RE: ازدواج از طریق اینترنت
با درود؛ پرسشی از شما دارم که در صورت اندیشیدن و پاسخ به آن مشکلتان حل می شود:
هنگامیکه سرکار می خواهید کفشی،کیفی یا لباسی را بخرید،به طور طبیعی باید آن را ببینید که اندازه تان هست و *جنس* و *کیفیت* آن چیست؛اکنون اگر تنها *عکس* آن را در اینترنت دیده و عجولانه و بدون آزمایش و تحقیق بخواهید آن را بخرید،آیا این کار خردمندانه و درستی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حال این مثال را در حالی در نظر بگیرید که می خواهید *وقت* و *عمر*و *اعصاب* خود را علاوه بر هزینه مادی در کاری خرج کنید،آیا بدون اندیشه و فکر کار صحیحی می باشد؟؟؟؟
سلام
عجب
واقعا وقتي انسان برخورد مردم را در جامعه مي بينه ويه همچين مشكلي رو مطالعه مي كنه واقعا شاخ درمي ياره چرا كه به 5 دليل مهم وقاطع وواضح شما اعلام كرديد كه تمايلي به اين وصلت نداريد ويا اينكه 5 مانع اصلي سد راه شما شده. اما فقط به خاطر دل نشكستن اين ارتباط را ادامه مي دهيد .حال آيا اين سوال را پرسيده ايد وآيا تا چه ميزان اطمينان داريد كه :
اگر روزي به خاطر اين ارتباط حيثيت شما مورد سوال قرار گرفت آن فرد تا چه حد براي اين حيثيت دفاع خواهد كرد. وآيا اگر شخصي بداند كه در حال در چاه افتادن است واين مسير را فقط به خاطر آب خوردن از ته چاه ادامه دهد آيا اين منطقي به نظر مي آيد.
زندگي وآينده وسعادت يك فردكه حاصل يك ترحم باشد آينده اي را به دنبال نخواهد داشت . آيا اگر روز ديگري دختري زيبا روي با نشان دادن عكس خود درهمان چت كردن خودش را به نمايش گذاشت آيا اين فرد دلباخته او نخواهد شد.
خداوند به انسان عقل داده وعقل را مافوق احساس مي داند وسرنوشت هر فرد را هم در اختيار خودش قرار داده است. اگر واقعا از روي ترحم چنين قصدي را داريد. سخت در اشتباه هستيد. پسر ها زياد در غم هاي عشق وعاشقي خود را غرق نمي كنند ومشغوليات زيادي براي خود دارند. بيشتر به فكر خود وآينده خودتان باشيد. وقتي به سعادت رسيديد وتجارب گوناگون به دست آورديد به فكر ديگران بيفتيد. ضمنا شما اول براي خود آفريده شده ايد بعد براي ديگران. شما كميته امداد نيستيد ووظيفه واجبي در قبال ديگران نخواهيد داشت.
سلام
اینو هم به اونایی که به هم از طریق اینترنتو چت دلبستگی پیدا میکنن و اسمشو میذارن علاقه!!کاره کاملاً غلطیه که ندیده و نشناخته از طریق اینترنت حتی یه دوستی رو ایجاد کرد(منظورم دوستی ای هست که وابستگیه عاطفی ایجاد کنه....)!چه برسه به ازدواج!!
اشنایی اینترنتی و ازدواج؟؟؟!!!
سلام .من در چت با یه پسری اشنا شدم و حدودا 2 .3 ماهه که باهاش ارتباط دارم.مشکل من اینه که اون ادعا میکنه که منو خیلی دوست داره و در واقع قصد ازدواج داره!اون منو ایده ال خودش میدونه اما من هرچی بیشتر باهاش اشنا میشم احساس میکنم به اون کسی که من میخوام شباهت نداره!در واقع من اصلا فکر نمی کردم که اون جدی بگه و واقعا بخواد بیاد خواستگاری..اما واقعا شوخی شوخی قضیه جدی شد.حالا چیزایی که به نظر من خوب نیست اینا س توی یه شهر دیگه زندگی میکنن که از ما خیلی خیلی دوره خوانواده من اصلا نمیتونن یه همچین چیزی رو قبول کنن ..به نظرم خیلی بچه میاد و این احساس به خاطر اینه که تا قبل از من با دختری رابطه احساسی برقرار نکرده بوده..از نظر ظاهری اصلا مورد قبولم نیست....در حال حاضر من مایل به ادامه این رابطه نیستم اما هر بار با اصرار اون رابطمو باهاش قطع نمیکنم.من واقعا نمیخوام با اون ازدواج کنم اما جراتشوندارم که بهش بگم...چون میدونم داغون میشه .اگه الان هم این رابطه رو حفظ کردم فقط و فقط به این خاطره که دلم براش میسوزه .اخه خیلی تنهاست!کمکی که من از شما میخوام اینه که یه راهی بهم نشون بدید که خودش بفهمه ما به درد هم نمیخوریم و با توافق هم رابطمونو قطع کنیم تا ضربه کمتری بخوره.یعنی معایبی که این رابطه داره و عواقب یه ازدواج چتی رو به طور واضح بهم بگید تا منم به اون بگم و به خوبی و خوشی این قضیه فیصله پیدا کنه
RE: اشنایی اینترنتی و ازدواج؟؟؟!!!
پروین عزیز این اشتباه رو نکن بنظر من پسرها خیلی کمتر از اون چیزی که ما دخترها فکر می کنیم وابسته می شن و خیلی کمتر از ما از جدایی ضربه می خورند و خیلی سریعتر از ما می تونن جایگزینی برای عشق قبلی پیدا کنند.پس به فکر خودت باش که هیچکی به اندازه خود آدم واسه آدم دل نمی سوزونه
RE: اشنایی اینترنتی و ازدواج؟؟؟!!!
اگر ادامه دهید،مدتی بعد با شما قرار می گذارد و سپس خانه اش رفته و از شما فیلم برداری می گردد و همه جا پخش می شود و بیچاره و بدبخت می شوید.
نمی دانم آخر انسان چقدر باید ساده باشد،مگر شما کفش،کیف یا لباسی را بدون اینکه امتحانش کنید،فقط در اینترنت می بینید و سپس آن را می خرید!!؟؟خواهشاً به خاطر آبرویتان هم شده،از این کار دست بردارید.