RE: بی توجهی خانواده همسرم
آنی عزیز من نمیخواستم شمارو دلخور کنم...شاید من قادر نبودام وضعیت رو خوب توضیح بدم...این شرایط خیلی رو فشارهای خانوادهٔ من تاثیر میذاره...اگه کمتر تحت تاثیر حرف مردم بودیم...خانواده من دائم ایراد میگیرند که چرا وضیفشون رو در غیبت پسرشون انجام نمیدان و این فشارها و بی نتیجه بودن تلاش خودم دردر بهبود روابط منو کلافه کرده...من میخوام اینو بدونم آیا بهتر کاملا بیخیال این رابطه بشوم و یا اگه راهی هست سعی کنم که به جوابی برسم البته با کمک دوستان.. :16:
شاد عزیزم خیلی ممنون از راهنمایی شما ...واقعاً احساس میکنم بهترین کار هم همینه که شما میگید چون ممکن اینجوری برخوردها بیشتر بشه جای روابط دوستانه،،،ممنون از doostaane خوبم که مرهم درد من میشن .. اما نمیدونم چجور خودمو از این فشارهای خانواده که به حق هم هست و اذیتم میکنه و جو خونه راا هم برام جهنم کرده رها کنم
:72:
عزيزم من دلخور نيستم چرا كه هيچ فشاري بر روي من نيست من از نگراني اينكه شما دلخور نشويد گفتم سكوت مي كنم .
خانواده شما يك اشتباه بزرگ مي كنند . پسر اين خانواده دلش خواسته و زن گرفته ، به مادر و خواهر و ... اين آقا چه ربطي دارد كه بخواهند نسبت به تو احساس وظيفه اي بكنند ؟!
روابط شما بايد در اين اندازه خلاصه شود كه شما و آنها ( خانواده همسرت ) يك سلام و عليك محترمانه با هم داشته باشيد و هر از گاهي هم شما به ديدن مادر شوهرت بروي و يا تلفني جوياي حالشان شوي و يااگر دعوتت كردند در جمع خانوادگي شان حضور پيدا كني . همين .
اگر مشگلي هم با خانواده ي همسرت پيدا كردي به خانواده ي خودت به هيچ عنوان نگو .
نوع توقعات شما ، و سردرگمي شما اين توقعات را در خانواده شما ايجاد كرده و اگر شما مثل يك زن محكم بگويي رفتارهاي آن ها را بسيار مي پسندم و از اينكه براي من توليد مزاحمت نمي كنند بسيار خوشحال و خرسند هستم مطمئن باش خانواده ات كاملا با نظر و باور شما هماهنگ مي شوند .
شما كه زن كل اين فاميل نشده اي كه خانواده ي شما انتظارات خاصي از كل اين خانواده داشته باشند . بهتر كه فاميل شوهرت سرشان به كار و گرفتاريهاي خودشان گرم است .
RE: bi tavajohi khanevadeye hamsaram
[align=justify]سحر عزیزم:72:
این نکات به ذهن من میرسه:
1:: شما شخصیت اجتماعی ای داری در حالیکه خانواده همسرت اینطور نیستند. بنابراین انتخاب درست اینه که ضمن احترام قلبی براشون، این اختلاف رو بپذیری و ازشون انتظاری نداشته باشی که در توانشون نیست (به لحاظ تربیتی).
2:: اشخاصی که هوش اجتماعی بالایی ندارند، معمولا رفتارهایی مثل خواهر همسرت نشون می دن. پس تو به خودت نگیر، ولی فاصله رو هم حفظ کن.
3:: در مورد خانواده همسر خواهرت، احساست رو درک می کنم. می دونم که دلت می خواد با خانواده همسرت صمیمی باشی. اما عزیزم زندگی همینه دیگه. ما گاهی باید قانع باشیم. و نداشته هامون رو برای خودمون کم رنگ کنیم که خیلی حسرتشون رو نخوریم. و سعی کنیم جاشون رو با چیزهای دیگه پر کنیم.
هر خانواده ای ویژگی های خودش رو داره، و قطعا همسرت اونقدر خوب هست (با توجه به پستی که در تاپیک یکی از دوستان گذاشته بودی این رو می گم) که در کل از انتخابت راضی باشی. پس در پی جایگزین های عاطفی برای این کاستی ای که وجود داره باش.
با واقعیات نباید جنگید، بلکه با پذیرش موجودیتشون باید در پی راههای سعادت و لذت بود. به این می گن "نبوغ" درسته خانم مهندس؟ مطمئنم شخصی با ضریب هوشی شما از پسش برمیاد.:72:
4:: عزیز دلم اینو فراموش نکن که شما مدت زیادی ایران نمی مونی! این شانس بزرگیه، خیلی ها مجبورن در همچین شرایطی با خونواده همسرشون روابط دائمی برقرار کنند.
5:: خانمم درسته که همسرت واکنش مطلوبی نسبت به برخوردهای نادرست خواهرش داره، اما شما احترام به خانواده ش رو در دستور کارت قرار بده. این رو برای فردایی می گم که مسائل دیگه ای توی زندگیتون پیش میاد، اون روز ممکنه فکر کنه شما از اول هم باهاش مشکل داشتی.
یک سری به تاپیک های مختلف تالار بزن، ما هرقدر هم که در برخوردهای همسر و خونواده مون، حق رو به همسرمون بدیم، و ازش دفاع کنیم، ته دلمون عاشق خانواده مون هستیم (حالا هرچی که باشند). پس فریب ظاهر آروم و موافق همسرت رو نخور، ممکنه یه چیزایی به دل بگیره!
6:: در مواجهه با دیگران روی خصوصیات مثبت خانواده همسرت و خودش تکید کن. یا مثلا بگو برام مهم نیست، مهم اینه که همسرم دوستم داره. یا خودم هم خیلی حوصله ندارم برم خونشون، یا همچین صحبت هایی. که نه اونها غصه ت رو بخورن، و نه خودت تحت فشار قرار بگیری.
سحر جان فقط کافیه مسئله رو کاملا برای خودت حل کنی. اونوقت خیلی از مشکلات برطرف می شن.
همراه با آرزوی بهترین ها برای خانم مهندس تالار همدردی.:72:
[/align]
خیلی ممنون سارا جونم...واقعاً آروم شدم...کاملا موافقم...دوست دارم این تالارو به همه معرفی کنم...مخصوصاً به دوست صمیمیم که اینروزا خیلی افسردست...من مشکله doostmo تو این تالار مطرح میکنم ...شاید با انتقال راهنمائی شما اونم مشکلش حل شه.
:72: