RE: خانم ها لطفا جواب بدین
برادر عزيز شما اگه شرايط ازدواج رو دارين به جاي واسطه خانوادتون رو در جريان بذارين و كارارو به اونها بسپارين.....
البته جواب منفي ايشون بنا به گفته شما بي دليل هستن شايد براي خودشون دليل خاصي دارن مثلا اين كه الان قصد ازدواج ندارن يا ......به يك نفر ديگه علاقه مند هستن
RE: خانم ها لطفا جواب بدین
به نظرم بهتره خودتان مستقيما بريد با ايشون صحبت كنيد...و وخانواده را در جريان بگذاريد ، كه ايشان هم از پيشنهاد ازدواج شما اطمينان پيدا كنن ، شايد ايشون منظور شما را از اين پيشنهاد جدي نگرفتن...و به قول دوستمون شايد هم كلا قصد ازدواج ندارد و يا به شخص ديگه اي علاقه دارن، خيلي احتمالها وجود داره ، پس بهتره خودتون مستقيما بري جلو و با ايشان رو در رو صحبت كنيد... اميدوارم موفق باشيد
RE: دوراهی_خانم ها لطفا جواب بدین
چرا کسی کمک نمی کنه خواهش می کنم خانم ها جواب بدن
سلام:72::
اونقدر متنی که نوشتید و اصرارتون برای گرفتن جواب روی من فشار آورد که نمی تونم جوابی ندم و مجبور شدم وارد بشم..
خب اولا به تالار همدردی خوش آمدید....
ثانیا برای رسیدن به جواب نیازی به دعوت از خانم ها نبود و مطمئنا اقایون شما رو بهتر درک می کنند تا ما خانم ها!!!
:D
از شوخی که بگذریم در ماجرایی که بیان کردید چند نکته حائز اهمیت هست و اون ها را من جسارتا به ترتیب ذکر می کنم و امیدوارم شما زحمتی بکشید و مجددا ارسال سایر دوستان هم مطالعه کنید و همچنین کمی هم این احساسات شدید رو کنار بگذارید و خواهشا منطقی تر فکر کنید:
1) سن: که همه دوستان به ان اشاره کردند..در همن تالار تا کنون افراد زیادی بوده و همچنان هستند که اثار مخرب ازدواج سن پایین را شاهد بوده اند به خصوص که شما در 15 سالگی اولین جرقه های عشقیتان نسبت به ان خانم اغاز شده است..شما از کجا می دانید که عاشق هستید؟معنای عشق را در چه می دانید؟از کجا می دانید تنها یک کشش صرف نیست؟از کجا می دانید که ایشان تمام معیارهای شما را دارند در حالی که حتی یکبار با ایشان در رابطه مسائل ازدواج صجبت نکرده اید؟از کجا می دانید خودتان یا او چند مرده حلاجید؟از کجا می دانید وی در این مدت که بی اطلاع بوده اید چه کرده است؟و هزاران سوال که همه در یک ازدواج نقش دارند...
نمی گویم شما به انها فکر نکرده اید ولی در سن پایین علاقه مند شدن شاید در پاره ای موارد موفقیت امیز بوده ولی در دنیای امروز چندان موفقیت امیز نخواهد بود....
آیا شما تعریف عشق را می دانید؟
ایا او اصلا می داند از زندگی چه می خواهد در حالی که تنها یک محصل است؟
دوست من کمی در های احساس را ببندید و منطقی فکر کنید ..معیارهای خود و هدفتان را مشخص کنید...ازدواج تنها گرفتن بله از یک محصل نیست..هزار و یک مشکل وجود دارد و وقتی مردی قدم در دنیای دختران می گذارد باید بتواند پاسخ گوی احساس ایشان باشد....نه اینکه مثلا شما الان بله بگیرید یک سال بعد تاپیک بزنید من شرایط ازدواج ندارم چه کنم؟؟؟؟؟
من نمی خواهم شما پاسخی به سوال های بالا بدهید ..می خواهم فکر کنید و کمی هم بیاندیشید....اگر تمام موارد بالا را می دانید..همه شرایط عالی را دارید اجازه دارید وارد زندگی آن خانم شوید و اگر شما انقدر احساس خودتان مهم است که جلوی خوشبختی ان خانم را با فراهم نبودن مقدمات ازدواج خود می گیرید..عاشق نیستید...
اگر همه موارد بالا را اندیشیده اید ادامه می دهیم:
2)اعتقادات و مذهبیات:
اصلا منظور من نماز و روزه نیست..هیچ خانمی از هر سطح فرهنگی از پسری که مقابل مدرسه یا محل کار یا حتی دانشگاه بایستد و با نامه پراکنی یا پیام رسانی اظهار عشق کند خوشش نمی اید مگر برای دوستی باشد یا فرد انقدر سن کم که نتواند احساس خود را کنترل کند..این راه ها برای ازدواج سم است....اصلا معنایی ندارد..کسی که دختری را دوست دارد یا به قول شما عاشق اوست شخصیت و حرمت اجتماعی ان خانم و خودش در اولویت است..فرد عاشق هیچ گاه با این حرکات شخصیت خود و طرف مقابل خود را در بین دوستان و همکاران خراب نمی کند چون برای او والایی همسر اینده اش مهمترین است..اگر این کارها را کردید و شخصیت او در اجتماع برایتان از رسیدن به او کم ارزش تر است عاشق نیستید....
3)فرض می کنیم شما شغل دارید..خانه هم به هر طریقی مهیاست...درس هم می خوانید....و همه چیز معلوم است..حالا کار درست چیست؟
تنها راه از نظر تمام خانمها دو چیز است:
یا خانم مورد نظر شما از خانواده بسیار مذهبی است که شما تنها راه ورود و خواستگاریتان خانواده است...یعنی مادر شما با مادر وی یا پدر هایتان.....نه خود شما ان هم در مسیر مدرسه....
یا از خانواده باز تری است که شما باز هم می توانید در مکانی مناسب دور از چشم دوستان ایشان خواسته خود را مطرح کنید و اشاره کنید برای اینکه خانواده شما تماس بگیرند خود مزاحم شده اید نه اینکه برای بله گرفتن..اینگونه خانم مطمئن می شود قصدتان ازدواج است..در هر دو حالت باید حتی اگر شما خود اقدام می کنید خانواده شما در جریان باشد....بدون اطلاع خانواده تان شما حق ورود به دنیای خانم را برای ازدواج ندارید....
ببینید آیا قدرت مدیریت این رابطه را اگر به هر دلیلی جلو برود داریدوواحساسات یک خانم و اقا با سن پایین به علت تغییرات مداوم فیزیولوژیک در حال تغییر است ..آیا او همان است که شما 20 سال دیگر هم می خواهید..؟و ایا شما برای او همانید؟
این ها سوال های ساده ایست ولی اینده شما را رقم می زند و شما و لیشان سالها بعد زخم خورده بر جای نمی مانید...
هدف ها..معیارها....سن...شغل...مسکن.. .پول.....بچه...هزاران هزار مانع دیگر .....
کمی با خود اول فکر کنید:دوستش دارید؟وابسته شده اید؟عاشقید؟و چقدر با منطقتان سازگاری دارد.....احساس را ببندید ..فکر کنید...برای خودتان تمام اینده را برنامه بریزید....تا انتها....بعد احساس را باز کنید...و بگویید دوستش دارم...ضرر نمی کنید..
این ها تنها نظرات من است و اگر صریح سخن راندم پوزش می خواهم...
موفق و موید باشید.....
**** فردا برای اندیشیدن دیر است.......****
شما دنبال نظري هستين كه به نظر خودتون نزديكتر باشه؟جناب كيوان در اوايل جواب مناسبي به شما دادن شما تا الان هم دوستان نظرات كامل و خيلي خوبي به شما ارائه دادن اما باز هم شما ميخواين نظر بدن؟يعني نظرات رو قبول ندارين؟ميخواين بشنوين كه به ديدن اين خانم برين و باهاشون رابطه دوستي ايجاد كنين تا موقع ازدواجتون برسه؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر rsrs1380 هم كه جمع بندي نظرات بود....ديگه تصميم با خودتونه!!
اينقدر شك و دودلي!!!!!؟؟
ممنون از نظراتتون راستش خیلی دوستش دارم شاید به خاطر همینه که خیلی تاکیید رو این مسئله میکنم بازم ببخشید که با مطرح کردن این سوال بیخودم همتون رو به زحمت انداختم . تنها .................................................. ؟
برادر عزيزم من.....چنين منظوري نداشتم
نگفتم كه شما مزاحم شدي.....من شخصا وظيفه خودم ميدونم وقتي كاري از دستم بر مياد براي كسي انجام بدم....!!
شك و دودلي رو بذار كنار با دقت بيشتري نظرات دوستان رو بخون به اميد خدا حتما راه حل خوبي پيش پات ميذاره.....دوستان توي تالار از روي تجربه و اگاهي نظراتشون رو نوشتن با اينكه احساس شما رو هم درك يكنن اما احساسي برخورد نميكنن..
عذر ميخوام اگه ناراحتت كردم.....:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد تنهایی
ممنون از نظراتتون راستش خیلی دوستش دارم شاید به خاطر همینه که خیلی تاکیید رو این مسئله میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
علاقه شما سرچشمه اش احساس است؛ احساس نیاز به جنس مخالف با شدت بالا در آن سن, واین کشش که ما به عنوان عشق از آن یاد میکنیم ,غیر از کشش جنسی و احساس چیزی بیش نیست؛شاید شما بگویید که هیچ مسئله جنسی در کار نیست و نیت شما پاک است؛این درست اما این تمایلات از همان موارد نشئت میگیرد,
ودیگر اینکه
چه زمانی باید واقعا به فکر انتخاب همسر باشیم ؟
زمانی که معیارهای شما شکل حقیقی به خود گرفت و ثابت ماند .
موفق باشید
نه من از انتقاد ناراحت نمی شم چون همین انتقادهای که آدم رو در برابر مشکلات قوی می کنه .:shy:
راستش خیلی سعی کردم که اونو فراموش کنم اما نتونستم چون 4 ساله دارم دنبالش می گردم حالا یه سواله دیگه ازتون دارم چون اون گفته که همه ی پسر ها مثل همنند برداشت شما از این سوال چی می تونه باشه !!!!!
منظورم اینکه اون با پسر دیگه ای دوسته یا یه شکست اونو اینقدر وادار کرده که دربرابر این موضوع ایستادگی کنه ؟ من تا الان که پای این ماجرا واستادم به خاطر این بوده که یه بار می خواسته قرار بزاره . حداقل برای من یه نشانه خوبی .
آیا میتونم نظرش رو نسبت به خودم عوض کنم ؟ ممنون می شم به این حرف هام هم فکر کنید ؟ :82:
اگه امکان داره به عنوان یه دوست کمک کنید خیلی سوال توی ذهنم هست که باید ازتون بپرسم؟