** دوستان ، احترام را به همدیگر فراموش نکنید و اگر کسی مخالف است این موضوع رو از طریق پیغام های خصوصی حل کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
** دوستان ، احترام را به همدیگر فراموش نکنید و اگر کسی مخالف است این موضوع رو از طریق پیغام های خصوصی حل کنید.
سلام.
دوستان بنده نمیخواهم از آرمان26 دفاع کنم و یا اینکه این تاپیک را با تاپیک صندلی داغ مقایسه کنم.دوست گرامی آرمان از من خواسته بودند که در این گفتگو شرکت کنم بنده هم پذیرفتم بدون آنکه از ایشان سوال کنم که چرا؟ خود بنده متوجه این هدف شدم و این بماند تا آخر
بنده به شما قول میدهم که اگر دوستان در این تاپیک شرکت کنند نتیجه خوشایندی خواهد داشت.
دوستان لبخند فراموش نشود.
با تشكر و قدرداني از حسن نظر دوستان عزيز ( كيوان ، لردحامد و نقاب ) و ساير دوستاني كه تعامل سازنده و مفيدي با اعضاي تالار دارند ، بار ديگر از حضور شما تشكر مي كنم و خواهشمندم همانطور كه دو تن از مديران و همچنين دوست خوبم جناب نقاب فرمودند شكيبايي داشته باشيد ( منظورم مخالفين اين طرح هستند) مطمئنا اين تاپيك سرانجام خوبي خواهد داشت و در رشد و ارتقاي تالار موثر خواهد بود . بنده قصد دارم با كمك شما دوستان بعد از اينكه تمامي دوستان به سوالات مربوطه پاسخ دادند يك نتيجه گيري كلي در مورد بحثهاي تخصصي تالار انجامپذيرد . سپس بعد از هر دوره وارد مرحله بعد مي شويم كه سوالات روند و شكل جديدي به خود مي گيرد و جزيي تر و تخصصي تر خواهد بود. در كل اكثر پرسشها پيرامون خود تالار همدردي است...دوستان فعلا تازه شروع كرديم و تازه كار هستيم معمولا در بخشهاي آغازين هر كاري مشكلات و كاستي هايي هست لطفا دوستان عزيز اگر نظر يا پيشنهادي در مورد سوالات يا نحوه اجراي مصاحبه و گفتگوي اختصاصي دارند از طريق پيغام خصوصي ارسال نماييد تا پيگيري هاي لازم صورت گيرد.
شركت كننده بعد خانم فرشته مهربان هستند كه از حضور ايشان نيز تشكر و قدرداني ميكنيم
فرشته مهربان
1 -لطفا در مورد خودتان و شغل و فعاليتهاي خودتوضيحاتي بفرماييد.
دبیر آموزش و پرورش هستم و علاوه بر تدریس ، در زمینه های فرهنگی و تربیتی فعالیت داشته و دارم و مدتی را هم در کارهای اداری بوده ه ام در آموزش و پرورش ، از جمله در امورتربیتی ، و هسته مشاوره ، و مسئولیت امور بانوان و مشاور ریاست اداره .
2- از چه زماني و چگونه عضو تالار شديد لطفا به صورت كامل توضيح دهيد ؟
چهارم فروردین سال جاری در پی سرچ کلمه مشاوره در گوگل وارد این سایت و تالار شدم و بعد ساعتی که مطالعه داشتم جذب شده و عضو شدم .
3-تالار همدردي چه اثر گذاريهاي مثبت شخصيتي در شما داشته است؟
بنده از هر موقعیتی سعی می کنم در درجه اول برای ارزیابی خود و شناخت بیشتر بهره ببرم ، بعد بالا بردن تجربیات و آگاهی و تعامل اجتماعی ، که تاثیر تالار همدردی بر من هم در همین زمینه بوده ، و قطعاً مثبت است .
4- به چه ميزان از فضاي كنوني تالار همدردي رضايت داريد و به عقيده شما تالار چه مراحلي را بايد طي كند تا به صورت تخصصي در خدمت اهداف متعالي آن باشد ؟
من راضیم باتوجه به درکی که از تنگناها چه از نظر وقت و چه هزینه و.... دارم ، و همچنین میزان نقش و فعالیت خودم ، که اونجوری که دلم می خواسته تا حالا به خاطر کمبود وقت نتونستم فعال باشم در درجه اول فکر می کنم همین اعضاء فعال کنونی با یک تعامل دوستانه و مسئولانه و با دلسوزی بیشتر و باهماهنگی بیشتر ، کار کنند ، و برای اینکه تالار را ارتقاء کیفی دهند هدفمند و با مطالعه ، مبتنی بر آسیب شناسی و نیاز سنجی ، برنامه ریزی و کار کنند ، و قبل از هر چیز برای ارتقاء تالار توجه کنیم که باید به موازاتش خود را نیز ارتقاء دهیم ، در این صورت کارهای ما تخصصی تر و مؤثر و کاراتر خواهد شد ، و باز همین اعضاء فکر کنند و طرحهایی بیابند که در این جهت شدنی و مؤثر میباشد را پیشناهد دهند ..
5- آيا شما تجربه فعاليت در تالار يا محيطهاي مجازي ديگر را داريد و اگر داريد مقايسه اي در مورد فضاهاي ديگر مجازي با تالار همدردي بفرماييد ؟
خیر ، چون در این فضای مجازی محطاط بوده ام و تالار یا جائی که برای عضویت اعتمادم را جلب کند یا جذبم کند تا تا قبل از تالار همدردی ندیدم ، البته لازم به ذکر است که خیلی هم وب گردی نداشتم ( که یکی از علتهای جذب سایت و تالاری نشدن شاید همین هم بوده باشه )
6- زماني كه در تالار حضور پيدا مي كنيد و افراد زيادي را آنلاين مي بينيد چه حسي داريد؟ و برعكس زماني كه هيچكس در تالار نيست اين احساس چگونه است دليل اين احساسات به نظر شما چيست ؟
وقتی افراد زیادی را ببینم ، اگر اغلب مهمان باشند ، خوشحال میشم که جذب تالار هستند ، اگر از اعضاء باشند ، حضورشون دلگرمی می بخشه .
وقتی هم خلوت باشه ، من خودم را در یه خلوتی می بینم ، اما انیگزه پیدا می کنم که در نبود بقیه ، حداقل من چند کار مفید ارائه دهم ، که فردایش دوستان مواجه شوند با آن ، درست مثل وقتایی که تو خونه تنها هستم ، دلم میخواد آب و جارو کنم ، مرتب و نظیف کنم و .... تا وقتی اهل منزل میاند ، احساس لذت ، آرامش و رضایت پیدا کنند .
7 – سه نفر از كساني كه دوست داريد زمان آنلاين شدن در تالار حضور داشته باشند را نام ببريد .
مدیر همدردی ، آرمان26 و کیوان ( از سه نفر بیشتر نمیشه گفت ؟)
8- لطفا در زمينه هاي ذيل نمونه هاي بارزي از شخصيتهاي مختلف تالار كه فعاليت سازنده و مفيد دارند براي هر بخش يا انجمن مثال بزنيد :
بخش تخصص مشاوره ازدواج و خانواده : همسفر
بخش آگاهي ها و مهارتها : کیوان ، مدیر همدردی
بخش تجربه هاي فردي : آرمان26
بخش هاي مديريتي و نظارتي تالار: مدیر همدردی و کیوان
بخش آرامش : آرمان26
بخش ساير موضوعات و علاقه منديها: در کل زیر مجموعه هاش افراد زیادی فعالند
بخش ادبيات و عرفان : عرفان25
با بعضی از این موارد که هنوز موفق نشده ام ارتباط زیادی برقرار کنم فقط پاسخ کمی داده ام، از نظر کیفی باید همه تاپیکها رو مطالعه کنم که نظر دهم
9 - با شنيدن هر يك از كلمات ذيل يك جمله يا توصيف بگوييد .
كيوان : مسئول و دلسوز است
طاهره: صاحب نظردر مسائل روانشناختیست
فرشته مهربان : فرشته های الهی همه مهربانند من دوستشون دارم .
آرمان 26: سرزنده و فعال و خلاقه
Philosara: علاقمند و پیگیره
صبا 2009:پر از سئواله
لرد حامد : آرام و صبوره به نظرم
محمد ابراهيمي : دلپاک و صاف صادقه
گردآفريد: با اعتماد به نفس ، مطمئن به خود ، و حساس و زود رنجه
نيلوفر 25 : فعال و سر زنده
نقش ( خانواده در پشرفت شما ) : نقش پدرم خیلی زیاد بوده
نقش توكل در زندگي شما : بدون توکل برام همه چیز به هم میریزه ، با توکل در بدترین شرایط هم آرامشم را حفظ کرده ام
تواضع و فروتني : یک ویژگی اخلاقی اساسی میدونم که راه را برای رشد فرد هموار می کنه . بی تواضع افکار و اخلاق بسته و بدون رشد و تغییر میمونه
كينه ورزي و حسد : عامی عمده تمام بد رفتاریها و انحرافت و ناآرامیه ( شیطان را هم حسادت به تکبر و نافرمانی و سقوط کشاند )
۱۰- در پايان اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم .
از زحمات شما و دیگر دوستان خااصانه قدر دانی می کنم ، اگر چه فقط کلامه اما از دل برخاسته
سلام
با عرض معذرت نکته ای رابگم
این که در جواب فعالان بخشهای مختلف پرسیده شده ، من فکر کردم فقط باید یک اسم برده بشه ، جاهایی هم که دو اسم آوردم فکر کردم تخطی کردم ، اما دیدم این محدودیت رو نداره جا داره در تکمیل اسم بعضی دوستان فعال دیگه در انجمنهای مذکور رو بگم
آنی ، شاد ، لرد حامد ، گرد آفرید، نقاب ، محمد ابراهیمی ، دیجیتال من ، ستاره ، طاهره ، زیبا ، بلوم و استار و rsrs و صبا2009 و . ..... و خیلی های دیگه
دوستان هم تالاری برای همتون از صمیم قلب بهترینها رو آرزو می کنم ، در این شب آرزوها (لیلة الرغائب)
و این گل زیبا رو با جون و دل تقدیمتون می کنم
شركت كننده بعد دوست گرامي جناب لرد حامد هستند كه از حضور صميمي و گرم ايشان سپاسگزاريم .
Lord.Hamed
1- لطفا بيوگرافي خودتان را با سليقه خود بگوييد ؟ در مورد شغل و فعاليتهاي خود نيز توضيحاتي بفرماييد.
لرد حامد . 3 فعالیت عمده من : درس - کار - ورزش .همین !
از بهمن ماه سالش رو یادم نیست !چگونه عضویت شدم رو باید تقصیر رو به گردن گوگل انداخت که وقتی در مورد مشاوره جستجو میکردم به طور جالب سر از این تالار در آوردم .
اول بار برایم مثل راه رفتن در کوچه ای بود که نور کافی برای دیدن را نداشت و فقط محبتی که در کوچه بود من رو به جلو هدایت میکرد .دو سه بار خواستم که ثبت نام نکنم اما خوب نظرم عوض شد .
3- با توجه به اينكه شما از اعضاي با سابقه تالار هستيد نظر خود را در مورد گرفتن حق عضويت از اعضاء بيان كنيد و نقاط مثبت و منفي آن را ذكر نماييد .
بگذارید این سوال رو از دید دیگری پاسخ دهم :من در مورد شخص پول ؛ تفکر رو خرج میکنم تا اینکه پول رو خرج بدنم کنم .پول باید برای من زمینه های مثبت رو به زندگی ام اضافه کند وگر نه خرج نشود بهتر است .حال با وحود این موارد اگر کاربری با خرج پول در تالار ، زندگی رو به رشدی رو طی میکنند بهترین راه را در پیش گرفته اند .اما نه ، من فقط صرق ارسالی های بی هدف و بی منظور و .... در تالار حق عضویت بپردازم ؛از نظر من باید کمی در مورد شخص نگران شد !!
4- به چه ميزان از فضاي كنوني تالار همدردي رضايت داريد و به عقيده شما تالار چه مراحلي را بايد طي كند تا به صورت تخصصي در خدمت اهداف متعالي آن باشد ؟
در این مورد ترجیح می دهم فعلا سکوت کنم و جوابی ندهم !!!
5- شما به شخصه فضاي حاكم بر اوايل حضور در تالار همدردي را مي پسنديد يا فضاي كنوني دلايل خود را ذكر كنيد؟
اصلا تالار در گذشته یه جورای دیگه ای بود .من هنوز قالب گدشته رو با نوشته های قبل رو دارم و با نگاهشو بسیار لذت می برم .بدیش این که کاربران جدید اصلا حرف های من رو حس نمیکنند !زیادی کاریر ، مدیر رو برای من از نظر وقت کوچک کرد که من اصلا این رو دوست ندارم و نخواهم داشت ! اما در کل نیازها در هر ساعت متفاوت و این موجب میشود که همیشه یک مدل نباشد .شاید تکرار موجب دل زدگی می شد .ولی آلان هم چون حجم کاربر زیاد شده ، نمی توان انتظارات قبل رو داشت .و این رو در آخر بگم تمامی کاربران جدید که زیر 12 ماه عضویت دارند ، مدیون قدیمی ها هستند و یهتره کمی به یادشان باشند نه اینکه به فکر بزرگ نمایی باشند !
6- در طي اين مدت فعاليت در تالار آيا شده كه نا اميد شده باشيد يا به گونه اي احساس كنيد كه آنگونه كه بايد و شايد به اهداف خود در تالار نرسيده ايد يا تالار موجب سلب آرامش شما شده ؟ دليلش را ذكر كنيد .
آرمان عزیز ، این سوال هم بماند برای بعد ...... !
7 – در طي اين مدت فعاليت و حضور در تالار چه كساني بيشتر از همه شما را اذيت كرده اند و چه كساني با شما بيشترين همكاري و همدردي را داشته اند ؟
اذیت کننده ها را فراموش میکنم همیشه .همدردی ها را به خاطر دارم تا ابد .* اما جا داره از نقاب به خاطر کمک به من و احترامی که نسبت به خواسته ای که ازش داشتم ( در مورد همدردی وبلاگ ) به خوبی پایند بوده . ازش تشکر میکنم . نقاب جان ممنونم .
8- لطفا در زمينه هاي ذيل نمونه هاي بارزي از شخصيتهاي مختلف تالار كه فعاليت سازنده و مفيد دارند براي هر بخش يا انجمن مثال بزنيد :
بخش تخصص مشاوره ازدواج و خانواده :دانه همیشه خواهریش را ثابت کرده .طاهره همیشه همراه بوده و کارشناس شاد همیشه یاور و غمخوار بوده مدیر همیشه جواب های دکتری داده و دوستان دیگر هم کمک کردند .....
بخش آگاهي ها و مهارتها :
بخش تجربه هاي فردي : آرمان همیشه در حال انتقال تجربه بوده
بخش هاي مديريتي و نظارتي تالار:
بخش آرامش و ادبيات و عرفان : یکی از دوستانم عاشق این بخشه در ضمن نوشته های شما رو هم پرینت میگيره !
بخش ساير موضوعات و علاقه منديها:
بخش هایی که نام نبردم و بردم همه کمک حال بودند و دستشان را به گرمی می فشارم .
9- با شنيدن هر يك از كلمات ذيل يك جمله يا توصيف بگوييد .
مدير همدردي : دوست داشتنی اما فراموش کار ( در مورد خودم ! )
كيوان : پسر خوبیه .
نقاب : یار با وفا .
طاهره: خانمی با شخصیت و محترم .
عرفان 25: اصلا حرفشو نزن با اون تلفن جواب دادنش !
آرمان 26 : خدا کنه با انتقالیش موافقت بشه .
shad: خانمی با کمالات از خانواده کاملا های-کلاس
محمد ابراهيمي : دوست داشتنی و شیرین .
گردآفريد: انسانی محترم .
ani: خانمی جالب با افکاری قابل احترام .
نقش ( خانواده در پشرفت شما ) : من در تمام کارهایم با خانواده مشورت میکنم و این در پیشرفت من کاملا محسوس بوده .
نفش توكل در زندگي شما : توکل در زندگی من در جملات خلاصه نمیشود .
علم و دانش : برایش زحمت میکشم و از ابداع لذت می برم !
10- در آخر اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم :
همه صبوری را پیشه کنند که اجری عظیم دارد .متشکر و خدانگهدار.
به نظر طرح آرمان خيلي تخصصي مي آيد و جاي دارد جنا ب آقاي سنگ تراشان محترم نظر خود را در مورد هر يك از گفتگوها به شكل كارشناسانه مطرح بفرمايند .
گفتگوی اختصاصی در تالار از کی شروع می شود امیدوارم جذاب باشد
شركت كننده بعد خانم آني هستند كه از حضور ايشون هم ممنون و سپاسگزاريم
ani
1- لطفا بيوگرافي خودتان را با سليقه خود بگوييد ؟ در مورد شغل و فعاليتهاي خود نيز توضيحاتي بفرماييد
من آني يك انسان ، يك زن ايراني ويك همسر و يك مادر ، يك دختر ، يك خواهر و... هستم .
در حوزه فرهنگي و اجتماعي فعاليت دارم .
يك روز ي از روزهاي خوب خدا براي وبلاگ شخصي ام مطلبي نوشته بودم و به دنبال عكسي براي مطلب ام بودم . به گوگل محترم رفتم و در خواستم را مطرح كردم . گوگل محترم دست مرا گرفت و مرا به اين خانه آورد . در زدم و صاحب خانه و اعضاي خانواده بزرگ همدردي آغوش گشودند و در خانه شان به بزرگواري ميزبان من شدند و....
به قصد مهماني آمدم، قصد ماندن نداشتم ، اما محبت پاگيرم كرد . حق نان و نمك بايد نگاه مي داشتم و...اينگونه شد كه امروز من هم يكي از اعضاي اين خانواده ي بزرگ هستم .
3- با توجه به اينكه شما از اعضاي با سابقه تالار هستيد نظر خود را در مورد گرفتن حق عضويت از اعضاء بيان كنيد و نقاط مثبت و منفي آن را ذكر نماييد .
با گرفتن حق عضويت كاملا موافق هستم .قبل تر هم گفته بودم من از هر حركت رو به جلويي حمايت مي كنم .
هر حركت تازه و درستي ، قابليت رو به جلو بردن ما را دارد و قدم هاي جديد نبايد مارا به سمت وحشت و اعتراض بكشاند . حتي اگر اين حركت رو به جلو ، به ظاهر نواقصي داشته باشد.
من مطمئن هستم اين طرح تازه ، زماني كه اجرايي شد ، نواقص اش هم به مرور زمان با شناخت و آگاهي و مهارت وگفتمان و مديريت درست بر طرف خواهد شد .
به نظرمن اين مسئله كاملا بر مي گردد به سليقه و نياز و توقع و هدف افراد در توضيح انگيزه حضور در اين تالار .
من هر روز در اين خانه در حال ياد گيري هستم . با توجه به پيشرفت تكنولوژي فاصله ي نسلها اندك شده و براي فهم و درك اين فاصله و خواستها ي جوانان در "رنج هاي" مختلف سني اين تالار به من خيلي كمك كرده و من شرايط بهتري از تفكر افراد جامعه ام پيدا كرده ام و امروز خيلي بيشتر و بهتر از ديروز نياز نسلهاي بعداز خود را مي فهمم.
اين تالار به من كمك كرد تا حد زيادي اين فاصله ها كم شود و درك بهتري از نسل جوان داشته باشم . جاي دارد كه از همين جا از همه ي شما نازنين دوستان كه به من كمك كرده ايد تشكر كنم .
5- اگر عضو تالار همدردي نمي شديد در حال حاضر در كجاي دنياي مجازي بوديد اگر مكاني بهتر از تالار همدردي سراغ داريد براي دوستانتان معرفي كنيد؟
كار من به نوعي است كه در 24 ساعت شايد مجبور باشم 8-10 ساعت گاهي خيلي بيشتر پاي دستگاه باشم و بنا بر مسائل كاري بايد اطلاعات خود را ازطريق سايتها تامين و به روز كنم با اين حال .....
پاگير هيچ سايتي نيستم . سايتها جايگاهي است براي سرك كشيدن واطلاعات گرفتن و جورو پلاس جمع كردن و رفتن. اما اين تالار به نوعي خانه ي امن من است .
اما سايت گويا نيوز و بالاترين سايتهاي مورد علاقه ام است كه هر روز بايد نگاه اساسي و دقيقي به آنها داشته باشم .
6- در طي اين مدت فعاليت در تالار آيا شده كه نا اميد شده باشيد يا به گونه اي احساس كنيد كه آنگونه كه بايد و شايد به اهداف خود در تالار نرسيده ايد يا تالار موجب سلب آرامش شما شده ؟ دليلش را ذكر كنيد .
تالار به هيچ عنوان موجب سلب آرامش من نشده . مواردي بوده كه در اين تالار ساير دوستان سعي داشته اند مرا به چالش بكشانند و...
اما من در همان زمان ، علت ايجاد چالشها را درك كرده ام. من هر روز از جوان ترين عضو تا بزرگسال ترين فرد تالار در حال آموختن هستم . زندگي با وجود تمام حكايت هاي تلخ و شيرين نهفته در خود يك واقعيت است و در اين تالار ،من بيش از پيش اين را فهميدم .
7 – در طي اين مدت فعاليت و حضور در تالار چه كساني بيشتر از همه شما را اذيت كرده اند و چه كساني با شما بيشترين همكاري و همدردي را داشته اند ؟
تا به امروز هيچ يك از دوستان مرابه معناي واقعي كلمه ، اذيت نكرده اند. گاهي اختلاف نظراتي وجود داشته كه كاملا طبيعي و قابل درك است اما همه ي اين اختلافات بيشتر در جهت حق آزادي بيان و عقيده ، حل شده است و حتي مي توان گفت آنچنان اين اختلاف نظرها كوچك و پيش پا افتاده بوده است كه قابل طرح هم نيست چه برسد به اينكه بتوان گفت قابليت ايجاد دلخوري و اذيت شدن داشته اند .
اما به واقع همه ي دوستان هميشه به من كمك كرده اند .از همين فرصت استفاده مي كنم و از تمام دوستان تشكر مي كنم .
