RE: به خاطر ناراحتی قلبی اش ترکم کرده
ندا-غزال گلم؛می دانم چرا واژه *بدبینانه* را بکار بردید و <جهانگرد> هم تصدیق کرد . . .
ببینید دوستان جوانم؛من در هر موردی همه احتمالات ممکن را در نظر می گیرم و در این مورد هم همین طور . . . .
اصلاً نمی خواستم جهانگرد را *بددل* نمایم یا تصویر بدی از آن *آقای محترم* بسازم؛همین.
سلام جهانگرد عزيز
بايد بگم زندگي قبل از ازدواج با بعد از ازدواج خيلي فرق مي كنه مخصوصا از ديد دخترهاي توي سن 20 سال راستش من هم زن هستم و وقتي كه هم سن تو بودنم خيلي راحت در مورد ازدواج فكر مي كردم و الان كه ازدواج كردم وقتي به گذشته بر مي گردم و فكر مي كنم مي گم واي من با چه كسايي حاضر بودم ازدواج كنم اونم توي اين شرايط اجتماعي و زندگي هر چي فكر مي كنم مي گم وا من چقدر ساده بودم چقدر ساده در مورد زندگي فكر مي كردم . فكر نكن كه اين مسئله از تو مستثني است به خاطر اينكه ماها عادت داريم تا برامون مشكلي پيش مي ياد كه راه حلش خلاف علاقمونه زود مي گيم باسه من فرق مي كنه ، در مورد من اينجوري نيست ، دوست من اينجوري نيست و خلاصه از اين حرفها به نظر من بايد دستخوش احساسات نشي و دقيق تر رفتار كني عزيزم درسته كه ما براي عشق و علاقه زندگي مي كنيم ولي اين عشق و علاقه رو به چي مي توني بگي يعني از كجا معلوم كه عشقت واقعا عشق باشه و چند سال ديگه به ترحم و كسالت و يا حتي نفرت تبديل نشه ؟ اين عشقي كه تو مي گي بايد خيلي عميق باشه خيلي زياد وگرنه اگر قرار باشه همين عشقهاي ساده امروزي باشه تا توي دست انداز و چاله چوله هاي زندگي قرار مي گيره زود از بين مي ره و جاش و به چيزهاي ديگه مي ده
سلام
دوست عزیز می خواستم یک تجربه تلخ از یکی از دوستانم را برات بگم که انشاءالله برای شما پیش نیاد درست مسئله شما برای دوست من پیش آمد و فقط از روی عشق و علاقه و با اصراری که دوست من داشت این ازدواج صورت گرفت( با توجه به تمام نکاتی که هم خانواده و هم فامیل و دوستان به ایشان گوشزد کرده بودند) نتیجه این ازدواج یک دختر بود که بیشتر از 6 ماه سایه پدر را بالای سر خود نداشت فقط یک تصمیم خود خواهانه باعث از بین رفتن یک زندگی و هم یتیم شدن یک بچه شد. شما باید دوردستها را نگاه کنی چون ما علاوه بر حال در آینده هم زندگی خواهیم کرد. سعی کن با اینکه متمان هستم عاقلانه فکر کنی. شما یک شانس خوب دارید که طرف مقابلتان هم فرد دانایی است.
سلام
دختر خوب عقل ميگه اينكار رو نكني شما مشكلي داريد كه بخوايد به خاطرش با چنين كسي با اين شرايط ازدواج كني؟ مطمئنا نه پس چرا مي خواي اينكار رو بكني؟ فقط احساس شما داره تصميم مي گيره نه عقل عزيزم اگه بعد از ازدواجتون چنين مشكلي پيش مي آمد بايد ادامه مي دادي من از شيوه ازدواج مسيحي ها خيلي خوشم مياد به اين خاطر كه اونها در موقع ازدواج بهم قول مي دن كه در خوشي و نا خوشي و سختي شادي باهم باشن ولي اين براي قبل از ازدواجه!!!
خانمي اگه مي خواي فراموشش كني راهش اين نيست كه بگي بهش فكر نمي كنم چون مطمئنا داري بهش فكر مي كني وگرنه به زبون نمي اوردي سعي كن خودت رو منطقي كني به جاي اينكه به فلان حرف رومانتيكش فكر كني به عاقبتي كه ممكن دچارش بشي فكر كني مثلا موضوعي كه ميشكا گفت كم چيزي نيست توي اين زمانه با اين شرايط مالي بخواي هزينه خودت و بچه اي رو بهعهده داشته باشي بدون حضور مردي مثلا اگه خواستي مي توني به يه مشاور املاك براي كرايه ملك مراجعه كني مي بيني كه بهت حالا حالا ها خونه نمي دن اگه هم بدن جاي مناسبي نيست و اگه هم باشه قيمتش بسيار بالاست براي كسي مثل شما نميشه دارو تجويز كرد چون همه چيز در دست خودته سعي كن قبول كني كه اين ازدواج اشتباه هم براي تو هم براي اون آقا اگه دوستش داري اذيتش نكن اون بنده خدا با كلي مكافات تونسته خودشو راضي كنه كه از ازدواج با تو منصرف بشه حالا هم هواييش نكن انصاف نيست
درمورد مشكلت سعي مي كنم فكر كنم تا بتونم يه راه بهتري پيشنهاد بدم
موفق باشي
سلام دوستان گلم
راستش من همون طوری که توی پست های قبلی هم گفتم دلیل علاقه خودم به اون آقا رو نمی دونم ولی این رو می دونم که به طرز عجیبی دوستش دارم فراموش کردن اون واسه من محاله من خودم زیاد آدم احساسی نیستم فقط در این مورد اینقدر احساسی شدم همیشه همه چیز رو با عقل خودم می سنجم تا ببینم چی می شه این دفعه اولیه که دارم اینقدر احساسی فکر می کنم .
الیته یه چیزی که باید بگم اینه که من این آقا رو دو ساله که می شناسم و تقریبا از همون موقع بود که فهمیدم چه مشکلی داره درسته که اون اصلا توی شرایط مناسبی نیست ولی به نظر من ادما به دنیا می ان که زندگی کنن نه اینکه زندگی رو از هم دیگه بگیرن من یه جورایی حس می کنم که زندگی من فقط با این آقا قشنگ می شه توی این دو سالی که این آقا رو می شناسم خیلی با خودم کلنجار رفتم که اصلابهش فکر نکنم اما حتی یه لحظه هم نتونستم با چند تا از دوستام هم مشورت کردم اونها هم معتقد بودن که باید اون رو فراموش کنم . همیشه برام سوال بود که چرا اون تا به این سن رسیده هنوز ازدواج نگرده وقتی فهمیدم که اون چه مشکلی داره که به حاطرش تا الان تن به ازدواج نداده بیشتر ازش حوشم اومد چون اونقدر جوانمرد بوده که به خاطر حودخواهی خودش نخواد با زندگی یه نفر بازی کنه اما مگه ما مسلمون نیستیم مگه ما نمی گیم که عمر دست خداست نه بنده خدا پس چرا اون داره این کار رو می کنه من مطمئنم که توی زندگی عشق و دوست داشتن خودش یه معجزه اس و می تونه خیلی مشکلات رو حل کنه خدا رو چی دیدی شاید من زودتز از اون از این دنیا رفتم من خیلی امیدوارم نمی دونم چرا مگه خدا خودش توی قران نمی گه ناامیدی از گناهان کبیره اس پس چرا باید نا امید باشیم من هیج وقت توی زندگی ام نا امید نشدم .
من واسه تن دادن به این ازدواح تقریبا دو سال وقت داشتم تا فکر کنم تا همه جوانب این ازدواح رو بسنجم از هر جهت برای من این مشکل حل شده وقتی تونستم به خودم بقبولونم که همه آدما حق زندکی دارن و می تونن با داشتن امید به زندگی بهترین زندگی رو داشته باشن موضوع علاقه خودم رو مطرح کردم .
دوستش دارم اما با دلم هم با عقلم فقط بهم کمک کنید که چه حوری قانعش کنم .
عزيزم كار نشد نداره شما اگه بخواهيد اين آقا رو فراموش كني مي توني ولي اگه بخواي
خانمي حالا كه اين آقا اين جوانمردي رو كرده كه تا به حال ازدواج نكرده!!! شما هم مي خوايد بشويد خواهر پتروس فداكار و با اين آقا ازدواج كنيد؟!!
