خانم ani ممنون از راهنماییتون من تو کتک فحاشی اینبارم خیانت داستان زندگیمو نوشتم چیکار کنم اون نمیخواد که خوب شه چون ادمای دورو برش ازخانوادش گرفته تا دوستاش همه اینطورین من تنهایی چیکار میتونم بکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم ani ممنون از راهنماییتون من تو کتک فحاشی اینبارم خیانت داستان زندگیمو نوشتم چیکار کنم اون نمیخواد که خوب شه چون ادمای دورو برش ازخانوادش گرفته تا دوستاش همه اینطورین من تنهایی چیکار میتونم بکنم
عزیزم خودت جواب خودتو می دی.اما نمیدونم چرا باز فرار میکنی از واقعیت.
فکر میکنم اعتماد به نفست پایین و از تنهایی میترسی.
اگه اینطوریه تو باید خودتو درمان کنی چون باز هم مشکل پیدا میکنی در اینده
ما زنا قدرت زیادی داریم.خودتو دست کم نگیر.تو خیلی قوی تر از مردا هستی.اونا فقط مدعیند
طلاق خیلی بده.اما گاهی بهترین راه
واسه من که این طوری بود
خیلی سختی کشیدم تا با طلاق کنار اومدم.اما شدنیه.
جوابهايتان را دانه دانه مي دهم
اول سكوت شب
البته متوجه هستيد كه من نظر خودم را عرض مي كنم و اصلا تمايل ندارم دوستي از من برنجد .
بدبيني به اين قيمت كه مرد ، زن را بزند و وي را در خانه حبس كند يك شاخه اي از رواني بودن است كه اگر قابل كنتر ل بود اگر نه كه قطعا بايد جدا شد
اما شما از پررويي حرف مي زنيد من اعتقادي به اين موضوع ندارم .
پررو ترين مردها را مي شود رام و سر به راه كرد و به اين اتهام نمي توان از مردي طلاق گرفت . من به عنوان يك زن مي توانم مردي را جريع كنم و يا رام و سر به راه كه همه بر مي گردد به رفتارهاي من .
و چون شما طلاق گرفته ايد و اين حرفها در حال حاضر كمك كننده نيست اين بحث را خاتمه مي دهم .
و اما دوست من شب تاريك
البته من آن دو تاپيكي كه صحبتش را مي كنيد به علت عدم حضور ذهن و تشابه مشكلات بياد ندارم اما در اولين فرصت آن ها را مجددا مطالعه خواهم كرد .
شما از كتك كاري حرف مي زنيد مي داني در آسمان شهر تهران خيلي پيش مي آيد كه زن و مردي نمي توانند مديريت بحران داشته باشند و كارشان به جدل و درگيري فيزيكي كشيده مي شود آيا در ايجاد چنين شرايطي شما مشگل نداريد و مقصر نيستيد ؟
وقتي حرف از كتك خوردن مي شود بحث هدف اين است كه مرد با هيچ انگيزه اي به جان زن مي افتد و زن هم همچون يك تكه گوشت بي دفاع فقط كتك مي خورد و در درگيري هاي ايجاد شده خطر آسيب جدي و تهديد مرگي وجود دارد . حالا اگر يك زن وشوهري يكبار با هم دعوايشان شد و با هم كتك كاري كردند اين مي شود كتك خوردن !!!!يا وقتي كه خود زن در شرايط ايجاد شده براي كتك كاري مقصر بوده است آيا تمام گناه را بايد انداخت گردن مرد !
و نكته بعد ي اينكه عزيزم خيانت يعني چي ؟! در محيطي به اين آشفتگي كه نيازهاي مردت برآورد نمي شود اگر نياز جنسي خود را در بيرون از خانه برآورد كند مي شود خيانت ؟! اگر مردي در شرايط بحراني خارج از خانه رفت و با خانمي هم دوست شد تا حرفهاي شيريني كه از دهان زنش نمي شنود را از دهان ديگري بشنود اين اسمش خيانت است ؟! به نظر من خيانت براي لحظه هاي دل بده و قلوه بگير است كه اگر مرد در اين شرايط بي هيچ فاكتور محركي به دنبال كثافتكاري به تكرار برود اسمش مي شود خيانت . اگر نه كه آقايان كاملا به لحاظ فيزيكي و روحي و رواني با خانم ها متفاوت هستند و متفاوت هم عمل مي كنند . عزيزم شما در تمام كارهايي كه همسرت انجام داده مقصري . 50% شما و 50% هم همسرت . حالا هم تصميم به طلاق گرفته ايد .
در ضمن رو به هر دو عزيز براي شناخت بهتر از كسي كه اين افاضات را كرده عرض مي كنم من هم خودم جدا شده ام ولي ربطي ندارد كه فكركنم در زندگي اولم من طيب و طاهر بوده ام و فقط با يك مرد ديوانه و معتاد زندگي مي كرده ام . حتي با وجود تفاوت عمده اي كه در زندگي ها وجود دارد .50% من و 50% هم شوهرم سابقم حالا يك كمي بالا و پائين تر كه خيلي هم فرق نمي كند .
دوست من شما بايدخوب شويد و تغيير كنيد تا كل رابطه تان دستخوش تغيير شود . شما مي خواهي دست به تركيب رفتارهاي خودت نزني ولي شوهرت عوض شود. اين كه نشد !!!!!
طلاق هم آخر دنيا نيست ولي خوب است كه آدم اشتباهات خودش را هم قبول كند و تمام گناه و رفتارهاي بد را متوجه مرد نكند. اين جوري خيلي راحت تر مي شود مسئله طلاق را درك كرد و پذيرفت . چون به شكل فاجعه ايي كه ديگري باعث و باني آن بوده است نگاه نمي كنيم و حضور خودمان خيلي آرامبخش خواهد بود .
فکر می کنی اون قدر دوستش داری که اگر همین جور بمونه باهاش زندگی کنی و همچنان دوستش داشته باشی؟
خانم ani ترجیح میدم چیزی در جواب شما نگم چون شما اصلا موضوع من رو نخوندید که خیلی راحت دارید قضاوت می کنید .
اما شما del عزیز اگر خوب میشد چرا حاضر بودم الانم میگم شاید اگر زمان بگذره تغییر کنه که بعید می دونم
عزيزم موضوع را دوباره بررسي كردم و همه چيز يادم آمد . مطلبت را خوانده بودم به دليل شباهت ها از ياد م رفته بود .
حرفي به غير از آنچه به شما گفتم ندارم هر چند كه خوشتان نيايد . خيلي موارد هست كه از طرف شما رعايت نشده . و صد البته براي اينكه فكر نكنيد يك طرفه به قاضي مي روم . همسرتان هم مشگل دارد ولي قضيه همان 50%است
سلام
عزیزم من طلاق گرفتم البته این رو خودم می دونم و خانواده ام و بقیه فک می کنن نامزدم مرده!
مراسم ختمش من نبودم می دونی چرا؟
عذاب وجدان!
خیلی اذیتم کرد کتکم زد تحقیرم کرد بی ارزش و بی هویتم کرد هیچی برام نذاشت بمونه شبها نمی تونستم بخوابم گریه جز روزمرگیم شده بود مثل نفس کشیدن که واجبه گریه کردن و فک کردن به گذشته و آینده ام واجب شده بود وقتی شنیدم که مرده دنیا رو سرم خراب شد
خنده دار نیست کسی که تا این حد عذابت داده باشه همچنان خبر مرگش بهم بریزدت؟!
اگه بهم ریختم به این خاطر بود که من نمی خواستم باور کنم که من هم وجود دارم می ترسیدم از همه چیز از همه کس جاهایی که می ترسیدم بگم می ترسم بهانه می اوردم و خودم رو با گفتن کلماتی مثل اون اولین مرد زندگیم بود من چیزی کم نذاشتم توجیه می کردم
ولی توجیه بود
با حرفهای انی جون موافقم تو هر کاری که لازم بود رو نکردی خیلی جاها کوتاهی کردی که حالا که به آخرش رسیدی و به پشت سرت نگاه می کنی دچار وجدان درد میشی
این سئوال رو خودت به خودت جواب بده
آیا خودت رو سرزنش نمی کنی که چرا فلان کار رو کردی و مشکلاتتون بالا گرفت و چرا اونموقع خود داری نبودی و سکوت نکردی و یا عذر خواهی نکردی و هزار تا یا دیگه؟
حق با سکوت شب است
عزیزم اعتماد به نفست رو از دست دادی
بهتر جای اینکه بگی چیکار کنم فردا بگردی دنبال جواب این سئوالها که چرا الان مرددی؟ چرا فک می کنی این زندگی درست نمیشه؟ چرا از طلاق می ترسی؟
این چراها جواب سئوال اولته که چیکار کنی
این تجربه های من بود
مطمئن باش اگر اونموقع ایران بودم مانع طلاقم می شدم
الان می فهمم که چقدر اشتباه کردم حالا که دیگه راه جبران ندارم
دونستن همین اشتباه بود که باعث شد الان آرامش داشته باشم و قوی تر باشم
زندگی خوته نذاره حرفهای دیگرون و افکار اونها تو رو تحت الشعاع قرار بده چون الان تو تنها نیستی مردی هم هست که زندگیش وابسته به توئه
فراموش نکن تو ایران و با فرهنگ ایران زندگی می کنیم ببین مادرت چه کرده تو هم همون راه رو برو که اگر اشتباه بود مادرت طلاق می گرفت
و کلام آخر
ته ته هر چیزی شروع یه چیز دیگه هست فقط اگه نفهمی که ته خوش هر ماجرایی کجاست همیشه قسمتهای حزن انگیزش رو تماشا خواهی کرد
ته های خوش رو از دست نده
......قبلا شنیده بودم کسانی که معتاد هستند....یا خیانتکار .....فاسد.....یا ...........واقعا خانم های خوبی..... نصیبشون میشه!!!......هرچند خودمم دیدم بارها!........اما نه دیگه اینجوریش!!!.......خدا شانس بده.....شانس که چه عرض کنم.......همیشه میگن: سیب سرخ..........حالا یه آدم حسابی تو روی خانمش میخنده....خانمه قهر میکنه!!!.........نمیدونم والا.....:D.........این یه جور!...........اونم یه جور!...........:cool:
خانم قلب سپید یادم بود که گفتین میرین خارج و طلاق میگیرین . یعنی نامزدت واقعا مرده ؟!! یا منظورت اینه که برای تو مرده ؟؟ میشه بگین چه اتفاقی افتاد ؟
شب تاريك عزيز خودت هم ميدوني كه مشكل همسرت حل شدني نيست، اما براي عجيبه كه چرا نميتوني تصميم نهايت رو بگيري؟
عزيزم نوشته بودي كه تنهايت رو چكار كني! اينو فراموش نكن كه هميشه خدا و بعد خانوادت در كنارت هستند و هيچ وقت تنها نميموني.شايد به خاطر جدايي چند ماه تنها باشي اما يه عمر آزادانه زندگي ميكني.ترو خدا به جوونيت و اينده ي زيبايي كه در پيش داري فكر كن نه به يه بيماري كه اسكيزوفرني داره.......به خدا ميترسم حرف بزنم بعد بنويسن طراوت نوشته كه:!!!