سلام
اتفاقا حفاظت از حریم موجب می شود که مشکلی به وجود نیاید یا حداقل روز به روز رشد نکند.
در واقع با سابقه همسر ایشون ، باید یاد بگیرند که برای لذتهای جنسی یا نقل آنها حتی اگر در خواب باشد باید محدودیت قائل شوند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اتفاقا حفاظت از حریم موجب می شود که مشکلی به وجود نیاید یا حداقل روز به روز رشد نکند.
در واقع با سابقه همسر ایشون ، باید یاد بگیرند که برای لذتهای جنسی یا نقل آنها حتی اگر در خواب باشد باید محدودیت قائل شوند.
با تشكر از آقاي مدير ، آقا كيوان ، پونه عزيز ، philosara :
فكر ميكنم كه راه حل آقاي مدير خيلي خوب باشه ، و از همسرم درخواست كنم كه خوابهاي اينچينين رو برام تعريف نكنه . يا حداقل جزئيات خواب رو تعريف نكنه .
[align=justify]من هم فکر می کنم تصمیم درستی گرفتید. امتناع قاطع و محترمانه شما از شنیدن خوابهای همسرتون، حتی می تونه درمانی برای این خوابها هم باشه.
من در این مورد search کردم. این سوال و جواب رو ببینید:
((آیا حقیقت دارد که ذهن خودآگاه ما خوابهای جنسی را سانسور می کند؟
بله. ذهن چیزی دارد به اسم "سانسور رویا" که خواب ها را تصفیه می کند. پس اگر فردی در امور دینی و اخلاقی دیدگاهی بسیار سخت گیرانه داشته باشد، و شروع به دیدن یک خواب جنسی کند، قابلیت سانسور رویاها در ذهن آن خواب را جوری تغییر می دهند که صحنه های خیلی گستاخانه با سمبل ها و نشانه هایی جایگزین میشوند. ))
این سد ذهنی که باعث سانسور رویا می شه، غیر از امور دینی، می تونه حدی باشه که شما تعیین می کنید.
در واقع شما با رفتارتون به ذهن ناخودآگاه همسرتون اینطور القا می کنید که این حریم ممنوعه ست!!
در ضمن:
این عالیه که شما و همسرتون تا این اندازه از نظر جنسی متناسب هستید. اما دقت کنید چیزیکه باعث می شه یک شخص متاهل از مسائل جنس مخالف پرهیز کنه، این نیست که از همسرش راضیه. بلکه تعهدیه که به خانواده ش داره. در واقع تشکیل خانواده یک "حد" برای مسائل جنسیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بال تكين
اینکه شما نسبت به گذشته همسرتون حساسیت های بی مورد ندارید خیلی خوبه و نشون از روان سالم شما داره. اما هنگام صحبت کردن در مورد مسائل جنسی قاطع و محکم باشید. و در درک کردن همسرتون اعتدال رو حفظ کنید. به قول آقای مدیر:
:72:[/align]نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
خواب دیدن در مورد مشخص رو می توان داشتن پیش زمینه دانست .
دقت کنید ، گاهی اوقات در مورد یک موضوع و یا هدفی در روز بسیار تلاش میکنید و یا بسیار در موردش فکر میکنید .
وقتی که به خواب ی روید و صبح بر میخیزید ، اتفاقاتی که در روز بوده رو در خواب دیده اید ...
صبح که پا میشید میگید : اه ... من این خواب و دیشب دیدم ...
من خودم وقتی زیاد درس می خونم تا صبح توی خواب تمرین حل میکنم .
یادمه سال سوم دبیرستان وقتی زیاد دیفرانسیل می خونم جواب یک تمرین رو که توی بیداری نمیتونستم حل کنم ، توی خواب حل کردم ..
اینم یک مثال جالبه !
وقتی زیاده خواه بودم ، و در روز چشم به زن ها و مونث های زیادی باشد و با فکر ، آنها را بالا و پایین کنم ، در خواب هم با من خواهند بود .