ميگن روغن رو نذر امامزاده كن نه مطبخ چون توي امامزاده شب جمعه با اون روغن حلوا خيراتي درست مي كنن نه تو مطبخ نيمرو سوخته
عزيزم شما هم دلتو جايي خرج بكن كه توي پيري نتيجه خوب ببيني نه تنهايي و بي همدمي
سلام دوستان
اخه شما که نمی دونین من توی جه حالی هستم درسته من یه دخترم اما به نظر شما چرا یه دختر اجازه نداره عاشق بشه مگه ما دخترا چه گناهی کردیم که همیشه باید بشینیم تا یکی بیاد خواستگاری اونم کسی که خونواده ها صلاح بدوننن من نمی خوام اینجوری ازدواج کنم من دلم می خواد وقتی ازدواج می کنم اولا که طرفم رو خودم انتخاب کنم نه اینکه منتظر باشم تا منو انتخاب کنن و بعدش هم مجبور بشن به انتخاب اونا جواب مثبت بدم اصلا اینجوری نیست من دلم می خواد حالا که انتخابش کردم تا آخرش برم دلم می خواد اون فقط مال من باشه حتی اگه یه روز به عمرش مونده باشه دلم می خواد توی اون یه روز معنی واقعی عشق رو درک کنم اصلا فکر نکردن به اون واسه من محاله اصلا نمی تونم فکرم رو روی چیز دیگه ای متمرکز کنم
مگه شما ها مسلمون نیستین مگه به خدا اعتقاد ندارین پس چرا دارین اینجوری می کنین چرا دارین به من می گین که اون دیگه خوب نمی شه من اگه معجزه رو با چشمای خودم ندیده بودم هیج وقت باور نمی کردم که معجزه ای هم در کاره من خودم حدود دو سال پیش یعنی اون موقعی که تازه با هاش آشنا شده بودم به دلیل ناراحتی کلیه دارو مصرف می کردم اما یه دفعه ولش کردم چون معتقد بودم که عمر من دست خداس حتما خودش می خواسته که من اینجوری باشم از این ماجرا هم هیچ کس خبر نداشت حتی خانواده ام یعنی هیچ کس نمی دونست من چه مشکلی دارم اما چند روز پیش وقتی رفتم آزمایش جواب آزمایشام منفی بود هیچ اثری از بیماری نبود انگار از اول نبوده من خودم رو به دست خدا سپرده بودم نه بنده خدا حالا هم دارم جواب اعتمادم به خدا رو می گیرم به نظر شما چرا اون نباید خوب بشه چرا اون نباید اینقدر به خدا اعتماد داشته باشه که بهش توکل کنه .
حالا که اینقدر دوستش دارم بازم به خدای خودم اعتماد می کنم تا اون رو به من برگردونه می دونم که حدا منو نا امید نمی کنه .
شما هم واسم دعا کنین تا بتونم متقاعدش کنم که برگرده
اما نمی دونم چه جوری باید متقاعدش کنم بهم کمک کنید و بهم بگین که چه جوری می تونم متقاعدش کنم ؟
با سلام
من براي نظر تمامي دوستان احترام قائل هستم اما نبايد يك جانبه قضاوت كنيم.
عشق و دوست داشتن فراتر از اين چيزي است كه دوستان دارند بيان مي كنند و به نظرم مياد كه تا حالا هيچ كدومشون عاشق واقعي نبودند ، گذشت وايثار و فداكاري هم جزئي از زندگي است ، همه انسانها حق حيات و زندگي و عاشق شدن دارند ، عشق موهبتي است الهي كه وقتي در وجود انسان رخنه مي كنه شعله در تمامي جان آدمي مي زنه ، شما دوستان عزيز تمام حرفهاي خودتون رو زديد و لي باز هم اين دوستمون اصرارش بر ادامه اين عشق بود اگه دقت كرده باشيد به حرفهاي ايشون ، اين يه احساس زود گذر نيست چون تقريبا مدت اين عشق و دوستي طولاني است پس نمي تونه يه احساس زود گزر باشه ، من نمي خوام رأي خودم بر صحيح بودن اين ازدواج بدم ولي دوست دارم كه يه كم افكار ما انسانها انساني تر باشه چطور اين همه آدم دم از محبت و دوست داشتن مي زنند و بعدش تا همچين مشكلي پيش مياد جا مي زنند اين معناي محبت و عشق نيست ، كه در روزهاي خوش با هم باشيم و روزهاي سخت زندگي از هم جدا شيم وهركس راه خودش رو طي كنه ، بياييد به زندگي جور ديگري نگاه كنيم ، مگر نه اين است كه عمر دست خداست خود ما از كجا خبر داريم كه چقدر زنده هستيم و چقدر عمر مي كنيم ، توكل بر خدا و كمك و استعانت از اون بهترين راه حل مشكلات ماست .