بخش تخصص مشاوره ازدواج و خانواده :
بخش آگاهي ها و مهارتها :
بخش تجربه هاي فردي :
بخش آرامش :
بخش ادبيات و عرفان :
واقعيت اين است كه من به هيچ عنوان به نام مديران و قسمتهاي مختلف توجه نمي كنم و كليات موضوعات طرح شده براي من از اهميت برخوردار است البته از نوع و ميزان فعاليت دوستان و مديران گروه ها آگاهي كامل دارم كه باز از همين جا از زحمات همه ي دوستان تشكر مي كنم .
كيوان :سكوتي به وسعت فرياد را خوب مي فهمد . احترام زيادي براي او قائل هستم .
نقاب : پسر جوان و خوش فكر وبا هوش و با ادب و متواضع اي كه به دلائل بي شماري باعث افتخار اين مملكت هست و خواهد بود و من مطمئن هستم روزي او را در جايگاهي درست و تاثير گذار خواهيم ديد.
طاهره: زني كه آهسته و بي صدا گام بر مي دارد اما پيوستگي و تاثير گذاري خاص و چشمگيري دارد .
فرشته مهربان : انساني كه عشق و قلم را به هم گره مي زند و كام شيرين مي كند . قلم اش همواره سبز . .
آرمان 26: جنوب –گرما – صميميت - جنگ –مقاومت - استقامت - آزادگي و رشادت – افتخار – ايران و...
صبا 2009: اهل سئوال و جواب و پر از حرفهاي ناگفته به زودي قرار است بيشتر بشناسيم اش . منتظرهستم .
shad: فهميدن و درك كردن شرايط امروز وي كار سختي نيست . بارها دل ام خواسته در كنار اش بودم .
محمد ابراهيمي : من را به ياد" مورس " مي اندازد . كم كوي و گزيده گوي است .
گردآفريد: اولين كسي كه در تالار با وي آشنا شدم و به زيبايي و با انسانيت و حقيقت جويي تمام مرا بمباران كرد . مهربان و بزرگوار و اهل كتاب و .....
ani: كسي كه باور دارد : بني آدم اعضاي يك پيكرند // كه در آفرينش ز يك گوهرند // چو عضوي به درد آورد روزگار // دگر عضوها را نماند قرار .
rsrs1380: خانم دكتر ي در دهكده و همشهري آرمان .
نقش ( خانواده در پيشرفت شما ) :
عمويي دارم كه ايشان هميشه مي گويند : انسان در جمع خانواده احساس قدرت و بزرگي و عظمت مي كند و با داشته هاي اش فاخر مي شود .
من هميشه اين احساس را در جمع خانواده ام داشته ام و ..........
بر اين باورهستم كه ، رد پاي پدرو مادر و برادر و خواهرو همسرو فرزندانم بر شنهاي ساحل زندگي ام بوسيدني است
نفش توكل در زندگي شما :
خدا هميشه در يك قدمي من است . كافي است دست دراز كنم . فقط خدا ، بدون هيچ حاشيه و واسطه اي . زبان هم را خيلي خوب مي فهميم . احتياجي به ديلماج نداريم . رابطه قشنگي است . همه عشق است و هستي و صفا .
معنويت :نقش اساسي در زندگي من دارد
قانونگرايي : يك دنيا حرف و.....( كاش مي توانستم بخندم )
علم و دانش : لازمه ي زندگي بشري اما به تنهايي كافي نيست و متاسفانه با خود شعور و معرفت وانسانيت و اخلاقيات به همراه نمي آورد .
10- در آخر اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم :
با هر عقيده و باوري ، `پندار نيك ،گفتار نيك و كردار نيك را فراموش نكنيم .
شركت كننده محترم بعد خانم طاهره هستند از حضور صميمي و گرم ايشان نيز تشكر و قدرداني مي كنم .
طاهره
1- لطفا بيوگرافي خودتان را با سليقه خود بگوييد ؟ در مورد شغل و فعاليتهاي خود نيز توضيحاتي بفرماييد.
طاهره ، 31 ساله ،ساکن شیراز ، تنها زندگی می کنم، مدرس دانشگاه، شاغل در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری. اهل زندگی ، طرفدار آرامش ، دوستدار منطق و عاشق عشق ... طاهره می خواهد هرجا که هست موثر باشد و خشنود ، حتی اگر در این دنیا نباشد ... و خشنودیش به چیزی بسته نیست الا خودش .
آشنایی من با سایت مادر همدردی باعث انس گیری من با تالار شد که از بدو تولدش اتفاق افتاد. یه روزی (اگه اشتباه نکنم شاید اوایل سال 86) وقتی دنبال چند تا مبحث در مورد خودشناسی بودم گذارم به وبلاگ مدیر محترم تالار افتاد از اون مسیر به سایت همدردی رسیدم و از مقالاتشون نهایت استفاده رو بردم و در نهایت با نوید تولد تالار به عضویتش درومدم .
3- روزهاي آغازين تالار چه حس و حالي داشتيد ؟ الان چه حسي و حالي نسبت به تالار داريد؟
اونروزا بیشتر هیجان زده بودم و شیفته ی آدمها و فضایی که با اونها و در اون حضور داشتم و به من این امکان رو می داد که از زاویه های مختلف خودم رو و دیگران رو محک بزنم... هر ردی که در تالار از خودم به جا می ذاشتم و بحث و جدالهای اونروزا کلی باعث شور و هیجانم می شد. امروز فکر می کنم اون احساس به مرحله ی بلوغ و پختگی رسیده و از این احساس نیز به همون اندازه لذت می برم.
