RE: نظرتان درباره اقای کیوان مدیر تالار چه است
همه اینا یعنی تو خوبی! و خوب خواهی ماند.:73:
ابتدا ممنون از آقای ابراهیمی بخاطر یاداوری چنین امر مهمی..:72:
بنده هم به نوبه خودم از ""کیوان"" برادر...دوست...همکار...مدیر...د لسوز...همه اعضا تشکر و قدردانی می کنم.
واقعا چند کلمه و جمله ......بیانگر تلاش ها و زحمات ایشان نیست...صمیمانه می گویم ""دوستت دارم"":72::72::72:
سلام
خصوصیات بارز برادر عزیزمون آقای کیوان به نظر من ، مودب و باشخصیت بودن ایشونه.براشون از خداوند منان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون و آینده ای روشن دارم .ان شاء الله عاقبت بخیر بشن.
و این سبد گل زیبا رو تقدیم می کنم به این برادر عزیز آقای کیوان:72:
http://i3.tinypic.com/wbz3nr.gif
سلام اقاي كيوان عزيز خيلي دوستت داريم شما بهترين مدير تالار هستي شما در تالار خيلي زحمت مي كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
سلام
هیچ موقع اینقدر از اینکه یک تاپیک تاریخ گذشته دوباره بالا آمده، خوشحال نشده بودم.
واقعا محمد ابراهیمی در ایجاد جو همبستگی بین اعضاء سنگ تمام گذاشته اند.
در مورد keyvan باید بگویم زحمات اصلی مدیریت و نظارت بر تالار همدردی بر دوش ایشون هست. و فکر کنم این امر بر هیچ یک از اعضاء تالار پوشیده نباشه.
پیشنهاد می دهم دوستان حتما با رتبه دهی به کیوان و همچنین سایر اعضاء زحمتکش تالار ، اثر دائمی تشویق خود را در مورد آنها تثبیت و مکتوب کنند تا بدین ترتیب توسط اعضاء (به خصوصی جدیدها یا میهمانان)، بهتر شناخته شوند
سلام
منم به نوبه ی خودم از جناب کیوان عزیز بخاطر زحماتشون نهایت تشکر رو دارم
ارسال های مفید و سازنده شون همیشه در همه ی تاپیک ها دیده می شه
امیدوارم همونطور که ایشون به بقیه کمک می کنند تا مشکلشونو حل کنند خدا هم به آقا کیوان کمک کنه تا هیچ وقت مشکلی نداشته باشند:203:
سلام
آقای کیوان :
به نظر من آقای کیوان جدای از مدیر تالار بودن، تو زندگی شخصی شون خیلی مسئولیت پذیر هستند .
اینو من95% مطمئن هستم.
و اگه میشد چند بار به هر کسی رتبه بدیم من تا حالا کل دفعات اینکارو میکردم
خدا به شما قوت مضاعف بده برادر عزیزم:72:
سلام.
کیوان جان خود نیز می دانی من اهل شوخی کردن نیستم ولی با اجازت یه شوخی باهات بکنیم.:D
من بهت حسودیم میشه:58:
اما دوستان هیچ می دانستید پاک ترین هوای دنیا ....در وجود کیوان است .
:305:پاک ترین هوای دنیا...هوایی است که در وجود ماست!(کیوان و اعضاء)...چرا که هر لحظه دلمان.. هوای هم را می کند!
آقای نقاب حسودی اصلا خوب نیست:D
از شوخی گذشته واقعا باید از اعضای خوب تالار تشکر کرد .
آقای نقاب هم که جای خود دارند که با فعالیت های مفید و سازندشون به تالار کمک می کنند .
و همینطور از آقای محمد ابراهیمی که همیشه با یادآوری های به جاشون باعث میشن که همیشه یادمون باشه که همدیگرو فراموش نکنیم.
واما آقای کیوان
واقعا مدیر موفقی هستند و دلسورانه برای تالار فعالیت می کنند و همه ما شاهد مدیریت توانای ایشون هستیم .
واقعا دست راست مدیر محترم هستند.
دقیق و تیز بینی که لازمه مدیریته در وجود ایشون هست.
من هم بابت تمام زحمات دلسوزانتون از شما تشکر می کنم.:72:
سلام و احترام
اقاي كيوان دوست خوب مهربان دلسو ز اقاي كيوان با تجربه با دانش با علم است ايشان مدير خوبي هستند و ايشان بهترين مديران تالار هستند و قابل احترام هستند من از اقاي كيوان تجربه دانش علم ياد گرفتم ايشان مدير عالي و زحمت كش هستند ايشان در تالار شبانه روز زحمت مي كشدتشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد:72::72::72::72:
چه خوب باز یه فرصت برای تشکر از آقای کیوان
مدیر محترم و مسئولیت پذیر ، باعث افتخار هم تالاریها ، جناب آقای کیوان گرامی خسته نباشید ، زنده باشید ، پاینده باشید ، سلامت باشید
، موفق باشید ، مدیر باشید و ...:72: