در ضمن من 28سالم داره میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن من 28سالم داره میشه
سلام خانم آنی:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
میشه در مورد این جملتون یه کم توضیح بیشتری بدین
واقعا چه رفتاری باعث این گمان می شود؟؟؟؟؟؟//
سلام
هیشکی نظری نداشت؟
سلام...
بنده با نظر ""انی"" گرامی موافقم....
انی نوشته به گونه ای رفتار می کنید که کسی جرات نمی کند به شما نزدیک شود یا به گونه ای رفتار می کنید که گمان می کنند ازدواج کرده اید؟؟
دوست عزیز منظور من هم از اجنماعی بودن تنها در جامعه بودن و ارتباط با افراد مختلف نبود علاوه بر اینها منظور من بیشتر تکیه داشت به """>>نوع""<< ارتباط برقراری.
ببینید برخورد ما در جامعه با دیگران....واکنش های ما به اطرافیان.....رفتارهای ما در محیط... نوع دید ما به مقوله ازدواج....و همه همه.....
در آینده ما نقش دارند......قطعا اگر شما از خانواده خوبی هستید و اجتماعی.....پس به احتمال زیاد اشکال را باید در درون خود بجویید.....
بنظر من ""نوع"" رفتار و واکنش ما در محیط....در امر خواستگاری بسیار تاثیر گذار است..
موفق باشید
نقاب عزیز یه سوال میکنم
مسخره نکنیا(شوخی)
رفتارم چه جوری باشه تا اطرافیانم ........ ضمن اینکه متانتم هم حفظ بشه؟میشه بیشترتوضیح بدین؟منتظرما!!!!!!!!!1
من منتظرنظرات دوستان هستم
گل مریم شما تاوان اکثریت رو پس می دین. دخترهای اطراف خودتون نمی دونم چطور هستند. ولی اکثریت تقریبا قریب به اتفاق دخترهایی که بنده در دانشگاه محیط کار و... دیدم دخترهای متوقع و از خود راضی بودند. پسرها نیز با این دید جلو می روند که زمانی که قرار است هزینه های ازدواج را من بدهم، دختر متوقع نیز نصیبم می شود فرقی نمی کنه با کی باشم. و هر دختری که بیشتر عرض اندام کند و ناز خود را بیشتر به رخ بکشاند بیشتر به دید می آید. البته نتیجه چنین ازدواجهایی از پیش مشخص است و پیش بینی اینکه در چند سال آینده درصد بالایی از ازدواجها در همان سالهای اول به طلاق منجر می شود نیز نشانه آن است.
سورنای عزیز
یعنی این عدالته؟ من میتونستم یه زندگی پر از عشق داشته باشم
من اصلا معیارم از ازدواج پول نیست حتی تصمیم دارم با پسر پولدار ازدواج نکنم ،باور کن این اصلا شعار نیست ،چون معتقدم کسی که پول داشته باشه ادم مادی هست و فقط پول رو می بینه و این هیچ وقت نه به من ارامش میده نه منو به کمال میرسونه
،چون من جایی کارمی کنم که اکثرا باادمای پولدارطرفم ،البته نمیخوام به کسی توهین کنم فقط میخوام بگم خیلی ادمای سطحی هستن(البته اکثرآ)
من معیارم کاملا معنویاته ،کاملا معنویات
به این هم اعتقاد دارم دختر وپسر باید کاملا با هم زندگی شونو بسازن
به هر حال با وضع این جامعه امثال من و شما تباه شدیم
واقعا دلم می سوزه
اقای سورنا
ظاهرا ONLINE هستین من منتظر راه حل هستم
چرا خودتون شروع کننده نیستید؟لااقل دیدگاهتون رو در جمعهای مختلف ابراز کنید. بحث رو به همچنین جاهای بکشونید و این در عین اینکه سنگینی شما رو و وقار شما رو حفظ می کنه افراد رو به سمت شما جلب می کنه. ببخشید من یه پسر. ولی وقتی اطرافم پر از دخترهاییه که از خرج ده میلیونی شب عروسیشون نمی زنن به این عنوان که آرزوشو دارن !!!( پراز یعنی واقعی عمده دخترهایی که می بینم این فکر رو دارن) از کجا باید بدونم که یه دختر مثل شما چه طرز فکری رو داره؟ تا وقتی بیان نشه.
گل مريم عزيز كاملا موافقم. ولي چرا همه رو مثل هم مي بينن؟
سورنا شما چرا دخترهايي رو نمي بيننين كه زندگيشونو با ازدواج دانشجويي شروع مي كنن و يا زندگيشونو با رفتن به عمره شروع مي كنن/ چرا عروسيهاي ميليوني رو مثال ميزنين؟.
سورنا يه سوال ببخشيدا؟ شما خواهر دارين؟؟؟؟؟