RE: اگه یه روز یکی دلتون رو شکست..بهش چی میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:72:الهی قربونت برم کی دل این عاشق عزیز را شکونده؟
من هنوز اون تاپیک را نخوندم چشم می خونم.
اما گلم تو هم بیا یه راهی به خاطر آرامش خودت پیدا کن و فراموشش کن.
خب اگه یکی اینکار را با من بکنه اول بهش می گم یا یه جوری بهش می فهموندم. بعد این کارشو فراموش می کردم،
آخه کسی که دلمو بشکنه یعنی یه روزی انقدر مهم بوده که راش دادم تو دلم خونه کنه... خب من با این کس که رودروایسی ندارم راحت بهش می گم. اما هیچ وقت دلش را نمی شکستم چون طاقتشو نداشتم پس می بخشیدمش.:72:
هر چیه معلومه که تموم شده ، چرا الان دنبال جوابی؟
من هر وقت دلم بشکنه یا دلم از هر جا پر باشه فقط پیش خدا می رم به اون می گم . هیچ چیز به اندازه ی اون نمی تونه آرومم کنه ،حتی آدما.
اون آدمو می سپرمش دست خدا و خودم رهاش می کنم. نگاه می کنم کجا لازمه از این موضوع درس بگیرم و چه اشتباهاتی خودم کردم و در نهایت این قضیه رو به لیست تجربیات زندگیم اضافه می کنم
خب حالا بگین من چی بگم بهش؟؟؟؟؟؟؟بگم عزیز دلم دستت درد نکنه می خوای زن یه مرد دیگه بشی و بی خیال عشق من؟؟؟؟؟؟
دختر خانومای گل تالار آیا شما هم می تونین دل بشکونین؟؟؟؟؟شمام مث عشق منین؟؟؟؟:47::47:
برادر خوبم....چرا اینقدر نا امیدی....
متاسفانه به قول "کیوان" گرامی ما دچار خطای شناختی هستیم و می پنداریم تنها فردی که می توانیم با او خوشبخت شویم یا به اوج برسیم ""فقط یک نفر"" است ....
حال اگر بنا به شرایطی آن یک نفر را هم از دست دهیم......این خطای شناختی چه بلایی بر سر ما می آورد....
خب.. برادر خوبم همین بلایی که سر شما آورده.....
عشق تنها همین دختر نیست.... زندگی مشترک فقط اینا ها نیست......
اگه كسي دل من رو بشكونه بهش ميگم شكستن يه دل مگه چقدر قدرت ميخواد كه فكر كردي اوني كه قويتره تو هستي؟؟؟؟؟؟؟
نوع ارتباط شما چطور بوده؟ اگر از نوع بی تعهد بوده نمی گم اون آدم مقصر نیست ولی مقصر اول خودتون هستید که وارد یک رابطه ی بی تعهد شدین. در یک رابطه ی بی تعهد هم شما و هم اون طرف حق تموم کردن رو دارید به هر دلیل یا بی دلیل. (واقعیت هایی که اتفاق میوفتن رو دارم می گم وگرنه اگر وجدان رو در نظر بگیریم قطع ارتباط بی ذکر دلیل موجه نیست، گفته شده اگر کسی رو می خواید ترک کنید طوری این کار رو انجام ندید که یک تجربه ی تلخ از دست دادن در ذهنش به جا بمونه و هزار مشکل روحی پیدا کنه)
اگر رابطه ازدواج بوده و پای خانواده ها در میون بوده ، از همون طریق علت رو جویا بشین و بخواین براتون دلیل موجه بیارن شما که الاف ایشون نبودی!
این رو همیشه به یاد داشته باش ، عشق یه حسه پاکه دوست داشتنه و می شه به هر کس که لیاقت اون رو داره تقدیم کرد و دریافت کرد. عشق رو می شه با افراد دیگری هم تجربه کرد . اگر کسی رو که دوست داشتی از دست دادی و احساس پوچی کردی و اینکه غیر از اون دیگه با هیچ کس نمی تونم ادامه بدم ، این وابستگیه ... عشق نبوده عزیزم
وقتی عاشق باشی اونقدر از یه حس خوب پر می شی که از عشقت مدام به دیگران هدیه می کنی
سلام عاشق عزیز
میفهمم چی میگی /به خدا میفهمم
منم دلم شکست و تو سکوت روزها و حتی ماهها گریه کردم و هیچکس اوج تنهایی و دردم رو نفهمید
هیچکس ارزوهای پاکم رو ندید
هیچکس رویای یه زندگی پاک و عاشقانه ای که تو خیال واسه خودم ساخته بودم ندید
فهمیدم دنیا گاهی بی رحم میشه و تو اوج فشار ما بزرگتر و کاملتر میشیم
شایذ خدا میخواد از این طریق یه چیزایی یادمون بده
فقط تو خودت نریز و گریه کن و خودت رو خالی کن
مطمئن باش که این بحران هم تموم میشه:72:
سلام باهم زیاد صحبت کردیم دیگه باید متقاعد شده باشی که از اول انتخابت درست نبود درسته که تو وفادار بودی و دوستش داشتی ولی خدا رو شکر کن زود اونو شناختی و بی تعهدی اون به خودت محرز شد . برای تشکیل زندگی مشترک عشق شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست برای تشکیل زندگی مشترک باید فراتر و گسترده تر فکر کنی .
در خلوت خودت برای اون اینطور بنویس :
تواز اول سلامت پاسخ بدرود با خود داشت
اگر چه سحر صوتت جذبه ی دلدود با خود داشت
بهشتت سبز تر از وعده ی شداد بود اما
برایم برگ برگش دوزخ نمرود با خود داشت
سیاوش بار بیرون آمدم از امتحان گر چه
دل سردابه سانت آتش نمرود با خود داشت
ببخشایم اگر بستم در پلک تماشا را
که رقص شعله ات در پیچ و تابت دود با خود داشت
مرا با برکه ام بگذار دریا ارمغان تو
بگو جوی حقیری آرزوی رود با خود داشت
بهش ميگم خدا رو شكر كه فهميدم لياقت دل من رو نداري.:160:
بستگي داره كه به خاطر چي بشكنه اگه موضوع خيلي حساس باشه مثلا اگه شوهرم ازدواج كنه براي هميشه تركش ميكنم