میتونم خواهش کنم که شما یک مقدار در مورد مثالتان بیشتر توضیح بدهید....یعنی چی که زن بزرگتر از مرد. به خصوص دیگه دیدگاه متوقعانه ای نسبت به مرد ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونم خواهش کنم که شما یک مقدار در مورد مثالتان بیشتر توضیح بدهید....یعنی چی که زن بزرگتر از مرد. به خصوص دیگه دیدگاه متوقعانه ای نسبت به مرد ندارهنقل قول:
من معتقدم دیدگاه یک مرد نسبت به ازدواج واقع بینانه تر از یک زنه.انتظاراتی که یک مرد از زندگی مشترک داره و انتظاراتی که دختران( به خصوص در سن پایین در مورد ازدواج دارند عمدتا قابل قیاس نیستند. هیچ مردی از ازدواج توقع کسی رو نداره که اونو خوشبخت کنه و.. اما خب هستند زنانی که چنین توقعاتی رو دارند. افزایش سن انسانها افزایش واقع بینی و کاهش توقعات رو به همراه داره که این یکی دو سال بیشتر بودن سن زن رو حتی برای جبران دیدگاه احساس گراتر و غیر واقع بینانه تر اون ( به نسب مرد) من مناسب می دونم. البته برای شخص من هر چند ز یبایی نسبی چهره زن مانند بیشتر مردها مهمه اما چون مادر خودم و خیلی های دیگه رو دیدم گذر زمان ته چهره افراد رو نمی تونه از بین ببره که برای من همین ه چهره کافیه
کاملا موافقم.....جالبه! چقدر هم به دروغ آمار میدن و مثلا کارشناس ها!؟؟ میگن یه دختر مثلا 22 ساله از یه پسر 22 ساله...از لحاظ درک زندگی و .......بیشتر و بهتر میفهمه!!!!!!.......در حالی که همش مزخرفه:160:........خودتون برین آمار بگیرین.....دستتون میاد که چه خبره!......:180:.....نقل قول:
اقاي سورناي عزيز هيچ دختري نميتونه قبل از ازدواجش پس انداز داشته باشه و اگه داشته باشه هم پس اندازاشو نميبره خونه بخت تا دو دستي تقديم شوهرش كنه كمتر زني پيدا ميشه كه البته من خودم يكي از اونا بودم با اينكه پس انداز داشتم به جاي اينكه در خريد جهيزيهام به پدرم كم ميكردم همه پولامو به شوهرم تقديم كردم تا اول زندگي را با مشكل مالي شروع نكنيم و البته كمتر شوهري مثل شوهر من پيدا ميشه كه از اين كار زنش سواستفاده نكنه و خيلي هم تشكر كنه
اما ميتونم به همه زنان پيشنهاد كنم كه حداقل بعد ازدواج شوهرشان را درك كنند و بدونند شوهرشان ماشين چاپ اسكناس نيست و در حد توان شوهرشان از اونا توقع داشته باشند
و اينم بگم كه البته خانمهايي كه شاغلند بيشتر اقايون را درك ميكنند چون خودشون ميفهمند كه با چه زحمتي پول به دست مياد
و اما اقاي سورنا من تقريبا حرف شما را تاييد ميكنم كه اگه خانم سنش بيشتر باشه اقا را بهتر درك ميكنه و اما اقا سورنا به نظر من خانم بايد حداقل دو سن كوچيك باشه ميدوني چرا ؟ چون درد و رنجي كه يه خانم در دوران حاملگي و يا زايمان ميكشه باعث ميشه كه قيافه خانم حداقل دو سالي افت كنه خوب حالا اگه گيريم خانم سنش از اقا بيشتر باشه و اين درد و رنجش ام روش بياد كه اون موقع ديگه قيافه خانم خيلي بيشتر از اقاهه نشون ميده و اون وقت است كه ديگه اقاهه از خانمش خوشش نمياد و به فكر ازدواج ديگه مي افته
hope you understand me
thanks
سلام دوستان
به نظر من مرد و زن هر دو باید قبل از ازدواج باید پس اندازهایی داشته باشند و برای زندگیه مشترک سرمایه گذاری کرده باشند!!!!!
همون طور که مرد لازمه برای شروع زندگی یه سری آمادگیها از لحاظ مادی رو پیدا کرده باشه و البته همه هم اینو به آقایون گوشزد میکنند خانومها هم باید برای زندگی آینده خودشونو قدرتمند کنند.نمی خوام مثل قدیمیها حرف بزنم اما دخترهای جوون دیگه وظایف خودشونو فراموش کردن و اغلب قبل از ازدواج وقت خودشون صرف دانشگاه (که البته قابل تقدیره)و همین طور صرف جمع آوری توقعات از همسرشون میکنند (ببخشیدا!!!!) و دیگه برای کسی کدبانو بودن و اینجور حرفها بی معنی و گاها مسخره،ولی همه میدونیم که کدبانو بودن فقط به معنیه ظرف شستن و غذا درست کردن نیست و معنای وسیعتری داره .برای موفق بودن در زندگیه مشترک ما به مهارتهایی نیاز داریم که آگاهی به اونها کار یکی دو روز نیست.درسته در این قرن زنها هم مثل مردان باید در اجتماع باشند اما دلیل نمیشه مسئولیتهای خودمونو فراموش کنیم.همانطور که ما از مردان توقعاتی داریم و در سایه رسیدن به اونها احساس خوشبختی میکنیم مردها هم خواسته هایی دارن که باید به انها هم توجه بشه.
یه سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان
مگه خانومها بابت وظیفه آقایون مبنی بر تامین شرایط لازم برای ازدواج از اونها تشکر می کنند که آقایون تشکر کنند. مشکل اینجاست که دختر خانومهای لوسی که فکر دانشگاه و تفریح و... هستند(البته اونهایی که فقط در این فکرند نه همه) اصلا اینو وظیفه خودشون نمی دونند که برای شروع زندگی مشترک پس انداز داشته بانشد و در فکر تامین شرایط باشند!!! از بس پدر و جامعه لی لی به لالشون گذاشته.
حداقلی در کار نیست. هر دو باید به یک اندازه وظیفه داشته باشند. نباید وظیفه یک نفر به کاهش توقعاتش تقلیل پیدا کنه. اینطور دخترهای منفعل که البته شما خودتون فرمومدید اینطور نیستید به نظر من حال به هم زنند!
البته این بازم دیدگاه هر مردیه که هر جور دوست داره زندگی کنه ولی بنده این رو نشونه حماقت یک مرد می دونم که با زنی با چنین دیدگاهی ازدواج کند.
امیدوارم منم به اون بلوغفکری رسیده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_11913
خوش به حال همسرتون
امیدوارم در خانمهای ما نگرشی همانند نگرش خانم گلوریا نسبت به زندگی مشترک پیش بیاید. دیدگاهی مسئولانه و حقیقت بینانه. و بدانید که یک مرد این نگرش را در یک زن ارج می نهد و در پی دادن بهترین پاسخ به این فهم و درک بالا خواهد بود.
اقا سورناي عزيز به نظر من زن و مرد بايد براي بهبود زندگي دست به دست هم دهند تا زندگي بهتري داشته باشند اگه قرار باشه زن مثلا از لحاظ مالي به مردش كمك كنه و مردش هم خودش را تحقير كنه اين ديگه زندگي نشد كه .
زن و مرد درست بايد مثل دو تا دوست باشند و هيچ كس خود را بر ديگري برتر نداند و از كاري كه ميكنه هم انتظار تشكر نداشته باشه
در ضمن منظورتون از اين جمله چيه
ولی بنده این رو نشونه حماقت یک مرد می دونم که با زنی با چنین دیدگاهی ازدواج کند.
منظورتون چه ديدگاهي است
با تشكر از شما دوستعزيز
با احترام به نظر همه دوستان
به نظر من بهتر چیز و موثر ترین تو زندگی زناشویی اینه که چه زن و چه مرد،این رئ به فهمن که
1.از زندگی مشترک چی میخوان
تو زندگی هست که مردی توقع یک جانبه از زنش برای تامین مالی داشته باشه؟
2.هر کسی باید وظیفه خودش رو تو زندگی زناشویی بدونه
من به عنوان یه مرد با توجه به طرز فکر جامه ما نسبت به شاغل بودن زن ها ، وظیفه خودم میدونم که برای تامین مخارج زندگیم باید کار کنم و چون همسرم رو عاشقانه دوست دارم به امید ساختن یه زندگی عالی تر باهمسرم تمام تلاش خودم رو میکنم
و در کنار اون هم همسرم شرایط من و همین طور هدف من رو از کار کردن میفهمه و میدونه که مهدی همه تلاش رو داره میکنه که یه زندگی عالی برای جفتمون درست کنه ولی ممکنه شوهرش بعضی جاها زمین بخوره و این دلیلی برای اختلاف نیست بلکه دلیلی واسه عشق بازیه اینطوری که همسرم با همه عشقش به من دوباره تکیه گاه من میشه واسه ساختن زندگی دوبارهبه حرفش با محبتش باقناعتش با سنگ صبوریاش کمکم میکنه
این یک زندگی ارمانی با طرز فکر مثبته
خانم گ مریم مشکلتون رو مطرح کنید تا شاید با دوستان بتونیم بهتون کمک کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
خانم گ مریم مشکلتون رو مطرح کنید تا شاید با دوستان بتونیم بهتون کمک کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم