RE: قصه ناز و نياز زن و مرد قبول دارید؟ لطفا نظر بدید.
نیمه گم شده من ناز می کند چون من به این ناز کشیدن او نیاز دارم!! نیمه گم شده من یک دختر لوس است!! که خسته برمی گردم خونه ایشون شروع به ناز کردن و بنده شروع به نازکشیدن کنم!!
باشه. من دستامو بردم بالا. حق با شماست. من نظر خودم رو گفتم. شاید نظر یک پسر هم این باشد که از زنی که در هنگام هم خوابگی بیشترین لذت را به او می بخشد باشد.
طبیعت خلق شما را به شما به صورتهای دیگر هم گفته اند!! چند مثال رو برای یادآوری خدمت شما عرض کردم. جستجو کنید در آرای کسانی که ظبیعت زنان را کند ذهن، با ضریب هوشی پایین ،احساساتی و بدون دید منطقی ، بدون تعقل و.. یافته اند .
to saba_2009
شما اگر ادعای تغییر را دارید اگر نمی پسندید که به شما به دید یک موجود دست دوم که حتی مسئولیت زندگی خویش را نیز نمی تواند بپذیرد مسلما با چنین افرادی با چنین دیدی زندگی خود را آغاز نخواهید کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
دوست گرامی، سورنای عزیز.
هیچ زنی نمیخواهد عروسک یا برده باشد. اما میدانید مشکل کجاست؟
مشکل به عقیده من غالب مردانی هستند که هر زنی در جامعه ایران با اونها برخورد میکنه.
مردانی که دوست دارند شکارچی باشند، و زنشون صید.. دوست دارند زنشون مغرور باشه و اونا ناز بکشند تا براشون جذاب و تازه باشه..
به نظر من شما کاملا درست می فرمایید، اما تصور میکنید مردانی که زنان را برابر با خودشان میدانند و می پذیرند، چند درصد این قشر را تشکیل میدهند؟؟
به نظر من زنان امتناع را جهت خلق جاذبه در مردان ضروری یافته اند و نازشان بیشتر معلول خواسته مردشان است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
برادر عزیزم اتفاقا برا شخص من خیلی راحت تر هست که اهل ناز نباشم چون مدام درجامعه حضور دارم و به دلیل پیشرفت در کارم چه بهتر که مثل مردان رفتار نمایم، اما در زندگی با همسرم ترجیح می دهم یک زن باشم و اهل ناز، این طبیعت خلقت من است.
خانوم سارا5 من نظر شما را بالاخره نفهمیدم . مردان این را می خواهند یا زنان ؟ چون با توجه به تشکری که شما از خانوم estar کرده اید که من تصور می کنم دیدگاههای شما چیز دیگری باشد.
ببخشید ... زن بیرون از خانه مثل مرد باشه یعنی چه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! اصلا جملات و اصطلاحات اینچنی جالب نیست
من زن هستم و مرد هم مرد و... و اصلا دوستندارم رفتارم مثل مردها باشه و اصلا بهم بگن مرد باشم، من خودم را در هویت یک زن و یک دختر ، یک انسان میبینم و نیازی به رفتن در قالبی دیگر ، توهین به تفکر و شخصیت و شعور خود میبینم ... من دوست دارم در بیرون از خانه با مردها فقط مثل دو تا انسان باشیم خارج از تفاوت جنسیت ... نه تغییر هویت بدم
خانوم آگرین اینکه شما زن باشید مرتبط با این است که شما نازکنید و قصه ناز ونیاز زن و مرد را قبول دارید؟
سلام star7 عزیز،
من الان چشمام از حدقه زدن بیرون و 700 تا علامت ؟ دارن دور سرم می چرخن!!!!!
Honey لطفا این جمله رو برام باز کن، قدرت تحلیلش رو ندارم!!!!
<<<<لطفا آقایون دیگر هم نظرات خود را اعمال کنند، تا دختران امروزی تکلیف خود را بدانند.
>>>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خانوم آگرین اینکه شما زن باشید مرتبط با این است که شما نازکنید و قصه ناز ونیاز زن و مرد را قبول دارید؟
من زنم و اینو با تمام وجودم قبول دارم و قبول دارم که به طور فطری و طبیعی زنها و مردها در احساس و رفتار تفاوت دارن... ولی اینکه من صید باشم و مرد صیاد را قبول ندارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
نقل قول:
من زنم و اینو با تمام وجودم قبول دارم و قبول دارم که به طور فطری و طبیعی زنها و مردها در احساس و رفتار تفاوت دارن... ولی اینکه من صید باشم و مرد صیاد را قبول ندارم .
که یکی از این تفاوتهای فطری هم همین قصه ناز زن و نیاز مرد به این ناز است!!
و در عین حال نمی خواهید به شما به شکل یک صید نگاه شود.
منظورتون رو دریافتم.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
دوست گرامی، سورنای عزیز.
هیچ زنی نمیخواهد عروسک یا برده باشد. اما میدانید مشکل کجاست؟
مشکل به عقیده من غالب مردانی هستند که هر زنی در جامعه ایران با اونها برخورد میکنه.
مردانی که دوست دارند شکارچی باشند، و زنشون صید.. دوست دارند زنشون مغرور باشه و اونا ناز بکشند تا براشون جذاب و تازه باشه..
به نظر من شما کاملا درست می فرمایید، اما تصور میکنید مردانی که زنان را برابر با خودشان میدانند و می پذیرند، چند درصد این قشر را تشکیل میدهند؟؟
به نظر من زنان امتناع را جهت خلق جاذبه در مردان ضروری یافته اند و نازشان بیشتر معلول خواسته مردشان است.
سارا5 عزیز، اینکه یه نفر بخواد کسی رو به قول شما شکار کنه ( که فکر می کنم منظورتون اینه که مصاحبتش رو طلب کنه) به امتناع و ناز کردن اون شخص مربوط نیست. بلکه بخاطر صفات پسندیده ای هست که داره.
جذابیت و تازگی یک انسان به اینه که روح زیبایی داشته باشه، صفات برازنده ای داشته باشه. این چیزها که با ناز کردن بدست نمی یان!
شاید علت این اشتباه این باشه که صاحبان شخصیت های مستحکم (که مسلما جذاب هم هستند، و این زن و مرد هم نداره)، ضعیف و وابسته نیستند. و همین شاید به نظر برخی به شکل "ناز کردن" اومده، و بر آن شدند که با ناز کردن اون جذابیت رو بدست بیارن، غافل از اینکه کار به این سادگی ها هم نیست!!
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
نقل قول:
که یکی از این تفاوتهای فطری هم همین قصه ناز زن و نیاز مرد به این ناز است!!
و در عین حال نمی خواهید به شما به شکل یک صید نگاه شود.
منظورتون رو دریافتم.
موفق باشید.
ببخشید ابن جملاتی که شما نوشتید فقط تصورات و پیش زمینه ذهنی خود شماست من چنین منظوری را نداشتم و گمان نکنم حرفهای من چنین منظوری را رسانده باشد .
اقای سورنا ، برادر اجمندم ... شما طبیعت انسان را نمیتوانید تغییر دهید ... شما مرد متفاوتی هستید ولی زنها همه زن هستند با تمام خوصیات زنانه خود... من نمیدانم شمابه چه چیزی اصراردارید...
ولی به گمانم هیچ کس از یک انسان ( کلا زن یا مرد ) لوس ، نق نقو ، بی مسولیت و خودخواه خوشش نمایید.
philosara شما زیبا دریافته اید که ارزش یک انسان به آن چیزیست که در ذهن او جریان دارد و نه آن چه از ناز که بر کلامش جاری می شود.
آگرین عزیز عذر می خواهم. شما چیزی را که از شما سوال کردم و جوابی که به آن دادید به من تصور دیگری داد. پس ممنون می شم اگر بزرگواری کنید به سوال تاپیک هم جواب بدین. آیا به این قصه معتقدید؟
قصه ناز و نياز زن و مرد قبول دارید؟ لطفا نظر بدید.
خیر