RE: یه راهنمایی به یه تازه وارد...
سلام به همتون که انقدر با محبت اید!
راجع به درس من تو صحبتام گفتم که،رابطه ام رو باهاش طوری ایجاد میکنم که از درس و زندگی عقب نیفتم!
تازه کنکور بزودی برگزار میشه و میره پی کارش!
میدونم میتونم درسمو کنترل کنم!!!
از درس بگذریم...
این علاقه 5سال که تو دل من بوده و کمرنگ نشده!!!!!(با وجود اینکه سعی کردم فراموشش کنم)
از اینا گذشته باتوجه به شناختی که من از خودم دارم میدونم که از اون آدم هایی نیستم که 5،6 سال دیگه دست مامان و بابام رو بگیرم و ازین خونه به اون خونه راه بیافتم دنبال یه دختر واسه ازدواج!
نمیتونم به دختری که شناختی از گذشتش ندارم اعتماد کنم! نمیتونم کسی رو به عنوان همسرم انتخاب کنم که تا قبل از ازدواج 100 تا دوست پسر داشته!
شاید طرز فکر غلطی باشه!
شاید بعدها نظرم عوض شه!
ولی الان اینجوری فکر میکنم!
و چون میدونم که اون دختر سالم و ایده آلیه میخوام باهاش رابطه داشته باشم تا هم خودم به بیراهه نرم و هم اون و باهم بمونیم!(اگه کسه دیگه ای بهش علاقه مند باشه و پیش دستی کنه چی؟اگه ازدست بدمش چی؟)
فکر میکنید با این اوصاف بازهم در آینده نظرم عوض شه؟
اگه نظرتون بر اینه که از فکرش بیام بیرون،پس با خلا عاطفی چه کنم؟ چه جوری این نیازو برطرف کنم!
بازم متشکرم...
سلام و خوش آمدید.....
نمی دونم صحبت آقا کیوان محترم رو گوش دادید و مطالب اون تاپیک که ایشون گفتند رو مطالعه کردید یا خیر.اگر نکردید همین الان به حرفشون گوش بدید و کلیک کنید......
شما یک جوان 18 ساله هستید با تمام علایق یک جوان و احساس نیاز به دوست داشتن یک فرد از جنس مخالف که در این سن کاملا طبیعی است ولی دوست من انسان ها تنها با احساس زندگی نمی کنن و عقل هم وجود دارد....
قبول...ما قبول کردیم که شما به ایشون نیاز ج.... ندارید و پسر شریفی هستید که دوست داره در چهارچوب شرع و عرف جلو بره ولی دوست من گوش بده:
من بارها گفتم بازم میگم:اگر پسری شرایط تشکیل زندگی رو نداره تنها برای ارضا یک خلا خودش حق ورود به دنیای دختران رو نداره.چرا؟
چون خانم ها سریعا به کسی که بهشون ابراز علاقه می کنه وابسته میشن و اون فرد تمام دنیاشون میشه ولی آقایون این طور نیستن......
شما در 18 سالگی نه کار -نه درس -نه پول-نه مسکن-سربازی- و هزاران هزار چیز دیگه ....
اینا خیلی زیاده....شما اگر اونو دوست دارید باید خودخواهی رو کنار گذاشته و از ایشون برای رفع نیاز عاطفی استفاده نکنید چون عشق والاست ..........
به خصوص که ایشون فامیل هم هست و کوچکترین خطایی باعث سر افکندگی کل فامیل شما میشه و روابط فامیلی رو در خطر می ندازه...
در چهارچوب خانواده حرکت کنید.نذارید اون خانم روزی مبدل به هزاران خانمی بشه که دلشون شکسته..اگر دوستش دارید با این شرایط وارد دنیاش نشید.....چون این خیانته....مگر خانواده شما راضی باشن و.... که این بحثش جداست........
امیدوارم گوش بدید......
موفق باشید:203:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط oMID-3ND
سلام دوستان
خلاصه گذشت و گذشت و گذشت تا اینکه احساس کردم به شدت تنها شدم!(تقریبا از یه سال پیش)
حس کردم نیاز به برقراری ارتباط با جنس مخالف رو دارم!(از نظر عاطفی ، نه جنسی)
خودت مي دوني كه اين يك نياز است و ربطي هم به شخص مقابل ندارد كه كي باشد و كي نباشد. اين يك گرايشي است كه در اين سن و سال شما را به اين سمت مي كشد.
اين تصميم شماست كه بدانيد كه بايد به اين نيازهاي موقتي چگونه پاسخ دهيد...
روزي اين نيازها رنگ و بوي ديگري مي گيردو كامل تر مي شود و شما اينگونه كه الان فكر مي كند فكر نخواهيد كرد.
سلام
خوشحالم که اهل منطق هستی
مشخصه که سعیت اینه که تو زندگی عاقلانه عمل کنی .
این خیلی خوبه که با این که احساست قویه ولی اونو با عقلت مقید می کنی .
همیشه همین طور باش بلکه در عقلانیت قوی تر هم بشو .
اما پاسخ به در خواست راهنمایی ،
( مطمئنم با درایتی که داری از مشورت هم بهره می گیری و یه تصمیم درست خواهی
گرفت)
1 - معیارهایت را نه فقط از نظر ظاهری، بلکه عمیقتر لیست کن .
2 - زمانی که می توانی اقدام به ازدواج کنی را مشخص کن .
3 - برنامه هایت را در دوبخش تنظیم کن ، بخشی قبل از ازدواج و بخشی بعد از ازدواج .
4 - اقداماتی که برای تحقق برنامه هایت لازم است انجام بدهی لیست کن .
( امکان تحقق منطقی برنامه هات را به طور جدی در نظر بگیر ، البته و اقع بینانه ، نه آرمانیِ ، )
5 - در عمل مصمم باش
حال مطمئنن یکی از این برنامه های شما ، فرد مورد نظر و سنجش این است که دریابی
معیارهای اون در زندگی چیست و آیا همخوانی با معیارهای شما دارد و نیز چقدر با هم
سنخیت دارید و مناسب زندگی هستید ؟ ، می باشد . برای اجرایی شدن این برنامه
مراحل ذیل را بهت پیشنهاد می کنم :
1 - راه هایی که امکان کسب شناخت از راهی غیر از برقراری مستقیم ارتباط است را
بررسی و لیست کن ،مثلاً دورادور و از طریق اقوام به طور نامحسوس ، یا در امکان
دیدارهای سالی یکی دو بار که اشاره داشتی و ظاهراً دیدار خانوادگی و فامیلی است ، روی رفتارش و
حرفاش دقت کنی ، و... خلاصه راه هایی از این قبیل که کسب شناخت بدون ارتباط
مستقیم و جدی را به دنبال دارد.
2 - با مادرتون وارد صحبت شوید و برنامه های طرح شده برای زندگیتون را با ایشون مطرح کنید،
و موضوع ازدواج با این دختر را به عنوان یکی از این برنامه ها . و از مادر بخواهید که در
خصوص ویژگیهای دختر اگر اطلاعاتی دارد به شما بدهد و بیش از اینش را با نظر به
معیارهاتون از مادر بخواهیدکه براتون بسنجد ، و معیارهای او را هم جویا شود .
3 - اگر در همین قدمهای اولیه احساس کردید در بسیاری موارد سنخ هم هستید، برای
بررسی دقیق تر از طریق خانواده ها وارد شوید ، از آنجا که دختری در این سن بیشتر در
موقعیت ازدواج است تا یک پسر در همین سن ، لازم است از طریق خانواده وارد
قضیه شوید، و به هم زمان کسب شناخت را زیر نظر خانواده ها بدهید. ( البته بعد از
پیمودن گامهای قبلی ) .
4 - اگر احساس می کنید پرداختن به این موضوع در این موقعیت تداخلی در برنامه آمادگی
برای کنکور است ، مرحله زمانی اجرایی کردن این مراحل را به بعد از فراقت از کنکور موکول
کنید .
آنچه در این مجال به ذهن بنده رسید برای راهنمایی ، این موارد و مراحل بود ، امیدوارم
کارگشا باشد .