با درود؛
کسی نپرسید از شما تا بگویید که او دقیقاً برای مثال چکار کرده که او را چنین خطاب می کنید؟مثالی بزنید.
بدرود./
نمایش نسخه قابل چاپ
با درود؛
کسی نپرسید از شما تا بگویید که او دقیقاً برای مثال چکار کرده که او را چنین خطاب می کنید؟مثالی بزنید.
بدرود./
شاد ایشون ، یک کمی مرد سالار باشند و کمتر به خانم ها بها بدهند .
نگار عزیز
کسی رو نمی شناسم که در این زمینه ها به اندازه ی del تجربه مفید نداره. همسر ایشون هم همجین رفتارهایی داشتند و del موفق به ایجاد تغییرات چشمگیری شده.
اگه خودشون نیومدن، با پیام خصوصی ازشون بخواید یه سری به تاپیکتون بزنن.
در ضمن مواظب باشید که زیاده روی نکنید. البته مطمئنا در این مورد هم del بهتون اخطار خواهد داد.
امیدوارم شما هم مثل del به این نتیجه برسید که بهتره خیلی مته به خشخاش نذارید.
موفق باشید:72:
منم مته به خشخاش نمي ذارم.اومدم بپرسم ببينم حالا راهي داره يا نه.
آره از نظر فرهنگي كمي فرق داريم.كمي هم ايشون مرد سالار هستن.يعني خيلي چيزا كه به نظر من عاديه به نظر ايشون زن ذليلي هست!مثلا قدم زدن !!! يا اينكه پيش همكاراش من زنگ بزنم(كه البته زنگ هم نمي زنم)
درك و شعور در مورد زندگي شما بر مي گردد به نوع نگاه و تفاوت فرهنگي اگرنه كه دلائل ايشان نشان از بي شعوري ايشان نيست .
ايشان هم تنها مرد ايراني نيستند كه چنين باورهايي دارند .
شايد خيلي از مسائل زندگي شما حل شدني باشد ولي يادتان باشد كه شما ايشان را نمي توانيد تغيير دهيد . براي رسيدن به آرامش شما مي توانيد خود تغيير كنيد و يا زمينه تفاهم را فراهم كنيد . يعني باورهاي خود را داشته باشيد ولي به باورهاي ايشان هم احترام بگذاريد . در نتيجه خيلي از اين مراعات ها ممكن است مخالف آن چيزي باشد كه شما در زندگي انتظار داريد . به نوعي سازگاري و پذيرش و پرونده غر زدن را بستن .
دوست خوبم نگار جان، سلام راستش من خوب می فهمم که شما چی میگید و منظورتون از صحبت هاتون چی هست! اما به عنوان کسی که شاید یه کم زودتر از شما این مسائل رو متوجه شده و البته به دلیل مشابهت رفتاری که هم در خودم و شما متوجه شدم و هم در رفتارهای همسرم و همسر شما دلم می خواست چند تا نکته رو برات یادآوری کنم:
1. تمام سعی خودت رو فقط و فقط روی این موضوع متمرکز کن که چه کاری، چه راهکاری میتونه باعث جذب همسرت به طرف شما بشه، همین همین! تا بتونی راحت تر تغییرات ظاهری که همسرت داره رو عوض کنی، نه تغییرات باطنی و وجودی و اعتقادی همسرت رو.
2. لطفا دیدگاه خودت رو نسبت به زندگی روی این مساله متمرکز کن که من همسرم رو دوست دارم و دلم می خواد حالا که اون من رو همین جوری پذیرفته من هم ایشون رو همین جوری بپذیرم.
3. همسرت مطمئنا که نه تنها آدم مرد سالاری نیست فقط به دلیل اینکه شاید همیشه دیگران تاییدش کردن یا همین جوری مورد قبول همه بودن، و به دلیل مهارتهایی که باید توی زندگی متاهلی داشته باشن و ندارن، این جوری رفتار می کنن، پس اصلا نگران نباشید!
4. تنها راه حلی که به شما ارائه میدن فقط و فقط برای اینکه یه سری از برخوردهایی که شما رو ناراحت میکنی از ایشون بخواین که براتون انجام بدن اینکه: " از محبت خارها گل میشود" و " تشویق همسرتون در مورد تصمیم گیریهایی که انجام میدن و تایید کارهایی که انجام میدن، میتونه تنها راه نفوذ به قلب همسرتون باشه".
5. اصلا نگران نباشید و لطفا لطفا حساسیتهای خودتون رو کم کنید و بیشتر روی رفتارهای خودتون تمرکز کنید،چون هر عملی، عکس العملی داره، به خودتون فکر کنید و مطمئن باشید که با ورود به زندگی مشترک، همسرتون بیشتر از پیش به حرفها و حساسیت های شما توجه می کنن، اما، اما به شرطی که این حساسیت ها اندازه ای و سقفی تعیین شده داشته باشه و به همراه تغییراتی در خود شما باشه!
امیدوارم که تونسته باشم کمکی بهتون کنم!
ممنون.من بايد اسم تاپيك رو عوض مي كردم.راست ميگيد ربطي به درك و شعور نداره.
شوهرم يه چيزاي خاصي رو بد مي دونه كه به نظر من اصلا بد نيست.مثلا اصلا و ابدا نمي ذاره دستشو تو خيابون بگيرم.حتي يه لحظه.
اصلا باهام خريد نمي اد.تو جمع قيافه ي جدي و خشن به خودش ميگيره.
باور كنين يه مهمون اگه داشته باشيم همش اضطراب دارم قيافش اخمو نشه.اصلا زياد دوروبرش نمي رم كه با اون حالت باهام حرف نزنه.آخه مهمون كه نمي دونه فكرمي كنه حتما دعوا كرديم!!!در حالي كه دعوايي در كار نيست . فقط اينجوري بزرگ شدهخ انگار.فكر مي كنه تو جمع بايد مرد سالار باشه در غير اينصورت مي گن فلاني زن ذليله!
به نظرتون چيكار كنم كه ذهنيتش عوض شه؟
مثلا سر سفره وقتي مامانش اينا و خالش اينا هستن مي رم پيشش مي شينم خيلي جدي بر خورد مي كنه.واسه همين هم من نمي رم پيشش.وقتي خودمون هستيم رفتارش خيلي خوبه.يا پيش مامانم اينا كه صميمي هستيم خيلي خوبه.ولي مثلا زن داداشم باشه باز اونجوري مي شه
چه رفتاري داشته باشم؟
عزيزم شما بايد با ايشان جدي صحبت كنيد و خواستهاي خودتان را مطرح كنيد و از طرفي هم صحبت هاي ايشان را به خوبي بشنويد و خط مشي تعيين شده از جمع بندي صحبتهاي طرفين مي شود سر لوحه زندگي شما و به نوعي دست يابي به تفاهم .
يعني در عين حال كه تفاوتها و باورهايي هر يك از شما داريد رابطه را بر مبناي رعايت باورها و حال طرفين در جمع كنترل مي كنيد.