شک و بدبینی در مقابل صداقت این آقا منصفانه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اما کم نیستند امثال این خانم مزاحم که کار خودشون رو به صورت حرفه ای انجام می دهند و تا مرز از هم پاشیدن یک زندگی پیش می روند .
نمایش نسخه قابل چاپ
شک و بدبینی در مقابل صداقت این آقا منصفانه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اما کم نیستند امثال این خانم مزاحم که کار خودشون رو به صورت حرفه ای انجام می دهند و تا مرز از هم پاشیدن یک زندگی پیش می روند .
اي بابا بخدا من منظورم فقط و فقط تنبيه اون مزاحم عوضي......من اصلا با همسر دوستمون كاري ندارم
فقط ميخوام اون دختر انگل از سر اين زوج خوب باز بشه......حالا بازم بياين بگين چرا شكايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟واااااااااا ي
شماره اون مزاحمه محترمه رو بردارید و هر جا که رسیدید بنویسید(به این میگن تلافی و جبران دست بریده با سر بریده!!!!)
عزیزم شما چیکار دارید با این زوج خوشبخت اونها خودشون باید مشکل خودشون رو حل کنن به من و دیگری چه که اونها چه کار کنن؟؟؟؟؟
هر وقت دوستتون از شما خواست که یه کاری برای حل مشکلشون بکنید بهش بگید با شوهرش صحبت کنه به شما ربطی نداره
معذرت می خوام اگه یکم زیادی رک گفتم
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.من نزدیک به 5 ساله ازدواج کردم و به تازگی خانومم حامله شده است از وقتی حامله شده من مرتبا این فکر بسرم افتاده که نکنه این بچه مال من نباشه.اخه من نطفم ضعیف هستش نه اینکه بچه دار نشم ولی سخته.در ضمن چون خانومم به علت مسافرت رفته بود به شهر دیگه و وقتی برگشت یک ماه بعد فهمیدم حامله است به خاطر این میگم لطفا راهنمایی فرمایید.با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen88
سلام دوست عزیز
این تایپ برای کسه دیگه ویه مشکل دیگه هست.
شما برید در بخش مربوط به مشکلتون. اونجا یک تایپ جدا گانه برای حل مشکلت باز کنید.
ویک عنوان رسا انتخاب کنید تا مدیران محترم از مشکل شما با خبر بشن وبه راهنمایی شما بپردازند.
موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parnian1
دوست خوبم چرا ناراحت میشی.
این راهی که شما عرض کردید .{راه آخره}
من نظرم اینه که دوست عزیز. اصلا توجه نکن بزار انقدر زنگ بزنه تا خودش خسته بشه.
ویک کاره دیگه ام میتونی انجام بدی خط شوهرت رو چندروزی دست باشه هروقت اون خانم زنگ زد جواب بده وبگو خط واگذار شده.
خیالت راحت چندبار بزنگه ببینه که صدای خانم هست بیخیال میشه.
معمولا ما تو دوستان اینجوری مزاحم رو حالشو میگیریم.
خانمی چقدر خوبه که نامزد شما با شما انقدر صادقه .آفرین .
فقط یک سوال نامزدتون به اون مزاحم گفتن که نامزد دارن و اون خانم باز تماس میگیرن؟یا چیزی نگفتن؟آخه نوشته بودی که به اون خانم گفتن که کارشون اشتباهه ولی نه جدی