خانم خانما کجایی؟
کنجکاو جان کاش چند روز قبل از نوبت دادن از طریق پیغام خصوصی با اعضا هماهنگ کنی که حضور داشته باشند. ممنون.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم خانما کجایی؟
کنجکاو جان کاش چند روز قبل از نوبت دادن از طریق پیغام خصوصی با اعضا هماهنگ کنی که حضور داشته باشند. ممنون.:72:
سلام بر کارشناس عزیز طاهره خانوم....خوب هستید؟؟
با اجازه چند سوالی بپرسیم...
الف)طاهره گرامی فکر کنید در یک دو راهی قرار دارید و باید یکی از راها را انتخاب نمایید راه اولی راه برفیست و بسیار سرد....و راه دوم راهی است بیابانی و بسیار گرم... راه سومی هم وجود ندارد آیا سردی را به جان می خرید یا گرمی را؟؟/
ب)طاهره گرامی اگر روزی به ثروت فراوانی رسد که بدون تلاش بدستش آورده چگونه ان ثروت را خرج می کند...ذخیره می کند؟؟ خانه و ماشین می خرد؟؟ به همسر یا فرزندانش هدیه می کند؟؟؟ می بخشد؟؟؟ مدرسه می سازد؟؟ دست بچه یتیمی را می گیرد؟؟
ج)طاهر گرامی اگر در روابط خود با همسرش دچار مشکلی شود سعی خواهد کرد در اولین قدم خود کوتاه بیاید و در مشاجره حق را به همسر بدهد یا خیر مسمم در پی کسب حق و حقوق خود خواهد بود؟؟
د)اگر فرزندتان روزی عاشق شود..و تمام فکرو ذهنش و حتی روحش در اختیار کس دیگری قرار گیرد...طاهره عزیز چه برخوردی با فرزندش خواهد کرد؟؟
ه)چند توصیه برای جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند ارائه دهید و یک توصیه برای خود بنده ""نقاب"" و توصیه ای دیگر به تمام اعضای همدردی..
و در آخر ببخشید که سوالات بنده زیاد شد....از توجه شما سپاسگزارم و مشتاق شنیدن پاسخ هایتان...موفق باشید:72:
سلام طاهره خانم :43:
بهترین نصیحتی که به یک خانم در مورد زندگیش می تونید بکنید چیه؟
توی کارهای روزانه کدوم کار رو بیشتر از همه دوست دارید؟
سلام :72::43:
اول از همه انتخاب کنجکاو عزیز رو برای مدیریت جدید صندلی داغ تبریک می گم با آرزوی موفقیت برای او . بعدش هم ممنونم از اینکه اولین نفری هستم که در سری جدید باید روی صندلی داغ تالار همدردی بشینم .:54: و امیدوارم بتونم به بهترین شکل ممکن به سوالات دوستان پاسخ بدم .
1. فرض کن لرد حامد، مدیر همدردی، آرمان 26 و کیوان در حال غرق شدن هستند!!!!! و فقط میتونی یک نفر رو نجات بدی حالا کی رو انتخاب میکنی؟(مثل من)
تصمیم گیری در این خصوص قبل از همه نیازمند یه سری اطلاعات تکمیلیه مثلا اینکه اونجا کجاست ؟ شرایط چه جوریه ؟ آیا کسان دیگری هم هستند که بتونن کمک کنن ؟ و ... اما خب . چون در حال حاضر این اطلاعات در دسترس نیست بنابراین باید به منطقی ترین کار ممکن دست زد و چون "زمان" در این شرایط نقش تعیین کننده ای داره قطعا نجات دادن کسی که کمترین فاصله رو با من داره بهترین تصمیم ممکن می تونه باشه.
2. از علائق خودت بگو ...(sayehhaye_mah)
زندگی در طبیعت رو خیلی دوست دارم . آب ، سبزی درختان و آواز پرنده ها همیشه منو به منتها الیه لذت و رضایت از زندگی می رسونه . قدم زدن در بارون رو هم بی نهایت دوست دارم . صدای آواز تنبور هم یکی از مهترین چیزهایی ست که گره های وجودم رو یکی یکی باز می کنه ... نوشتن افکار و احساساتم و نیز خوندن نوشته ها و کتابهای مختلف یکی از مشغولیتهای مورد علاقمه بویژه اگه مربوط باشه به موضوعات روانشناسی ، مدیریت ، رمان ، شعر ، گردشگری ، جامعه شناسی ، سیاست و ... ورزشهای آبی رو یکی از دوست داشتنی ترین ورزشها می دونم . و نهایتا مهمترین چیزی که همیشه به طور ویژه مورد علاقم بوده شناخت خودم بوده که اتفاقا زمانهای زیادی رو بهش اختصاص می دم.
3. نظرت را درباره زندگي بگو... (Sayehay_mah)
دوستش دارم ... با همه ی ملایمات و ناملایماتش ، با همه ی شیرینی ها و تلخی هاش ، با همه ی بالا و پاییناش ... زندگی یعنی من و من یعنی زندگی ... اگه زندگی نباشه منی وجود نخواهد داشت ...
4. از كارهايي كه دوست داشتي توي زمان بچگي انجام بدي تا به حال به كدومش عمل كردي... (Sayehay_mah)
بچگی عالم خواسته هاست ... خواسته های ریز و درشت . خواسته هایی که با مرور زمان و بالا رفتن سن رنگ و بوی خودش رو عوض خواهد کرد . اما خب دستیابی به هر خواسته ای شرایط خاص خودش رو داره که مهتریناش مقبولیت خواسته ها و تعهد و تلاشی ست که برای تحقق اون خواسته به خرج می دی ...
شاید بزرگترین و دوست داشتنی ترین رویای بچگی من که تا حال حاضر هم زنده و ماندگاره سفر به دور دنیاست . رویای طاهره ای با یه کوله پشتی بر دوش که داره پیاده از روی خطوط جغرافیایی نقشه ها عبور می کنه . هیجان آشنایی با آدمها ، فکر ها ، رفتارها ، سبک ها ، مدل ها ، شیوه های زندگی و ... هر چیز جدید هیچوقت دست از سرم برنداشته که حتی روز بروز پررنگ تر شده ... شاید بشه گفت گرایش من به تخصص در رشته ی جهانگردی ناشی از همین علاقه بوده که تا حدودی تحقق این خواسته رو برام هموارتر کرده .
5. بستني بيشتر دوست داري يا آلوچه ...(Sayehay_mah)
قطعا بستنی اما به نظر شما چطور می شه از طعم ترش آلوچه صرف نظر کرد ؟ فکر کنم هر دو رو دوست دارم .
6. برامون يه نصيحت قشنگ بگو ....(Sayehay_mah)
اصولا نسبت به شنیدن واژه ی نصیحت آلرژی دارم و ازش فرار می کنم. مثل خیلی از آدمهای دیگه .درعوض به جای نصیحت از همفکری و تعامل خوشم میاد .
7. فكرمي كنيد چرا مدام خانمها و آقايون سر مسائل مختلف با هم بحث مي كنند? (Sayehay_mah)
دلایل زیادی می تونه داشته باشه . مثلا شناخت محدودشون نسبت به همدیگه . تفاوت نگاهشون به مساله و ... باید دید کی با کی داره بحث می کنه و سر چی ...
سلام طاهره
با اجازه سئوالاتم یه كمی بیشتر داغه.... :303:
یكم: هم قدیمی هستی، هم فعالیتت مستمر و هم شناسایی بالایی از اعضاءتالار دارید. بفرمایید در حال حاضر كدامیك از اعضاء تالار را جهت مدیریت بخش مقالات پیشنهاد می
دهید؟!
دوم: كدامیك از موضوعات یا پستهای تالار بیشترین تاثیر را روی شما گذاشت، یا حداقل احساس خوشایندی بهت داد؟ (حداقل یك لینك ،حداكثر اختیاری... اشاره كن)
سوم: اگر قدرت داشتی كه تنها یك خصوصیت منفی از خودت كم كنی و تنها یك نقطه قوت به خودت اضافه كنی،این دو خصوصیت كدام بودند؟
چهارم: اگر بخواهی تنها یك كتاب، یك فیلم، یك جمله آموزنده و یك انتقاد به همه بكنی آنها كدام بودند؟
پنجم: 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده.
ششم: اگر یك روز صبح ساعت 6 .... ، بسه دیگه می ترسم قویترین همراه و مشاور مدیر همدردی در اداره تالار ، جزغاله بشه روی این صندلی داغ.... :58:
طاهر جان
1- اگر از شما بپرسم بین جنگل و دریا کدام را بیشتر دوست دارید . به من چه جوابی می دهید ؟
2-اگر میهمان من باشی و من به شما پیشنهاد
قهوه تلخ
قهوه با شیر
قهوه با شیر و شکر بدهم
کدام را انتخاب می کنی ؟!
:72:
8. اگه توي مصاحبه استخدامي يه دفعه وبي مقدمه مصاحبه کننده ازت بپرسه که "چرا لباست انقدر نامرتبه شما چه موضعي مي گيري وچه پاسخي ميدي؟ BABY
برای مصاحبه استخدامی معمولا هرکسی به مناسب ترین قیافه و تیپ، ظاهر می شه . منم همینطور . حالا فرض می کنیم در مسیر اتفاقی بیفته که ضمن ایجاد به هم ریختگی در ریخت و ظاهر فرصت تعویض لباس رو بهم نده و از قضا اون مصاحبه هم رویداد مهمی باشه که تحت هیچ شرایطی نتونم ازش منصرف بشم و اگه واقعا حق با مصاحبه کننده باشه ضمن عذرخواهی توضیح می دم که دلیل نامرتبی لباسم چیه اما اگر اینطور نباشه و این سوال پرسیده بشه خیلی آروم و ملایم خواهم پرسید که چرا این فکر رو می کنه ؟ چون احتمالا او می خواد میزان اعتماد به نفس من رو بسنجه .
9. اگه با يه دوست صميمي قراري گذاشتي واون برا بار دوم 20 دقيقه اي رو ديرتر اومد ، چي بهش ميگي؟ BABY
این از طرفی بستگی به این داره که دلیل تاخیرها چی بوده باشه . اما در مجموع اگه او به طور کلی آدمی باشه که بدقولی زیاد داشته باشه و اتفاقا این هر دو بار رو هم فقط از سر بی توجهی به زمان تاخیر داشته باشه وقتی دیدمش سرمو تکون می دم و با خنده بهش می گم : باااازم ؟ ... می دونی اگه اینطوری ادامه بدی دیگه هیچ دوستی برات نمی مونه ، مثلا من . چون ممکنه دیگه روی مبارکمو نبینی .... گفته بااااشم که بعدا نگی نگفتم … و بعد که کمی گذشت در این خصوص جدی بهش تذکر می دم . معمولا سخته اما سعی می کنم عصبانی نشم چون در اون شرایط چیزی عوض نمی شه ... او دیر اومده و کاری هم جز انتظار از من ساخته نبوده ... پس چرا اعصاب خودمو به هم بریزم . او رو برنجونم و روزمون رو خراب کنم. اما در قرارهای بعدی با او نهایت احتیاط رو به خرج خواهم داد .
10. فکر نمي کني خيلي خشک ورسمي هستي؟ BABY
اگه منظورت جدی بودن باشه چرا BABY عزیزم . گاهی اینطورم و اینم بستگی مستقیم به شرایط داره . اما اگه منظورت چیز دیگه ای باشه خوشحال می شم به مصداقها اشاره کنی تا در این مورد هم بیشتر فکر کنم و هم بیشتر صحبت کنیم. چه بسا اشاره ی شما بتونه به من کمک کنه تا یک ایراد رو شناسایی کنم و از این بابت سپاسگذارت خواهم بود.
11. فكر مي كني چقدر اسمت روي اعمالت تأثير داره ؟ N.DELNAZ
N.DELNAZ جان ، راستش تاثیر تا این حد مستقیم برای اسامی قائل نیستم . و بیش از اون به ذات خواستن ، حرکت و نتیجه که می تونه همون عملکرد هم باشه معتقدم .
12. نظرت درمورد روزه سكوت چيه ؟ N.DELNAZ
در مورد روزه ی سکوت چیزی نمی دونم اما گاهی سکوت می تونه حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه . گاهی سکوت باعث بهتر پیش رفتن امور می شه . گاهی سکوت در کسب آرامش کمک زیادی می کنه و .... اما گاهی هم به عکس سکوت باعث از دست رفتن حقوق فردی و جمعی می شه . گاهی اوضاع رو خراب تر می کنه و ... به طور کلی سکوت کردن همیشه خوب و یا همیشه بد نیست ... باید دید کجا چی لازمه ...
13. به نظرت وقتي دل آدم پر مي شه با اشك تخليه مي شه يا خنده ؟ N.DELNAZ
گاهی با اشک و گاهی با خنده و گاهی هم با گزینه ی هیچکدام .:P
14. به كي مي گي دوستت دارم به همه عالم يا افرادي خاص؟ N.DELNAZ
هم به همه ی عالم و هم به افرادی خاص . به نظر من این دو منافاتی با هم ندارند.
و شاید اگر از دو منظر 1. مفهوم دوست داشتن و اثراتش بر زندگی و 2. طبقه بندی و سلسه مراتب دوست داشتن به این موضوع نگاه کنیم می تونیم برداشت نزدیکتری داشته باشیم.
