سلام
من چون متولد ماه آذر هستم اين نام رو انتخاب كردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من چون متولد ماه آذر هستم اين نام رو انتخاب كردم.
سلام
چند روز قبل از اینکه تو تالار ثبت نام کنم قرار بود نامی دخترانه برای یکی از بچه های فامیل انتخاب کنیم......... "نِها" هم جز همین نام ها بود........ و چون در حافظه ی من مانده بود هنگام ثبت نام نها را انتخاب کردم........
معنی نام "نِها" : 1- آبگينه، شيشه؛ 2- (به مجاز) زيبا.
بچه ها مثل اینکه ساده ترینتون منم
اسمم سپیده ست چون سپیده در لیست کاربران بود و اسمم مورد قبول واقع نشد .
رو اوردم به خاطره ها یاد اهنگ "سپیده ی عشق " اندی افتادم .
بعد نام کاربریم شد
"سپیده ی عشق"
شاید چون جرات نه گفتن ندارم !!!
چه افكاري در پس چهره هامون داريم كه همه منتهي مي شه به كمال خدايي نمي دونم فقط من اينطورم يا ... وقتي پست هاي اين تاپيك رو مي خونم به صداقتي كه لابلاي هر واژه و كلامي نهفته رنگ مي بازم و لبخندكي مي زنم به وسعت دل دوستاني كه نمي شناسمشان
یه نفر بود که منو از اعماق دره نیستی منو نجات داد و به خدا رسوند
من به خاطر اون شخص(به گل مریم خیلی علاقه داشت)اسم کاربریمو گذاشتم گل مریم
بهاره
خیلی اسم قشنگی ؛؛؛؛ بهاره یعنی بهار ؛؛؛؛؛ یعنی شادی ؛؛؛؛ طراوت ؛؛؛؛ سبزی
همین چون من واقعا عاشق بهار هستم ؛؛؛ عاشق بارونهای بهاری ؛؛؛؛ نسیم بهاری ؛؛؛؛؛ بنفشه های بارون خورده ؛؛؛؛ همین دیگه هر چی به بهار مربوط می شه ...
دوستتون دارم به اندازه هزار تا بهار ... :43:
من اسمی دیگه ای برای خودم در نظر داشتم ولی چون بچه ها انتخاب کرده بودند اسمم رو تغییر دادم و خاطره گذاشتم این اسم و هم دوست دارم خاطره یعنی داستان:72::72: در مورد هر چی می تونه باشه کلا از خواندن :303:خاطره ها لذت میبرم :D:72::72:
چقدر جالب
خب مخفف نام یه گله ، اما همین گل مربوط به نام کسی هست که دوسش دارم ...
wintersun نام یک گروه موسیقی(تلفیقی از سبک های مختلف هارد راک) از فنلاند هست. با اینکه تازه کارند ولی کارشون خیلی خوبه. به همین دلیل ایمیل خودم رو wintersun77 انتخاب کردم و هر جای دیگه از جمله اینجا که به اسم کاربری احتیاجه از این اسم استفاده می کنم برای اینکه تو ذهنمه و یادم نمی ره.