خیلی دوستانه و بدون منظور از خودش بپرس .دلیلی رو که مطرح می کنه اینجا بنویس.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی دوستانه و بدون منظور از خودش بپرس .دلیلی رو که مطرح می کنه اینجا بنویس.
من هم فکر نمی کنم که استفاده از واژه ی چشم چرانی برای خانومتون مناسب باشه، اما دیدم خانم هایی رو که به این شکل هستند و حتی بعد از نگاه کردن در مورد اندام، قیافه، و حتی طرز راه رفتن اون آقا نظر هم می دهند و من به وضوح متوجه شدم که این فقط یه عادت در ایشون هست و اصلا نه قصدی، نه منظوری فقط و فقط برای اینکه عادت کردن به اطرافشون دقت کنن نگاه می کنن، من نمی خوام بگم که این رفتارها درست هست، برعکس به نظر من این رفتارها می تونه مخرب هم باشه، اما فکر می کنم که شما می تونید خیلی دوستانه و البته عاشقانه موضوع ناراحتی خودتون رو با همسرتون در میون بگذارید، بخصوص احساسی رو که در موقع انجام این کار توسط خانومتون به شما دست میده و اینکه شما هم به عنوان یه مرد، و کسی که قراره همسرتون یه عمر با ایشون زندگی کنن چه انتظاری از همسرتون دارید، فقط یادتون باشه که با این مساله به هیچ عنوان 1. به دیده ی بد نگاه نکنید.2. هرگز با بحث و دعوا مطرح نکنید. 3. سعی نکنید که با سکوت احساسات بد خودتون رو سرکوب کنید. 4. حتما حتما با همسرتون در این مورد صحبت کنید و بگید که احساس خوبی می کنید اگر این عادت نبود!
موفق باشید!
به نظر من ايشون در حال مقايسه هستند فقط!
اگه از نحوه آشنايي و ازدواجتون هم بگيد بهتره!
شما بايد به خودتون بقبولونيد كه اين نگاه ها با نگاه هاي با غرض يا بي غرض(فرقي نداره)مردانه كاملا تاكيد ميكنم كاملا متفاوت و فقط جنبه سرگرمي و عادت و و به قول حاج اقا مصطفي براي مقايسه است خيالتون راحت باشه پشت اين نگاه ها هيچ شهوت و هيچ علاقه اي پنهان نيست اگر باور نميكنيد از خودش بپرسيد تا دليلش رو براتون بگه
راستي ايشون به پسرا فقط نگاه ميكنن يا در مورد دختر ها هم اينطورن؟
شما اگر نمیخواهید کمکی کنید لطفا وقت خودتان را هدر ندید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
باید به خودم بقبولانم ... !!!
عجب کمکی کردید .
حتی اگر سرگرمی هم باشد زشت است . اصلا چشم چرانی جنبه سرگرمی دارد .
بله ایشان معمولا در حال نگاه به پسران و مردان جوان هستند .
شما بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و خيلي دوستانه با ايشان صحبت كنيد چرا كه اگر به روي ايشان نياوريد
1- ممكن است همه اينها سو تفاهم باشد
2- شما درگير خشم نهفته اي خواهيد شد كه بعدها بازتاب بدي در زندگي تان پيدا مي كند
3- همسرتان هيچكاه متوجه اين همه دقت شما نخواهد شد و هيچگاه هم متوجه بد بودن كارش نخواهد شد
اگر تصميم گرفتيد با ايشان صحبت كنيد چون در ابتداي راه زندگي هستيد از فضاي تنش و ايجاد جنجال به شدت پرهيز كنيد .موفق باشيد . من مطمئنم كه همه چيز به بهترين شكل قابل حل شدن است .
اصلا منظور منو متوجه نشدي و بد برداشت كردي اين بايد بايد اجبار نبود توصيه بود :shy:اما هر جور راحتي فكر كن خودداني
من نگفتم با اين رفتارش كنار بيا گفتم باور كن كه غرضي پشت نگاهش نيس!!
یکبار دیگه هم گفتم وقتی نمیتونید کمکی کنید دلیلی نداره وقت خودتونو هدر بدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
من میگم با این رفتار مشکل دارم شما میگی باید به خودت بقبولانی ... ؟!؟!؟!؟
حالتون خوبه ؟!؟؟!!؟
چرا من باید باور کنم که غرضی نداره ؟ رفتارش اینو نشون نمیده .نقل قول:
من نگفتم با اين رفتارش كنار بيا گفتم باور كن كه غرضي پشت نگاهش نيس!!
اینو هم گفتم که حتی اگر برای سرگرمی باشه زشته و مشکل ساز خواهد شد .
حرفهای شما هیچ کمکی به من نکرد . از این که تو این تاپیک شرکت کردید ممنونم :72:
با همسرت در مورد این مسئله صحبت کن....و اگه دلیلی برای کارش داره ازش بخواه برات توضیح بده......مطمئنم شما رو خیلی دوست داره و می خواد با این رفتار چیزی به شما بگه ..که نمی خواد به زبون بیاره.....مثلا ..دقت کن که آیابه یه تیپ خاصی توجه میکنه؟شاید از نظر جسه...یا پوشش ایده آل ایشون نیستید......شاید کمی تغییر در این زمینه کمکتون کنه............:shy:
منم مثل خانوم شما هستم اصولا به اطرافم خيلي نگاه ميكنم بابام هميشه بهم تذكر ميده الان توي دانشگاه هم اين مشكل رو دارم
اگه از من دليل نگاهامو بپرسين ميگم:
من آدم فوق العاده حواس پرتي هستم( اينو همه ميدونن و در مورد من خيلي مشخصه حتي آدمايي كه باهاشون زياد رفت و آمد هم ندارم بهم ميگن ) اصلا نميتونم در يك لحظه فقط روي يك موضوع تمركز كنم براي اينكه چيزي رو درك كنم نياز دارم بيشتر بهش نگاه كنم اگه بپرسين اصلا چه نيازي به درك كردن داري؟ ميگم آدم كنجكاوي هستم نميتونم نسبت به اطرافم بي تفاوت باشم
نگاه من فقط به پسراي جوون نيست اما بابام فكر ميكنه من فقط به اونا نگاه ميكنم
از وقتي رفتم دانشگاه بيشتر روي اين قضيه دقت ميكنم باور كنين منو دوستم وقتي از كنار يه پسر رد ميشيم من بيشتر نگاش ميكنم اما دوستم كه اصلا نگاش نميكنه به من در مورد رنگ لباسش و مدل موهاشو شلوارشو.... توضيح ميده....از آن بترس كه سر به تو دارد...
اگه مثل بابام با امر و نهي ازم بخواين اين كارو نكنم جلوي شما اين كارو نميكنم و خودمو كنترل ميكنم ولي وقتي شما نباشين...! اما اگه مثل دوستم با منطق و با آرامش باهام حرف بزنين ميپذيرم
باهاش حرف بزنين البته خيلي منطقي و طوري كه فكر نكنه شما يه آدم مذهبي خشك هستين بگيد كه مطمئنيد... تاكيد ميكنم بگيد مطمئنيد كه اين نگاه ها از روي كنجكاويه و هيچ حسي پشتش نيست اما بگيد كه آدمايي كه بهشون نگاه ميكنه مثل شما مطمئن نيستن معلوم نيست چه چيزايي پشت سرش ميگن
من اينجوري پذيرفتم و الان خيلي بهتر شدم
بهش بگين سعي كنه نسبت به اطرافش بي تفاوت باشه اونموقع كمتر به ديگران نگاه ميكنه
البته اگه اين خانوم مثل من باشه اين حرفا كمكتون ميكنه من خودمم ميدونم كه اين حركت زشته و وقتي متوجه شدم سعي كردم حلش كنم
اميدوارم مشكلتون حل شه