-
RE: تنهایی
با سلام و عرض تشكر از راهنماييهاي ارزنده جناب گرد آفريد كه از باب روانشناختي نيز توضيحاتي فرمودند.
ساران خانم خدمت شما عرض كنم كه به نظر بنده هم شما نبايد اسير احساسات بشيد و به خاطر احساس نياز به يه همدرد يا كسي كه شما رو درك كنه،نبايد اين احساس رو به برقراري رابطه با يه جنس مخالف تشبيه كنيد ،اين ارتباط ونزديكي از طريق خانواده(مادر-برادر- خواهر) يا دوستان خوب شما نيز مي تونه برقراربشه، شما الان در سني هستيد كه بايد با نشاط پر روحيه و با اميد وتوكل به خدا از اون بخواييد كه راههاي مثبت وخوبي در پيش روي شما قرار بده ساران خانم ، هم دختر هم پسر بايد تو زندگي راهي رو پيش بگيرن كه در آينده و در زندگي مشتركشون نزد همسر وشريك زندگيشون شرمنده نباشن و به خود افتخار كنن كه تا قبل از ازدواج هيچ گونه رابطه اي نامشروع نا متعارف و غير مرسوم با جنس مخالف نداشته اند واز اين بابت هم حقيقتا جاي بسي افتخار داره به شما كه با وجود شرايطي كه جامعه ما الان باهاش روبرو هست ولي متانت سنگيني ونجابت خودتون رو حفظ كرديد مطمئن باشيد اگه به خدا توكل كنيد و به خودتون ايمان داشته باشيد هر روز خودتون رو بايد تحسين كنيد كه تونستيد علي رغم ميل باطني باز هم اسير احساسات زودگذر نشيد و همچنان مسير درستتون رو داريد ادامه مي ديد اصلا لازم نيست غم وغصه بخوريد شما توانايي هاي زيادي داريد كه مي تونيد با كمي تدبير كمي اعتماد به نفس و توكل ،به حقيقت اون تواناييها پي ببريد و انشاءالله خداوند به خاطر پاكي وصداقت شما زندگي خوبي همراه با خوشبختي وسلامتي بهتون مي ده.:203:
و اما در مورد سخن آقاي حامد ..:305:واقعا متاسفم شما كه به قول خودتون دنيا ديده و كار آزموده هستيد چرا از اين حرفها مي زنيد بهتره در موردمشكلات ديگران كمي با تأمل و فكر بيشتر وبا سنجيدن تمام جوانب اون پاسخ بگيم هر گونه بد آموزي از حرفاي ما باعث ميشه كه ما به اون طرف ودوستان ديگر مديون بشيم و اون دنيا هم بايد جوابگوي همه حرفامون واعمال وافكارمون باشيم .......
-
آقا عرفان؛لطفاً محترمانه تر و *همدلانه تر* سخن بگویید.با توجه به توصیف حامد خان از مشکل خود در این تالار بنده صددرصد و حتماً به ایشان حق می دهم که درباره مشکل ساران این نظر را بدهند.
-
با سلام .خدمت گردآفرید عزیز ..من فکر می کنم از تمام پستهای آقا حامد این طور بر میاد که ایشون تمایل دارن همه چیز رو اون طور که خود شون میل دارن انجام بدن و زیاد به توقعات دیگرون از خودشون و همچنین موقعیت اجتماع توجهی ندارن. پاسخهایی که هم به مشکلات بچه ها میدن همشون برخاسته از تمایل ایشون به آزادی بی قید و شرط هستش. من فکر میکنم آقا حامد یه کم کمتر شخصی جواب بدن بهتر باشه
-
آتنا خانم؛درست می گویید راهنمایی نباید متأثر از تمایلات درونی و جبرانی باشند.
-
خانمی فکر نمی کنی این وضعیت به خاطر فشار کنکور باشه؟ پیشنهاد میکنم مسافرت بری و بعد از اون به این مطلب فکر کنی
-
اگر روزي به تو گفتم دلم تنگ است
بدان كه دل به من اصرار كرد كه ديگر طاقت دوري ندارم
اگر روزي به تو گفتم كه من مردم از عشق تو
بدان كه مرگ به من گفته كه غير از من نيست راهي براي تو
نيستي كنارم كه ببيني چگونه فرياد مي كشم
که آيا اين بود سزاي عاشقي چون من ؟!!!
-
خداوند به حضرت موسی می گوید :
«ای پسر عمران ! هر گاه بنده ای مرا بخواند , آن چنان به سخن او گوش می سپرم که گویی بنده ای جز او ندارم .
ای شگفتا ! که بنده ام همه را چنان می خواند که گویی همه خدای اویند جز من .»
امام سجاد به خداوند چنین می فرماید :
«خدایا من درکلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم وتو چون خود نداری.»
-
سلام -
اتنا عزیز شما پیشنهاد من را رد کردید اما پیشنهاد بهتری هم ارائه نکردید ؟ فکر کنم با پیشنهاد بهتر میشه یه پیشنهادو رد کرد نه؟
مرکا عزیز صیغه عده داره ؟خوب اینم بدون که اگه زنی از شوهر دائم خود جدا شود حتی دز زمان عده میتواند رجوع کند به همسر سابقش ونیازی به حفظ عده ندارد فقط در رابطه با همسر سابق خوب؟
پس در مورد صیغه موقت که دیگه این امر مشکل نیست . صحبت شما زمانی صحیح و وارد بود که ایشان هر روز با یک پسر دوست شود و بخواهد صیغه محرمی بخواند.
پیشنهاد من از این بحث خارج بود ::::: نظر من به دوست ساده شروع کن با یه پسر خوب و مودب میتونی برای دوری از گناه صیغه موقت هم بخونید هر بار که همدیگرو دیدید مثلا صیغه 3 ساعته مهر هم یک بستنی . به همین سادگی دیگه حرف زدن و قدم زدن با نامحرم نیست.:::::: میبنیم که منظورم هر روز با یک نفر نیست پس اعتراض شما وارد نست.
اما دوستان دیگری که کتاب خواندن و وبلاگ نویسی....پیشنهاد دادند.
این گروه از دوستان به این دوست عزیز دنیای مجازی را به جای دنیای واقعی پیشنهاد داده اند که از خطرات دور باشد !!!!!
در واقع از آزادی بی قید شرط غرب که فرار کرده اند از آنطرف پشت بام افتاده اند ......
راه حل من بیشترین امتیازش که در دین هم توصیه شده اعتدال است اعتدال که اگر دوستان خانم هستی عزیز رعایت میکردند آن مشکلاتی که ایشان مد نظرشان هست به وجود نمی آمد.
-
سلام
آتنای عزیز از تذکری که دادید که موضوع را شخصی کردم ممنون چشم .و شرمنده اگه حرفها ی من این گونه انعکاس داشت.
از گردآفرید عزیز هم سپازگزارم .
اما عرفان عزیز خواهشمندم به نکات زیر دقت و به سوالات من جواب دهید که من نیز قانع شوم و حتما خوانندگان عزیز داوری کنند و از این بحث نتیجه مثبت عاید همه شود :
1-من دنیا دیده و کار آزموده هستم به قول خودم؟ منظور کنایه است یا دیده حقارت شما به اینجانب؟
2 - بد آموزی که فرمودید در مورد صیغه موقت بوده آگه اینجوره شما هم اسلام را آنگونه که میپسندید دوست دارید نه؟ بعضی از دستورات آن بد و باید ترک کرد (صیغه موقت) و بعضی دیگر خوب و جایز؟ همه میدانیم که در شهر دختران ما با پسران دوست و ارتباط دارند. اگر این دوستی قانونی و بدور از گناه باشد بد آموزی دارد؟؟؟؟؟
3 - ایشان در چه جامعه زندگی میکنند که شما اینگونه تفسری دارید؟ جامعه فاسد؟بی بندوباری؟منظورتان چیست؟ آیا جامعه امروز اسلامی نیست؟اگر هست این فسادی که شما از آن بیم دارید از سختگیریهای بی مورد ما بوجود نیامده؟
-
با سلام
در اين تاپيك هدف ما راهنمايي و كمك به دوستمون ساران خانم است و اين بحثهاي بيهوده هيچ ربطي به مشكل ايشون نداره در ضمن اينجا جاي بحث نيست وگرنه خيلي از حرفاي آقاي حامد نه جنبه علمي نه فقهي نه اجتماعي ونه وجاهتي تو عرف وجامعه ما داره پس سعي نكنيد گفتگوي سالم اين تالار رو با جدلهاي بيهوده مخدوش كنيد من به خاطر احترامي كه به جناب سنگتراشان قائل هستم سكوت رو ترجيح مي دم و هر كس هم جوابي مي خواد مي تونه خصوصي با من گفتگو كنه و اين بحث ها رو به فضاي عمومي نكشونه در ضمن شايسته نيست فضاي اين تالار رو به طرفي سوق بديم كه بوي حزب بازي و جناح بندي و عدم رو راستي وصداقت از اون به مشام برسه
فقط كافيه هر جوابي مي خوايم بديم به وجدان خودمون مراجعه كنيم همين.......