به نظر من میزان رضایت ما از هر چیزی من جمله این تالار بیش از خود اون پارامتر بیرونی به خود ما بستگی داره ... این ما هستیم که تعیین می کنیم از ارتباطی که با محیط بیرون از خودمون داریم چقدر بهره ببریم ... این تالار هم مثل هر پدیده ی دیگه ای داره مراحل رشد خودش رو طی می کنه و علیرغم همه ی اقبال و توجهی ی که باهاش مواجهه قطعا هنوز راه زیادی در پیش داره تا به اهداف والای خودش دست پیدا کنه ..
5- آيا شما تجربه فعاليت در تالار يا محيطهاي مجازي ديگر را داريد و اگر داريد مقايسه اي در مورد فضاهاي ديگر مجازي با تالار همدردي بفرماييد ؟
در چند فاروم عضوم و در یکی دیگه به جز تالار هم ، کمک مدیریتی می کنم اما با مقایسه اونها با هم موافق نیستم . فضاهای سایبری که باهاشون کار می کنم هر کدوم قالبها و اهداف خاص خودشون رو دارند و شرایط ویژه خودشون ... اما اعتراف می کنم که هیچ کدوم رو به اندازه ی اینجا دوست ندارم .
نه واقعا . شاید چون انتظاراتم بیشتر از اینکه متوجه دیگران باشه رو به سوی خودم داره. از طرفی رسیدن به هدف بستگی تام به خود هدف داره . هدف من در این تالار یادگرفتن راه و رسم زندگیه و آموختن مهارتهایی که به من کمک کنه تا بتونم نقش خودم رو به عنوان یک انسان در هر بخشی از زندگیم به درستی ایفا کنم و در این راه لازم نیست مستقیما با هر چیزی درگیر بشم . گاهی دیدن رفتار دو نفر با همدیگه کدهای زیادی برای یاد گرفتن به من می ده ... در این تالار هم یک رفتار ، یک برخورد ، یک جمله و حتی یک همدردی ساده اعضاء با همدیگه می تونه به اندازه ی یک دنیا برای من حرف داشته باشه و از این بابت مرهون ، مدیون و سپاسگذار حضور و لطف همه ی هم تالاریهای عزیزم هستم.
الف : هیچ کس . وقتی من بیش از دیگران به خودم متکی باشم کی می تونه منو آزار بده ؟ حتی مثلا با پرخاش و یا رفتار توهین آمیز ؟ آیا اگر کسی به من بگه تو نمی فهمی به این معنیه که واقعا من نمی فهمم ؟ .. پس چرا کسی رو مسئول اذیت خودم بدونم . مطمئنا اگر جایی احساس کنم کسی داره منو آزار می ده بیشتر از اینکه به او فکر کنم باید به خودم رجوع کنم و منشاء این رنج و عذاب رو در درون خودم پیدا کنم .
ب: همه . آیا همکاری و همدردی باید صرفا متوجه شخص من باشه تا به چشم بیاد ؟
بخش آگاهي ها و مهارتها :
بخش تجربه هاي فردي :
بخش آرامش :
بخش ادبيات و عرفان :
بزارین اینطوری بگم : رد پای کیوان سخت کوش و فهیم همه جا دیده می شه .
حضور نقاب همیشه یک نقطه ی عطفه . شکوه آنی با هیچ کس قابل مقایسه نیست .
خلاقیت لرد حامد مثال زدنیه . ذوق آرمان قابل ستایشه و ... و این مدیریت منطقی ، مشفقانه و هدایتگرایانه ی مدیر محترم تالاره که به همه ی ما اجازه داده تا علیرغم انتقادات موجود در کنار هم دوام بیاریم.
كيوان :سخت کوش ،بی ادعا و فهیم.
طاهره: عاشق
فرشته مهربان :لطیف و مهربان
آرمان 26:با ذوق و هنرمند
Philosara: فیلسوف کوچولوی تالار. دوستش دارم.
دانه :دلسوز و صادق
لرد حامد :خلاق و جدی
محمد ابراهيمي :ساده و صمیمی
گردآفريد:محکم و راست کردار
آتنا :پر احساس
نيلوفر 25 : حساس و مهربون
ساير اعضاي تالار همدردي :یه خانواده ی منسجم با روحیات و سلایقی متفاوت .
نقش ( خانواده در پیشرفت شما ) :
وقتی چند ماهه بودم پدرم زندگی ابدی خودش رو شروع کرد اما تا 11 سال پیش که مادرم به او ملحق شد شاید هیچوقت احساس بی پدری رو تجربه نکرده بودم .به جرات می تونم ادعا کنم هر چه امروز دارم از سر لطف و درایت مادر عزیزمه چه در بودنش و چه در نبودنش ... هر چند جای خالیش هیچوقت با هیچ چیزی پر نشده اما خواهرها و برادرهای تمام عیاری دارم که با وجود مهر و حمایت اونها کمبودها به حداقل می رسه و پیشرفت ها مضاعف .
نفش توكل در زندگي شما :
توکل از نظر من در چند رابطه تعریف می شه . واقعیتش اینه که توکل به خدا و جلب رضایت او رو در زندگی خودم بیواسطه و مستقیم تعریف نمی کنم . بلکه فکر می کنم ارزش من به عنوان یک انسان به حدی والاست که رضایت خدا در گرو رضایت من از خودمه ... و توکل رو در زندگی بیش از هر چیز به معنای اعتماد به خودم معنا کردم ..
.
غرور و خود بزرگ بيني :
غرور خوبه و گاهی حتی ضروری اما خودبزرگ بینی چیزی نیست جز یک بیماری.
قانونگرايي :
لازم و ضروری برای اجتماعات انسانی البته در طبقه بندی ارزشی یک پله از عزت های انسانی پایین تر است.
دلسوزي و مهرباني :
در حد اعتدال ، واجب.
