RE: بدترین روزهای زندگیه یک پسره تنها
به نظرتون من با گناه این که اون دیگه دختر نیست چیکار کنم؟
برم و مجبورش کنم که برگرده؟یا اینکه ماجرا رو به خونوادش اطلاع بدم و تموم کنم؟
عذاب وجدان از گناه مقصر بودن اینکه اون دیگره باکره نیست و از طرفی از دست دادن
اون داره دیوونم می کنه؟
شاید باورتون نشه ولی ما 6 ماه آخر دوستی هیچ س.. با هم نداشتیم ولی من عاشقونه
دوسش داشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
دیشب مغازه دوستم بودم....هومن......هفته ای 1-2 بار بهش سر میزنم........بحث شد.....میدونی چی شد نتیجش؟....احمقانه ترین کار یه پسر این میتونه باشه که با یه دختر س-ک-س داشته باشه.........همین..........
......................
..........
همون دختری که می خواد باز با من باشه,با یه خرج کوچیک ، می تونه پاکدامن باشه!:cool:
.................................
کامران خواهش میکنم
نمیخواستم نظر بدم و تاپیک به حاشیه بره و از همه معذرت میخوام اما اینو بدون که یه دکتر یا پزشکی قانونی میتونه خرج کوچیک (به قول شما) رو تشخیص بده!!! (این کار به صورت غیر قانونی انجام میشه) پاکدامن؟ یعنی هیچ فرقی بین اون و بقیه دخترها نیست؟
من هم با موضوع اصلی تاپیک کاری ندارم . ولی ضمن تایید مثل من، اگر یک پسر براش این قضیه مهم باشه، در درجه اول
1- هرگز با دختری که مشکوکه به داشتن روابط قبل از ازدواج وارد زندگی نمی شه.
2- پزشکی قانونی دقیقا می تونه تشخیص بده این مورد رو. و حتی 1ر% هم شک نکنید که به راحتی متوجه می شه که علتش هم چی بوده . حتی پارگی پرده بکارتی که بعضی ها می گن به دلیل اقتادن از اسب ! و مشکلات ذانی خود پرده و.. است به راحتی از پارگی که در اثر سکس اتفاق افتاده قابل تشخیصه.اصلا هم به خودتون ترس راه ندین. بخواید که این تست رو انجام بده. اون کسی که حسابش پاک باشه از محاکمه باکی نداره. نهایتا این همه شک رو وارد زندگیتون نمی کنید. لااقل بیخودی سر این قضایا به اون مشکوک نمی شید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
نقل قول:
دیشب مغازه دوستم بودم....هومن......هفته ای 1-2 بار بهش سر میزنم........بحث شد.....میدونی چی شد نتیجش؟....احمقانه ترین کار یه پسر این میتونه باشه که با یه دختر س-ک-س داشته باشه.........همین..........
......................
..........
همون دختری که می خواد باز با من باشه,با یه خرج کوچیک ، می تونه پاکدامن باشه!:cool:
.................................
کامران خواهش میکنم
نمیخواستم نظر بدم و تاپیک به حاشیه بره و از همه معذرت میخوام اما اینو بدون که یه دکتر یا پزشکی قانونی میتونه خرج کوچیک (به قول شما) رو تشخیص بده!!! (این کار به صورت غیر قانونی انجام میشه) پاکدامن؟ یعنی هیچ فرقی بین اون و بقیه دخترها نیست؟
1-شما چرا به خودتون برداشتین؟؟.........2-توی این حکومت اسلامی.....کارهای غیرقانونی,قانونی انجام میشه و.......3-دکتر و یا پزشک قانونی ای که رشوه نگیرن احتمال داره تشخیص بدن!..........4-بنده معیار پاک دامنی رو تنها در این مورد نمیدونم و........پاکی ذهن یه دختر و ....مهمتر هست که خب طبیعیه که.......5-بستگی داره......به خیلی از مسایل.....6-نگین من بدبینم و...که خیلی از مسایل رو از این مردم متدین و انقلابی.....حکومت حق نظاره گر بوده و هستم:cool:.........
کامران گل شما پیش پزشک قانونی ببر که بشناسیش! کامران عزیز اگر هدفت شناخت باشه و قانع شدن که این رو هم می تونی انجام بدی.
به نظر خود من شاید این قضیه نشونه پاکدمنی نباشه (یعنی باکره بودن><پاکدامنی) چون روشهای سکس دیگه ای هم وجود داره ولی دیگه باکره نبودن رو مساوی پاکدامنی نمی دونم!! آدم اگه براش مهم باشه این مسائل بهتره سراغ کسی بره که یه نظارتی بالاخره از خونوادش وجود داشته باشه . نه دختری که حتی رفتنش به خونه یه پسر دیگه رو هم خونواده نمی دونن. اگر بازم شک داشت مطمئن باش با پزشکی قانونی مشکلش حل می شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
کامران گل شما پیش پزشک قانونی ببر که بشناسیش! کامران عزیز اگر هدفت شناخت باشه و قانع شدن که این رو هم می تونی انجام بدی.
به نظر خود من شاید این قضیه نشونه پاکدمنی نباشه (یعنی باکره بودن><پاکدامنی) چون روشهای سکس دیگه ای هم وجود داره ولی دیگه باکره نبودن رو مساوی پاکدامنی نمی دونم!! آدم اگه براش مهم باشه این مسائل بهتره سراغ کسی بره که یه نظارتی بالاخره از خونوادش وجود داشته باشه . نه دختری که حتی رفتنش به خونه یه پسر دیگه رو هم خونواده نمی دونن. اگر بازم شک داشت مطمئن باش با پزشکی قانونی مشکلش حل می شه.
سلام سورنا جون
من اصلا نه با کسی دوستم و نه میخام ازدواج کنم.........کیو ببرم حالا؟!:58:.........بله دوست عزیز پست قبل من رو بخونین ...کار از جاهای دیگه خرابه!.......منم همینطور.......میدونم چه خبره!.........اما نسبت به چیزایی که دور و برمون میگذره نمیتونم ساکت باشم!........
نقل قول:
1-شما چرا به خودتون برداشتین؟؟.........2-توی این حکومت اسلامی.....کارهای غیرقانونی,قانونی انجام میشه و.......3-دکتر و یا پزشک قانونی ای که رشوه نگیرن احتمال داره تشخیص بدن!..........4-بنده معیار پاک دامنی رو تنها در این مورد نمیدونم و........پاکی ذهن یه دختر و ....مهمتر هست که خب طبیعیه که.......5-بستگی داره......به خیلی از مسایل.....6-نگین من بدبینم و...که خیلی از مسایل رو از این مردم متدین و انقلابی.....حکومت حق نظاره گر بوده و هستم:cool:.........
کی به خودش برداشته؟ منظورم این بود که اینقدرها هم که فکر میکنی الکی نیست که بعدش معلوم نشه و بشه یه دختر پاکدامن!!!
سلام:
دوستان خوب:
مثل من-کامران 007 و سورنا
شرمنده جسارتا مطلبی رو عرض کنم..
این تاپیک مال فردی بود که نیاز به کمک داشت و شما دوستان جسارتا صورت مسئله رو پاک کردید و دارید بحث خودتون رو که ببخشید اصلا مکانش اینجا نیست جلو می برید..
این طور اون دوستی که این تاپیک رو باز کرده به امید کمک بقیه ...اگر کسی وارد بشه با دیدن بحث شما اصلا یادش می ره مشکل نفر اول چی بود..
فکر نمی کنید در حق ایشون و تاپیکشون داره ظلم میشه؟
کمکتون رو به دوستمون بگید این حاشیه ها از افراد با شخصیتی مثل شما بعید است..
ببخشید جسارت کردم...
شرمنده..
من نظر شخصیمو می دم.
اون خانوم با رضایت کامل و نه با اجبار با شما سکس داشته و خوش بختانه"برخلاف عمده کسانی که این کار رو انجام می دن و بعد پسره رو هرزه و ..می نامند) خودشون هم واقف به این امر هستند. شما باید این احساس عذاب وجدان رو پاک کنید تا متوجه بشوید که چه مقدار از حس شما عشق است و چه مقدار عذاب وجدان. این نخستین کار برای رسیدن به بهترین تصمیم است.
سلام به دوستان عزیز
اون دختر با اینکه بکارتش و از دست داد ه با رضایت خودش از شما جدا شده پس اصلا براش مهم نبوده باکره یا بی کره بودن .جون خودش رفته و شما نباسد عذاب وجدان داشته باشید .
اگه شما تنهاش می گذاشتیدو می رفتید باید عذاب وجدان داشته باشبد ولی اون با رضایت خودش رفته . حکایت شما برای من هم اتفاق افتاده دوستم منو تنها گذاشت و رفت با دختری دیگه ازدواج کرد .