RE: كي خوبه!كي بده؟؟؟!!!!
[align=justify]صبا ی عزیز،
یه جورایی برگشتیم به پست setareh !
اگه ما در مورد دیگران قضاوت نکنیم، و بدیهاشون رو بزرگتر و خوبی هاشون رو طبیعی تر نپنداریم، و نشون ندیم، پس چطور پامون رو رو سرشون بگذاریم و بریم بالا؟!!
همه آگاهیم که علت تحلیل شخصیت دیگران در اصل باید تشخیص زشتی و زیبایی (عدم و وجود) باشه. چون ما به هرحال باید خوبی ها و بدیها رو بوسیله ی جلوه هایی که در محیط اطرافمون پیدا می کنند شناسایی کنیم. حالا ممکنه این جلوه در یک شخص باشه، در یک ارتباط باشه، در یک واکنش باشه، و ...
ولی حقیقتش رو بخوای کمتر پیش میاد که ما در جستجوی حقیقت باشیم. ما بیشتر در پی وجهه ی اجتماعی مقبول تر هستیم، برای همینه که معضل "قضاوت کردن" تا این حد در اطراف ما، و در خود ما به چشم میاد!
:72:[/align]
RE: كي خوبه!كي بده؟؟؟!!!!
سلام
همه حرف های شما درسته
ولی به نظر من این که نمیشه قضاوت
من واسه تعالی خودم واسه اینکه بتونم مادر وهمسر و فرزند خوبی باشم نیاز دارم که طیف مختلفی از افراد و رفتارشون رو مورد بررسی قرار بدم و از بین انها بهترین در حد توان خودم و در حدی که منطق من صحیح میدونه رو انتخاب کنم
دیگه به اون برچسب ها و اون افراد نیازی ندارم؟ دارم؟
پس انها فقط ورودی های فرآیند من هستند که من باید تحلیلشون کنم و بهترین نتیجه رو بگیرم
هر کسی واسه خودش یه سری برچسب هم تهیه میکنه واسه یادآوری و اون افراد هم شاید فقط جنبه یادآوری داشته باشند
من اگه حکمی صادر میکنم کاملا شخصیه شاید حکم صحیح من با حکم صحیح شما 2 نقطه مقابل هم باشند
معیار ما که یکسان نیست پس قضاوت بی معنی میشه
این کار ما اسمش تشخیصه و هر کسی با قدرت های مختلفی که داره میتونه از این شیوه بهترین استفاده رو بکنه
فکر میکنم اگه برچسب از آدم ها جدا بشند کار ما بد هم نیست؟هست؟