RE: ایا خواسته های نامزدم طبیعی است؟
یکی از دوستانم دانشجوی دکتراست و در موقعیت ازدواج هست ، آدم مذهبی ای هم هست و مطالعات خوبی هم داره ، موردی برای ازدواج به او معرفی شده بود که از قضا من هم به علت رابطه خانوادگی می شناختمشون از دوستم پرسیدم که چرا مخالفت می کنه ، گفت فلانی زیادی خوبه !!! من یکی می خوام که اهل شوخی و بگو بخند باشه !( توی خونه )
الان که صحبت های خانم النا را شنیدم به یاد اون مساله افتادم ، خانم النا متاسفانه نوع دید اشتباهی که در بین افراد جامعه و خصوصا افراد مذهبی به مسائل جنسی رایج شده است و سابقه ذهنی شما از این مساله باعث چنین دیدی در شما شده است ( به نظر من ) و به نظر من اون چه غیر طبیعی است احساسات شما می باشد!!!
اگه احساس گناه است که آزارتان می دهد بد نیست نگاهی به احادیث و روایات زناشویی بیاندازید
اما این که گفتید دوست دارید به خاطر شخصیتتان مورد احترام واقع شوید این مساله کاملا طبیعی است و همسرتان هم به خاطر شخصیتتان شما را انتخاب کرده است و نه به خاطر ... چرا که در غیر این صورت می تونست هر انتخاب دیگه ای داشته باشد ! همسرتان شما را به خاطر شخصیتتان دوست دارد و می خواهد و این ناراحتی شما کاملا بیجاست !
خدایی که انسان را آفریده مقدر کرده که مرد و زن در کنار هم به آرامش و کمال برسند ، این آرامش در تمامی جنبه های زندگی است هم نیازهای جسمی و هم نیازهای روحی سعی نکنید نیازهای خودتون را محدود کنید سعی کنید در آرامش و کمال یکدیگر به هم کمک کنید
همه دوستان خیلی خوبم سلام
ممنون از راهنمائی هاتون . به توصیه شما عزیزان دیروز رفتم پیش یک مشاور خانواده البته نامزدم نبود. براشون از وضعیت روحی خودم گفتم.کاملا حق با شماست. یه سری راهکار عنوان کردند و قرار شد این جلسات مشاوره ادامه پیدا کنه.
مسئله ای که باعث نگرانی من شده در خواست همسرم برای مسافرت پس ازماه رمضانه که من به شدت مخالفم ولی به خواست مشاور هنوز مخالفت خودمو بروز ندادم
دوستان عزیز هرچند سفردو نفری در عرف جامعه ما نیست ولی ایا تن دادن به این خواسته باعث بروز مشکل نخواهد شد؟؟:(؟
از راهنمایی هاتون ممنون
سلام.
آنچه که لازم بوده دوستان اشاره کرده اند؛
این درست که عرف خانواده و محیط زندگی شما با این موضوع سازگار نیست؛که ارتباطی در میان باشد؛ که وسواس شما هم بدین خاطر است؛
و از آن طرف همسر شما تمایل به رابطه دارند؛
همانطور که نقاب گرامی اشاره کرده اند؛ سعی کنید در این میان به توافق برسید ؛چون مخالفت شما ؛و تکرار این موضوع از طرف ایشان؛امکان دارد باعث به وجود آمدن اختلافاتی شود؛
و مهمتر اینکه:مهارت طرز بیان در این خصوص بسیار مهم است؛
نقل قول:
نوشته اصلی توسط النا61
ولی ایا تن دادن به این خواسته باعث بروز مشکل نخواهد شد؟؟
در ضمن دوست گرامی ،ایشان همسر شما هستند؛ محرم شما و شریک زندگیتان هستند ؛نامحرم نیستند که شما از جمله تن دادن استفاده کرده اید,
یک سوال:
تاریخ ازدواجتان را مشخص کرده اید؟ممنون میشوم اگر بفرمایید چند وقت دیگر مراسم ازدواج برگزار میشود
النای عزیزم شما الان در شرایط عقد قرار دارید یعنی چند مرحله جلوتر نامحرم بودن ،پس این رفتاری که با نامزدتون دارید مناسب نیست ،ایشون هم به هر حال خواسته ای دارند وشما در حد معقول لازم هست که به انها احترام بذارید و همین که میرین پیش مشاور این خیلی خوبه
معمولا مردها بعد از عقد خيلي سريع تر حس مالكيت نسبت به زن پيدا مي كنند و احساس مي كنند كه مي توانند تمام خواسته هايشان را بازگو كنند اما خانمها دير به اين درجه صميميت دست پيدا مي كنند.
كمي گذشت زمان مشكل شما را حل خواهد كرد. نه توي ذوق او بزنيد نه مثل او باشيد. باز هم مي گويم كه زمان مشكل شما را حل خواهد كرد. بعد از مدتي شما هم از اين حرفها بدتان نخواهد آمد. همسرتان كمي زود شروع كردند اما همين مسئله نقاط مثبتي هم دارد كه يكي از آنها باعث مي شود خيلي سريع تر با هم يكدل شده و نسبت به هم احساس تعهد و همسري پيدا كنيد.
[align=justify]دوستان خوبم سلام
گل مریم، کیوان و دانه عزیز از اینکه اینقدر توجه نمودید ممنون و سپاسگذارم
اقا کیوان تاریخ مراسم ما حدود یازده ماه دیگه است. یعنی سیزده رجب سال اینده است. و من باید یازده ماه مقاومت کنم. سعی میکنم با خوشرویی بهشون نشون بدم که رغبتی به شندین این حرفها و دیدن این ادا و اصولها رو ندارم ولی کو گوش شنوا. خیلی سعی دارم خودم رو با شرایط موجود وفق بدم :203: ولی باتوجه به شرایطی که من داشتم هضم این مسائل برام دشواره. دوستان به نظر شما سفر دو نفره اونم در این دوران بلامانع است؟ البته با در نظر گرفتن شرایط هر دومون
منتظر پیشنهادات شما عزیزان هستم. [/align]
سلام؛
11ماه زمانی کمی نیست،بهر حال چه 2 ماه و چه 11 ماه شما باید، طوری برخورد کنید که این درخواست و انکار آغاز اختلافات رفتاری نباشد؛ این را هم در نظر بگیرید، که شما شریک زندگی ایشان هستید؛ اگر از همین ابتدا مهارت ارتباط با همسرتان ضعیف باشد؛ و مدام با رفتارهای تند درخواست او را رد کنید؛یا اینکه مانند یک بچه با او رفتار کنید؛( منظور از بچه محبت و لطافت در رفتار است) صحیح نیست،
توصیه های دانه گرامی را نیز در نظر داشته باشید؛ و فقط خودتان را در نظر نگیرید؛
اگر دقت کنید این موردی که شما نسبت به آن وسواس دارید؛ شرایطی را برای شما فراهم اورده که بتوانید قبل از اینکه زیر یک سقف بروید ؛نحوه تعامل را با همسرتان یاد بگیرید؛
زیاد به خودتان سخت نگیرید؛و با آرامش با ایشان برخورد کنید؛
نامزدی قانون خودش را دارد
واقعا برام عجيبه . مگه شما عقد نكردين ؟؟؟
پس ديگه چرا اين فكر ها رو مي كنين؟مگه اون بنده خدا رو شوهر قانوني خودتون نمي دونين؟يعني چي من بايد 11 ماه مقاومت كنم.بهتر نيست يك تغيير كلي در افكارتون داشته باشيد و شما هم مثل بقيه از اين دوران لذت ببرين؟
اين درست مثل اين مي مونه كه شما هم اگر در آينده و يا حتي بعد از ازدواج درخواست مالي از همسرتون داشته باشين اونم بگه پس اين خانم به خاطر پول با من ازدواج كرد!!!بايد شخصيت منو بخواد نه جيب منو.
خانم عزيز ، دوست گرامي ،من خواهرانه به شما توصيه مي كنم طرز فكرتونو عوض كنين وگرنه نامزدتون رو دلزده مي كنين.چرا احساس گناه ؟؟خدا اينو خواسته ، آيا به احكام شرعي مراجعه داشتين؟كه چقدر روي اين مسائل تاكيد شده؟
ضمنا بايد خوشحال باشين كه نامزدتون تمايل به اين چيزا دارن.اين به نظر من نشانه ي عشق به شماست نه چيز ديگه.
اين آقا با شما غريبه بوده.
با شما دوست نبوده
پس طبيعي است كه عاشق و دلباخته شما نباشد
چه بخواهيد چه نخواهيد هر پسري كه اقدام به ازدواج مي كند مسائل زناشويي و جنسي برايش حائز اهميت است
مدتي طول مي كشد تا او با خوبيها و خصلتهايتان آشنا شود
وضعيت و توانمنديهاي شما را بشناسد
و بخواهد قدرداني كند و كم كم عاشق و دلباخته شما شود
پس به او اين فرصت را بدهيد
[align=justify]سلام به همه دوستان خوبم
امیدورام خوب و خوش و خرم باشید. ممنون از راهنمائی هاتون. سعی میکنم در این مدت مطالعه بیشتری در مورد ویژگیهای اخلاقی مردان را داشته باشم:303:
احساس میکنم از شدت احساسات همسرم کم شده شاید هم ازم دلزده شده باشه... ولی دیگه کلماتی که موجب ازرده خاطرشدنم میشد رو کمتر استفاده میکنه.
فقط امیدورام ازم دلسرد نشده باشه :47:
باورتون میشه به خاطر رفتار سردم پشیمون شدم. درسته که از طرح بعضی حرفها و دیدن بعضی رفتارها ناراحت میشم ولی به قیمت سرد شدن نامزدم راضی نیستم :302:
همسرم جمعه میاد و واقعا موندم چطور باهاش رفتار کنم. بیشتر از دوهفته است که از همدیگه دور بودیم . فکر میکنم دچار رفتارهای ضد ونقیض شدم . کمکم کنید:54:[/align]