با سلام
لطفا پست 7 رو مجددا مطالعه كن،دقت كن، و بكار بگیر.
به مشورت حضوری با یك مشاور خانواده توصیه اكید می شود.
به نظرم شما برای ارزیابی این دختر با این میزان اطلاعات كافی نیستید و حتما باید هر دو شما با یك مشاور حضوری صحبت كنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا پست 7 رو مجددا مطالعه كن،دقت كن، و بكار بگیر.
به مشورت حضوری با یك مشاور خانواده توصیه اكید می شود.
به نظرم شما برای ارزیابی این دختر با این میزان اطلاعات كافی نیستید و حتما باید هر دو شما با یك مشاور حضوری صحبت كنید.
سلام
من فكر مي كنم كه از ابتداي آشنايي بهتر بود واضح و روشن منظورتون رو از ايجاد رابطه به ايشان مي گفتيد تا ايشان با اعتماد كاملتر با شما ارتباط برقرار نمايند.در اين صورت مشكل معرفي ايشان به خانواده تان پيش نمي آمد.
اگر با ازدواج با ايشان هنوز مصر هستيد ، مي توانيد با اعتقاد كامل و ديد مثبت اين موضوع را با خانواده تان مطرح كنيد تا براي آنها دلخوري و سوءتفاهم پيش نيايد.
ايشان را به خاطر كاري كه انجام داده اند سرزنش نكنيد اما بد نيست كه او را در موقعيتهاي مناسب بسنجيد ببنيد كه آيا با آشناها هم روراست نيستند يا اينكه فقط مسئله بي اعتمادي به غريبه مطرح بوده است. اگر از اين بابت قوت قلبي پيدا كنيد ديگر هيچگاه از اين موضوع ناراحت نخواهيد بود.
علت مسئله اينكه آدرس و نشوني درستي از زندگي خود نداده اند را بر اين كه نمي خواستند در زندگي خود مزاحمتي داشته باشند و محتاطانه عمل كرده اند را در خانواده خود بيان كنيد تا آنها ديد منفي پيدا نكنند و اجازه دهيد خانواده تان ملاقات حضوري در منزل ايشان با هم داشته باشند تا به قول معروف به دل خانواده شما بنشينند و وقار ايشان را از نزديك ببينند.
سلام:72:
تعجب می کنم که فکر می کنید خونواده تون با این موضوع که این خانوم یک سری مسائل جزئی رو قبلا نگفته اند، مشکل پیدا خواهند کرد.
خودتون چطور شد که با ذهن و دید باز با این موضوع برخورد کردید، و حتی سعی در آروم کردن ایشون کردید؟
شما این روشن فکری رو از کجا آوردید؟ .....
غیر از اینه که خونواده ای فهیم دارید که این نگرش رو در شما پایه گذاری کردن؟
پس به منطق خونواده تون ایمان داشته باشید و مسائل اخیر رو مطرح، و از همفکریشون بهره مند بشید.
بعد هم مشاوره و بقیه ی پرسه ی ازدواج.
براتون آرزوی خوشبختی می کنم.
سلام دوست عزیز این خانم بهترین کاررا کرده هر کس که تمام خصوصیات زندیگشو به دیگران نمیگه به قول خودت نمیدانسته قصد ازدواج داری وحال خودتم صادقانه عمل نکردی وخواستی از زندگیش سردربیاری بدون اینکه نیتت را بگی درضمن پس از اینکه از قصدت باخبر شده صادقانه همه چیز را گفته واین از خصوصیات خوب اون بوده حال اولا اگر میخواستی اونو بشناسی میبایست از دیگران تحقیق میکردی هیچ دختری به یک پسر مسائل خانوادگیشو نمیگه حتی اگر دوست باشند