چرا دیگه کمکم نمیکنید من گیج شدم حسابی
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دیگه کمکم نمیکنید من گیج شدم حسابی
سلام
خانم گل ممضوع رو با مادرت در ميون بذار و به حرف هاي اون گوش كن سعي كن مادرت رو از روي منطق نه با لجبازي متقاعد به درستيه اين ازدواج كني از حسنات و خوبي هاي اين آقا بگو اگه مخالفت كرد قيد اين پسر رو بزن چون الان عقل تو حرف نم زنه احساسته كه داره تصميم ميگيره
سلام azi_loyal
خوش آمدی...
دوستان واقعا خیلی قشنگ راهنمایی کردند، توصیه می کنم برگردی و با دقت نظرات دوستان را مطالعه کنی مخصوصا نظرات گردآفرید، erfan25 و merka
اما اگر شما تصمیم درستی گرفته ای و با شناخت دقیق همه جوانب و معیارهای ازدواج راضی به این ازدواج هستید( یعنی فقط یک فاکتور دوست داشتن را در نظر نگرفته ای، علاوه بر محبت، همه معیارهای اساسی و متناسب در این ازدواج است)، پس نگران نباشید با خانواده در میان بگذارید....
و در صورتیکه نظرشان این بود که اشتباه می کنید و احساساتی شده اید، و آنها منطقی هستند، در آن هنگام می توانید یک متخصص مشاور را رابطه قرار دهید. یعنی بدون اینکه به طور احساسی و افراطی جلوی پدرومادرت موضوع بگیری یا بخواهی بر خواست خود پافشاری کنی ، بگو شاید نظر شما درست باشه، نظرتون چیه به اتفاق به یک مشاور خانواده مراجعه کنیم و اگر او هم که فردی متخصص و بدور از احساسات هست، نظرات شما را تائید کرد من صرفنظر می کنم.
اینگونه هم با پدرومادرت درگیر نمیشوی.
هم تلویحا به آنها می فهمانی که تصمیمت احساسی نیست.
و هم اینکه از حسن انتخاب خود مطمئن می شوی.