به نظر من دوستتت دارم چیزی نیست که بشه در استفاده از او خست ورزید. وقتی ما می تونیم محیطی رو یا دلی رو یا روابطی رو با استفاده از اثرات یه همچین واژه ی معجزه آمیزی متبرک و انسانی کنیم چرا از اون استفاده نکنیم ؟ به نظرم هیچ چیزی بیشتر از این ارزش نداره که آدمها احساس کنن در کنار هم ایمن هستند و "دوستت دارم" زیباترین کلمه ای ست که به بهترین وجه ممکن امکان ایجاد این حس رو در اختیار افراد می ذاره . از طرفی طبیعتا آدمها بواسطه ی ارتباط نزدیکتر و عمیق تر با اشخاصی خاص احساس عمیق تری نسبت به اونها خواهند داشت. اینجاست که مبحث سلسله مراتب دوست داشتن و طبقه بندی احساس خودش رو ، رو خواهد کرد که البته هیچ منافات و تناقضی با اصل دوست داشتن نخواهد داشت.
شخصا احساس دوست داشتنم به سوی همه چیز روانه است از عالم گرفته تا آدم. این احساس باعث می شه تا عقل من در مسیر عشق و جاری شدن آرامش و دوستی در همه چیز حرکت کنه و تصمیماتش رو بر همین اساس اتخاذ کنه . از طرفی وقتی به طبقه بندی احساسم نگاه می کنم افرادی رو می بینم که می تونم و باید نسبت به اونها احساسات خاص تری داشته باشم .
با سلام خدمت مثل من عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
تشکر از بابت این که تجربیات خود را در اختیار من نهادید
قابل ذکر است از طاهره عزیز تشکر می کنم بابت این همکاری که تا حالا کرده وسوالات رو به نحو احسن جواب داده.
سلامت باشید.:43::104:
خوب اجازه بدین
منم یه سوال بپرسم:305:
به نظر شما عشق یعنی چه؟:47:
بهترین عشق شما کی بوده وهست وخواهد بود؟
اگر سوال دوم جنبه شخصی داره می تونین جواب ندین:302:
سلامت باشید.:43::104:
:72:
15. طاهره گرامی فکر کنید در یک دو راهی قرار دارید و باید یکی از راها را انتخاب نمایید راه اولی راه برفیست و بسیار سرد....و راه دوم راهی است بیابانی و بسیار گرم... راه سومی هم وجود ندارد آیا سردی را به جان می خرید یا گرمی را؟؟ (نقاب)
من هم سرما و برف رو دوست دارم و هم گرما و بیابون رو و گاهی هم تحمل هیچ کدومو ندارم ... تو بگو چیکار کنم نقاب جونم ؟ به نظرم در این مورد به مشاوره نیاز دارم .
16. طاهره گرامی اگر روزی به ثروت فراوانی رسد که بدون تلاش بدستش آورده چگونه ان ثروت را خرج می کند...ذخیره می کند؟؟ خانه و ماشین می خرد؟؟ به همسر یا فرزندانش هدیه می کند؟؟؟ می بخشد؟؟؟ مدرسه می سازد؟؟ دست بچه یتیمی را می گیرد؟؟(نقاب)
شاید بشه همه ی این کارا رو باهاش کرد . شاید هم نه ! واقعیتش اینه که نمی دونم چون تصور اینکه ثروتی رو بدون تلاش بدست بیارم برام سخته و اصولا دوستش ندارم . اما اگه خودم بتونم با سعی خودم به درآمد قابل توجهی برسم و ثروتی کسب کنم یکی از آرزوهام رو که پذیرفتن یک یا دو کودک بی سرپرست به فرزندی ست حتما عملی می کنم ضمنا سفر به دور دنیا هیچوقت نادیده گرفته نخواهد شد . بخشش و هدیه رو همیشه کار خوبی نمی دونم چون گاهی کاملا نتیجه ی عکس خواهد داد و اگر احیانا بخوام این کار رو بکنم تحت شرایط خاص خواهد بود . در عوض چون همیشه آرزو داشتم یه کتابخونه ی بزرگ عمومی و یه بیمارستان به نام مادرم بسازم که بویژه بخش بیشتری از خدمات اون بیمارستان رایگان باشه حتما اینکار رو خواهم کرد. ضمن اینکه اعتقادی به ذخیره ی بیمارگونه ی اموال و ثروت اندوزی ندارم و معمولا جوری زندگی می کنم که بتونم از زمان حال بهترین استفاده رو بکنم البته با لحاظ اندکی دوراندیشی.
17. طاهر گرامی اگر در روابط خود با همسرش دچار مشکلی شود سعی خواهد کرد در اولین قدم خود کوتاه بیاید و در مشاجره حق را به همسر بدهد یا خیر مسمم در پی کسب حق و حقوق خود خواهد بود؟؟(نقاب)
بستگی به خیلی چیزا داره اما مهمتر از اینا اینه که اگر در دعوا و مشاجره نتونی کنترل رفتارت رو به دست بگیری به همون نسبت کنترل تبعات اون رفتار هم سختی و رنج بیشتری خواهد داشت ...
برای اینکه مشاجره زودتر تموم بشه و به جاهای باریک کشیده نشه بهترین روش استفاده از سکوت مودبانه و در عین حال گویا است . قید مودبانه واسه اینه که گاهی کارکرد کوتاه اومدن و سکوت اتفاقا در حد بی ادبی و بی اعتنایی و گاهی هم با عنوان بی عرضگی و ناتوانی تنزیل شان پیدا می کنه و حتی باعث تشدید و یا تکرار این روند میشه ... شاید یه راه خوب این باشه که وقتی کسی با همسرش بحثش می شه می تونه با کمی تحمل و بعد از تموم شدن مشاجره در یک زمان مناسب و با ادبیات مناسب در مورد اتفاقی که افتاده صحبت کنه ...
اما در نگاه کلی و با توجه به تفاوت بارزی که به لحظ شخصیتی بین افراد مختلف وجود داره واقعا باید با توجه به شناخت موجود و با درنظر گرفتن شرایط ، یه راه بهتر و میانبر رو انتخاب کرد . ضمن اینکه نباید فراموش کرد که در هر شرایطی حفظ احترام و حرمت طرفین یکی از اساسی ترین نکات در حفظ سلامت و تداوم زندگی مشترکه ..
18. اگر فرزندتان روزی عاشق شود..و تمام فکرو ذهنش و حتی روحش در اختیار کس دیگری قرار گیرد...طاهره عزیز چه برخوردی با فرزندش خواهد کرد؟؟(نقاب)
سوالای سخت می پرسی نقاب عزیزم . من هنوز مادر نشدم اما دیدم که بعضی مادران در مواجهه با همچین شرایطی خودشونو می بازن و اون فرد تازه وارد را رقیب خودشون تلقی می کنن و با این کار هم باعث رنج خودشون می شن و هم فرزندشون و هم فرد سوم.
امیدوارم طاهره مادری باشه که بتونه مثل یه دوست صمیمی و در عین حال قدرتمند در کنار فرزندش قرار بگیره و بدون منع و نصیحت ، او رو درک کنه و با درایت و با به کارگیری ادبیات مشفقانه ی یک دوست به او در انتخاب و گرفتن یه تصمیم درست کمک کنه .
19. چند توصیه برای جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند ارائه دهید و یک توصیه برای خود بنده ""نقاب"" و توصیه ای دیگر به تمام اعضای همدردی ... (نقاب)
هدیه ای تقدیم به همه
به جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند
به نقاب عزیزم
به خودم
و به همه ی اهالی دوست داشتنی کلبه ی همدردی :
« ... یافتم ! یافتم ! آن نكته كه می خواستمش !
با شكوفائی خورشید و ،
گل افشانی لبخند تو،
آراستمش !
تار و پودش را از خوبی و مهر،
خوشتر از تافته یاس و سحربافته ام :
(( دوستت دارم )) را
من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام !»
این گل سرخ من است !
دامنی پر كن ازین گل كه دهی هدیه به خلق،
كه بری خانه دشمن !
كه فشانی بر دوست !
راز خوشبختی هر كس به پراكندن اوست !
در دل مردم عالم، به خدا،
نور خواهد پاشید،
روح خواهد بخشید . »
تو هم، ای خوب من ! این نكته به تكرار بگو !
این دلاویزترین حرف جهان را، همه وقت،
نه به یك بار و به ده بار، كه صد بار بگو !
« دوستم داری » ؟ را از من بسیار بپرس !
« دوستت دارم » را با من بسیار بگو !
20. بهترین نصیحتی که به یک خانم در مورد زندگیش می تونید بکنید چیه؟ (روزن)
خوشبختی همین عطر محو و مختصر تفاهم است که در سرای تو پیچیده ست ...
21. توی کارهای روزانه کدوم کار رو بیشتر از همه دوست دارید؟ (روزن)
تدریس . عاشق تدریسم و با دانشجوهام لحظات دلچسب و زیبایی رو می آفرینیم .
سلام
طاهره جان !نه خسته
بزنم به تخته !مي بينم خوب اتفاي حريق مي كني (صندلي داغ);)
خداقوت!
مرسي:104: