سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
مدیر عزیز حتما لازم نیست ایمیل به فرمی که گفتید باشه حتی در یاهو ایمیل های قدیمی فرم های دیگه ای هم دارن مثل مال من.
XXXX_XXXX@YAHOO.COM
یا حتیXXX_XXX@XXX.COM
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
مدیر عزیز حتما لازم نیست ایمیل به فرمی که گفتید باشه حتی در یاهو ایمیل های قدیمی فرم های دیگه ای هم دارن مثل مال من.
XXXX_XXXX@YAHOO.COM
یا حتیXXX_XXX@XXX.COM
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
سلام mke
امروز ملا لغتی شدیا...
خب اینكه من گفتم چه فرفی با گفته شما داشت....!!!!
سلام سپیده عشق
لطفا بیشتر توج كن، باز هم ایمیلت را حتی در همین جا اشتباده تایپ كردید.
شما پست قبلی مرا با دقت مطالعه كن، و ایمیل خود را در همان قالب كه گفتم درج كن، مشكلت حل میشه.
احتمالا ایمیلت این باشه:
sepidi.siyahi@yahoo.com
خب اقای مدیر منم همین ایمیل ا برای شما فرستادم و الان همین را در پست قبلی تایپ کردم.
به هر حال ممنون میشم اگر برایتان مقدور باشه برام ایمیلم را تغییر بدین.
ممنون:72:
gh.sana
سلام. منم نمی تونستم از تالار استفاده کنم فکر میکنم ایراد از سرور بودو ما ممنوعییت نداشتیم.:72:
سلام.
دوستان گرامی مشکل از طرف سرور بوده؛
در این شرایط که نمیتوانید وارد محیط تالار شوید یا اینکه تالاردچار نقص فنی شده؛از طریق سایت اصلی اطلاع رسانی میشود؛ www.hamdardi.com
سلام سپيده عشق ممنون........
ممنون اقاي كيوان من توي سايت هم ديدم كه علت رو مشكل سرور نوشته اما مگه يه سرور نيست كه تالار رو ساپورت ميكنه؟چه طوري بعضيا فقط نتونستن بيان!!قصدم پيدا كردن مقصر نيستا فقط برام عجيبه همين!!
سلام
حالا که قراره در تعداد پیغام در صندوق پستی محدودیت ایجاد بشه میشه بگید حدودا چقدر فضا قراره داشته باشیم؟ میخوام بدونم چه مقداریشو میتونم بدون ذخیره در سیستم همین جا نگه دارم. ممنون :72:
در جواب مثل من گرامی:
نقل قول:
خدا را بسیار شاکرم که به فضل الهی این دفتر مسیر خود را پیدا کرده است و امیدوارم در ادامه نیز این مسیر روشن تر شود .
و از این جا ، از همه دوستان عزیز خواهانم که در این باب به دوستان خویش دست یاری دهند .
با سلام؛
به اطلاع اعضاء محترم همدردی میرسانم,
در خصوص هر گونه مشکل در تالار به لحاظ فنی(سؤالات _مشکلات و درخواستها) از طریق این تاپیک پیگیری کنید,
لطفا" از ارسال پیام خصوصی گذشته از موارد شخصی و مواردی که در این تاپیک جای نمیگیرد , خودداری نمایید
ممنون از توجه شما:72: