بابا نا امیدمون نکن!!!!:P
ولی دوست عزیز من؛
اگه قرار باشه به این راحتی معیار هات رو بی خیال بشی (نمی گم زیر پات بذاری:shy:)که دیگه چیزی از خود واقعی ایت باقی نمیمونه،
اگه معیارتون واقع بینانه و درست هست در ابرام وپافشاریش ،شک نکن.
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا نا امیدمون نکن!!!!:P
ولی دوست عزیز من؛
اگه قرار باشه به این راحتی معیار هات رو بی خیال بشی (نمی گم زیر پات بذاری:shy:)که دیگه چیزی از خود واقعی ایت باقی نمیمونه،
اگه معیارتون واقع بینانه و درست هست در ابرام وپافشاریش ،شک نکن.
سلام دوستم! همون طور که خودت گفتی در زندگیت سعی کردی یک شخصیت کامل از خودت بسازی یا شاید بهتر باشه بگم سعی کردی انسان بهتری از خودت بسازی، این افراد وقتی به ظاهر شما رجوع می کنند مشکلی نمی بینند و وقتی هم به باطنتون رجوع می کنند و با شما صحبت می کنند باز هم مشکلی نمی بینند ، چه توقعی از اون بنده های خدا دارید؟ یه دختر مناسب از نظر روحی ، فکری، اخلاقی و ظاهری رو رد کنن؟
شما فقط به خودت و رابطه نگاه کن، ببین آیا با هم کنار میاین یا اینکه اون افراد فقط به خاطر ظاهر شما دارن نقش بازی می کنن تا به چنگتون بیارن، احتیاج به کمی ریز بینی داره ولی اگر دقت کنی می تونی علاقه ی واقعی رو از هوس زودگذر (علاقه به ظاهر) تشخیص بدی. این در طولانی مدت معلوم می شه ، ارتباط رو با خواستگارات طولانی کن
سلام عزیزم estar7 خوب و نازنین وقتی مردی به خواستگاری میره اولین مسئله که میبینه و میپسنده تا قدم جلو بگذاره ظاهر هستش چه اشکالی داره عزیزم؟ البته ظاهر زیباهم یکی از نعمتهای خدادادیست که باید شاکر باشی عزیزم این طور فکر نکن که اینها منو به خاطر ظاهر من میخوان مگر تو خودت چیزی جدای از ظاهرت هستی؟ ظاهر هم بخشی از وجود توست البته که زیبا باشه خواهانش هم بیشتر خواهد شد چه اشکالی داره؟ خوب به نظر من تو خوب و مهربون باید خواستگاراتو به جای این حرفا بسنجی بینی کدوم به معیار تو نزدیکتره در ضمن اینم بدون خواستگار های محترم شما از قبل حتما پرس و جویی داشتن اینکه estar7 یک دختر تلاش گر هست بسیار کوشاست پشت کار داره خوب نسبت به خانواده هم شناختی پیدا میکنن و ظاهر گلتون هم که پسندیدن میان جلو. اون بنده خدا ظاهرتو پسندیده حالا هم اومده جلو رسما تا با هم به یک شناختی برسین اگر شما ظاهرشونو پسندیدین خوب دوره شناخت شروع میشه اگر نپسندین نمیپذیرید درسته؟اصلا به شناخت خصوصیات اخلاقی میرسه؟ پس اول برای هر دو طرف با توجه به سلیقشون این طوری هست/ اول هر دو طرف ظاهر همو میپسندن بعدش هم به شناخت هم میپردازن فقط تفاوتش اینه اول اقا پیش قدم میشه.
سلام:
دوستان نظرات زیادی رو مطرح کردند که جسارتا من نیز مطلبی را در تایید فرمایشات بقیه بیان می کنم...
استار گرامی:
مسئله ای که شما بیان فرمودید مشکل هزاران هزار دختر هست و این خاص شما نمی باشد...منظ.رم اینه خودت رو و اینده ات رو به خاطر این فکر خراب نکن..
ببین دوست من مثال برات بگم:
در جامعه امروز ما عده ای هستند که خواهان زندگی در خارج از کشور به هر دلیلی هستند..درسته و حالا دختر خانمی متولد مثلا کانادا...فکر می کنه هر خواستگاری که براش می آید به خاطر خارج رفتنه و مدامم روی اون موضوع فوکوس می کنه تا از زیر زبان مرد بکشه که برای خارج رفتن اومدی؟حالا مرد بیچاره اگر هر چی هم بگه بازم این شک تو دل دختره....من اینو به کرات دیدم که حتی پسر میگه من اصلا نمی خوام برم خارج ولی دختره چون این طرز فکرشه میگه الکی میگه که من باور کنم و اونو رد می کنه....
وبه این کار ادامه میده..شایدم بالاخره ازدواج کنه ولی اگر روی این موضوع فوکوس کنه اینو در همه می بینه...
نمی دونم متوجه شدید چی می گم؟
شما توجه ذهنتون رو از این موضوع بردارید....قبول شما زیبا یا حتی زشت ولی مرد آینده شما باید هرطور که هستید شما رو بپسنده...تمام ما به ظاهر اهمیت میدیم ...ظاهری که شاید زیبا نباشه ولی در دل ما لرزش ایجاد می کنه.....
شما بیش از حد به این موضوع فوکوس می کنید این از نگارش شما مشخص است....عزیزم این طور نیست....حالا ایشان اگر از ظاهر شما هم تعریف کند که دلیل نمی شه فقط برای اون اومده.......
اون هم حتما براش درون و شخصیتتون مهم بوده....چه بسیار دخترا یا پسرا زیبا هستند که از درون تو خالی هستند و کسی هم خواهان آنها نیست...
پس دوست من به نظر من شما توجه خود را از این موضوع بردارید و با چشم دلتان خواستگاران خود را ارزیابی کنید...مطمئن باشید حتما میان اینان که رد کرده اید کسانی بوده اند که عاشق روح پاک و مغز متفکرتان هستند...حساسیت خود را کم کنید....
بدانید همه انسان ها زیبا هستند و زیبا پسند .......
اگر تمام دختران و پسران زیبا بخواهند روی این خصوصیت ناچیز تکیه کنند خوشبخت نمی شوند و اگر دختران و پسران که خود تصور دارند نازیبا هستند روی این فکر تمرکز کنند هرگز ازدواج نمی کنند....
ولی روزگار ثابت کرده است که هیچ وقت این طور نبوده است....
من برای شما آرزوی خوشبختی می کنم.....
موفق باشید:72:
estar عزیز...
تاپیکت رو تا انتها خوندم....
شما چرا این موضوع رو وارونه میری؟؟؟ اصلا چه اصراری داری شما که بفهمی برای چی انتخاب شدی؟؟ وقتی یک خواستگار به خونه شما میاد شما باید معیارهای خودت رو در وجود اون جستجو کنی ..مسلما من هم حتی به عنوان یک دختر اولین برخورد که فقط ظاهر و اندام یبای شخصی رو نشون میده من رو به خودش جذب میکنه....اما تا حالا شنیدی که میگن فلانی خیلی زیباست اما فقط کافیه که دهنش باز بشه و شروع به صحبت کنه...اونوقت هست که ازش گریزون میشی....
پس بهتره بدونی ظاهر زیبای شما فقط یک گزینه برای انتخاب اولیه هست...مسلما توی این دنیای امروزی پسرها اونقدر عاقل شدن که معیار اول و آخرشون رو زیبائی محض نگذارن... چون این بزرگترین اشتباه خواهد بود.پس مطمئن باش نحوه سخن گفتن شما و حتی حرکات و رفتار شما که بیانگر شخصیت شماست روی انتخاب اونها 100در صد تاپیر خواهد گذاشت...
نمیدونم شما چند سال دارین اما احساس میکنم هنوز معیارهای خودتون رو برای انتخاب همسر درست انتخاب نکردین....معیار شما نباید این باشه که همسر من . من رو ببه خاطر زیبائیم انتخاب نکنه...شما باید معیارهای دیگه ای برای خودتون بگذارین...
من هم زمانی این تفکرات رو داشتم و هر موقع خواستگاری داشتم اولین سئوال این بود که میپرسیدم فارغ از اینکه به دنبال معیارهای اصلی برای زندگی مشترک باشم...
امیدوارم شاد و خوشبخت باشی
خانم عزيز . سلام واقعيتش اينه که معيار شما از طرف مقابلتون چيه، نمي دونم منظور شما از سطحي بودن چيه ولي در مجموع شروع زندگي اکثر آدمها با همين چيز هاي سطحيه . من فکر مي کنم زياد هم خاص بودن نتونه خيلي از نياز هاي ما رو جواب بده خيلي موقع ها عادي بودن راحتي رواني مي آره . به اندازه کافي اين قضيه پيچيده هست پس بهتره ما به اين پيچيدگي دامن نزنيم . اگه يه کمي انتظاراتمون کمتر بشه يا بهتر بگم ساده تر بشه خودمون راحتتريم . انتظارات بزرگ رو بزاريم براي وقتي که خودمون و همسرمون به همديگه ثابت شديم .قبول کن که وقتي يکي رو خوب نميشناسيم مجبوريم سادش کنيم
سلام :72:
به به چه مهربونایی اینجا تشریف داشتن، قربون قدمتون برم:72:
الهی قربون این دستای مهربونا(ani- mohajer-*nadia -sogol93- rsrs1380 -bandvarنجوا) برم :72:خیلی خیلی ممنون :72:
راستش الان اومدم تالار و خیلی ذوق زده شدم اینقدر مورد لطف شما مهربونای نازنین بودم:72: اجازه بدید بخونم و استفاده کنم. در ضمن عرض کنم که حالم بهتر شده و شاید تو مواقع که فشار تصمیم گیری روم زیاد می شه یه حرفایی می زنم...
الان به لطف خدا بهترم امیدوارم مقطعی نباشه و به نتیجه درستی برای همیشه برسم.
می خوام تامل کنم و حتما نتیجه ای که در مورد خودم و بهبود حالم گرفتم را خدمتون عرض می کنم.
خدا شماها رو واسه من نگه داره و همیشه یارو یاورتون باشه که مثل من گیج نشید حتی یه لحظه.:203::72: