RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
سلام
ممنون از خوش آمد گوییتون
خوشبختی دست خود ماست اگه هر مطلبی رو برای خودت مشکل کنی خب مشکل میشه اگه اسمشو بذاری امتحان خب امتحان میشه اگه بذاریش به پای اینکه پلیه برای اینکه به موفقیت برسی خب میشه یه انرژی که به سمت جلو هلت بده و مادامی که به جلو نگاه کنی و حرکت کنی خوشبختی رو احساس می کنی
تو زندگیم همیشه دلم می خواست بچه باشم چون با یه آبنبات و یه دوست دارم دنیا مال من میشه
زندگی زیباست ای زیبا پسند زیبا اندیشان به زیبایی رسند
آقا قلبتو به همسرت بده که لایق تر از او نمی تونی پیدا کنی هرچند هر قلبی لیاقت تقدیم نداره ولی اینو باید از خانومتون پرسید نه؟
گردآفرین جالب صحبت می کنی ....
ایام خوش
با سلام به تمامي دوستان خوشبختم
تا زماني كه عاشقم و به خداي خود ، اطرافيان خود ، و خودم عشق مي ورزم خوشبخت هستم
سلام به همه دوستان .
چقدر زیباو خوشاینده که این همه افراد خوشبخت تو این تالار وجود داره.
همچنین سلامی مخصوص به اقای مدیر.
تبریک :104:تبریک:104:
به خاطر این همه خلاقیت
واقعا خسته نباشید.:73:
من خوشبختم، چون :
من می توانم راه بروم ،
من می بینم ،
من می توانم غذا بخورم ،
من می شنوم،
من عقل دارم ومی توانم ازادانه تفکر کنم،
من قلب دارم که به دیگران عشق بورزم،
من خدایی دارم تا با او راز و نیاز کنم،
من خدایی دارم تا به توکل کنم و... ،
من خدا را به خاطر همه این نعمت ها شکر می کنم.
پس همه ما انسانها به نوعی خوشبخت هستیم.
واما اونهایی که خوشبخت نیستند این را بخوانند .:180:
...
...
...
...
...
...
بیایید ازهمین امروز همه به اتفاق هم خوشبخت باشیم.:73:
این هم یک سبد گل برای همه دوستان خوشبختم.
[align=justify]:72::72::72::72:[/align]
به بزرگواری خودتون ببخشید هر چه گشتم سبد پیدا نکردم.:47:
با سلام خدمت شما آقای سنگ تراشان
از اینکه من را به عنوان یک عضو کوچک از گروه خوب خودتان دانستید ممنون هستم
1. خوشبختي واقعي زماني حاصل مي شود كه خود را وقف رسيدن به هدفي كنيم. 2. خوشبخت ترين و كارآمدترين انسان ها كساني هستند كه كاري را انجام مي دهند كه احساس مي كنند واقعاً ... :72:
زندگي صحنه تلاش و بالندگي و لحظه هاي آن چون رودي در گذر است ، رودي مواج كه در تلاطمش ، انسانها ساخته مي شوند؛پس تا دمي باقي است از لحظات و سخنان ديگران عبرت بگيريم : - خوشبخت و سعادتمند كسي است كه از ديگران پند پذيرد ... :72:
1.به ديگري متكي نباش، به خود تكيه كن. نيكبختي راستين از اتكاء به خودبه دست مي آيد. 2. احساس خوشبختيربطيبه سن و سال ندارد. آيا نمي بينيد كه بسياري از سالخورده ها جوان و بسياري از جوان ها سالخورده ه... :72:
1. اگر مي خواهي خوشبخت باشي ، جز آن كه برايت مهيا است آرزو مكن . 2. وقتي مي شنوي خوشبختي به سراغ كساني مي رود كه براي رسيدن به آن تلاش مي كنن... :72:
1. خوشبختي يك موضوع شخصي است اگر مي خواهيد سعادتمند باشيد بايد خوش بين و قانع باشيد و اعتدال را رعايت كنيد، همچنين بايد كاري داشته باشيد كه از آن خوشتان بيايد و آن كار بايد بازده داشته... :72:
.خواستار سعادت ديگران بودن، بزرگترين خوشخبتي هاست. 2. تربيت يگانه هادي بشر به سوي رستگاري است و تنها عامل سعادت است. 3. كسي كه بتواند از بدبختي ها و نوميدي هاي زندگي كه ديگران از آن مي نالند ب...
:72:
1-راز سعادت در اين است كه كاري كه به تو واگذار شده دوست بداري. 2-دنيا اطاق انتظار سعادت است، همه در اين اطاق جمع مي شوند ولي به كمتر كسي اجازه ملاقات داده مي شود. 3-سعادتمند كسي است كه به مشكلات و... :72:
و در آخر همیشه سعی کنید خوشبخت و سعادتمند باشید عزیزان :72:
1.خواستار سعادت دیگران بودن، بزرگترین خوشخبتی هاست.
2. تربیت یگانه هادی بشر به سوی رستگاری است و تنها عامل سعادت است.
3. كسی كه بتواند از بدبختی ها و نومیدی های زندگی كه دیگران از آن می نالند برای خود خوشی تولید كند و از آن برخوردار شود خوشبخت است.
4. خوشبختی ، نشاط و شادی مُسری است ؛ بنابراین همواره كوشش كن كه خود را در میان افراد خانواده ، دوستان و آشنایان گشاده رو و دلشاد و خوشبین جلوه گر سازی.
5. در منتهای مكنت( رنج )و بدبختی به اندك چیزی می توان دلخوش و بی نیاز شد.
6. دوری از مردم شریر ، دریچه سعادت و نیك بختی است.
7.دل دانا در ایام خوشبختی مانند گل نیلوفر نرم است و در هنگام بدبختی مانند صخره كوه قرص و محكم.
8. سعادت گلی است كه می تواند از وزش یك نسیم ضعیف،افسرده و پژمرده گردد.
9. غنچه خوشبختی در جای تاریك و بی صدا و گودی پنهان است كه بسیار نزدیك ماست ولی كمتر از آنجا می گذریم و آن دل خود ماست.
10. كسی كه از چیز كمی احساس خوشبختی نمی كند ، با داشتن همه چیز هم خوشبخت نخواهد بود .
11. كلید سعادت و خوشبختی ما در اختیار پندار و گفتار و كردار ماست.
12. مردم هرگز خوشبختی خود را نمی بینند ، اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگانشان مجسم است.
13. مقصود از زندگانی فقط خوشبختی نیست بلكه تكامل آن است.
14. نیكبخت كسی است كه نه از مردن كسی شاد شود و نه كسی از مردن او شاد گردد.
15. نیكبخت آن كسی است كه آموزگارش روزگار بوده است.
16. یك راه بیشتر برای خوشبختی وجود ندارد ، آن هم كاستن نگرانی درباره ی چیزهایی است كه ما فوق قدرت ما قرار گرفته اند.
17. خوشبخت كسی است كه از زندگی دیگران درس عبرت بیاموزد.
18. مرد نیكبخت كسی است كه جریان زندگانی را بدون برخورد با تألمات روحی و جسمانی شدید طی كند.
19. بزرگترین سعادت فرار از فلاكت است.
20. خوشبختی خانوادگی طولانی ترین و محكم ترین و شیرین ترین سعادت ها است.
راز خوشبختي
تاجري پسرش را براي آموختن «راز خوشبختي» نزد خردمندي فرستاد. پسر جوان چهل روز تمام در صحرا راه رفت تا اينكه سرانجام به قصري زيبا بر فراز قله كوهي رسيد. مرد خردمندي كه او در جستجويش بود آنجا زندگي ميكرد.
به جاي اينكه با يك مرد مقدس روبه رو شود وارد تالاري شد كه جنب و جوش بسياري در آن به چشم ميخورد، فروشندگان وارد و خارج ميشدند، مردم در گوشهاي گفتگو ميكردند، اركستر كوچكي موسيقي لطيفي مينواخت و روي يك ميز انواع و اقسام خوراكيها لذيذ چيده شده بود. خردمند با اين و آن در گفتگو بود و جوان ناچار شد دو ساعت صبر كند تا نوبتش فرا رسد.
خردمند با دقت به سخنان مرد جوان كه دليل ملاقاتش را توضيح ميداد گوش كرد اما به او گفت كه فعلأ وقت ندارد كه «راز خوشبختي» را برايش فاش كند. پس به او پيشنهاد كرد كه گردشي در قصر بكند و حدود دو ساعت ديگر به نزد او بازگردد.
مرد خردمند اضافه كرد: اما از شما خواهشي دارم. آنگاه يك قاشق كوچك به دست پسر جوان داد و دو قطره روغن در آن ريخت و گفت: در تمام مدت گردش اين قشق را در دست داشته باشيد و كاري كنيد كه روغن آن نريزد.
مرد جوان شروع كرد به بالا و پايين كردن پلهها، در حاليكه چشم از قاشق بر نميداشت. دو ساعت بعد نزد خردمند بازگشت.
مرد خردمند از او پرسيد:«آيا فرشهاي ايراني اتاق نهارخوري را ديديد؟ آيا باغي كه استاد باغبان ده سال صرف آراستن آن كرده است ديديد؟ آيا اسناد و مدارك ارزشمند مرا كه روي پوست آهو نگاشته شده ديديد؟»
جوان با شرمساري اعتراف كرد كه هيچ چيز نديده، تنها فكر او اين بوده كه قطرات روغني را كه خردمند به او سپرده بود حفظ كند.
خردمند گفت: «خب، پس برگرد و شگفتيهاي دنياي من را بشناس. آدم نميتواند به كسي اعتماد كند، مگر اينكه خانهاي را كه در آن سكونت دارد بشناسد.»
مرد جوان اينبار به گردش در كاخ پرداخت، در حاليكه همچنان قاشق را به دست داشت، با دقت و توجه كامل آثار هنري را كه زينت بخش ديوارها و سقفها بود مينگريست. او باغها را ديد و كوهستانهاي اطراف را، ظرافت گلها و دقتي را كه در نصب آثار هنري در جاي مطلوب به كار رفته بود تحسين كرد. وقتي به نزد خردمند بازگشت همه چيز را با جزئيات براي او توصيف كرد.
خردمند پرسيد: «پس آن دو قطره روغني را كه به تو سپردم كجاست؟»
مرد جوان قاشق را نگاه كرد و متوجه شد كه آنها را ريخته است.
آن وقت مرد خردمند به او گفت:
«راز خوشبختي اين است كه همه شگفتيهاي جهان را بنگري بدون اينكه دو قطره روغن داخل قاشق را فراموش كني»
بر گرفته از كتاب كيمياگر، نوشته پائولو كوئيلو
خوشبختي
خوشبختي بر سه ستون استوار است:
فراموش کردن غم های گذشته،
فراموش نکردن عبرت های گذشته،
غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
خوشبختی؟؟؟
چه واژه ی غریبی!
کاش....ای کاش وجود نداشت
کاش می شد منم بگم که خوشبختم
کاش...
* سلام به تمام دوستان خوشبختم *
به نظر من خوشبخترین فرد توی این تالار خودم هستم به این دلیل که خدا انقدر به من صبر و تحمل داده که گاهی اوقات خودم انگشت به دهان می مونم و انقدر امیدوارم که هر کسی به من نگاه می کنه فکر می کنه من از اون ( پول دارهای ؛؛ مرفع ؛؛ بی دردم ؛؛ دقیقا مثل آقای قندی ) و به نظر من صبر و آرامش و امید بزرگترین نعمت خداست .
** دنیایی از گل سرخ تقدیم به تمام دوستان **