سلام دوست عزيز
به نظرم همه دوستان حرف درستي مي زنند و اين آدم دروغگو و خيانتكار است و به هيچ عنوان نمي شه روش حساب كرد.
اميدوارم با توجه به راهنمايي هاي عزيزان بهترين تصميم رو بگيري كه به نظرم مي تونه ضامن آرامش در آيندت باشه.
موفق باشي:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز
به نظرم همه دوستان حرف درستي مي زنند و اين آدم دروغگو و خيانتكار است و به هيچ عنوان نمي شه روش حساب كرد.
اميدوارم با توجه به راهنمايي هاي عزيزان بهترين تصميم رو بگيري كه به نظرم مي تونه ضامن آرامش در آيندت باشه.
موفق باشي:72:
سلام پاني عزيز.بابت اتفاقاتي كه در گذشته واست پيش اومده متاسفم.
منم با نظرات دوستان كاملا موافقم.اين آقا انگار راه خيانت به خانمها رو خوب بلد هست و فكر ميكنه خيلي راحت ميتونه يه مدت با يه خانم باشه و وقتي رفع نياز شد يكي ديگه رو انتخاب كنه.اصلا كاري نكن كه اون آقا فكر كنه راه برگشتي وجود داره چون با اين كار علاوه بر اينكه زندگي يه دختر ديگه هم خراب ميشه هيچ تضميني نيست كه تو بتوني زندگي خوبي داشته باشي.
سعي كن از اون 9 سالي كه باهاش بودي فقط تجربه هاش يادت باشه و براي خوشبختي ات در آينده استفاده كني.
موفق باشي.
سلام به دوستان عزیز
من هم با تمام نظراتتون موافقم . چون همون روزهایی که به من خیانت کزد احساس کزدم مرده و اون روز هم گفتم به ایش.ن ادم مرده دیگه زنده نمی شه ازش تنفر پیدا کردم ولی بعضی وقتها می گم یگدازم ازش انتقام بگیرم به هر حال من با تمام وجودم خاکش کرده بودم و دوستش ندارم ولی حس انتقام حویی فعال شده حس می کنم می تونم ازش انتقام بگیرم
:203:
واییییییییییییییی ما خانومها تا چه حد باید کوته فکر باشیم عزیزم خانمم گلم شما هر جور بخوای از این اقا انتقام بگیری بازم به خودت ضرر میزنی میدونی چرا چون ما زنها انقدر احساساتی هستیم در عین حالی که ازطرف متنفریم اگر همون موقع بیادو بگه اشتباه کردم و دوست دارم فکر میکنیم اخیییییییییی طفلی چقدر بهمون علاقه داشته و تو این مدت چه زجری کشیده و تنفرمون تبدیل به عشقی بی پایان میشه و الی اخر خانومی این اقا فیلش یاد هندستون کرده و بعد که دوباره براش عادی بشی بر میگرده پیش زنشو میگه الهه عشق ببخشید من اشتباه کردم و همسرشم میبخشدش و تو از دید دیگران میشه یه زن فاسد که قصد ربودن زندگی این اقارو داشتی و الی اخر
ببخشید انقدر رک حرف زدم اما ای کاش یه خورده ما زنا عقلمونو بکار بندازیم
به فكر انتقام از اون مرد بي شخصيت نباش كه خودت بازنده اي!!!
پانته آ در پروسه ي انتقام آنكه بيش از همه آسيب مي بيند انتقام گيرنده است و اين هميشه يادت باشه .
لزومي ندارد براي يك چنين انساني وقت نازنين و انرژي صرف كني . آخرش چي ؟!انتقام هم گرفتي ؟!مثلا چي ميشه ؟! مي خواهي بگويي آسيب مي بيند ؟!خوب ببيند به آسيبهاي خودت فكر كرده اي ؟!!!!
يادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد................
طلب عشق ز هر بي سروپايي نكنيم..............
نه... انتقام نگیر... خودش چوبشو توی زندگیش میخوره... دیگه هم بهش اعتماد نکن... همه ی دوستان درست میگن... از روی احساسات تصمیم نگیر حالا چه انتقام باشه چه بخشش هردوش اشتباست...
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pantea_8
خانومی مگه نمی گی این آدم برات مرده پس از آدم مرده نمیشه اننتقام گرفت اگه واقعا دفنش کردی نه به فکر برقراری رابطه باش نه به فکر انتقام زندگیه خودتو بکن اونم هر مشکلی تو زندگیش داره به خودش مربوط میشه نه به شما
هر چقدر بیشتر جلو بری بدتر این رابطه قبلا کات شده پش دوباره بهم وصلش نکن
موفق و پیروز باشی
:72:
سلام
دوست من اینو قبول داری چوب خدا صدا نداره مطمئن باش خدا انتقام تورا گرفته همان که در زندگیش بامشگل روبرو شده وجدا شده سزای خیانتش بوده پس به خدا واگذار کن
انتقام تو جز ضربه وناراحتی وعذاب برایت ثمری ندارد موفق باشی :72: