RE: به همجنس خودم علاقه مند شدم.کمکم کنین.
سلام بر دوست گرامی.....
""عشق به همجنس"" در همگان وجود دارد.....اما وقتی نگران کننده است که تبدیل به یک ""انحراف"" شود(فروید)
اصولا عشق به همجنس ریشه در کودکی و دوران بلوغ فرد دارد.....وقتی فرد در گذر از مراحل در یکی از انها ""تثبیت"" می شود این انحراف شکل می گیرد....
فرد اگر بعد از سپری مرحله خود دوستی (فرد با وجود خود لذت می برد) .....آنگاهی که متوجه ""هم جنس"" خود می شود .....در ان مرحله باقی می ماند و تثبیت می شود...
البته نباید هیچ گاه میل به هم جنس را از جنبه ""شهوت"" بررسی کنیم...
اکثر افراد که منحرف به هم جنس هستند مانند این دوست گرامی .....تمایلات شهوانی ندارند بلکه عواملی چون زیبا پرستی....موانع محیطی و اجتماعی....باعث نزدیکی انان به هم جنس خود می شود....
دوست من اصلا نگران نباش.....این نوعی انحراف ساده است که براحتی درمان می شود...
سلام عزیزم منم درد شما رو دارم منم حدودای 17سالگی فهمیدم عاشق همجنسام میشم وتاحالااسیر این موضوع هستم نمیدونم کی وجطور میتونه به ماها کمک کنه اما من که این جند سال حسابی به کمک نیاز داشتم اما....
alexkorvis گرامی
به تالار همدردی خوش آمدید
لطفاً به تاریخ تاپیکها دقت کنید . تاپیکهایی که بیش از یک هفته از آخرین پست آن می گذرد به روز نمی شود مگر توسط خود باز کننده تاپیک .
در ضمن شما لازمه نزد یک روانشناس بالینی بروید برای حل مشکل خود . در تالار هم از راهنمائیهای لینکهای مشابه بهره بگیرید .
موفق باشید .
.