ممنونم دوستان عزیز. نتایج بسیار خوبی را از بحث با شما گرفتم. لطف شما رو فراموش نمی کنم. من راجع به نتایج با ایشون صحبت می کنم. البته سوگند عزیز خونواده خانوم وضع مالی مناسبی (در حد خونواده پسر دارند)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم دوستان عزیز. نتایج بسیار خوبی را از بحث با شما گرفتم. لطف شما رو فراموش نمی کنم. من راجع به نتایج با ایشون صحبت می کنم. البته سوگند عزیز خونواده خانوم وضع مالی مناسبی (در حد خونواده پسر دارند)
واقعا که!.........احتمالا با این اوصاف حق طلاق و حق .....و............و...........هم دیگه آره!!!...:81:وقتی میبینم یه پسر اینجوری چشماش رو بسته و داره خودش رو گول میزنه!.....:101:....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
کامران خان بله
حق طلاق و حق مسکن رو هم خواستند.(یعنی حق تعیین جای زندگی با دختر باشه)
با عرض معذرت از همه ي دوستان عزيز.
من نميدونم چرا تمام دوستان (مخصوصا قديميها) فقط و فقط از منطق حرف ميزنند و احساس ميكنم چيزي رو به عنوان عشق و احساسات قبول ندارن،مطمئنا اين آقا واقعا عاشق اون خانم شده كه از شرايط بسيار مناسب شون گذشتن،حالا درسته كه خواستگاري كاملا سنتي بوده اما دليل نميشه كه عاشق واقعي نباشن...
من فكر نميكنم دوست شما اشتباه كرده باشن،همون طور كه خودتون گفتيد شرايط نهايتا 6ماه تا 1 سال ديگه مهيا ميشه و اون خانم هم كه بي تفاوت نبودن،پس اگه بهشون بگيد بي خيال بشه و قيد اون دختر رو بزنه شايد مشكلات روحي ديگه اي بياد سراغش،به نظر من اگه هدفشون واقعا اون دختر خانم هست، بره جلو و توكل به خدا داشته تا به چيزي كه ميخواد برسه،در ضمن اگه بتونه قبلش با اون دختر خانم يه تماس خصوصي داشته باشه و نظر خودش رو بدونه شايد يه دلگرمي مضاعفي پيدا كنه...اگه هم خدايي نكرده شكست بخوره بهتر ميتونه با خودش كنار بياد كه حداقل تلاشش رو كرده.
اميدوارم موفق باشن.
چیزه دیگه ای طلب نکردن؟؟!:300:.........نوشابه اضافه ای چیزی؟.........نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
پیشنهاد میکنم همچین پسری؟؟!... بره ......تغییر جنسیت بده......خیلی بهتره!........
به نظر من شما دارید یه طرفه به قضاوت میرید . بلاخره ایشون هم پدر ه و واسه دخترشون بهترین رو می خواد کی گفته به هر شازده عاشق و فداکار باید دخترشو راحت بده
تازه تو این اوضاع جامعه ما که طرف امروز عاشق و فردا فارق.
ین دوست شمات که عقل داره و باید تصمیم بگیره . ایا واقعا طرف ارزششو داره؟
به نظر من آدم هر چیزی سخت تر به دست بیاره بیشتر قدرشو میدونه
البته اینهایی که شما می گید خوبه ولی خب عشق یه طرفه که معنی نداره. عشق دو طرفه باید باشه. نه اینکه یکی به خاطر اینکه عاشقه زیر بار همه چیز بره و طرف منطقی برخورد کنه و به قول باران خانوم با هر شازده پسری راضی نباشه وارد زندگی بشه. مگر اینکه توقعات اون رو جواب بده. عشق ورزیدن به دختری که حتی نمی تونه منتظر یه نفر باشه و ممکنه در همین حین آماده کردن شرایط به کسی دیگه جواب مثبت بده، عاقلانه است؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط dorsa-tanha
یه سوال خیلی منطقی من می خوام کمک کنم به دوستم. خود خانومها اگر چنین شرایطی داشتند (جاشون رو با دوست من عوض کنند) حاضر به صبری که ممکنه جواب قطعی هم براشون نیاره بودند؟
یه سوال خیلی منطقی من می خوام کمک کنم به دوستم. خود خانومها اگر چنین شرایطی داشتند (جاشون رو با دوست من عوض کنند) حاضر به صبری که ممکنه جواب قطعی هم براشون نیاره بودند؟
من نگفتم عشق يك طرفه درسته و فقط با احساساتش تصميم بگيره، من مطمئنم دوست شما با اين تحصيلات عاليه كه گفتيد حتما به جايگاه عقلي و منطقي ثابتي تو زندگيش رسيده و مثل تينيجرها فقط احساسي عمل نميكنه....درسته؟؟؟ تازه خود دختره كه نگفته من منتظرت نميمونم، باباش گفته. من گفتم بهتره قبل از هر تصميمي با خود دختر خانم صحبت كنه و نظرش رو بپرسه، اگه اون موقع احساس كرد اين حس كاملا يك طرفه اس خوب اين يه بحث ديگه اس.
در مورد دخترها هم بگم ،(اگه من جاي دوست شما بودم) دخترها هم دو جورن،اگه حس كاملا يك طرفه باشه يا بي خيالش ميشن يا يه مدتي صبر ميكنن ولو مدت زمان خيلي زياد و اگه بي نتيجه موند و يه فرد بهتري وارد زندگيشون شد شايد بي خيال اون طرف بشن و يا شايد نشن.نمونه اش هم سراغ دارم،دوست خودم 8 ساله داره پاي يه عشق يك طرفه ميسوزه و تحت هيچ شرايطي نميكشه كنار مگر اينكه طرفش ازدواج كنه در غير اين صورت هميشه اميدواره.
sorena_arman عزیز،
من طرز تفکر اون خونواده رو درک می کنم. اونها می خوان منطقی باشن، و تا به شناخت و اطمینان نرسیدن، از نظر احساسی خودشون رو درگیر دوست شما نکنن.
همچین خونواده هایی معمولا فرزندان پخته و سنجیده ای تربیت می کنند که در آینده قابلیت درک همسرشون و پیشبرد اهداف زندگی مشترک رو دارن، بدون اینکه رفتارهای نابجا و عجولانه داشته باشند.
در مورد حق طلاق و محل زندگی، می خوان اختبار داشته باشند، و این حقشونه. اما مطمئن باش (اگه همونطوری باشن که من تصور می کنم) دخترشون در آینده از این اختبارات سوء استفاده نخواهد کرد. اون اینقدر قدرت درک و فهم خواهد داشت که به تمایلات و منطق همسرش احترام بذاره. همونطوری که الان ( با وجود علاقه ای که براش پیش اومده ) داره اینکار رو در رابطه با خونواده خودش انجام می ده.
در مورد عشق یک طرفه هم که گفتید، قطعا شما انتظار ندارید که اون دختر به این سادگی عاشق بشه، اون عشق نخواهد بود، بلکه احساسه!
اگه اون دختر اونی باشه که من تصور می کنم، در آینده چیزی از عشق کم نمی ذاره. چون عشقی که بر مبنای منطق باشه، با شناخت بیشتر طرفین و گذر زمان، از کوه مستحکم تر می شه.
برای دوستتون آرزوی موفقیت می کنم.
در مورد سوالی که کردید، اون دختر صبر می کنه.
با کمی توجه می فهمید که همین الان هم داره صبور بودنش رو اثبات می کنه ( در برابر تمایلاتش و خواست خوانواده ش، که می دونه ممکنه فرد مهمی رو از دست بده، داره صبر می کنه ).
این دختر آدم پر توقعی نیست، داره سعی می کنه درست رفتار کنه.
فکر نمی کنم سوء استفاده ای ( به هیچ شکلی ) در کار باشه.
این خانم ارزش صبوری دوست شما رو دارن.
شما چه جوری به این نتایج رسیدی خدا می دونه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
پدر دختره با دونستن اینکه این پسر بهترین موقعیت زندگیش رو برای رسیدن به دختر خودخواسته داره از دست می ده، با بی اعتنایی کامل گفته شما برو شرایط رو آماده کن ممکنه دختر من تا اون زمان ازدواج کنه ممکنه هم اینکار رو نکنه. فقط ببینیم که کی از نظر مادی شرایطش بهتره.
دختره هم مثل یه خواستگار عادی با این پسر رفتار کرده. هیچ صبری هم به خرج نداده. با خواستگاری ازدواج می کنه که شرایط بهتری رو داره.
من رفتار دوست خودم رو چند مرتبه بهش گفتم چقدر ابلهانه است. برای کسی که هیچ ارزشی برای او قائل نشده، برای فداکاری که کرده و خیلی داره منطقی( و منفعت طلبانه= اگر تفسیرتون از منطق اینه) تصمیم می گیره. چقدر دختر خوبی!!
این دختر پرتوقع نیست. دوست من تصور می کنم ابله باشه. ممنونم از نظرتون.