RE: دارم از تنهایی دق میکنم.. خواهش میکنم کمکم کنید
من هم دقيقا مي خواستم پيشنهادات صبا-2009 رو بدم (چقدر مثل پيشنهاداي من بود !!!؟؟؟؟)
به نظر من هم محيطهايي كه با سكوت شروع ميشن، يا سكوت بر اونا حاكمه مي تونه شروع خوبي براي شما باشه. به احتمال زياد شما از اون آدمايي هستي كه حرف نمي زنه، ولي وقتي ميزنه؛ يه چيز ناب ميگه! (نه جون من نيستي ... ؟)
از نوشتنت كه اينطور پيداس!
به نظر من هم اينو به حساب مشكل نذار كه نمي توني "زود" دوست پيدا كني. گيرم كه هزار تا دوست "در پيت" هم داشته باشي! مي خواي چكار؟
يه حديث خوندم با اسن مضمون: "دوست خوب بهتر از تنهايي و تنهايي بهتر از همنشين بد است"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
من هم دقيقا مي خواستم پيشنهادات صبا-2009 رو بدم (چقدر مثل پيشنهاداي من بود !!!؟؟؟؟)
به نظر من هم محيطهايي كه با سكوت شروع ميشن، يا سكوت بر اونا حاكمه مي تونه شروع خوبي براي شما باشه. به احتمال زياد شما از اون آدمايي هستي كه حرف نمي زنه، ولي وقتي ميزنه؛ يه چيز ناب ميگه! (نه جون من نيستي ... ؟)
از نوشتنت كه اينطور پيداس!
به نظر من هم اينو به حساب مشكل نذار كه نمي توني "زود" دوست پيدا كني. گيرم كه هزار تا دوست "در پيت" هم داشته باشي! مي خواي چكار؟
يه حديث خوندم با اسن مضمون: "دوست خوب بهتر از تنهايي و تنهايي بهتر از همنشين بد است"
مصطفی جان خیلی ممنون از محبتت شما لطف دارین
با حرفت موافقم. نمی گم خیلی حرفام نابه اما خودمم فکر میکنم صحبت کردنم بد نیست . من وقتی استرس ندارم صحبت کردنم خوبه و راحت ترم. اما توی جمع هایی که استرس پیدا میکنم دیگه اصلا خودم نیستم.
هر حرفی که میزنم فکر میگنم گند زدم و اصلا اگرم چیزی برای گفتن داشته باشم صدام موقع صحبت میلرزه . و دوباره حناق میگیرم
شاید به نظت مسخره بیاد اما باورت نمیشه این مهارتهای ارتباطی یانداشتن اعتماد به نفس اینقدر برام مهم شده که کمتر مشکلی توی زندگیم تونسته اینقدر ذهنمو مشغول کنه و آزارم بده.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
راست میگی هر کسی ارزش دوستیو نداره اما مصطفی تنهایی خیلی بده.. خیلی..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
صحبتای صبا خانم برام خیلی جالب بود. خیلی رو حرفاشون فکر کردم . دارم کم کم اشتباهاتمو میفهمم.
کتابایی که rose گفته بودم الان دارم یکیشو میخونم :303:
بازم از همتون تشکر میکنم :43::43::43::46:
وقتي داري توي خيابون راه مي ري، سعي كن قدماتو توي يك محدوده 20 سانتي بذاري، فرض كن جاده فقط بيست سانته. به راحتي ميتوني توي اين جاده خيالي راه بري، بدون اينكه تلو تلو بخوري يا بيفتي.
حالا فرض كن اين جاده با عرض 20 سانت، در ارتفاع 100 متري از سطح زمين باشه، مطمئن نيستم ولي فكر مي كنم نتوني بيشتر از 2 متر توي اون قدم برداري. اما اگه حداقل چشمات بسته بود، يا غير از جاده به چيزاي ديگه فكر نمي كردي، مي تونستي عبور كني!
مشكل تو فكر مي كنم همينه! چيزايي رو براي خودت بزرگ مي كني، كه مانع حركتت ميشن. زياد روي "جمع"، "حاضرين" و "اگه خراب كنم چي ميشه" و ... تمركز نكن. چون باعث ميشه بيفتي!
سلام آقا مهدی خوشحالم که حرفام توجهتون رو جلب کرد
ولی یه توصیه دیگه
اینقدر به خودتون گیر ندین شاید به یقین بتونم بگم 90% مشکلات ما واسه گیر ها و تلقین هایی که به خودمون میدیم
کی به شما گفته وقتی تو یه جمع حرف میزنین گند میزنین که اینو بارها و بارها به خودتون القا میکنید یه کم به خودتون بیشتر احترام بگذارید هر حرفی حتی جلو خودتون هم نزنید ناخودآگاه ما مثل یه بچه می مونه که اول حرفای بدو یاد میگیره و تکرار میکنه بعد حرفای خوب
سعی کن این بچه رو ادب کنی
اون وقت میبینی که هیچ مشکلی وجود نداره
سلام
بهتره یه کم بیشتر روی اعتماد به نفست کار کنی .
اصلا نباید استرس داشته باشی همین استرس و حساسیت برای برخورد درست و بهتر کار رو خراب می کنه . هیچ وقت خودت رو کم تر از طرف مقابلت تصور نکن . عادی باش اصلا خودت باش خودی که سرشار از توانایی هاست فقط یه کم فرصت برای نمایان شدن می خواد .
همچنان مصر باش برای رابطه برقرار کردن . خودت پیش قدم شو از صحبت کردن معمولی مثلا احوال پرسی و ... از هر یک نفر اگر یه نکته ای هم یاد بگیری خودش خیلیه...
از اصرارت برای رفع مشکل مشخصه که خیلی زود نتیجه می گیری.:73::104:
موفق باشی:72:
منم به عنوان اولین دوست پیش قدم می شم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
سلام
بهتره یه کم بیشتر روی اعتماد به نفست کار کنی .
اصلا نباید استرس داشته باشی همین استرس و حساسیت برای برخورد درست و بهتر کار رو خراب می کنه . هیچ وقت خودت رو کم تر از طرف مقابلت تصور نکن . عادی باش اصلا خودت باش خودی که سرشار از توانایی هاست فقط یه کم فرصت برای نمایان شدن می خواد .
همچنان مصر باش برای رابطه برقرار کردن . خودت پیش قدم شو از صحبت کردن معمولی مثلا احوال پرسی و ... از هر یک نفر اگر یه نکته ای هم یاد بگیری خودش خیلیه...
از اصرارت برای رفع مشکل مشخصه که خیلی زود نتیجه می گیری.:73::104:
موفق باشی:72:
منم به عنوان اولین دوست پیش قدم می شم:72:
ممنونم شیلا خانوم
این چند روزه توی تالار مقاله های خوبی راجع به اعتماد به نفس پیدا کردم.
در ضمن دوستیتون خیلی برام ارزش داره :72:
صبا جان و مصطفی ممنونم :72::72:
خودت رو دوست داشته باش اعتماد به نفس داشته باش و خدا را در زندگیت از یاد نبر موفق باشییییییییییییییی ***