10- لطفا يك لطيفه كه خودتان بيشتر از همه به آن خنده ايد در اينجا براي ما بگوييد .
یه نفر با خدا قهر می کنه ، وقت نیت نماز صبح می گه : دو رکعت نماز صبح می خونم به هیچ کس هم هیچ ربطی نداره .:P.
در آخر اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم :
عشق و دیگر هیچ ...:72:
نوبت به نفر بعد ، دوست عزيزم جناب نقاب رسيده كه ضمن تشكر و قدرداني از حضورشون دعوت مي كنم به سوالات ما پاسخگو باشند
نقاب
>>>بنده صابر هستم با نام کاربری "نقاب" ..که این نام کابری را بسیار دوست می دارم. جوانی هستم 19 ساله البته نزدیک به بیست........فعالیت اصلی بنده در حال حاضر ""تحصیل در رشته روانشناسي عمومي "" و همچنین بررسی اطراف و عشق ورزیدن به تمام انسان ها از هر نژاد یا سطحی...
>>>عضویت بنده در این تالار اغاز وارد شدن در دنیای مجازی بود..در سال 1387 ...یکم مهر(روز تولدم)...به عبارتی می شود روز دوشنبه...وارد خانواده بزرگ همدردی گشتم..
بنده تا آن زمان به هیچ عنوان در هیچ دنیای مجازی فعالیت نداشتم ...بیشتر سعی می کردم در محیط واقعی با افراد ارتباط داشته باشم..
روز یک مهر (دوشنبه) برای اولین بار تصمیم گرفتم دنیای مجازی را تجربه کنم و بدین ترتیب وارد موتور جست و جو گر گوگل شدم و در همان ابتدا با فونت فارسی نوشتم ""همدرد"" که خوبشختانه مرا بسوی تالار معرفی کرد در اولین برخورد بدون مطالعه....ثبت نام کردم و تا حال در خدمت شما عزیزان هستم.(دیگه خیلی کامل شد)
>>>اصولا ""حق"" خوب است...اما به شرطی که ناحق نشود. حق عضویت ...حقیست که به اعضا داده می شود تا در کنار محیط آرام(ناشی از همین گرفتن حق عضویت) و مطمئن.....هم سوالات خود را مطرح کنند و هم پاسخگویی سوالات باشند (راهنمایی)...
روند کنونی تالار را بسیار قبول دارم و معتقدم ما از یک مسیر ....وارد مسیر دیگری شده ایم که اصولا چنین مسیری وقتی با هدف "تخصصی بودن" طی شود ...در ابتدا مشکلاتی خواهد داشت ولی رفته رفته و با بالا رفتن میزان انعطاف اعضا ....دیگر مشکلی باقی نخواهد ماند.
>>>همان کنونه که در بالا اشاره کردم فضای کنونی را بسیار می پسندم...فضایی فراهم شده است که اعضا نسبت به یکدیگر شناخت بیشتری پیدا کرده اند و دوستی ها و خواهربرادری ها هم عمیق تر شده است. تالار تنها به ""زمان"" نیاز دارد و در کنار این زمان سپری شده ""صبر"" هر یک از اعضا یکی از فاکتورهای موفقیت مسیر تالار خواهد بود.
5- اگر عضو تالار همدردي نمي شديد در حال حاضر در كجاي دنياي مجازي بوديد اگر مكاني بهتر از تالار همدردي سراغ داريد براي دوستانتان معرفي كنيد؟
نخیر..همان گونه که گفتم...زیاد اهل دنیای مجازی نیستم.. و اگر هم در سایت های دیگر اسم نویسی کردم تنها بخاطر همین مسئله بود که مشاهده کنم وضعیت تالار نسبت به دیگر تالارها و انجمن ها چگونه هست...که خوشبختانه افتخاری برای بنده هست که عضو کوچک این تالار هستم.
6- به نظر شما هم اكنون پاسخها و راهنماييهاي كه در تالار همدردي صورت مي گيرد به چه ميزان كاربردي و قابل استفاده است ؟
>>>سوال خوبی را مطرح نمودید...اصولا اعتقاد دارم راهنمایی ها کاربردی تر شده است ولی یک نکته را باید در راهنمایی ها رعایت کنیم....بنده همیشه و در لابه لای نوشته های خود مطرح می نمایم که """به نظر بنده""......یعنی اینکه این نظر بنده ""قطعیت"" ندارد.. پس ما و خود بنده هرگز نباید نظر قطعی را در مورد مشکلی بیان نماییم. مگر اینکه دارای تخصص در رشته و مشکل مربوطه باشیم.
7- گاهي موارد برخي از اعضايي كه مشكلشان را مطرح مي كنند با وجود راهنماييهاي خوب شما و ساير دوستان راه خود را در پيش گرفته و باز بر سر مشكل خود اصرار مي ورزند در اين مورد چه نظر و احساسي داريد؟
خوب حتما راهنمایی های بنده یا سایر افراد ان فرد را قانع نکرده است...
ولی معتقدم فرد مشکل دار ابتدا باید ""خود" را بپذیرد تا بتواند ""نظر دیگران"" را هم پذیرا بوده و ان را بکار گیرد....در اکثر موارد هم مشاهده می شود که در واقع مراجعی مشکل خاصی ندارد و تنها از طریق مطرح کردن مشکل....قصد دارد دردودل کند و فشارهای روانی خود را کاهش....
8– در طي اين مدت فعاليت و حضور در تالار آيا شده از خواندن مشكلات ديگران ناراحت شده باشيد ؟ در كدام تاپيك بيشتر تحت تاثير قرار گرفتيد ؟
بله....شده و بسیار هم اتفاق افتاد ه است...ولی سعی کرده ام در مشکلات دیگران غرق نشوم زیرا ان وقت توان و انرژی لازم را برای کمک نخواهیم داشت.بیشتر همدل هستم تا همدرد... راستش اکثر کسانی که تاپیک باز کرده اند در یاد ما هستند و همواره آنان را دعا می کنیم.
9- لطفا در زمينه هاي ذيل نمونه هاي بارزي از شخصيتهاي مختلف تالار كه فعاليت سازنده و مفيد دارند براي هر بخش يا انجمن مثال بزنيد :
بخش آگاهي ها و مهارتها :
بخش تجربه هاي فردي :
بخش آرامش :
بخش ادبيات و عرفان :
>>>اگر بگویم تمام اعضا به اندازه و توان خود در هر یک از انجمن ها فعالیت داشتند اغراق نکرده ام....بنده شخصا از تمام اعضایی تالار تشکر می کنم و با سپاس فراوان می گویم ""خسته نباشید عزیران""
نمونه ای از افراد را هم که از ابتدای تالار تا حال فعالیت سازنده ای را داشتند نام می برم::
کیوان گرامی....آرمان 26....لرد حامد....و همه همه که حضور ذهن ندارم...از تمامی شما عزیزان سپاسگزارم.
10- با شنيدن هر يك از كلمات ذيل يك جمله يا توصيف بگوييد .
مدير همدردي : من آواره ترین مرد دنیا بودم... و تو گفتی که می خواهی سرزمینم باشی... وعده های شیرنت ان چنان در من اثر کرد..........که حالا مجبوری....سرنگ انسولینم باشی!!! (تکیه گاه ما)
كيوان : بی صبرانه در انتظارم تا. زمان سالخوردگی ات فرا برسد! شاید در پیری کمتر "دوستت" داشته باشم.(دوستش دارم)
طاهره: برایشان دعا می کنم..هر بار که پرنده ای را می بینم.هر بار که مردم بی تفاوت از کنارم می گذرند و هر بار که نفس می کشم.(فردی اگاه و بسیار خوش زبان)
فرشته مهربان : به همه می رسد حتی اگر دیوارچینی بین دستانمان باشد.(هم نوع دوست و مهربان)
آرمان 26: ببخش اگر ناخواسته از تو دور می شوم. دلواپست می کنم. خانه ای سوت و کور می شوم. تو به دیدن من عادت نکرده ای. من به نبودن تو عادت نکرده ام. به خدا مجبور می شوم.(همیشه دلتنگش می شوم.خونگرم و اهل دل)
گرد آفريد: قرارمان بود سال بعد....حیاط همین تالار بد....خوب شده ایم همه .تالار بیشتر. کجایی؟(استاد بنده)
shad: پاک ترین هوای دنیا..هوایی است که در وجود اوست!چون که هر لحظه دلمان هوای او را می کند.(دلسوزترین عضو تالار)
محمد ابراهيمي : بوسه می زنم بر انگشتی که می نویسی. و تبریک می گویم به آن صداقتی که در حرف هایت داری.(صادق ترین عضو تالار)
ani: آنگاه که ناامیدی گام هایم را...آنگاه که تردید نگاهم را... و آنگاه که ترس وجودم را فرا می گیرد..به او پناه می برم.(مادر همه هم تالاری ها..نمونه زنی شیر دل)
rsrs1380: آینده بسیار روشن است! این فال را پزشک(rsrsr)..از نقش های ته شیشه آزمایش خونم گرفته.(اینده نگر و پرتلاش)
شيلا : بیشتر از آنچه فکر می کنم خوب است..او هست که هیچ وقت به هیچ چیز بد..فکر نمی کند(مثبت اندیش)
نيلوفر 25 : امواج زندگی را با اغوش باز پذیرا است . حتی اگر گاهی او را به قعر دریا ببرد. (خواستار تحول و انعطاف پذیر)
philosara : ساعت از نیمه گذشته است و من به این می اندیشم:: ""دلیل این همه وابستگی تو به فلسفه چیست؟"(تحلیل گر..وفیلسوف)
ester7: امیدواری در چشمانش می درخشد و مهربانی در قلبش موج می زند(امیدوار و مهربان)
m.mouod: تنی که جا می ماند و اویی که می رود آنجا که خدا می داند.(خدا دوست)
ساير اعضاي تالار همدردي : بوسه می زنم بر دستان هر یک از اعضای محترم تالار و صادقانه می گویم من هر چه دارم از مهر و بزرگواری انان است...هیچ گاه تلاش تک تک انان را فراموش نخواهم کرد.
نقش ( خانواده در پشرفت شما ) : خانواده در همه حال راهنمای من بوده اما نه راهبر من.
نفش توكل در زندگي شما : سخت است ....ولی سخت تر این است که ........خدا می داند!!!
معنويت : شیوه خاصی را برای خود دارم و همچنین مسیر متفاوتی که مرا هدایت می کند به آنچه معنویات می خوانیم
قانونگرايي : بسیار پایبند اصول هستم
علم و دانش : خوب است به شرطی که در زندگی بکار گیری.
در آخر اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم :
تا بحال هم بیش از حد سخن گفتم....ولی دلم نمی آید حرفی نزنم...:
دوستان و بزرگواران و خواهران و برادران من.......ما هر یک موجودی هستیم زنده....در واقع زنده ایم چون می خواهیم زندگی کنیم....هر کس این مسیر را می پیماید ولی در این راه دو عامل و ویژگی زندگی را شیرین تر و پربارتر می سازد..ان دو ویژگی چیزی نیست به جز "صبر" و "فرو بردن خشم""....
دوستدار تمام اعضای تالار نقاب(صابر)
از زحمات دوست بزرگوار خود آرمان 26 هم سپاسگزارم.