RE: تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه
[align=justify]کامران عزیز،
لطفا مشخص کن که قصدت از این تاپیک اینه که در این مورد تصمیم گیری یا بازنگری کنی، یعنی موضوع برات شخصیه، یا می خوای کلا نظر سنجی کنی. چون اگه حالت اول باشه، باید سوالاتی در مورد باورهات و اهدافت بپرسم، و اگه حالت دوم (یعنی نظرسنجی) مد نظرت باشه، مثل پست قبل نگرش و عملکرد خودم رو توضیح خواهم داد.
[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
[align=justify]کامران عزیز،
لطفا مشخص کن که قصدت از این تاپیک اینه که در این مورد تصمیم گیری یا بازنگری کنی، یعنی موضوع برات شخصیه، یا می خوای کلا نظر سنجی کنی. چون اگه حالت اول باشه، باید سوالاتی در مورد باورهات و اهدافت بپرسم، و اگه حالت دوم (یعنی نظرسنجی) مد نظرت باشه، مثل پست قبل نگرش و عملکرد خودم رو توضیح خواهم داد.
[/align]
نه، یه نظر سنجی کلی، میخوام بدونم بقیه چی فکر میکنن و چرا
نمیخوام تاپیک شخصی بشه...
من هم صرفا نظر شخصی خودمو گفتم...
ممنون:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
اگر فردا نتونی آدمی مثل خودت پیدا کنی و بد از ازدواج متوجه بشی چیکار میکنی!!!!؟؟؟
سلام برادر
اول شما باید بدانید چرا این مسائل مخالفید؟ پر واضح است چون شریعت مقبول شما چنین فرمان می دهد! پس باید بدانید چرا این شریعت مقبول شماست؟ اگر همچون قریب به اتفاق مردم موروثی به شما رسیده باید بدانید که هرچقدر هم تلاش کنید هرگز قلبا به اعمال خود باور ندارید و به آنها وفاداری کامل ندارید...
عزیزجان من به شخصه سعی در پیدا کردن کامل ترین دین و مذهب کردم و در ابتدا خود را بی دین پنداشتم، سپس به دنبال خدای مقبولم جستجو کردم تا اینکه خدایی بهتر از خدای یکتا نیافتم(فعلا...) بعد از شناخت خدایم به دنبال ادیان یکتا پرست رفتم و هنوز هم در جستجو هستم و کتاب هایشان را مطالعه کردم و تا کنون بهتر و کامل تر و معقول تر از اسلام و قرآن نیافتم و آنگاه بدنبال مذهب رفتم تا اینکه بهترین را تشیع یافتم با اینکه تشیع نقاط ضعف زیادی دارد اما فعلا کامل ترین است و بر اساس حدیث پیغمبر مبنی بر 72شاخه ای شدن اسلام و حدیث در مورد آخرالزمان من نمی توانم بدنبال مذهبی کامل بگردم بلکه باید مسلمان خوبی باشم و کامل ترین و معقول ترین مذهب ممکن را انتخاب کنم...
یکی از مهم ترین دلیل انتخاب تشیع نبود مفسر(یک امام یا کسی که در ارتباط با حق باشد...) برای قصارترین کتاب جهان(قرآن) بود...
به گفته ی حق متعال در قرآن: آیا کسی لایق تر از من برای پرستش می یابی؟ هرگز نخواهی یافت.
(یعنی اگر یافتی او را بپرست...)
برادر آخرالزمان است اگر جامعه ما را به قهرقرا می کشاند دلیل نمی شود ماهم همسو شویم و به میل خود وارد شویم بلکه ما باید در حد توان سعی در حفظ ارزش های حقیقی نماییم...
پس چاره ای نداریم جز اینکه بعد از انتخابی از روی آگاهی به خداوند یکتای متعال توکل کنیم چنین افرادی هنوز هم هستند...
عزیزان یکی از دوستان من شب نیمه ی شعبان بی اختیار گریه می کرد! من بسیااار متعجب بودم و جالب اینکه او خود نیز چنین بود چون آنروز اتفاقات خوبی هم برایش افتاده بود اما خلاصه (تو هیئت باهم بودیم تا آخرای شب...) بقول خودش تا زمان خواب بی اختیار به گریه می افتاد و قلبش بشدت سنگینی می کرد ما حدس زده بودیم اما پس از پرس و جو فهمیدیم این گوشه ای غم و درد ارباب در این شب بوده که او حس می کرده...
مردم در کجا بسر می بریم؟ چه می کنیم...؟
خداوند در کتاب بزرگش می فرماید که مراقب باشید شیطان شما را به رحمت امیدوار نکند و به این بهانه شما را از دین به در کند!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
[align=justify]
نقل قول:
میخوام بدونم بقیه چی فکر میکنن و چرا
فکر می کنم هیچکس بخاطر برقراری رابطه جنسی، آلوده و گناهکار نیست (مگر اینکه به کسی خیانت کرده باشه)، چون نیروی جنسی یک معجزه ست. هدیه ای زیبا از جانب خالق.
بنابراین همسری که بواسطه صفات انسانیش انتخاب کردم، پاکیزه خواهم دانست و ذره ای از اعتماد و عشق من بخاطر روابط عاطفی و جنسی "معقول" و "محدود" سابقش ضایع نخواهد شد. (سابق یعنی قبل از اولین ملاقات با من) چراکه برام استحکام شخصیتش، تعهدش، درستکاریش، صداقتش، و ... اثبات شده و این انسانیه که در پیشگاه ربّش سربلنده و باعث افتخار من هم خواهد بود.
نقل قول:
اما نگفتین اگر بد از ازدواج بفهمین طرف بهتون دروغ گفت چه بر خوردی نشون میدین
مثلا به جای ۳ تا دوست دختر، ۴ تا دیگه هم داشته که نگفت
بستگی داره که به چه علت اینکار رو کرده باشه.
شاید دوستیش خیلی سطحی بوده و چون موارد مهم تر رو گفته، دیگه این جزئی ها رو فراموش کرده بگه. در این صورت اهمیت نمی دم و شاید اصلا به روش نیارم.
شاید مثلا با دختر خاله ش رابطه جنسی داشته، نمی خواسته من نسبت به اون شخص حساس بشم و باعث آزارم بشه. هرچند این دلیل برای من قابل قبول نیست، اما بعد از جریمه های سنگین معنوی و عاطفی، می بخشمش. (البته این در صورتیه که در مورد رابطه جنسی به من گفته باشه، فقط نگفته باشه با فلانی هم بودم. و در طی زمان به من ثابت شده باشه که حتی روابط خانوادگی هم با اون خانم برقرار نمی کنه. یعنی خلاصه خودش بهترین و درست ترین کار رو انجام داده باشه، فقط به من در این مورد نگفته باشه.)
شاید هم به قصد فریب من و تغییر نظرم در مورد ازدواج چیزی رو ازم مخفی کرده باشه. مثلا گفته باشه س ک س کامل نداشتم، در حالیکه داشته. در این صورت عشقش از قلبم محو خواهد شد، چون می فهمم که در شناختش اشتباه کردم. نه در تشخیص سطح رابطه جنسی، که در تشخیص شخصیتش، صداقتش، و ...
در کل بستگی به علت داره. حتی مجازات قتل هم همیشه مرگ نیست.[/align]
[align=justify]ببخشید نظرم یه تغییراتی کرد!!
وقتی ازدواج کردم و نسبت به اون شخص متعهد شدم، به حالش فکر می کنم، اگه بهم متعهد باشه، و درستکاری پیشه کرده باشه، فکر نمی کنم بخاطر دروغش، به کل شخصیتش شک کنم و عشقش از قلبم محو بشه. (البته قطعا برای یه مدتی کمرنگ می شه)
حداقل الان فکر می کنم تا این اندازه منطقی باشم. و همسرم تا این اندازه برام ارزشمند باشه که بخاطر یک دروغ تاریخ مصرف گذشته، قیدش رو نزنم.[/align]
منم کاملا با نظرات فیلوسارای عزیز موافقم
اگر صادقانه همه چیزو بهم بگه ،من مشکلی نخواهم داشت ولی اگر بعد از ازدواج بفهمم ،اگر دلیلش به خاطر ترس بوده باشه و واقعاتوبه کرده باشه و نسبت به من کاملا وفادار بوده باشه ،هیچ مشکلی نداره حتی نسبت بهش احساسم عمیقتر میشه ،ولی اگه همچنان در بند کارای قبل از اشناییمون باشه نه !
یک لحظه هم تحملش نمی کنم
البته من سکس کامل قبل از ازدواج رو اصلا قابل توجیه نمی دونم و این بحثش جدا از اون چیزایی بود که گفتم
سلام:72::
سلام به دوستان تالار همدردی:
مثلا چند وقته رفتم مرخصی ولی این مطلب و یک مطلب دیگه که خیلی جذبم کرد را ذخیره کرده بودم و امروز خوندم و دوست دارم حداقل این مبحث را ادامه بدیم...
دوستان نظرات جالب مطرح کردند ...کاش نقاب..کیوان....آنی...فرشته مهربان...baby ....و به خصوص مدیر همدردی هم در این بحث شرکت می کردند....من که در مرخصیم این تاپیک رو حتما دنبال می کنم چون برای من هم بسیار در زندگی مهم هست و اکنون............
من از دوستان دیگه هم از طرف کامران دعوت می کنم حتما نظر واقعیشونو بگن....
خب برادر گرامی ..گویا شما هنوز درگیر ارتباطات قبل از ازدواج هستید..اگر این تاپیک را شما حدود 2 ماه قبل ایجاد می کردید جواب من یک چیز بود:
اصلا و ابدا....:305:
یعنی چه؟
ارتباط پیش از ازدواج از نظر من چه روحی و چه جنسی 100 درصد غلط است و من نه برای خودم می پذیرم نه برای همسرم...
ولی در طی این مدت متوجه چیزهای متفاوتی شدم که بیشتر با حقیقت زندگی ما انسان ها همخوانی داشت و من فکر می کردم چون من پاک هستم همه ذنیا پاک هستند و هرکس که طرف من می آید هم پاک است ولی به مرور زمان متوجه شدم که حتی اگر من پاک باشم هیچ التزامی ندارد که کسی هم که به سمت من می اید نیز پاک باشد....
واین کاملا مثال معروف ازدواج مثل یک هندوانه در بسته است که بازش می کنی یا سرخ سرخ است یا سفید سفید.....
بهتر باز تر بیان کنم....
من تا حدود مدت زمان زیادی با توجه به شغلم که می دانید در شغل ما ارتباطات خیلی راحت تر از باقی است ولی من دست از پا خطا نکردم..
خوب به یاد دارم که من حتی زمانی که با فردی که قبلا در زندگیم بود نشان کرده بودم حتی ایشان یک بار نتوانست دست به دست من بزندوو
نه نه
اشتباه نکن دوست من ..من نه مذهبی هستم نه خانواده بسته ای دارم که ممانعت کنند اتفاقا شدیدا خانواده بازی دارم و از این نظر راحت هستند....ولی من همیشه پالاسی در خانواده داشتم و از آن تعدی نکردم....پدرم همیشه می گفت شما برای هر کاری آزادید ولی کاری که در شان شخصیت خانوادگی ما و حجب و حیا دخترانه شما باشد و من به شما خوب و بد را نشان دادم و این شما هستید که باید حتی اگر تا اوج هم تحریک می شوید تشخیص بدید چه کاری درست و چه کاری غلط است و مرد مردانه به پای عواقب ان بایستید...
پس من این پالاسی را داشته و هنوز دارم...هیچ زمانی ان را از دست ندادم تا..........
در زمانی که نشان کرده بودم و بعد او را از دست دادم فهمیدم که یک مورد در آقایون بسیار اهمیت دارد و آن پاسخ به نیازهای جنسی انان است....
من هیچ شناختی از انان و نیازهایشان نداشتم...فکر می کردم حالا که من درک می کنم و کنترل پس ان ها هم باید این چنین باشند....ولی دیدم این چنین نیستند....
من گذشته یکدست و صافی داشتم..تکرار رفت و آمد و درس و هیچ گاه کسی در زندگیم نبود مگر با قصد ازدواج با اجازه خانواده.....
کم کم در طی این مدت تحقیقاتی و مطالعاتی کردم از این نیاز و کششی که بین دو فرد ایجاد می کند....
و اینکه ندیده گرفتن آن موجی از دست دادن کسانی می شود که دوستشان داریم بدون هیچ دلیل خاصی....
و اما سوال شما:
من نیز چون سراسر زندگیم از عقل استفاده کردم و در زندگی من چیزی به نام احساس نقش نداشته نمی توانستم این احساس ها را بپذیرم...ولی امروز خوب می دانم که اقایون هم زیاد هستند که این احساس ها را کنترل می کنند ولی ایا این دلیل پاکی یک فرد است؟
یعنی اگر دختر یا پسری گفت من سکس نکرده ام پاک است؟
ایا کسی می تواند ادعا کند که به این جنبه هیچ گاه فکر نکرده است....
من ادعاا می کنم که من هیچ زمان فکر نکردم..هیچ زمان.. ...من تا چند مدت قبل هیچ تفکری نداشتم در این رابطه ولی امروز می دانم که این قسمت بسیار مهم است و من نیز باید به آن دقت می کردم....و همین عامل شکست های اخیرم است..
ما باید بدانیم اقایون با خانمها تفاوت دارند و تحریکات بدنی آنان بسیار از ما شدید تر است....
من نیز نمی پذیرم که همسرم در گذشته به قصد سکس یعنی تنها برطرف کردن نیاز جنسی رابطه برقرار کند..اصلا نمی پذیرم و اگر بدانم فورا رابطه را قطع می کنم با همه علاقه ام به خصوص اگر با نامحرم بوده باشد.....یعنی واژه دوست دختر....و حتی اگر دروغ بگوید که بدتر..چون این شرط اول و اخر من است...یعنی آنقدر که صداقت او برایم مهم است سکس او مهم نیست....
این در پیش از ازدواج ..سکس واقعی با نامحرم حتی در حد بغل و بوسه برای من از حرام هم حرام تر است!!!!!
و من از چنین مرد و زنی متنفرم!!!!
ولی نظر دیگری.....که شاید ما به ان دقت نکرده باشیم و من تازه با ان برخورد داشتم..سکس با محرمیتی است که ازدواج رخ نداده است:
یعنی چه؟؟
گاهی فرد به فردی علاقه مند می شود و آن را دوست دارد و هر دو طرف دیدگاه ازدواج با هم را دارند..باز انقدر پایبندند که برای ممانعت از حرام بودم به هم محرم می شوند آن هم در حد بغل و ....
و اینان چون از نظر من قصدشان ازدواج بوده و تنها برای کنترل شدید احساس خود این کار را کرده اند از نظر من موردی نداشته چون بعد به هم خورده است و اینان نمی دانستند که این ازدواج رخ نمی دهد...ولی جلوتر از این رفتن از نظر من دختر باید کنترل کننده باشد و جلو نرود....چون اگر به هر دلیلی این ازدواج رخ ندهد بار گرانی از لحاظ روحی..شخصیتی..مذهبی...جسمی بر هردو طرف می ماند...حالا می گیریم رخ داده است....ولی فرد بعد مدتی با فرد دیگری آشنا می شود....نمی دانم اقایون چه انتظاری از دختر با سکس دارند ولی من انتظار دارم دروغ نگوید..همه خانم ها درک می کنند...مردشان به قصد ازدواج با خانمی بوده و محرمیت خوانده و سکس خفیفی هم داشته ولی با صداقت همه چیز را می گوید این اصلا بد نیست شاید اگر خود ما هم بودیم از بقیه انتظار بخشش داشتیم...کافی است او را درک کنیم و او خداییش با صداقت بگوید همه چیز را ....من می بخشیدم...و آن فرد را فراموش کرده باشد نه هر بار که با او هستید بگوید فلانی این کار را می کرد تو هم بکن....
این الفاظ برای یک خانم سم است....و اینکه فکر کند مردش طرف قبلی را فراموش نکرده است...عین یک خار در قلب خانم فرو می رود..باید با صداقت بگوید و ان صحنه ها را تا همیشه فراموش کند وگرنه این عین خیانت است....
و اما مورد اخر بعد از ازدواج....
خدا کند رخ ندهد و من امروز نمی توانم راجع به فردا نظر دهم....
نمی دانم چه فکر می کنم ولی می دانم برخورد اولیه خوبی ندارم....
ولی ما انسان ها ناچار از پذیرشیم ....و این حقیقت تلخیست..اقایان راحت می گویند من نمی خواهم این دختر را..ولی خانم ها نمی توانند این را بگویند....این حقیقتی است....و ناچار به پذیرش هستند....من این جمله را بارها شنیدم اگر می گفتم تو را برای همیشه از دست می دادم...بله این صحیح است ولی گفتنش آن هم به موقع هزاران بار بهتر از نگفتنش است....باور کنید..
من هم اگر بعد ازدواج در همچین موقعیتی بودم:302: اگر با صداقت بگوید و نیت قلبی را بگوید و بدانم او را فراموش کرده و پشیمان است...و مرا دوست دارد می گذرم و هرگز به یاد نمی اورم و سعی می کنم آنقدر تامینش کنم تا هیچ گاه حتی فکر گذشته هم نکند..
ببخشید خیلی حرف زدم!!!!
1 هفته مرخصی بودم همه انرژی ام را در این ارسال گذاشتم..
من منتظر نظر تمام دوستان در ادامه هستم...
شاید من هم جاهای خطا را تغییر دهم....
دوستان هستند کسانی که قلب پاک دارند و نیت پاکشان همه وجود آدم را تسخیر می کند تنها اگر صداقت پیشه کنیم.....
[align=center]
نقل قول:
میخوام بدونم تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه...
منظورم ارتباط عاطفی و جنسی با دختر یا پسر پیش از ازدواج هست...
یعنی میخوام بدونم برا خانوما چقدر مهمه همسرشون پیش از ازدواج با کسی نباشه یا اگه بوده ارتباط جنسی نداشته باشه...
آیا مثلا در مورد خانوما، اگر متوجه بشن خاستگارشون پیش از ازدواج با چند تا دختر دوست بوده براشون مهمه؟
یا کمی جدی تر اگه پیش از ازدواج سکس داشته این براشون مهمه؟
تاریخچه جنسی همسر از اهمیت ویژه برخوردار هست .
ممکنه هر فردی قبل از ازدواج درگیر یک ارتباط عاطفی شود اما کنترل این ارتباط برای من مهم هست .
به فرض اگر با شخصی آشنا شوم که قبل از ازدواج ارتباط عاطفی داشته در صورتی که معیارهای قابل قبول از دیدگاه مرا دارا باشد چند مطلب حائز اهمیت است :
1- صادقانه این موضوع را عنوان کند .
2-و آیا ارتباط عاطفی حد و مرزی داشته ؟به چه دلیل خاتمه یاقته؟
اما در رابطه با ارتباط جنسی قبل ازداج کاملا مخالفم حتی اگر تمامی معیارهای مورد نظرم را دارا باشد .و به سادگی چشم پوشی نمی کنم چون معتقدم تاثیر این حدود از ارتباطات در زندگی مشترک انکار ناپذیر هست.
نکته بسیار مهم در تمامی مسائل خصوصا ازدواج توکل به خداوند هست بدون ذره ای شک .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand66
نقل قول:
میخوام بدونم تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه...
منظورم ارتباط عاطفی و جنسی با دختر یا پسر پیش از ازدواج هست...
یعنی میخوام بدونم برا خانوما چقدر مهمه همسرشون پیش از ازدواج با کسی نباشه یا اگه بوده ارتباط جنسی نداشته باشه...
آیا مثلا در مورد خانوما، اگر متوجه بشن خاستگارشون پیش از ازدواج با چند تا دختر دوست بوده براشون مهمه؟
یا کمی جدی تر اگه پیش از ازدواج سکس داشته این براشون مهمه؟
تاریخچه جنسی همسر از اهمیت ویژه برخوردار هست .
ممکنه هر فردی قبل از ازدواج درگیر یک ارتباط عاطفی شود اما کنترل این ارتباط برای من مهم هست .
به فرض اگر با شخصی آشنا شوم که قبل از ازدواج ارتباط عاطفی داشته در صورتی که معیارهای قابل قبول از دیدگاه مرا دارا باشد چند مطلب حائز اهمیت است :
1- صادقانه این موضوع را عنوان کند .
2-و آیا ارتباط عاطفی حد و مرزی داشته ؟به چه دلیل خاتمه یاقته؟
اما در رابطه با ارتباط جنسی قبل ازداج کاملا مخالفم حتی اگر تمامی معیارهای مورد نظرم را دارا باشد .و به سادگی چشم پوشی نمی کنم چون معتقدم تاثیر این حدود از ارتباطات در زندگی مشترک انکار ناپذیر هست.
نکته بسیار مهم در تمامی مسائل خصوصا ازدواج توکل به خداوند هست بدون ذره ای شک .
سلام
شما اشاره نکردین اگر بد از ازدواج متوجه بشین برخوردتون چگونه خواهد بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
سلام:72::
سلام به دوستان تالار همدردی:
مثلا چند وقته رفتم مرخصی ولی این مطلب و یک مطلب دیگه که خیلی جذبم کرد را ذخیره کرده بودم و امروز خوندم و دوست دارم حداقل این مبحث را ادامه بدیم...
دوستان نظرات جالب مطرح کردند ...کاش نقاب..کیوان....آنی...فرشته مهربان...baby ....و به خصوص مدیر همدردی هم در این بحث شرکت می کردند....من که در مرخصیم این تاپیک رو حتما دنبال می کنم چون برای من هم بسیار در زندگی مهم هست و اکنون............
من از دوستان دیگه هم از طرف کامران دعوت می کنم حتما نظر واقعیشونو بگن....
خب برادر گرامی ..گویا شما هنوز درگیر ارتباطات قبل از ازدواج هستید..اگر این تاپیک را شما حدود 2 ماه قبل ایجاد می کردید جواب من یک چیز بود:
اصلا و ابدا....:305:
یعنی چه؟
ارتباط پیش از ازدواج از نظر من چه روحی و چه جنسی 100 درصد غلط است و من نه برای خودم می پذیرم نه برای همسرم...
ولی در طی این مدت متوجه چیزهای متفاوتی شدم که بیشتر با حقیقت زندگی ما انسان ها همخوانی داشت و من فکر می کردم چون من پاک هستم همه ذنیا پاک هستند و هرکس که طرف من می آید هم پاک است ولی به مرور زمان متوجه شدم که حتی اگر من پاک باشم هیچ التزامی ندارد که کسی هم که به سمت من می اید نیز پاک باشد....
واین کاملا مثال معروف ازدواج مثل یک هندوانه در بسته است که بازش می کنی یا سرخ سرخ است یا سفید سفید.....
بهتر باز تر بیان کنم....
من تا حدود مدت زمان زیادی با توجه به شغلم که می دانید در شغل ما ارتباطات خیلی راحت تر از باقی است ولی من دست از پا خطا نکردم..
خوب به یاد دارم که من حتی زمانی که با فردی که قبلا در زندگیم بود نشان کرده بودم حتی ایشان یک بار نتوانست دست به دست من بزندوو
نه نه
اشتباه نکن دوست من ..من نه مذهبی هستم نه خانواده بسته ای دارم که ممانعت کنند اتفاقا شدیدا خانواده بازی دارم و از این نظر راحت هستند....ولی من همیشه پالاسی در خانواده داشتم و از آن تعدی نکردم....پدرم همیشه می گفت شما برای هر کاری آزادید ولی کاری که در شان شخصیت خانوادگی ما و حجب و حیا دخترانه شما باشد و من به شما خوب و بد را نشان دادم و این شما هستید که باید حتی اگر تا اوج هم تحریک می شوید تشخیص بدید چه کاری درست و چه کاری غلط است و مرد مردانه به پای عواقب ان بایستید...
پس من این پالاسی را داشته و هنوز دارم...هیچ زمانی ان را از دست ندادم تا..........
در زمانی که نشان کرده بودم و بعد او را از دست دادم فهمیدم که یک مورد در آقایون بسیار اهمیت دارد و آن پاسخ به نیازهای جنسی انان است....
من هیچ شناختی از انان و نیازهایشان نداشتم...فکر می کردم حالا که من درک می کنم و کنترل پس ان ها هم باید این چنین باشند....ولی دیدم این چنین نیستند....
من گذشته یکدست و صافی داشتم..تکرار رفت و آمد و درس و هیچ گاه کسی در زندگیم نبود مگر با قصد ازدواج با اجازه خانواده.....
کم کم در طی این مدت تحقیقاتی و مطالعاتی کردم از این نیاز و کششی که بین دو فرد ایجاد می کند....
و اینکه ندیده گرفتن آن موجی از دست دادن کسانی می شود که دوستشان داریم بدون هیچ دلیل خاصی....
و اما سوال شما:
من نیز چون سراسر زندگیم از عقل استفاده کردم و در زندگی من چیزی به نام احساس نقش نداشته نمی توانستم این احساس ها را بپذیرم...ولی امروز خوب می دانم که اقایون هم زیاد هستند که این احساس ها را کنترل می کنند ولی ایا این دلیل پاکی یک فرد است؟
یعنی اگر دختر یا پسری گفت من سکس نکرده ام پاک است؟
ایا کسی می تواند ادعا کند که به این جنبه هیچ گاه فکر نکرده است....
من ادعاا می کنم که من هیچ زمان فکر نکردم..هیچ زمان.. ...من تا چند مدت قبل هیچ تفکری نداشتم در این رابطه ولی امروز می دانم که این قسمت بسیار مهم است و من نیز باید به آن دقت می کردم....و همین عامل شکست های اخیرم است..
ما باید بدانیم اقایون با خانمها تفاوت دارند و تحریکات بدنی آنان بسیار از ما شدید تر است....
من نیز نمی پذیرم که همسرم در گذشته به قصد سکس یعنی تنها برطرف کردن نیاز جنسی رابطه برقرار کند..اصلا نمی پذیرم و اگر بدانم فورا رابطه را قطع می کنم با همه علاقه ام به خصوص اگر با نامحرم بوده باشد.....یعنی واژه دوست دختر....و حتی اگر دروغ بگوید که بدتر..چون این شرط اول و اخر من است...یعنی آنقدر که صداقت او برایم مهم است سکس او مهم نیست....
این در پیش از ازدواج ..سکس واقعی با نامحرم حتی در حد بغل و بوسه برای من از حرام هم حرام تر است!!!!!
و من از چنین مرد و زنی متنفرم!!!!
ولی نظر دیگری.....که شاید ما به ان دقت نکرده باشیم و من تازه با ان برخورد داشتم..سکس با محرمیتی است که ازدواج رخ نداده است:
یعنی چه؟؟
گاهی فرد به فردی علاقه مند می شود و آن را دوست دارد و هر دو طرف دیدگاه ازدواج با هم را دارند..باز انقدر پایبندند که برای ممانعت از حرام بودم به هم محرم می شوند آن هم در حد بغل و ....
و اینان چون از نظر من قصدشان ازدواج بوده و تنها برای کنترل شدید احساس خود این کار را کرده اند از نظر من موردی نداشته چون بعد به هم خورده است و اینان نمی دانستند که این ازدواج رخ نمی دهد...ولی جلوتر از این رفتن از نظر من دختر باید کنترل کننده باشد و جلو نرود....چون اگر به هر دلیلی این ازدواج رخ ندهد بار گرانی از لحاظ روحی..شخصیتی..مذهبی...جسمی بر هردو طرف می ماند...حالا می گیریم رخ داده است....ولی فرد بعد مدتی با فرد دیگری آشنا می شود....نمی دانم اقایون چه انتظاری از دختر با سکس دارند ولی من انتظار دارم دروغ نگوید..همه خانم ها درک می کنند...مردشان به قصد ازدواج با خانمی بوده و محرمیت خوانده و سکس خفیفی هم داشته ولی با صداقت همه چیز را می گوید این اصلا بد نیست شاید اگر خود ما هم بودیم از بقیه انتظار بخشش داشتیم...کافی است او را درک کنیم و او خداییش با صداقت بگوید همه چیز را ....من می بخشیدم...و آن فرد را فراموش کرده باشد نه هر بار که با او هستید بگوید فلانی این کار را می کرد تو هم بکن....
این الفاظ برای یک خانم سم است....و اینکه فکر کند مردش طرف قبلی را فراموش نکرده است...عین یک خار در قلب خانم فرو می رود..باید با صداقت بگوید و ان صحنه ها را تا همیشه فراموش کند وگرنه این عین خیانت است....
و اما مورد اخر بعد از ازدواج....
خدا کند رخ ندهد و من امروز نمی توانم راجع به فردا نظر دهم....
نمی دانم چه فکر می کنم ولی می دانم برخورد اولیه خوبی ندارم....
ولی ما انسان ها ناچار از پذیرشیم ....و این حقیقت تلخیست..اقایان راحت می گویند من نمی خواهم این دختر را..ولی خانم ها نمی توانند این را بگویند....این حقیقتی است....و ناچار به پذیرش هستند....من این جمله را بارها شنیدم اگر می گفتم تو را برای همیشه از دست می دادم...بله این صحیح است ولی گفتنش آن هم به موقع هزاران بار بهتر از نگفتنش است....باور کنید..
من هم اگر بعد ازدواج در همچین موقعیتی بودم:302: اگر با صداقت بگوید و نیت قلبی را بگوید و بدانم او را فراموش کرده و پشیمان است...و مرا دوست دارد می گذرم و هرگز به یاد نمی اورم و سعی می کنم آنقدر تامینش کنم تا هیچ گاه حتی فکر گذشته هم نکند..
ببخشید خیلی حرف زدم!!!!
1 هفته مرخصی بودم همه انرژی ام را در این ارسال گذاشتم..
من منتظر نظر تمام دوستان در ادامه هستم...
شاید من هم جاهای خطا را تغییر دهم....
دوستان هستند کسانی که قلب پاک دارند و نیت پاکشان همه وجود آدم را تسخیر می کند تنها اگر صداقت پیشه کنیم.....
ممنون از پاسخ کاملتون
در مورد سکس با محرمیت باهاتون موافقم،
این اتفاق برای یکی از دوستان نزدیک من افتاد...
عقد کردن، اما بد بهم خورد، سکسه کامل هم نداشتن فقط در حد هم آغوشی بود...
اما این معنیش این نیست که طرف آدم هرزهای بوده...[align=center]
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
منم کاملا با نظرات فیلوسارای عزیز موافقم
اگر صادقانه همه چیزو بهم بگه ،من مشکلی نخواهم داشت ولی اگر بعد از ازدواج بفهمم ،اگر دلیلش به خاطر ترس بوده باشه و واقعاتوبه کرده باشه و نسبت به من کاملا وفادار بوده باشه ،هیچ مشکلی نداره حتی نسبت بهش احساسم عمیقتر میشه ،ولی اگه همچنان در بند کارای قبل از اشناییمون باشه نه !
یک لحظه هم تحملش نمی کنم
البته من سکس کامل قبل از ازدواج رو اصلا قابل توجیه نمی دونم و این بحثش جدا از اون چیزایی بود که گفتم
سلام
معذرت میخوام که این حرفو میزنم...
اما به نظر من، هم آغوشی بدون سکسه کامل همیشه معنیش این نیست که طرف کاملشو نخواسته داشته باشه..
شاید معنیش این باشه که طرف ترسیده که کاملشو داشته باشه...
ببخشید که یه مقدار رک گفتم:72:
kamran2007 عزیز،
در این تاپیک اجازه بحث و سوال از پست دیگران هست یا نه؟:P