زن و مردی خانوم نادیا به اینه؟ یعنی زنی که از یک مرد خوشش بیاد نباید تلاشی برای بدست آوردنش کنه همین که خودشو نشون بده کافیه؟ مرده باید بال دربیاره از خوشی؟
جالبه که بعد گفته می شه مردها حق انتخاب دارن زنا ندارن!!
نمایش نسخه قابل چاپ
زن و مردی خانوم نادیا به اینه؟ یعنی زنی که از یک مرد خوشش بیاد نباید تلاشی برای بدست آوردنش کنه همین که خودشو نشون بده کافیه؟ مرده باید بال دربیاره از خوشی؟
جالبه که بعد گفته می شه مردها حق انتخاب دارن زنا ندارن!!
خوب............پس بايد عرض كنم خدمت جناب عالي "آقاي سورناي گرامي" كه اجازه بدين اين پيشنهادها رو وقتي به افراد بديم كه تا حدودي طرز فكرشون اصلاح شده باشه و براي اصلاح اون هم فكر ميكنم بهتر باشه اول اين فرهنگ سازي بين آقاييون (البته اونهايي كه ندارن رو عرض ميكنم.........سوء تفاهم نشه) انجام بشه كه اگه خانومي بهتون ابراز علاقه كرد جو گير نشين و فكر نكنين كه آسمون دهن باز كرده و شما تالاپي از اون بالا افتادين و فقط اين خانوم يه سري رفتاراي شما رو پسنديده و مايل به ادامه ي رابطه با شماست و بعد بيايم به خانوما پيشنهاد بديم كه حالا كه آقاييون جو نميگيردشون شما هم بياينو به اون كسي كه دوستش دارين پيشنهاد ايجاد رابطه بدين....................اين طور نباشه كه خانوما هي ابراز علاقه كنن و آقاييون (اكثريت)هم با اين عدم فرهنگ مرتب به عرش برن كه انگار خبراييه كه ما هنوز بيخبريم.................................... در آخرم اين مهر رو به سينه ي ما خانوما بزنن كه دنبال (معذرت ميخوام واقعا) يه حمال ميگرده و چون كسي هم راضي نشده و زير بار نرفته اومده سراغ منه بيچاره و دوباره خانوما رو پر توقع و امثال اين خطاب كنيم....................نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
وقتي جامعه درست شد و اين مساله جا افتاد حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر من و امثال من جاي داره......
الان ميفرمايين خوب بالاخره بايد از يه جايي شروع بشه و نقطه ي شروع هم مثلا خانوم mitrapooh باشن!!! نه ؟؟!!!.........................ولي نه .......................اين فرهنگ اين طوري جا نميوفته........كار از جاي ديگه خرابه و از يه جا ديگه لنگ ميزنه..............اساسي بايد اين طرز فكر اصلاح بشه و اين فرهنگ جا بيوفته ......نه با انجام دادن اين كار توسط يه عده معدود كه در آخرم قربانيان اصلي خودشون بشن...........
البته اين مساله خيلي خيلي به نفع ما خانوماس........واقعا كاش تمام آقاييون محترم اين چنين طرز فكري رو چون شما دوست عزيز داشتن.................به خدا ما هم بدمون نمياد انتخاب كنيم اونم از بين تمام افرادي كه پيرامونمون هستن و نه فقط ار بين افرادي كه ميان خواستگاريمون...................ما هم دعا ميكنيم هر چه زودتر (قبل از اينكه از سن ازدواجمون بگذره و يه كم زيادي دير بشه) شاهد اين اتفاق باشيم................
ولي دوست هم نداريم قبل از ايجاد اين طرز فكر (كه درستم هست) سنگ رو يخ بشيم............
راستي اين رو هم بگم كه من دنبال اين نميگردم كه مشكل از بيجنبگيه آقاييونه يا بيجنبگيه خانوما...................من دنبال اين نيستم كه آقاييون يا خانوما رو متهم كنم...........مساله چيز ديگه ايه.............يه سري ويژگي ها در آقاييون وجود داره و يه سري از ويژگي ها در خانوما و ما نميتونيم هيچ كدوم رو به خاطر داشتن اين خصوصياتشون باز خواست كنيم چون اين چيزيه كه خدا در وجودشون نهادينه كرده...........ما فقط بايد بتونيم نيازهاي فرد مكمل خودمون رو تا جاييكه به نيازها و خواسته هاي خودمون آسيبي نرسونيم پاسخگو باشيم و در كنار اون و با احترام به خواسته هاي اون برخي از نيازهاي خودمون رو رفع رجوع كنيم............ ما فقط بايد دنبال اين باشيم كه چه جوري هم اقاييون از ايجاد يه رابطه راضين هم خانوما
............**** بايد مصلح انديش باشيم و نه منفعت انديش*****............
