-
RE: بگویید چه کنم؟
سلام دوباره:
عجب اشتباهی..ممنون bandvar گرامی از تذکرتون ...نوع فونت متن کمی برای من دشوار بود این بود که اشتباه کردم...
از دوست گرامی هم معذرت می خواهم..
به هر حال خوشحالم که 10 ماه بوده نه 7 سال و این اکنون موجب مسرت من شد...
خدا رو شکر که مدت کوتاه بوده است و این اثرات رابطه رو کمتر می کنه....
باز ازدوستم پوزش می خواهم ولی با حذف موضوع طول ارتباط از تاپیک قبلیم اصل بیانم همان است و تفاوتی ندارد....رابطه چه کوتاه چه بلند باید تعریف داشته باشد.....
امیدوارم دوستمون این خطای بنده رو در رابطه با طول اشنایی ببخشند......
موفق باشید
-
سلام ممنون از همتون
ولی من جوابمو نگرفتم
خواهش می کنم یه کم بیشتر و با فکر بیشتری به این موضوع به من جواب بدید
ممنون
-
عزيزم
وقتي مردي شما را بخواهد ،هيچ چيز نمي تواند جلوي او را بگيرد.
اگر شما را نخواهد ،هيچ چيز نمي تواند نگهش دارد.
هيچوقت خودتان را براي رابطه اي كه ارزشش را ندارد تغيير ندهيد.
قبل از اينكه بفهميد واقعا چه چيز خوشحالتان ميكند ، با كسي ارتباط برقرتر نكنيد.
اگر رايطه تان به اين خاطر كه مردتان آنطور كه لياقتش را داريد، با شما رفتار نميكند ،به اتمام رسيد ، هيچوقت سعي نكنيد كه با هم دو دوست معمولي باشيد.
اگر رفتار دوستتان طوري است كه طفره ميرود، پاگير نشويد.اگر فكر مي كنيد كه شما را در حالت تعليق نگه داشته است ، مطمئن باشيد كه حتما اينكار را كرده است.
هيچوقت به خاطر اينكه فكر ميكنيد گذر زمان ممكن است اوضاع را بهتر كند، در يك رابطه نمانيد.ممكن است يكسال بعد به خاطر اينكار از خودتان عصباني شويد. چ.ن اوضاع هيچ تغييري نكرده است .
تنها كسي كه دررابطه مي توانيد كنترلش كنيد ، خودتان هستيد.
و ..................................................
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل:303:
-
سارا خانوم عزیز اول با خودتون رو راست باشین هدف شما از ربطه با این آقا چیه؟ اگه واسه ازدواج هست که مصلما این راهش نیست این فرد اگه واقعا به شما علاقه داشته باشه باید اقدام جدی کنه و محبت زیاد از حد نتیجه عکس میده و اون رو دل زده تر می کنه به قول خانوم rsrs واسه مردا باید دست نیافتنی بود این رو هزاران تجربه اثبات میکنه آقایون تالار تایید کردن و با گشتی تو مشکلاتی که در همین رابطه در تالار مطرح شده می تونین بهش پی ببرین
ولی اگر هدفتون دوستی( که من بشخصه اصلا همچین رابطهای رو پیشنهاد نمی کنم چون آخرش صدمه دیدن شماست و دیر یا زود شما میمونید و یه روح آسیب دیده و زخمی و شاید هم اون موقع سنتون طوری باشه که واسه جبران و شروع دوباره با مشکلات به مارتب بیشتری روبه رو باشین)
راه حل درست به نظر من اینه : رابطتون رو با ایشون در حد خیلی کم نگه دارین کمتر بهش محبت کنین سعی کنین کمتر وابسته شین و از وابستگیتون کم کنین هر موقوع گفت بیا بریم بیرون قبول نکنین ... اجازه ندین راحت دستتون رو بگیره ... سر سخت باشین بگذارین تلاش کنه .. اسون به دست نیاین..
این رفتاراش هم نشانه اینه که سردرگمه نمی دونه چی کار کنه شاید اگه شما بتونین خوب رفتاراتون رو تنظیم کنید به نتیجه دلخواهتون برسین...