-
RE: مــرخصي از تالار
سلام بر شما همراه همیشگی تالار
تالار تنها یک ارمان26 داشته و خواهد داشت و هیچ کس ارمان26 نخواهد شد
جای خالیتان در این مدت واقعا محسوس خواهد بود.
امیدوارم هر جا که هستید پیروز و موفق باشید
ما منتظرتون خواهیم بود. و امیدوارم که این انتظار هر چه زودتر به پایان برسد.
خدا یار و یاورتان باد
-
RE: مــرخصي از تالار
سلام بر دوستان همیشگی
جای برادر گرامی و خوش صحبت و فعالمون آقای آرمان خالی نباشه ...
برادر گرامی و سید بزرگوار ، درسته که شما مدتی قصد آمدن به تالار رو ندارید و به این وسیله ما رو از سعادت بودن در کنارتون محروم می کنید ، اما بدونید که یاد شما در خاطر ما بوده و هست و بعد مسافت سبب از یاد بردن یاد شما نمی شود .چون اینجور دوریها در این ضربالمثل که میگه ـ« دوری و دوستی » جایی نداره و یا بهتره بگم این ضرب المثل در اینگونه موارد جایی نداره . چرا که دوستی همدردای تالار همدردی از نوع محکم و پایداره و با این بعد مسافتها از بین نمیره .اگه خلاف این بود ماها از اول دوست نبودیم !!!
من هم اعیاد مذهبی و بزرگ در پیش رو را به شما سید بزرگوار و برادر عزیزم صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم. شما نمونه مردم غیور و سربلند سرزمین حماسه و ایثار هستید و همواره منو به یاد دلاور مردان و جان بر کفان میندازیید .
براتون از خداوند منان سلامتی ، سربلندی ، نهایت آرامش و هر آنچه که از خوبیها نزد خداست ، آرزومندم.در پناه خداوند مهربان زنده و شاد باشد:72:
ما رو فراموش نکنید...
-
با سلام :)
Mvaz من برم همین روستا پایینی یه دور بزنم ، یه تنفسی بگیرم ،،، ببینم چه خبره :)
خبرش را میدم بهت :))
حق یارتان .
http://www.hamdardi.net/imgup/5978360aa7cab872ed.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باغبان
ای بابا
کجا پ؟
پا قدم ما بد بود؟
یه چای در خدمت باشیم:311:
یه زمانی ملت تو تاپیکای اینچنینی برا همدیگه اشک میریختند، انگار حالا طرف میخواد کلا محو بشه از دنیا :311:
-
سلامی به زیبایی رنگ های پاییزی
عامو m.reza91 کجایی تو آخه برادر :))
مرخصی قبلی ما تمام شد و برگشتیم باز نبودی ....الان هم داریم میریم مرخصی و نیستی - بابا جان ما آفتاب لب بومیم :305: :)
چایی را بذاری من میرم سریع بر می گردم مثل همون سریال پنجمین خورشید :)
آره قدیما ملت اشک می ریختن و الان جوک میگن و چای تعارف می کنن ،،،میگن آخر الزمان شده همین چیزهاست عامو ام رضا . واقعا ما قدیمیا به زمان های قدیم تعلق داریم . :311:
الان معلوم نیست با این وضعیت طرف مرخصی میره چی میشه بعدش . :311:
مراقب خودت باش ام رضا و هر جا هستی سلامت باشی ،،، ممنون ازت اخوی .:72:
................................
Mvaz عزیز دل برادر ،،، امیدوارم خوب باشی .
باید برم پیش کدخدا :)
راه دراز و مسیر طولانی و خطرناک .
برام دعا کن اخوی .
بعدا خواستی با غلام یه تاپیک بزن و سطح آشپزی خانم های تالار را بالاتر ببرین . سطحشون خوبه خدایی ، ولی از آقایون می تونن همیشه در تمام موارد نکات زیادی بیاموزن :biggrin-new:
به حرف های خانم الهه زیبایی ها هم توجه نکنین اگه خواب دیدن و گفتن پرچم پایینه . این تو خوابه و این جور خواب ها برعکسه :biggrin-new:
پرچم به لطف خدا همیشه بالاست :) :305:
مراقب خودت باش اخوی.:72:
................................
آقا غلام ، ان شالله همیشه حال دلت خوب باشه حتی در سخت ترین لحظات . برامون دعا کن ،،، این قطعه از شعر به ذهنم رسید که میگه ::72:
دنیا رو با همــــه یِ خوب و بَدِش
…با همه یِ زندونــــیایِ اَبَدِش ،،،
پشتِ سر گذاشــــتَن و رَها شُدن
رفتن و سَری تویِ سَــــرا شُدن ،،،
واسَشون تو بندِ دنـــــیا جا نبود
دنیا که جـــــایِ پرنده ها نبود :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/5978360aa7cab872ed.png