستاری به بیماران خدمت می کنید خداوند متعال هر ارزوی داری خداوند به شما بدهد خانم روزن تبربک می گویم:72::72::72::72::72:
آقای محمد ابراهیمی، اون زمان که این تایپیک رو باز کرده بودین حسابم فعال نبود که بتونم ازتون تشکر کنم. خیلی ممنون. از تمام کسانی که بهم تبریک گفتن هم متشکرم :72: . الان آرمان کوچولو بغلم بود داشتم بهش نشون میدادم که چه عکسای خوشگلی برای تولدش گذاشتین:43:
اگه شد عکسش رو میذارم.
اما یه کم نصیحتش کنین خیلی بابایی شده، تا باباش میاد دیگه منو یادش میره :302: البته بد هم نیست چون یه کم استراحت می کنم :82:
آرمان کوچولوی ما همه جوره باشعور از آب در آمده .:46: انشالله همیشه بابایی باشه .:310: نمی دونی چقدر بابایی بودن خاصیت داره .:227: بعدا بزرگ شد بهتر متوجه می شی. :72::82: