RE: خطاهای همسرم رو به روش بیارم؟
من فکر می کنم که شما باید یه کم دقیق تر مطالب بچه ها رو بخونید تا بتونید به راه حل مساله ی مورد نظرتون برسید، شما و همسرتون توی زندگی تون احتیاج دارید که فکر کنید همراه و همدل هم هستید و با هم یکی هستید و این کار شدنی نیست مگر هر دو بخواهید و مهم تر از اون شما هستید که توی این زندگی نقش یه ستون محکم رو دارید بازی می کنید، شما با رفتارهاتون می تونید همسرتون رو هم وارد زندگی دو نفره بکنید، به نظر من شما اول باید دیدگاهتون رو نسبت به رفتارهای همسرتون عوض کنید و به رفتارهای ایشون با دید مثبت تری نگاه کنید.
موفق باشید
کوتاه بیایید از هر کاهی کوهی نسازید سازگار باشید ولی اجازه ندید شما رو بی شعور و دوگوش دراز فرض کنن
اگر می خواهید کمک مالی به همسرتون بکنید اول بگید که به این پول خودتون نیاز دارید ولی فک می کنم تو بیشتر به این پول نیاز داری
در نیمی بیشتر از کمکهاتون بگذارید درحواست کمک از شما بشه بعد کمک کنید
وقتی کمکی بدون در خواست و رایگان و همیشه در اختیار همسرتون باشه از محبت به وظیفه تغییر موضع میده
شوهرتون باید فرق بین محبت و وظیفه رو همیشه درک کنه
هیچ وقت چیزی رو به روی شوهرتون نیارید و لزومی هم نداره که شما خیلی باهوش و زیرک باشید
به نقل از یکی از دوستان جدیدم:
زن سنگ زیر آسیابه ولی سنگ زیر آسیاب ثابت هست و تا حرکتی بر روش انجام نشه نقشی رو نمی تونه بازی کنه
به نظر من نباید بعضی مسائلی که شخصیت فرد رو زیر سئوال میبره رو مطرح کرد چون احتمال اینکه بدلیل خدشه دار شدن شخصیت فرد در مقابل اطرافیانش این خصیصه بدتر بشه زیاده و بهتره غیر مستقیم اونو اصلاح کرد.بنظر من همین کاری که انجام دادید و مقداری از مبالغ رو به ایشون دادید کار درستی بوده ولی توقع نداشته باش سریعا جواب بده.می تونید کارهای دیگه ای هم انجام بدی مثلا میتونی بدون هیچ ناراحتی و یا رفتاری که نشاندهنده بی اعتمادی باشه بگی "این پولها همش همین بود !چقدر حواس پرت شدم ،نه اینکه برای خرید فلان چیز پول احتیاج داشتم همین جوری شمردما!"یا اینکه برای مواردی که شخصا پولی رو برای انجام کاری می خوای حتما با ایشون در میون بذاری.باید سعی کنی یادش بدی که شما دو نفر واقعا یکی هستید .بنظر من اصلا نگران اینکه زن ساده ای بنظر بیای نباش ،اکثر مواقع مرور زمان و همچنین تغییراتی که در زندگی رخ میده همه چیزو روشن میکنه.