و اما توصيه من به خواهرمون
اينه كه اگه صلاح مي دونند و هنوز هم اون آقا رو دوست دارند با مشورت خانواده نزد اون آقا برند و ازش درخواست كنند كه با هم به يه پزشك متبحر مراجعه كنند و پرونده پزشكيشون رو همراهشون ببرند و در كنار هم - دكتر شرح بده كه اين مشكلي كه ايشون داره در چه حدي هست و چه تبعاتي رو در بر داره و آيا براي فرزندان آيندتون در صورت ژنتيكي بودن مشكل ساز خواهد بود يا خير و بعد از مشاوره هاي پزشكي اگه نتيجه خوب بود و احتمال خطر كمتر از 50 درصد بود كه جاي اميدواري داره ولي اگه اين احتمال خطر و مشكل ساز بودن رو بالاتر در نظر گرفتند و مشكل هم فقط براي شوهرتون بود باز هم توصيه مي كنم كه با دقت بيشتر وسنجيده تر و با تدبير پيش بريد ،اما اگه پيش بيني پزشك اين بود كه خطرات احتمالي گريبان گير فرزندان شما هم خواهد بود ديگه من لزومي به انجام اين ازدواج نمي بينم چون صحبت از يك نسله .
و اكنون اين شما و اين هم سرنوشت شما و به دوستان عزيز هم توصيه مي كنم اين ضرب المثل رو هميشه يادتون باشه
*صلاح مملكت خويش را خسروان دانند*.
اقا عرفان سلام
بايد بگم ما كه نگفتيم كه ايشون با ايشون ازدواج نكنند ما گفتيم كه ايشون بايد در اين مسئله واقع بينانه تر باشند همين بالاخره اگه شما بخواهيد با دختري ازدواج كنيد و بعد ببينيد كه ايشان خدايي نكرده سرطان دارند لازم نمي بينيد كه بيشتر فكر كنيد و با ايشان زندگي مي كنيد شايد اينطوري باشه چون شما پسر هستيد و بعدا هم مي توانيد دوباره خيلي راحت تجديد فراش كنيد
دقيقا با هنرمند موافقم قبلا هم گفته بودم پسرها، دختر ها رو انتخاب مي كنند و دخترها در مورد پسرها نظر مي دن
زندگي و نيازهاي زن خيلي متفاوت با مردهاست فرهنگ ما زن مطلقه يا بيوه رو متاسفانه يه دزد شوهر يا زندگي مي دونه و اونهايي كه اينقدر بد فكر نمي كنن ترحم مي كنن كه هر دو تهو آوره
انشاالله اين آقا ساليان سال با خوشي و خرمي زندگي كنن مشكل ما اين نيست موضوع راه اشتباهيه كه اين دختر خوب پيش گرفته آدما وقتي دچار مشكلي ميشن فكر مي كنن كسي از اونها بدبخت تر نميشه من كه نامزد كردم نامزدم رو دوست دارم و الان هم عاشقشم بقيه اعضاي سايت كه متاهل هستن هم به اين شكل هستن اگه مي بينيد كه از همسراشون مي نالن خب براشون مهمه كه وقت ميذارن ميان توي سايت شايد بتونن خودشون و همسرشون رو به زندگي عالي نزديكتر كنن آقا عرفان نمي دونم مجردي يا متاهل كه بعيد مي دونم متاهل باشي چون اگه بودي اين حرف رو نمي زدي
اين خانم نمي خواد واقعيت ها رو قبول كنه و دنبال بهانه است براي موجه كردن برخوردهاي بعدي شرمنده كه اينقدر صريح مي گم ولي اگه تصميمت رو گرفتي كه ازدواج درستيه بگو تا يه راهي براي متقاعد كردن اين آقا پيدا كنيم نه منصرف كردن شما از اين ازدواج
موفق باشيد