پیشنهاد خوبی بود آقای مدیر
وقتی آدم بی طرفانه درباره مشکلات دیگران فکر می کنه و نظر می ده ،یه وقتی چشم باز می کنه و می بینه که خودش جواب سوال خودشو عاقلانه و بی طرفانه داده،بدون اینکه احساساتش درباره اون موضوع روش تاثیر بذاره :)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد خوبی بود آقای مدیر
وقتی آدم بی طرفانه درباره مشکلات دیگران فکر می کنه و نظر می ده ،یه وقتی چشم باز می کنه و می بینه که خودش جواب سوال خودشو عاقلانه و بی طرفانه داده،بدون اینکه احساساتش درباره اون موضوع روش تاثیر بذاره :)
سلام به همه دوستان . آقای مدیر .
نمیدونم چی بگم ولی این حرفای شما منو به خودم آورد میدونید یعنی چی؟
یعنی ما آدما میخوایم از همه بپرسیم که آیا این خویه ؟ کاملا میخوایم خیاله خودمونو راحت کنیم که اگر یه وقتی مشکلی پیش میاد از زیرش شونه خالی کنیمو بگیم که شما گفتید خوبه و خیلی حرفای دیگه ...........
راستش الان یه چند روزی میشه که به این نتیجه رسیدم با چشمای باز باز برم جلو و خودم تصمیم بگیرم چون این منم که میخوام یه همسر ودر آینده یه پدر برای بچه هام باشم پس بابد من باشم .
خدارو شکر که تونستم توی این چند روزه این کارو بکنم .
از همه شما هم ممنونم که با حرفای زیباتون منو راهنمایی کردیم .
سال خوبی داشته باشید . خدانگهدار
خيلي خوشحالم كه حداقل اينقدر اعتماد به نفس پيدا كردين كه خودتون ميخواهيد تصميم بگيريد و مشكلات و دو دو تا چهارتا كنيد
با ارزوي موفقيت و سلامتي در سال جديد .
سال نو مبارك
من فقط خوندم .نظري ندارم
اما
پيروز و سربلند باشيد
اما امروز يه نظر دارم .
در جواب اين پست كه نوشتي من مترسم
ادما هميشه از چيزاي ناشناخته ميترسن !!! پس چاره چيست ؟؟؟چاره اينه كه شناختمونو در مورد اون مسئله اي كه ازش ميترسيم بيشتر كنيم .
ادما از مرگ ميترسن به خاطراينكه شناختي ازش ندارن.بايد با مطالعه ميشه شناخت رو كامل كرد.
بهتره در مورد ازدواج بيشتر مطالعه كني شايد ترست كمتر شه .
من خودم هم درشرايط تو بودم . اما با مطالعه در اين مورد الان اماد ه ازدواج شدم .
اينو جدي ميگم.
در ضمن در مورد خانوم خيلي غير منصفانهقضاوت كرده بودين ها!!!!! :302:بايد در انتخاب كسايي كه دور و برتون جمع ميكنيد نهايت دقت رو بكنيد و اينو به همه خانوما نسبت ندين ها:305:
سلام
شما آقا يه خورده آرمان گرا هستيد
انسان بايد تا ميتواند خودش درست زندگي كند
اگه همه دروغ ميگن خودش دروغ نگويد
اگه همه انسانيت را زير پا ميگذارند خودش اين كار را نكند
اگه ...
ما بيشتر بايد با عمل به ديگران مطالب را ارائه دهيم تا با گفتار
به نظر بنده ازدواج مقدسترين مراسم خداوندي براي انسان است
هر كه اين مقدس را لكه دار كند خودش را در اين دنيا و آخرت گرفتار كرده است.
به نظر من مسلمان زرنگ و زيرك است بايد تلاش كند و توكل به خدا داشت باشد همه كارها حل ميشود
شايد شما به كسي شك كردهايد و ترسيدهايد
دوستدارتان مهدي وم