مانتوی بلند و گشاد و چادر هر دو حداقل مورد نظر اسلام را برآورده می کنند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
چی را باز کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مانتوی بلند و گشاد و چادر هر دو حداقل مورد نظر اسلام را برآورده می کنند .نقل قول:
چی را باز کنم ؟
سلام:72::نقل قول:
بحث جالبی است ولی چون ایجاد کننده تاپیک تمایل داشتند اقایون پاسخ بدهند من نیز اجابت کرده و سخنی بیان نکردم...
ولی اکنون با توجه به صحبت های اخیر منم احساس کردم این صحبت ها در صورتی پاسخ مناسبی خواهند یافت که هر دو جنس نظرات خود را بیان کنند.
لرد حامد گرامی مطلب و سوالات زیبایی را بیان کردند....
تمام این سوالات شما که به زیبایی بیان شد نشان دهنده دغدغه ذهنی نه تنها شما بلکه بسیاری از جوانان چه دختر و چه پسر ایرانی است....
و مسلمان هم به خوبی برای ان دو شاخه در نظر گرفتند و سخن راندند که برای من نیز این نظرات جالب بود...
حجاب به طور کلی از نظر من دارای طیف وسیعی است..خود من که یک دختر هستم بسیار خانم های چادری دیده ام که اصلا حجاب رفتاری خوبی ندارند و در زیر لوای این مظهر عفت چه بسیار کارها نکرده اند و چه بسیار خانم ها به قول معروف مانتویی که حجاب رفتاری بسیار برتری دارند.
چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که هیچ گاه چادر یا مانتو نمی تواند معیار مناسبی جهت قضاوت ما باشد و بیننده نمی تواند به طور کامل در میان اخلاق و رفتار یک فرد مانتویی با چادری در رابطه با شخصیت وی نظر براند.
در هر حال نباید فراموش کرد که اینجا ایران است و اگر حتی تمام ما بپذیریم که هیچ تحریکی در اثر پوششی خاص ایجاد نمی شود ولی باز عرف و مذهب مانع از انجام خیلی از امور می شود.
چیزی که بسیار به نظر من اهمیت دارد این است که به نظر من هر خانم و حتی اقا با نوع پوششی که برای خود مشخص می کند در بسیاری از موارد در حقیقت تفکر خود را تا حدی به نمایش می گذارد و عده ای انگشت شمارند که برخلاف ظاهر خود رفتار می کنند ولی هستند.
فرد در حقیقت با نوع پوشش خود ارزشی را که برای خود قائل است به نمایش می گذارد و به همان نسبت نیز از جامعه و اطرافیان احترام کسب می کند.ولی این دلیلی نیست که اگر فردی چادری نبود یعنی برای خود ارزشی قائل نیست یا اگر پسری بلوزی استین کوتاه پوشید یعنی لجام گسیخته است ..که امروز دیر زمانی است که این سخنان و تفکر برچیده شده است.
ولی هم نوع پوشش و ارایش امروز خانم ها هم اقایون در جنس مخالف اثر گذار است.این سوالات از منظر هر دو جنس قابل بررسی است.
همه ما می دانیم که برای تحریک شدن یک فرد نه تنها اخلاق و روحیات یک فرد تحریک کننده است که حتما هم نوع پوشش تاثیر گذار است و این تنها خاص اقایان نیست و خانم ها هم از این تحریکات بی نصیب نخواهند بود.
بله.از نظر من نیز لباس های تنگ و چسبان و همچنین رنگ های تند و زننده نه تنها در پوشش یم خانم تحریک کننده است .مطمئنا در پوشش یک اقا هم هست.
ولی نه تحریک به معنای خاص ان..نوعی جلب توجه یا به قول مسلمان گرامی لباس شهرت.
در حقیقت این افراد شاید حقیقتا به دنبال تحریک هم نباشند ولی به هر دلیلی که شاید بر خود نیز معلوم نیست به دنبال جلب توجه هستند چه ان خانمی که چنین پوششی دارد و چه ان اقا که انواع اقسام مدل های مو را بر می گزیند.
و اینها تماما ریشه در نوعی عقده های درونی دارد..
بیان آزادی..احساس حقارت و هزاران هزار علت دیگر که طی سالیان در جان و روح پسران و دختران این مرز و بوم گاهی نفوذ کرده است.هیچ کس مخالف ازادی در پوشش نیست و هیچ کس بیان نمی کند که کدام درست و کدام غلط است..چیزی که مهم است این است که انسان چه با چادر چه روپوش..چه مانتو کوتاه چه بلند..رفتار و منش والای انسانی داشته باشد و هدفش از چنین رفتاری چه باشد.
تمام ما جوانان از نظر من بسیار خوب بین تمام این افراد می توانیم تفاوت قائل شویم...پس به نظر من رنگ های شاد خوب هستند ولی نه در حدی که تحریک چشمی ایجاد کنند و منجر به مزاحمت شوند...چادر خوب است ولی در صورتی که هرکس بداند چرا چادر را برگزیده است...مانتو خوب است به شرطی که ما بدانیم سالهای سال جامعه ما جامعه اسلامی بوده است و با پوشیدن مانتوهای چسبان یا باز نمی توانیم منجر به بروز آزادی شویم..
اینان در زمانی خوب هستند که ما ریشه مذهبی و اعتقادی در جامعه نداشته باشیم.
وقتی جامعه ما جامعه مذهبی است ..وقتی ما خود این مذهب را با علم قبول کرده ایم پس ارزش وجودی ان را هم می دانیم چه لباسمان تنگ باشد چه گشاد....
پس هیچ مبارزه ای با پوشیدن لباس های انچنانی و مدل موی فلان جور به نتیجه نرسیده است.مهم داشتن فکری بزرگ برای ایرانی بزرگ است....
همه ما باید بدانیم تحریکات در ذات بشر هست پس اگر هستند این چنین افرادی ما باید خود کنترل کننده نفس خود باشیم نه دیگران را مجبور کنیم از ما تبعیت کنند چون ما تحریک می شویم.
هر کس باید قاضی و حاکم وجود خود باشد تا بهترین ها برای ایران رقم بخورد........
موفق باشید.:72:
دوستان بي تعارف بنده به دختران چادري به ديد امل و عقب اقتاده مي نگرم.شايد اين نظر درست باشه شايد نباشه ولي نمي تونم احساسم رو كتمان كنم كه. رنگ شاد هم براي همه لازم است. آقايي هم اگر بخواهد با رنگ تحريك شود بهتر است اصلاً خودش را يك جوري خلاص كند اينطور براي جامعه اش مفيدتر خواهد بود. راستش خود دختران مي دانند چي تحريك آميز است و چي تحريك آميز نيست.
لباس معمولي و غير جذب يك زن بالفرض غربي و بي حجاب به مراتب از لباسهاي تنگ بدن نما ولو با رنگ تيره كمتر تحريك كننده است.
اصولاً من سئوال شما را نمي پسندم.به خدا شما هر چي بپوشي اگر انسان باشي و خلق خدا را دوست داشته باشي و كمك كني جات تو بهشته. اين روزها سرم درد مي گيره از ديدن آدمهايي كه يك تار موي زن رو تعيين كننده ي بهشت و جهنمش مي دانند و بعد به راحتي آب خورد شنيع ترين اعمال رو انجام مي دهند.
ولي در هر حال شما سعي كن شيك پوش و در عين حال با متانت باشي. مهم هم نيست كه كسي تحريك مي شود يا نه. دوست عزيز من خودم يك پسرم. مي دانم مرداني هستند كه با ديدن انگشت شما تحريك مي شوند. مقصر شما نيستي.اين جامعه ي ويران ماست كه به علت محدوديت هاي فراوان پر از عقده هاي سركوب شده ي جنسي است. آخه دختر بيچاره براي چي بايد تو گرماي 40 درجه تابستان لباس مشكي بپوشد كه زير آفتاب تنش گر بگيرد و بشه مثل آتيش. والا من خومو جاي بعضي از خانمها گذاشتم ديدم واقعاً ظلمه. راه حل نهايي اين مباحث : آزادي پوشش. يعني موسي به دين خود عيسي به دين خود
سلام
چرا خانوما باید محدود بشن فقط برای اینکه یه مرد تحریک نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه یک زن حق نداره رنگ مورد علاقه اش رو بپوشه یا مدل مورد علاقشو ؟؟؟؟
چرا باید حسرت پوشیدن یک لباش با رنگ شاد به دل همه ی خانوما بمونه جوری که وقتی یه مهمونی دعوت می شن خودشونو از مدا و آرایشو و رنگ خفه کنن ؟؟/
بعضی وقتا در یک مهمانی زنانه خانومای چادری چنان لباس های زننده ای می پوشن که آدم احساس می کنه قصدش فقط این بوده که کل بدنش رو برای خانوما به نمایش بزاره؟ چرا
البته من منظورم همه نیست ولی تو خیلی از مهمونی های زنانه دیدم
پوشیدن لبلس رنگی یا مانتوی رنگی آخه چه تحریک پذیری برای آقایون داره ؟؟
چرا یه تاپیک باز نمی کنید نمی خوایید که مردها دیدشونو عوض کنن ؟؟؟
مردی که بخواد با یه رنگ شاد تحریک بشه مطمئن باشد اگه یه خانومه چادی هم از کنارش رد بشه اونو زیر چادر برای خودش تجسم می کنه و تحریک می شه
واقعا من پوشید لباس با هر مدل و هر رنگی رو حق مسلم خانوما میدونم :72:
سلام
واقعا" متاسفم ............من جوابم رو همون اول با چند تا نظر گرفتم
من به خاطر شخص خودم این سوال رو مطرح کردم و برای احتیاط بیشتر ! منظورم رو هم خیلی واضح گفتم فقط رنگ لباس !
متاسفم که یک مرد مسلمان چادر رو که حجاب حضرت زهرا(س) ست ، باعث امل و عقب مانده بودن زن مسلمان میدونه (البته بگزریم از اونایی که چادر که سهله روسری هم نپوشن خیلی سنگینترن ).تاسفی بالاتر از این هم هست.؟ گرمای 40 درجه زیاده یا گرمای عربستان ؟
اگه به نظر بعضی ها چادر به این معنیه باید به عرضتون برسونم که بنده سالهاست مفتخرم به اینکه حجاب حضرت زهرا (س) رو دارم و اینچنین عقب ماندگی ای رو با جان و دل با کمال افتخار می پذیرم . حجابم کامله و همیشه لباس رنگی زیر چادر می پوشم و هیچ کمبود محبتی رو در وجودم احساس نمی کنم .
اما دوستان تحریک شدن مردان بیمار دل با دیدن انگشت یک زن فرق داره با اینکه زن خودش خودش رو انگشت نما کنه ! در مورد اول زن هیچ تقصیری نداره اما در مورد دوم گناه مرد هم به گردن زنه که اسباب معصیت اونو فراهم کرده .
دوستان لطفا" دیگه از این نظرات توی این تاپیک ندید چون از یه سوال ساده و شخصی به توهین به مقدسات اسلام کشیده میشه .
متشکرم
ممنون از این که از مقدسات دفاع کردین و جوابی که در شانتونه را دادین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
من خودم مردم ولي به اين نتيجه رسيدم زنان جامعه ما از لحاظ وسعت ديد اجتماعي و فهم و درك بعضي مسائل از برخي آقايون جلو ترند. آقا جون من فنلاند زندگي مي كنم. پسر مسلمون يا آقا مجتبي باور كن 4 تا زن بي حجاب ببيني برات عادي عادي ميشه. متاسفانه مردم ما انقدر نديدن اينجوري شدن. خود من ايران بودم يكي رو كه اتفاقي روسري نداشت ميديدم زل مي زدم بهش. متاسفانه ما ايراني ها انقدر يه چيزايي رو نديديم عقده اي بار اومديم. حال بحث هم ندارم. با همون اسلام تحجري خودتون حال كنيد ولي يه ذره عمق ديدتونو بيشتر كنيد.
^^^^^^^^^^^^^
ما درایم باهاش حال می کنیم شما قصه نخور
عزيزم . باسوادم. قصه رو مي خونن. اوني كه مي خورند غصه ست. بازهم چشم. ولي در كنارفراگيري احكام يك مطالعه ي اجمالي در باب املاء به نظر سودمند مياد براتون.
خوش باشي
[align=justify]دوستان عزیز :72:
به هرحال این یک حقیقته که حجاب (به این معنایی که مد نظر شماست) آستانه تحریک پذیری رو پایین میاره. و تاثیرات نامطلوبی بر جامعه ما گذاشته.
اما شما در جستجوی حقیقت نیستید. بنابراین من هم مانند بقیه دوستانی که از این تاپیک گذشتند، سکوت می کنم.
خوش باشید. :72:
[/align]