در تکنولوژی فکر ، میگویند وقتی با شخصی جر و بحث دارید ، همانجا موضوع را برای خود منتفی کنید وگرنه در خواب به سراغ شما خواهد آمد ...
اگر تمامی اشخاصی که در روز با شما رابطه دارند رو تا شب موقع خواب در ذهن داشته باشید گویی با آنها در رختخواب می روید و با آنها می خوابید .
* داشتن گذشته ای که خودتان ذکر کردید ، پیش زمینه ی روانی را در همسرتان به وجود آورده .
و وقتی نمی توانم به دوست همسرم دسترسی داشته باشم جایی به جز خواب برای من باقی نمی ماند ، ( مثل بدست آوردن جواب تمرین دیفرانسیل در خواب )
مدیر همدردی ، جواب عالی به شما داد .
شما به عنوان همسری همراه ، باید همراه بودن خود را در بیراه ها هدر ندهید .
باید به او جهت دهید ...
در مقابل او جبهه گیری نکنید بلکه به راه او جهت دادن و به مسیر هدایتش کنید .
در طول روز با هم به خواندن زندگی نامه معصومین و امامان بپردازید .
در طول روز با هم به خواندن قرآن بپدازید .
سعی کنید صدای قرآن در منزل خود با صدای بلند بپیچد تا فضای خالی بوی معنویت بگیرید .
موقع خواب صلوات باصدای گوش نواز بفرسید ولی او را مجبور نکنید ، به مرور زمان افکار زشت و پلید را به افکار روحانی و معنوی تغییر دهید .
همیشه در زندگی باید از صبر و نماز کمک گرفت .
موفق و پاینده باشید .
ممنونم Lord.Hamed عزيز از جواب زيبايت ،:72:
باعرض ادب وسلام
انسان برای گفتن گناه مذمت شده یعنی هرانسانی ممکن الخطا است و اگر قرار باشد همه هر آنچه شده چه درخواب وچه دربیداری ، گفته شود از باب اشاعه گناه شده و خود گناهی بزرگتر است . همسر هرچه قدر هم صمیمی باشه باید یک حائلی وسط باشد که قداست ها و عزت نفس ها خدشه دار نشود به نظرحقیر میرسد که 1- اسباب خواب آنچنانی از بین برد مثلا شام غذای سبک و درحد امکان به توصیه پزشکان اول شب شام خورده شود تا تبدیل به غریزه نشده و دچار مشکل نشود 2. تا خوابش نگرفته به خواب نرود چون بیشتر این خوابها تخیل است تا خواب !3. از افراط در مسائل زناشویی به عللی دوری شود4. درصورت امکان ارتباط با آن دوست محترم هم کم رنگ تر شود 5. یه شیطنت کوچولو هم می تونی انجام بدهی . دیدی زیاد تو این فازه مثل پادگان ها تو غذاش کافور بریز بقیش حله ( اوناهی که سرباز رفتن می دونندچه میگم )
بال تکین عزیز،
امیدوارم به همسرتون بدبین نشده باشید.
می دونید که ما خوابهایی می بینیم که در طول روز، و شاید هرگز، بهشون فکر نکردیم!
خوابهای ما از ناخودآگاهمون پیروی می کنند، و دلیلی نداره که حتما از خودآگاهمون تاثیر "مستقیم" گرفته باشند.
همسر شما شخص صادقی هستند، اگه به دوستتون یا اون دختر نوجوان فکر کرده بودند، دیگه دلیلی نداشت که از خوابشون شوکه بشن!
:72:
philosara عزيز ::72: من هيچ وقت اعتمادمو نسبت به همسرم از دست نميدم و بهش ايمان دارم ، و از همسرم درخواست كردم كه خوابهاي اينچنين رو برام در صورت امكان تعريف نكنه ، ولي اگه احساس ميكنه كه بايد خوابشو برام تعريف كنه ، وارد جزئيات نشه .
philosara نازنين :228:ازت ممنونم كه پيگير هستي :72: