مرسی نقاب عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ولی مشکل فعلی من هدف از دوستی و ازدواج و .. نیست
مشکل من اینه که می خوام اونو بدستش بیارم. و فقط مال خودم باشه
آخه می دونید خیلی از پسرا دنبالشن و اون تا حالا به کسی جواب مثبت نداده
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی نقاب عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ولی مشکل فعلی من هدف از دوستی و ازدواج و .. نیست
مشکل من اینه که می خوام اونو بدستش بیارم. و فقط مال خودم باشه
آخه می دونید خیلی از پسرا دنبالشن و اون تا حالا به کسی جواب مثبت نداده
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed_123
تصور میکنم انسان مغرور و خود خواهی هستید که برای ارضای حس خود خواهی خود از بدست آوردن چیزی که خیلی ها به دنبالش هستند ، با آینده زندگی و احساسات یک انسان بازی میکنید.
دوست عزیز ، کمی به خودتان بیایید. در احساس هوس گونه شما هیچ منطق و معیاری نیست.
موفق باشید.
حامد عزیز .....خب اگر هدف نه ازدواج است (نه سرگرمی نه فرار از تنهایی) و ....... پس چرا رابطه را ایجاد می کنید فقط چون دیگرانی مانند شما او را می خواهند و در تلاش برای رسیدن به او هستند...........ایا این معیار مناسبی است برای انتخاب کسی...
یک سوال ...بر فرض (به قول شما) او را مال خود کردید و بدست آورید..........خب شما چون می بینید دیگران به دنبال بدست اوردنش هستند می خواهید او را بدست اورید اگر بعد از اینکه با او رابطه داشتید حتما دیگران قصد نخواهند داشت تا او را بدست اورند پس آن وقت چه می شود.....؟؟؟خب طبیعی است شما هم دیگر انگیزه ای برای بدست اوردن او و ادامه رابطه نخواهید داشت.........زیرا تنها معیار شما برای برقراری رابطه با او ""حسادت"" و "افراطی عمل کردن"" و ""نوعی غرور بی جا"" است.....
توصیه::::>>اگر هدفتان تنها این است که او را مال خود کنید باید بگوییم هرگز در فکر برقراری رابطه نباشید زیرا دیگران برده ای نیستند که ما انان را مال خود کنیم بلکه انسان های هستند از جنس خود شما که به محبت و احترام متقابل نیازمند هستند.
قدری فکر کن دوست خوبم...:72:
سارای عزیز فکر می کنم شما یا متوجه ی حرفای من نشودید یا از کسی دلخوریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
می دونم هدفدتون کمکه ولی یه بار دیگه پست خودتونو بخونید؛ بیشتر توهین بود تا کمک
ولی بازم ممنون
1. دوست عزیز،من آنچه را که تصور کردم حقیقت است بیان کردم، اگر توهین آمیز بودم ازتون معذرت میخوام.
2. اصولا اینگونه روابط که هیچ معیاری جز ظاهر در نظر گرفته نمیشه، و هیچ هدفی هم از اون دنبال نمیشه، نمیتونه رابطه سالمی باشه. (باز نظر شخصی خودم بود، ناراحت نشید.)
3. چرا تصور میکنید با دوست شدن با اون میتوننید اون دخترو مال خودتون کنید؟ در روابط این چنینی هیچ تعهدی وجود نداره، و اون به راحتی ممکنه هر زمان که خواست ازتون جدا بشه، این در شرایطیه که ممکنه شما عاشق و دلبسته اون شده باشید.( یا باالعکس)
برادر عزیزم. هدف من انتقال تجربیاتم و دیدگاه هایم به شما بود، اگر خواهانش نیستید، یا توهین تلقی میکنید، دیگر نظری نخواهم داد.
موفق باشید.
سلامhamed123-برادرعزیزم -ماانسانهافقط یکبار به این دنیا می آییم وفقط یکبارزندگی میکنیم چه بهترکه درست زندگی کنیم درسته که مابه اختیار خودمون به این دنیانیومدیم ولی دراین دنیاتام الاختیار هستیم خداوند به ما قدرت اختیار داده -من نمیدونم شما چند سالتونه ولی همونطورکه گفتین ترم 3هستید میتونم حدث بزنم سنتون زیاد نیست شاید20سال واین سن برای پسرها سن حساسیه می تونم درک کنم شمادوست دارید باجنس مخالف ارتباط داشته باشید ولی همونطورکه گفتیدنه برای سرگرمی نه ازدواج ونه فراراز تنهایی فقط برای تصاحب کردن انسانی که اززیبایی بهره منده وفکرمیکنیدکه این حسی که درشما بوجوداومده نشانه عشق ودوست داشتنه اما عشق خیلی فراترازاون چیزیه که ما تصور میکنیم متاسفانه ما انسانها برروی هر چیزی برچسب عشق میزنیم-عشق معطوف به غیرازخوداست ولی محورهوس خودانسان ولذتهای اونه (همانطوری که شما میگویید (من)اونودوست دارم-اون بایدمال(من)باشه)درحالی که در عشق اینطورنیست(جمله معشوق است وعاشق پرده ای - زنده معشوق است وعاشق مرده ای)عشق فراهم آورنده رشدوشکوفاییه ازکجا معلوم شما با بدست آوردن اون خانوم عطش روحانی تون تموم بشه یا احساس آرامش وخوشبختی کنی؟ من اون خانوم رو نمیشناسم شماکمک خواستید پس اول موقعیت شمارو درنظرمیگیرم باوجوداینکه خودم یه دخترم -وابستگی به دیگران یاهمان هوس درسته که الان دربین جوونای مارواج پیداکرده ومتاسفانه کلاجامعه ماداره میره به سمت اروپایی شدن وسنت ازدواج داره برداشته میشه ولی درسن وسال شما کمی امری طبیعیه -ببینیدعشق این نیست که کسیومحدودبه خودمون یامثلامال خودمون بکنیم-عشق آزادکننده ست بگذریم-امیدوارم از صحبتهای قبلیم به این نتیجه رسیده باشی که توعاشق نیستی بلکه احساساتت از سر غریزه و هوسهای دوران جوونیه چون آدم عاقل(جسارت نباشه)بایک نگاه که عاشق نمیشه حالا باالفرض که شماواقعااون رو دوست دارید آیابه این هم توجه کردید که بایدبه فکرآینده وموقعیت کسیکه که دوستش دارید باشید؟؟؟ اومدیمورابطه برقرارشدومن هم این رودرنظرمیگیرم که اون خانوم علاوه برزیبایی ظاهری باطن زیبایی هم داره -به این فکرکردیدکه اگرشماباهم ارتباط برقرارکردیدودوست شدیدآیاازاون دلسرد می شیدیاعشقتون به اون ادامه پیدا میکنه؟باالفرض که ادامه پیداکرد-آیاحاضریددرآینده باکسی ازدواج کنیدکه قبلابااون ارتباط دوستانه داشتید؟چون خیلی از مردها(البته نامردها) بعدازخوشگذرونیها یاهرچیزی حاضرنیستن در؟آینده بااون خانوم ازدواج کنن-برادرعزیزم شما باید همه جوانب رو درنظر بگیریدحالا ممکنه هردوی شما بهم وابسته هم بشیدوبه خاطرهمین دلیل درآینده وقتی از هم جدا بشیدهردودچارشکست عاطفی میشید(خصوصا اون خانومی که دوستش دارید)چه بسا اون دراین میان موقعیتهای خوبی برای ازدواج براش پیش بیاد ولی بخاطرارتباطی که سرانجامی هم نداره اون موقعیتها روازدست میده پس سعی کنید منطقی فکرکنید-اگه نظرمنومیخواهید سعی کنیدفراموشش کنیدوبه هدف های برترتون در زندگی وآینده فکرکنید-اصلا شاید بعدازاینکه شرایط ازدواج براتون جور شد همین خانوم سرراهتون سبزبشه هرچی خواست خداست سعی کنیدبه عشقآسمانی دست بیابید که همیشه درزندگیتان موفق باشید
ماه تابان جان
مرسی از نظرت
ولی من اصلا نگفتم عاشقش شدم,من فقط بهش علاقه مند شدم و همین طور که خودت گفتی عشق و دوست داشتن دو مقوله جدا از همه
من متوجه شدم که نتونستم اون چیزی رو که منظورم هست را با حرفام بگم
ولی بعضی حرفای دوستان تکراریه,اینکه اگه هدفت ازدواج نیست یا شرایط ازدواج رو نداری فراموشش کن این واسم قابله قبول نیست
ببینید دوستان من یاد گرفتم که واسه احساساتم ارزش زیادی قایل باشم حالا این احساس می خواد هر چیزی باشه
مشکل من اینه که انتقال این احساس واسم سخته و یاد گرفتن این مهارت زمان بر و من وقت کافی رو ندارم
سلام حامدجان اگرمشکلت اینه نمی تونی رابطه برقرارکنی اینه که یا مغروری یا اعتماد به نفس نداری -وگرنه برای پسرها گفتن دوست دارم یابیادوست بشیم که زیاد سخت نیست -یاعلینقل قول:
آيا شما كه ياد گرفتين براي احساساتتون ارزش قائل باشين ياد نگرفتين كه با احساسات و عواطف كسي بازي نكنين؟؟؟؟؟ ما فقط به دنيا نيومديم كه نيازهاي خودمون رو بدون در نظر گرفتن احترام به حقوق ديگران برطرف كنيم................شما ميخواين خودتونو با به دست اووردن ايشون ارضا كنين و كاري هم به اين ندارين كه سر اون خانوم چه اتفاقاتي پيش مياد!!!!!! معذرت ميخوام واقعا از اينكه رك ميگم ""ولي اين خودخواهيه محضه""............بازم عذر ميخوام................اگه تمام افراد فقط فقط به خودشون و احساسات خودشون فكر كنن كه ديگه سنگ رو سنگ بند نميشه..........نقل قول:
من نمی دونم چرا اینجا فقط داره بهم توهین میشه,تو این فضای مجاری قرار نیست کسی محاکمه بشه که اینجوری در مورد من نظر می دید
در حالی که من چیزی دیگه ای رو از شما می خواستم,من می خواستم به من کمک کنید ولی شما فقط از طرف مقابل من بدون در نظر گفتن شرایط حمایت می کردید(فکر می کنم دلیلش اینه که اکثر نظردهندگان این تاپیک خانوم بودند)
بهرحال بزام ممنون که وقت گذاشتید نوشته های من رو خوندید و نظر داید ولی من نتونستم چیزی ازنظراتون یاد بگیرم
همین جا دادگاه را مختومه اعلام کرده و حامد را از پیدا کردن دوست دختر برای 3 سال محروم می کنیم تا آدم بشه که بفهمه دوست دختر بده و فقط ازدواج خوبه (جدی نگیرید)