سلام ممنون از لطف همه بله ديروز صحبت كردم گفت تو جايي بري من نميگم نرو اما راست ميگه نه نميگه فقط ميگه هر جا ميري خودم ميبرمت خوب اين معنيش چيه؟ يا باشگاه دوست ندارم بري يا تنها دوست ندارم بري و .....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممنون از لطف همه بله ديروز صحبت كردم گفت تو جايي بري من نميگم نرو اما راست ميگه نه نميگه فقط ميگه هر جا ميري خودم ميبرمت خوب اين معنيش چيه؟ يا باشگاه دوست ندارم بري يا تنها دوست ندارم بري و .....
دوست عزیزم
میفهمم که سخته بخصوص برای دختری که قبل از ازدواج استقلال داشته اما بزار یه تجربه ای رو بگم بهت : دایی من هم بشدت روی تنها بیرون رفتن خانمش و وضع ظاهریش حساس بود، اوایل همسرش ناراحتی می کرد اما کم کم بی تفاوت شد و به حرفاش گوش کرد و سرشو تو خونه با خیاطی و .. گرم کرد بعد از 5-6 سال حساسیت دایی من بکلی از بین رفت و الان کاملا آزاده که هرجایی میخواد بره. گاهی وقتا مردا اوایل ازدواجشون حساسن و به مرور حس اعتماد بیشتر میشه و دست از این رفتار بر میدارن. البته به شرطیکه دچار بیماری بدبینی نباشن که فکر نمیکنم همسر شما اینجوری باشه.
شاد باشی :72:
خانم خانما خب دوستت داره ميخواد خودش ببره و بياردت اين بده كه به فكر راحتي تو باشه
زياد سخت نگير بذار كارشو انجان بده كم كم به مرور زمان و بيشتر شدن مشغله هاي زندگي ديگه فرصت نميكنه همه جا باهات باشه
به جاي شكايت از اين فرصتها استفاده كن از با هم بودن لذت ببر:46: