RE: زنم بددهن است(پاسخ به gh-sana و fatima-v)
با سلام
باز هم تشکر از نظراتتون نمی دونم اولین پست منو که تو تالار اعتماد به نفس گذاشتم به اسم درد 29 ساله من دیدین یا نه؟ اونجا سعی کردم یه شمای کلی از خودم و مشکلاتم نشون بدم اگه اون پستو ببینین خیلی چیزا راجع به من دستگیرتون میشه. من خیلی پیش مشاور رفتم حتی دارو درمانی هم کردم. اولا با دارو مخالفم چون خیلی عوارض داره و کمترینش اینه که آدمو گیج و منگ می کنه. دوما مشاورهای برجسته ای رو تو مرکز مشاوره دانشگاه تهران و تجریش دیدم ولی نصفه راه دیدم فایده نداره به حالم و ول کردم(+هزینه سرسام آور مشاوره). خانومم میگه وقتی اونا نتونستن کاری برات بکنن چرا وقت و پولمون رو هدر بدیم. gh-sana هم راجع به حساسیت زنم و تایید اون پرسیده بودن. باید بگم من هرکاری کنم که خلاف میل اون باشه یا به نوعی خیانت محسوب بشه(مثل رفتن به سایتهای غیر اخلاقی) شدیدا عذاب وجدان می گیرم و تا پیشش اعتراف نکنم آروم نمی شم. هر چند که این اعترافها برام خیلی گرون تموم میشه. منظورم از تایید اون این بود که تقریبا هر کاری بخوام بکنم از او نظر میگیرم چون وقتی او تایید میکنه یا نظر میده خیلی از اضطرابم کم میشه حتی اگه نظرش اشتباه باشه در اون لحظه برای اینکه از استرس خالی بشم به نظر اون عمل میکنم که این هم از نداشتن اعتماد به نفسه ولی انصافا وقتی تحلیل و نظر اونو با فکر خودم مقایسه می کنم احساس می کنم خیلی عاقلانه تر و مثبت تر مسائلو حلاجی می کنه حتی وقتی بهش میگم تو ناراحت نمیش از اینکه به جای اینکه تکیه گاهت باشم خودم بهت تکیه کردم، میگه وقتی میبینم داری عذاب میکشی مجبورم یه جوری باهات کنار بیام و کمکت کنم.