[quote=mimi]
[quote=sorena_arman]
مشخصه شما دنبال این نیستید!!؟ اینکه می گید خانومها نه شنیدن رو دوست ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
و بعد جمله ای کاملا متناقض با حرفهای قبلیتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
[quote=mimi]
[quote=sorena_arman]
و بعد باز هم مردها رو متهم به نداشتن فرهنگ این قضیه می کنید و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
فقط می تونم بگم متاسفم!!
این قسمت آخر حرفهای شما رو نمی فهمم. به موضوع بحث مطمئنید ارتباط داشت.
شما اصلا حرفهای من رو می خونید؟
من عذر می خوام. ایشالله دهن اون کسایی که می گن مردها حق انتخاب دارن و زنها خیر یا این حرفهای شما بسته شه.
در ضمن باید وقتی پیشنهاد می دین عواقب اون رو هم بپذیرید . ممکنه جواب نه به شما داده میشه.
چطور وقتی یه دختر خانوم فوق لیسانس یه لیسانسه میاد خواستگاریشون اینو نشونه تحقیر شدن خودشون می دونن ولی برای خود من پیش اومد یه دختر خانوم دیپلمه که اصلا زیبایی نیز نداشتند پیشنهاد دادند. بنده اول شک کردم که چه جوابی بدهم ولی بعد جواب نه دادم. چون نمی پسندیدم ایشون رو. بنده که نمی توانم چون دختر پیشنهاد داده برای اینکه غرورش نشکند او را قبول کنم. من هم مانند یک دختر حق نه گفتن را دارم.
البته تصور می کنم شاید برای دختر و پسر ایرانی هنوز اینطور روشن گری ها زود باشه. اونهها در ظاهر تجدد گرا هستند. افکارشون بوسه به قرن دو و سه هجری می زنه.
در ضمن باید وقتی پیشنهاد می دین عواقب اون رو هم بپذیرید . ممکنه جواب نه به شما داده میشه.
چطور وقتی یه دختر خانوم فوق لیسانس یه لیسانسه میاد خواستگاریشون اینو نشونه تحقیر شدن خودشون می دونن ولی برای خود من پیش اومد یه دختر خانوم دیپلمه که اصلا زیبایی نیز نداشتند پیشنهاد دادند. بنده اول شک کردم که چه جوابی بدهم ولی بعد جواب نه دادم. چون نمی پسندیدم ایشون رو. بنده که نمی توانم چون دختر پیشنهاد داده برای اینکه غرورش نشکند او را قبول کنم. من هم مانند یک دختر حق نه گفتن را دارم.
البته تصور می کنم شاید برای دختر و پسر ایرانی هنوز اینطور روشن گری ها زود باشه. اونهها در ظاهر تجدد گرا هستند. افکارشون بوسه به قرن دو و سه هجری می زنه.
سلام
من بودم باهاش راجب این مسئله صحبت میکردم
مرگ یه بار و شیون هم یکبار
ازش خواهش میکردم مسئله بین خودمون بمونه
جواب منفی هم بده مشکلی خاصی پیش نمیاد
باید اینکار از یه جایی شروع بشه ( ما شروع میکنیم )
دخترا هم حق انتخاب دارن ولی فراموش نکن همونطور که دخترا به پسرا جواب منفی میدن پسر هم حق انتخاب داره !
اگه تحمل شنیدن خدایی نکرده زبونم لال جواب منفی رو داری اینکارو حتما انجام بدم
امیدوارم به کسی که دلت باهاشه برسی / موفق باشی
آقاي sorena_arman شما فقط دنبال يه كلمه كوچيك بين حرفهاي ديگران ميگردين تا بحث رو به جاده هاي فرعي ببرين....................شما معمولا اصل مطلب رو رها كرده و دنبال حاشيه ها ميرين.................من هم متقابلا براي شما متاسفم................
براي مثال در پست قبليه من در همين تاپيك من حدود 20 خط مطلب نوشتم و شما به جاي تفكر روي اون چيزي كه واقعا مد نظره من بوده فقط و فقط روي كلمه ي "" حكمت"" زوم كردين.........انگار دنبال سوژه ميگردين!!!!!!!!!!!!!
یه خورده آروم باشین توروخدا من که نفهمیدم بلاخره چی شد؟!!
سورنا جان با شما موافقم خیلی ها رو هم میشناسم که اول خودشون اقدام کردن برای مثال یکی از دوستان خانوادگیمون که با همون فرد 3 سال دوست بوده و الان 7 سال که ازدواج کرده
هم چنین با خانوم میمی هم موافقم چون هنوز پیدا میشن مردای بی جنبه ای که با کاره من اعتماد به نفسشون مثل امپر میزنه بالا
در هر صورت اگه احساس کنم همون پسر علاقه بیشتری داره نشون میده یعنی از رفتارش بفهمم احتمالا خودم پیشنهاد رو میدم :-؟
ممنون که تا اینجا بچه های تالار کمک کردن : )
در مورد خواستگاری دخترها از پسرها ، مردها مشکل دارن یا زنها من هنوز نفهمیدم!!
اصلا یکی نیست بگه سورنا به تو به عنوان یه مرد چه ربطی داره. هر طوری که دوست دارید زندگی کنید.
به نظر اين جانب حقير "همه چيز رو در مورد روابط بين خانوما و آقايان بايد 2 جانبه مورد بررسي قرار داد"
اينكه فقط صرفا زوم كنيم به اينكه مثلا خانوما از چي خوششون مياد يا مثلا آقاييون چي رو مي پسندن كار اشتباهيه
من ميگم اين مساله درسته كه خانوما هم دوست دارن حق انتخاب داشته باشن ولي در مورد همين موضوع 2 تا مشكل ايجاد ميشه.........همون طور كه عرض كردم يه مشكل اينه كه خانوما به اندازه ي آقاييون طاقت شنيدن جواب نه رو ندارن و مشكل دوم اينكه آقاييون دوست دارن انتخاب كننده خودشون باشن!!!!!
حالا اگه خانومي اين توانايي رو در خودش ميبينه كه بسم الله...... (من كه به شخصه در اين زمينه كم طاقتم و شايد اشكال در شخص منه)..........
حرف من اينه كه بايد اول اين فرهنگ ايجاد بشه كه هم ظرفيت خانوما براي شنيدن هر پاسخي بالا بره و هم ظرفيت آقاييون بعد از شنيدن اين ابراز علاقه........
اگه اين مساله و مشكل حل شد (كه اميدوارم بشه) خوب ما هم استقبال ميكنيم.........
اين قانوني رو كه ميفرمايين افراد عصر هجر گذاشتن و برميگرده به آدم و حوا فقط فقط فقط براي پاسخ گويي به اين دو ويژگيه آقاييون و خانوما بوده............و اگه كسي فكر ميكنه كه خلافش در اون وجود داره هيچ فردي شما رو به رعايت اين قانون مجبور نميكنه..........اين شما هستين كه با توجه به خلقياتتون راه درست زندگيتون رو انتخاب ميكنين
اينكه من به خانوم mitrapooh عرض ميكنم شما پا پيش نذار به خاطر اينه كه اين ويژگي ها در اكثر افراد هست و در خيليها صدق ميكنه ............فقط ميخواستم چشماتو كاملا باز كني و ظرفيت و توان خودت رو براي شنيدن هر جوابي بالا ببري..............اين طور نباشه كه پس فردا بياي و يه تاپيك ايجاد كني با اين عنوان كه" احساس حقارت ميكنم"..........اگه توانايي داري يا علييييييييييييي..........تجربي اتتم بعدا در اختيار ما بذار..........موفق باشي در هر تصميمي كه ميگيري :72:
:D مرسی می می جان اگه بدونم که اون هیچ حسی به من نداره کلا بیخیال موضوع میشم و سعی می کنم فراموش کنم همه چیز رو
همه چیز بستگی به رفتارش داره که بتونم بفهمم اون هم همون حسی رو نسبت به من داره که من بهش دارم
ممنون :72:
پیشنهاد داده شد
یعنی امروز پیشنهاد رو دادم و با استقبال خوبی هم مواجه شدم :D
احساس خوبی دارم چون بالاخره تونستم یک بار کسی رو که خودم واقعا می پسندیدم به دست بیارم
مرسی که کمک کردین بهم :72: :72:
پیشنهاد می کنم شما هم اگه تو همچنین موقعیتی افتادین البته با توجه به شخص مقابل همین کاری که من کردم رو کنین
حتی اگه تا مدت کوتاهی هم من رو قبول کنه حسی که بهم دست داده عوض نمیشه
ممنون:72: