RE: پسر 5 ساله پرخاشگر...
سلام دریای آبی عزیز
خیلی ممنونم از حسن خلق شما ؛ قرض از مزاحمت مجدد فقط یک مطلب بود که به مطالبم اضافه کنم و آن اینکه چه کسی گفته که بچه های اتیسم افرادی عقب مانده هستند اتفاقا ! برعکس بقدری باهوشند که جزء افراد نابغه بحساب می آیند تا آنجا که فردی چون بیل گیتس که جز نوابغ علم کامپیوتر است و صاحب شرکت ماکرو سافت است نیز خود را یک اتیسم میداند .این افراد بسیار باهوش و بسیار فوق انسانی عمل میکنند فقط مشکل آنان این است که کمتر با اجتماع سازگاری دارند.امیدوارم این اشتباه را اصلاح کرده باشم .
متشکرم :72:
RE: پسر 5 ساله پرخاشگر...
دوست گلم دریای آبی
همه دوستای خوب چیزای لازمو بهت گفتن تنها جیزی که گفته نشده اینه که من بخوام بهت بگم ....عزیز دلم رفتار پسر بچه ها تون اون سن و سال کاملا تابع محیطیه که دارن روزمره باهاش برخورد می کنن معضل بزرگ پسر بچه ها الان توی همه دنیا بازیهای کامپیوتریه که اکثرشونم عملا پر از صحنه های خشن و بزن بزنه ...یا دیدن فیلم هایی که همه پس بچه ها عاشقشن متاسفانه..پلی استیشن و ماهواره و کشتی کج و مرد عنکبوتی و خشونت بت من و ........عزیز دلم من دقیقا همین مشکلو با پسرم داشتم مساله رو برای خودت خیلی پیچیده نکن اولین نشانه ها ایناست ..اگه اینا نباشه برو دقبق شو تو روابط خودت و همسرت....
اولین قدم اینه که اینا رو تا جایی که می تونی ازش دور کنی ..روی اینکه وقتشو تو چه کاری می گذرونه حسابی کنترل داشته باش همین کاری که من کردم و نتیجه شو ببین بعد از یکی دو ماه...
در ضمن عزیز دلم مواظب رفتار خودتم باش اگه از اون آدمایی هستی که تو برخورد باهاش از کوره در می ری و داد می زنی یا هر عکس العملی که اون کودک باهوش اضطراب و درماندگی رو از تو درک کنه اول باید پرخاشگری خودتو درمان کنی!!!!!!
بهم خبر بده چیکار کردی عزیزم تو باید یاد بگیری که حتی تو نبود همسرتم بتونی بچه تو کنترل کنی ...